Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Ha Besic így folytatja, garantált lesz a top ligás szerződés már most nyáron szerintem.
több mint 10 éve
27 alatt meg ifju tehetségek30 elmúltam. Az már itthon soccerben öregnek számít. 😀😀iktriadTi olyanok vagytok, mint két öregember, esküszöm.SchleckHa belegondolok, hogy a (biztos agyonfinanszírozott...) bosnyák futball hová jutott szemben a mieinkkel az elmúlt 20 évben. Nem, inkább nem akarok belegondolni.iktriada finnek két év alatt feljlődtek fel és hagytak le minket a faszba, a bosnyákoknál szarrá bombázták az országot. nem tudom, itt mi kéne. a kisebb pofa az nem megy.berger90
több mint 10 éve
Altattak.hát, ez a mai Svájc gyalázat volt.Joey TribbianiSvájc elkaphathja őket már ott is.iktriadEnnek az argentin csapatnak megint csunya vege lesz.Steza francia csoportból játszanak valakivel, a szokásos negyeddöntő garantált megint, utána necces.Joey Tribbiani
több mint 10 éve
kaszoTi olyanok vagytok, mint két öregember, esküszöm.SchleckHa belegondolok, hogy a (biztos agyonfinanszírozott...) bosnyák futball hová jutott szemben a mieinkkel az elmúlt 20 évben. Nem, inkább nem akarok belegondolni.iktriada finnek két év alatt feljlődtek fel és hagytak le minket a faszba, a bosnyákoknál szarrá bombázták az országot. nem tudom, itt mi kéne. a kisebb pofa az nem megy.berger90
több mint 10 éve
30 elmúltam. Az már itthon soccerben öregnek számít. 😀😀Ti olyanok vagytok, mint két öregember, esküszöm.SchleckHa belegondolok, hogy a (biztos agyonfinanszírozott...) bosnyák futball hová jutott szemben a mieinkkel az elmúlt 20 évben. Nem, inkább nem akarok belegondolni.iktriada finnek két év alatt feljlődtek fel és hagytak le minket a faszba, a bosnyákoknál szarrá bombázták az országot. nem tudom, itt mi kéne. a kisebb pofa az nem megy.berger90
több mint 10 éve
Ti olyanok vagytok, mint két öregember, esküszöm.SchleckHa belegondolok, hogy a (biztos agyonfinanszírozott...) bosnyák futball hová jutott szemben a mieinkkel az elmúlt 20 évben. Nem, inkább nem akarok belegondolni.iktriada finnek két év alatt feljlődtek fel és hagytak le minket a faszba, a bosnyákoknál szarrá bombázták az országot. nem tudom, itt mi kéne. a kisebb pofa az nem megy.berger90
több mint 10 éve
De a szlovénok meg a szerbek most botladoztak. Egydzerre csak 2 jugo lehet jó es az egyik mindig a horvát.Ha belegondolok, hogy a (biztos agyonfinanszírozott...) bosnyák futball hová jutott szemben a mieinkkel az elmúlt 20 évben... Nem, inkább nem akarok belegondolni.iktriadEddig jobbak a bosnyákok.Sixo67Meg ezután is így leszHöri
több mint 10 éve
hát, ez a mai Svájc gyalázat volt.Svájc elkaphathja őket már ott is.iktriadEnnek az argentin csapatnak megint csunya vege lesz.Steza francia csoportból játszanak valakivel, a szokásos negyeddöntő garantált megint, utána necces.Joey Tribbiani
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
Ti olyanok vagytok, mint két öregember, esküszöm.Ha belegondolok, hogy a (biztos agyonfinanszírozott...) bosnyák futball hová jutott szemben a mieinkkel az elmúlt 20 évben. Nem, inkább nem akarok belegondolni.iktriada finnek két év alatt feljlődtek fel és hagytak le minket a faszba, a bosnyákoknál szarrá bombázták az országot. nem tudom, itt mi kéne. a kisebb pofa az nem megy.berger90
több mint 10 éve
Svájc elkaphathja őket már ott is.Ennek az argentin csapatnak megint csunya vege lesz.Steza francia csoportból játszanak valakivel, a szokásos negyeddöntő garantált megint, utána necces.Joey Tribbiani
