Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
deyell
11 702
1. félidő:dicsérik is a BBC Sport szakértői.
Besic 100% passzpontosság és a whoscored szerint a harmadik legjobb bosnyák játékos a pályán.mustaine
choose life
több mint 10 éve
Vukasin Poleksiccsel a kapubankiváncsi vok Montenegró mikor jut ki, de ők is tuti előttünk.Joey TribbianiMontenegró már az 1. válogatott meccsükön megverte Magyarországot. 😀iktriad
több mint 10 éve
naná, csak sajnos nem sikerült 😀 lehet a szememet kellett volna, hogy többet nézni se akarjam ezeket, mennyire jogos lett volna az is. így lettem mazochista.berger90Nem teljesen lettél az, mert akkor Jaguars fan lennél. 😀
több mint 10 éve
kiváncsi vok Montenegró mikor jut ki, de ők is tuti előttünk.Joey TribbianiMontenegró már az 1. válogatott meccsükön megverte Magyarországot. 😀
több mint 10 éve
Azért ez a harmatosnál is gyengébb volt eddig..................... 😕
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Donyecki Népköztársasággal játsszuk majd a ki-ki meccset a pótselejtezőért, és kapunk ott is hetet.kiváncsi vok Montenegró mikor jut ki, de ők is tuti előttünk.Joey TribbianiKoszovó a nagy ellenfelünkHöri
Mindig jövőre
több mint 10 éve
és Moldova.kiváncsi vok Montenegró mikor jut ki, de ők is tuti előttünk.Joey TribbianiKoszovó a nagy ellenfelünkHöri
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
kiváncsi vok Montenegró mikor jut ki, de ők is tuti előttünk.Joey TribbianiKoszovó a nagy ellenfelünk
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
A vicc az, hogy Besic neve többször hangzott el, mint Messié. Mert Besicnél többet volt a labda!naná, csak sajnos nem sikerült 😀 lehet a szememet kellett volna, hogy többet nézni se akarjam ezeket, mennyire jogos lett volna az is. így lettem mazochista.
o_o
Azt miért? Nehogy káros hatással legyen a fejlődésdre? 😀😀iktriadinkább aludtam, akkor még csak 6 voltam, és még a tévét se én kezeltem. az meglehet, hogy a fater elkapcsolt, tisztán emlékszem, hogy anyám befogta a fülemet az ötödik gólnál 😀😀😀berger90én 23 vagyok, a 97-es 7-0 is megvolt, ugyanott tartok mint ti 😉berger90Illés rúgott egyet a végén, vagy akkor már elkapcsoltál?iktriad
Mindig jövőre
több mint 10 éve
kiváncsi vok Montenegró mikor jut ki, de ők is tuti előttünk.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
1. félidő:Besic 100% passzpontosság és a whoscored szerint a harmadik legjobb bosnyák játékos a pályán.
több mint 10 éve
Ez a két bosnyák szélső, Hajrovics és Lulic nem valami nagy szám, félidőben nem lepődnék meg, ha cserélnének ide a bosnyákok.
több mint 10 éve
A vicc az, hogy Besic neve többször hangzott el, mint Messié. Mert Besicnél többet volt a labda! o_o
Azt miért? Nehogy káros hatással legyen a fejlődésdre? 😀😀inkább aludtam, akkor még csak 6 voltam, és még a tévét se én kezeltem. az meglehet, hogy a fater elkapcsolt, tisztán emlékszem, hogy anyám befogta a fülemet az ötödik gólnál 😀😀😀berger90én 23 vagyok, a 97-es 7-0 is megvolt, ugyanott tartok mint ti 😉berger90Illés rúgott egyet a végén, vagy akkor már elkapcsoltál?iktriad
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
ahhoz mi vér kell, hogy az argetinokat a saját tizenhatosukon passzolgassák ki a bosnyákok? 😀
Mindig jövőre
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
inkább aludtam, akkor még csak 6 voltam, és még a tévét se én kezeltem. az meglehet, hogy a fater elkapcsolt, tisztán emlékszem, hogy anyám befogta a fülemet az ötödik gólnál 😀😀😀én 23 vagyok, a 97-es 7-0 is megvolt, ugyanott tartok mint ti 😉berger90Illés rúgott egyet a végén, vagy akkor már elkapcsoltál?iktriad
Mindig jövőre
több mint 10 éve
"Besic, jó lövés, bedobás" :pDexxter Tailor"jól belőtte a séróját"
több mint 10 éve
én 23 vagyok, a 97-es 7-0 is megvolt, ugyanott tartok mint ti 😉berger90Bélát goljanal elkapcsoltal? 😀
több mint 10 éve
Télen? Már most a nyáron.Ha Besic így folytatja, garantált lesz a top ligás szerződés már most nyáron szerintem.Schleckvárjunk még ezzel, de szerintem télen valóban elviszik. nem baj, minél kevesebb a jó fradi-játékos, annál jobb.berger90
több mint 10 éve
"Besic, jó lövés, bedobás" :p
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Ha Besic így folytatja, garantált lesz a top ligás szerződés már most nyáron szerintem.Schleckvárjunk még ezzel, de szerintem télen valóban elviszik. nem baj, minél kevesebb a jó fradi-játékos, annál jobb.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
én 23 vagyok, a 97-es 7-0 is megvolt, ugyanott tartok mint ti 😉berger90Illés rúgott egyet a végén, vagy akkor már elkapcsoltál? 😀
több mint 10 éve
Láttad milyen aktívak az átigazolási piacon? A német válogatott Benny Lauth alá fog írni kedden!Ha Besic így folytatja, garantált lesz a top ligás szerződés már most nyáron szerintem.SchleckFradi lesz a VB vesztese.Sixo67
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
én 23 vagyok, a 97-es 7-0 is megvolt, ugyanott tartok mint ti 😉
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Ha Besic így folytatja, garantált lesz a top ligás szerződés már most nyáron szerintem.SchleckFradi lesz a VB vesztese.
több mint 10 éve
😀😀 De sajna sokan tényleg így látják.27 alatt meg ifju tehetségekHöri30 elmúltam. Az már itthon soccerben öregnek számít. 😀😀iktriadTi olyanok vagytok, mint két öregember, esküszöm.SchleckHa belegondolok, hogy a (biztos agyonfinanszírozott...) bosnyák futball hová jutott szemben a mieinkkel az elmúlt 20 évben. Nem, inkább nem akarok belegondolni.iktriada finnek két év alatt feljlődtek fel és hagytak le minket a faszba, a bosnyákoknál szarrá bombázták az országot. nem tudom, itt mi kéne. a kisebb pofa az nem megy.berger90