NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Neymar, Dani Alves van meg kb a Braziloktól, meg Hulk neve. Ennyire nem nézek 😀Oscar viszont jó, még nem is hallottam róla.EazzyAkkor nem nézel túl sok focit ha jól tippelek 😊Hanni
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Miért is Neymar a köcsög?EazzyAzt hittem elsőre ő szìnészkedett...
több mint 10 éve
Vagy ő csak Mennyeit hajlandó nézni, rosszabb bajnokságokat nem.Oscar viszont jó, még nem is hallottam róla.EazzyAkkor nem nézel túl sok focit ha jól tippelek 😊Hanni
több mint 10 éve
Kimozdulni nem lehet a gólvonalról, de azt se nagyon figyelikMeglepő, a kapussal szemben elég unfair, hogy megengedték.DoMOlyan szabály már nincsen, hogy a rúgójátékos nem torpanhat meg a 11-es közben? Az nagy szó, hogy már rögtön az első meccsel sikerül az ember minden kedvét elvenni a VB-től. Ez még csak a csoportmeccs. Ilyen kamutizit...DoMMár meg lehet torpanni.gabokocka
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Meglepő, a kapussal szemben elég unfair, hogy megengedték.Olyan szabály már nincsen, hogy a rúgójátékos nem torpanhat meg a 11-es közben? Az nagy szó, hogy már rögtön az első meccsel sikerül az ember minden kedvét elvenni a VB-től. Ez még csak a csoportmeccs. Ilyen kamutizit...DoMMár meg lehet torpanni.gabokocka
több mint 10 éve
Oscar viszont jó, még nem is hallottam róla.EazzyNa ja, nem a mennyiben játszik. De úgy hallani, jövő héten leigazolhatja a Vidi.
több mint 10 éve
Oscar viszont jó, még nem is hallottam róla.EazzyAkkor nem nézel túl sok focit ha jól tippelek 😊
több mint 10 éve
baggioHa a sticky post kedvenc csapatra kérdezz rá, akkor Brazília a kedvenc csapatom 94 óta. Ha pedig végső győztest kell tippelni, akkor Uruguay.
több mint 10 éve
Oscar viszont jó, még nem is hallottam róla.
több mint 10 éve
Olyan szabály már nincsen, hogy a rúgójátékos nem torpanhat meg a 11-es közben? Az nagy szó, hogy már rögtön az első meccsel sikerül az ember minden kedvét elvenni a VB-től. Ez még csak a csoportmeccs. Ilyen kamutizit...DoMMár meg lehet torpanni.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
már nincs 2 éve kb eltörölték, megtorpanhat 1szer a rúgóOlyan szabály már nincsen, hogy a rúgójátékos nem torpanhat meg a 11-es közben? Az nagy szó, hogy már rögtön az első meccsel sikerül az ember minden kedvét elvenni a VB-től. Ez még csak a csoportmeccs. Ilyen kamutizit...DoMDe van szerintem.Eazzy
több mint 10 éve
Olyan szabály már nincsen, hogy a rúgójátékos nem torpanhat meg a 11-es közben? Az nagy szó, hogy már rögtön az első meccsel sikerül az ember minden kedvét elvenni a VB-től. Ez még csak a csoportmeccs. Ilyen kamutizit...DoMmegállnia nem szabad, toporogni lehet, neymar nekifutása folyamatos volt
több mint 10 éve
HKori
74
Ebből is látszik hogy az MB1 játékvezetés világszínvonal
több mint 10 éve
Olyan szabály már nincsen, hogy a rúgójátékos nem torpanhat meg a 11-es közben? Az nagy szó, hogy már rögtön az első meccsel sikerül az ember minden kedvét elvenni a VB-től. Ez még csak a csoportmeccs. Ilyen kamutizit...DoMDe van szerintem.
több mint 10 éve
a spori megadja !!és vezet Dél-Korea...A házigazda legalább stimmel.
ohh wait...yooker
több mint 10 éve
Olyan szabály már nincsen, hogy a rúgójátékos nem torpanhat meg a 11-es közben? Az nagy szó, hogy már rögtön az első meccsel sikerül az ember minden kedvét elvenni a VB-től. Ez még csak a csoportmeccs. Ilyen kamutizit...
több mint 10 éve
Hazai pálya megfújva
több mint 10 éve
Hát ez nagyon kemény, pláne hogy a tőloldalon meg nem fújta be azt, ami tényleg az volt....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
a spori megadja !!és vezet Dél-Korea...ohh wait...
több mint 10 éve
Miért is Neymar a köcsög?EazzyMert nem lehet kínai váza.
több mint 10 éve
Ebbe csak az a pozitívum hogy Neymart raktam meg gólkirálynak délután...
több mint 10 éve
Miért is Neymar a köcsög?
több mint 10 éve
Nishimori maradhatna a spraynél ami a befújásokat illetően. Szegény Pletikosa 😕
több mint 10 éve
Kötsög Neymar