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
a finnek két év alatt feljlődtek fel és hagytak le minket a faszba, a bosnyákoknál szarrá bombázták az országot. nem tudom, itt mi kéne. a kisebb pofa az nem megy.Ha belegondolok, hogy a (biztos agyonfinanszírozott...) bosnyák futball hová jutott szemben a mieinkkel az elmúlt 20 évben. Nem, inkább nem akarok belegondolni.iktriadEddig jobbak a bosnyákok.Sixo67Meg ezután is így leszHöri
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Ha belegondolok, hogy a (biztos agyonfinanszírozott...) bosnyák futball hová jutott szemben a mieinkkel az elmúlt 20 évben... Nem, inkább nem akarok belegondolni.Eddig jobbak a bosnyákok.Sixo67Meg ezután is így leszHöri
több mint 10 éve
Bennem 6 sör után felmerült.Eddig jobbak a bosnyákok.Sixo67Várt valaki mást?Jakehomer
több mint 10 éve
Ennek az argentin csapatnak megint csunya vege lesz.Steza francia csoportból játszanak valakivel, a szokásos negyeddöntő garantált megint, utána necces.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
Eddig jobbak a bosnyákok.Sixo67Várt valaki mást?
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Ennek az argentin csapatnak megint csunya vege lesz.
több mint 10 éve
'Own Goal' is the top scorer in this World Cup so far with three goals.
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
az eredmény hallható, csak mondom.Most van net, csak a könyvjelzokon mulik mennyire vagy kepbenHöriamikor az idősebb Knézy meghalt, Jenő megmutatta az öreg füzetét, amivel a kilencvennyolcas vébén tolta. Minden meccsen, amit közvetített, fel voltak rajzolva a kezdők, cserék, és mindenki neve mellett, hogy mennyit játszott, melyik csapatban és hány gólt rúgott. nem tudom miért nem nézem ezt ki a mostaniakból...berger90espn-en roberto martinez a szakkommentátor, nem szar 😊 m1-en meg kb azt se tudják a "szakértők", hogy merre van hondurasDexxter TailorSzerintem a kb nyugodtan leveheted onnan. De mondjuk az nem is lenne baj, az hogy 0 játékost ismernek tőlük nah az már a baj, és erős felkészültségre és nagy elvárásokra vall.Sixo67
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Most van net, csak a könyvjelzokon mulik mennyire vagy kepbenamikor az idősebb Knézy meghalt, Jenő megmutatta az öreg füzetét, amivel a kilencvennyolcas vébén tolta. Minden meccsen, amit közvetített, fel voltak rajzolva a kezdők, cserék, és mindenki neve mellett, hogy mennyit játszott, melyik csapatban és hány gólt rúgott. nem tudom miért nem nézem ezt ki a mostaniakból...berger90espn-en roberto martinez a szakkommentátor, nem szar 😊 m1-en meg kb azt se tudják a "szakértők", hogy merre van hondurasDexxter TailorSzerintem a kb nyugodtan leveheted onnan. De mondjuk az nem is lenne baj, az hogy 0 játékost ismernek tőlük nah az már a baj, és erős felkészültségre és nagy elvárásokra vall.Sixo67
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Éledeznek Höriék.a következő Juanan lesz tőlünk, ebbe a spanyol védelembe például lazán beférne
Besic közben máris megdöntötte Emeke Ezeugo 94es "rekordját".iktriad
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Nagyon paraszt vagyok, tudom. De legalább Knézy a kommentátor 😀hogy Seamant hiányolták az angoloknál itt néhányan, na azon kész voltamdandekönyörgöm, ne emlegesd, mert 12 év után is álmodok még azzal a ronaldinho-góllal.berger90