Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Gundi is jól felkészült... Valaki szólhatna neki, hogy gólbíró van már
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
és hol van Damon Hill?Dexxter TailorPalik Lacival együtt nézik a vébét.
több mint 10 éve
mennyi volt a szorzó, hogy öngól lesz az első gól?ThundersNFLAzt nem tudom de hogy lesz-e öngól az 13x volt néztem is 😀
több mint 10 éve
és hol van Damon Hill?
több mint 10 éve
baj van a világítással, de hol van Ray Lewis ?gamerkrAz igazi kérdés az, hogy hol van Goodell?
több mint 10 éve
baj van a világítással, de hol van Ray Lewis ?
több mint 10 éve
mennyi volt a szorzó, hogy öngól lesz az első gól?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Toto21
5 949
Na az lenne a bundamaffia igazán! xDNono, a horvátok szerinted nem rúghatnak öngólt? 😀iktriadyeah én 2-1-et tettem 😊davemayerdetto, bár nem gondoltam, hogy mind a 3 gólt a brazilok fogják rúgni majd 😀Toto21
több mint 10 éve
Király!x2-t tettem, a horvátok a favoritok amugy is.
Igaz én Max pontrugasokban bíztam, mert azert a Horvátok elég lassúak az eredményes kontrajatekhoz.
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Nono, a horvátok szerinted nem rúghatnak öngólt? 😀yeah én 2-1-et tettem 😊davemayerdetto, bár nem gondoltam, hogy mind a 3 gólt a brazilok fogják rúgni majd 😀Toto21
több mint 10 éve
Toto21
5 949
yeah én 2-1-et tettem 😊davemayerdetto, bár nem gondoltam, hogy mind a 3 gólt a brazilok fogják rúgni majd 😀
több mint 10 éve
Golt lőttek a brazilok, örülhetnek a hazaiak😊
több mint 10 éve
Sebii
3 526
2 szelvényen is megraktam a meccset, egyiken 2-1-et húztam, másikon, hogy minkét csapat lő gólt. Eddig alakul.
több mint 10 éve
yeah én 2-1-et tettem 😊
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Vezetnek a horvátok. Egy öngóllal. Ezek szerint a tippmixmaffia is jelen van Brazíliában!
több mint 10 éve
Toto21
5 949
most örül az aki Marcelo-t betette a csapatába 😀
több mint 10 éve
lolz 😀😀😀
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Ez már nem lesz 2-0 😀😀
több mint 10 éve
ja boccs 😀 hát akkor Casillas miatt akkor is spanyolok 😀ez az hogy ki kinek szurkol, nem az h ki nyerdavemayerez mehetne kiemelt hsz-be vagy valami ilyesmibaggiospanyolokat mondtam volna én is, nem tudom lehet-e még tippelni, vagy hogy hol volt ez a játékkaszo
több mint 10 éve
ez az hogy ki kinek szurkol, nem az h ki nyerez mehetne kiemelt hsz-be vagy valami ilyesmibaggiospanyolokat mondtam volna én is, nem tudom lehet-e még tippelni, vagy hogy hol volt ez a játékkaszo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Nem, K. Zoltán.Én is arra "fogadnék".TonySebők Vili, te vagy az?JSanyo
több mint 10 éve
ez mehetne kiemelt hsz-be vagy valami ilyesmibaggiospanyolokat mondtam volna én is, nem tudom lehet-e még tippelni, vagy hogy hol volt ez a játék
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkus---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal