Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Martinsról mióta kiderült hogy 45 éves, már nem is kell a válogatottba?Emenike nevű arc kezd majd, Fenerben játszik, nem ismerem.Hörimég abban az Irán elleni W-ben sem vagyok biztos, a védelmük gyenge, a legjobb csatáruk Odemwingie ?Joey TribbianiNigériától hasonló odaadásra számítok mint Kameruntól, bár lehet az Irán elleni holnapi W meghozza a kedvüket.Hörikéne az a 2. csatár Dzeko mellé.Joey Tribbianiezt nézem hetek óta, hogy ez így gecikevés ha tovább is jutnak. Irán ellen elég lesz és Nigéria ellen már nem biztos.berger90
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
máris mondtatok két nevet, de ugyan mondjatok már egy közepesnél jobbat iránból. pont olyan lesz mint honduras, az esélytelenségüket megérzik, Nigéria még csak az ízelítőt fogja adni abból, ami az argentinok ellen vár rájuk.Emenike nevű arc kezd majd, Fenerben játszik, nem ismerem.Hörimég abban az Irán elleni W-ben sem vagyok biztos, a védelmük gyenge, a legjobb csatáruk Odemwingie ?Joey TribbianiNigériától hasonló odaadásra számítok mint Kameruntól, bár lehet az Irán elleni holnapi W meghozza a kedvüket.Hörikéne az a 2. csatár Dzeko mellé.Joey Tribbianiezt nézem hetek óta, hogy ez így gecikevés ha tovább is jutnak. Irán ellen elég lesz és Nigéria ellen már nem biztos.berger90
Mindig jövőre
több mint 10 éve
hajrá Besic!Amadeus91Na, még Sobri kéne ide, és összeállhatna a 3 Troll a Hobbitból. Csak mi nem válunk kővé reggel, csak elmegyünk aludni. 😀
több mint 10 éve
Emenike nevű arc kezd majd, Fenerben játszik, nem ismerem.még abban az Irán elleni W-ben sem vagyok biztos, a védelmük gyenge, a legjobb csatáruk Odemwingie ?Joey TribbianiNigériától hasonló odaadásra számítok mint Kameruntól, bár lehet az Irán elleni holnapi W meghozza a kedvüket.Hörikéne az a 2. csatár Dzeko mellé.Joey Tribbianiezt nézem hetek óta, hogy ez így gecikevés ha tovább is jutnak. Irán ellen elég lesz és Nigéria ellen már nem biztos.berger90
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Messi miért ilyen szarok bele?én azt hittem fordított szezonja van, hogy oda szarik, aztán cserébe itt király lesz. de nem, folytatja.
a Barcában is ezt csinálta egész évben, rossz a fejére a nézni. jobb volt, amikor még nem hitte el ennyire.lol
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Messi miért ilyen szarok bele?kiégett, mint Tom Brady.
a Barcában is ezt csinálta egész évben, rossz a fejére a nézni. jobb volt, amikor még nem hitte el ennyire.lol
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
Nekem mostanában az a REGULAR szezon.sokszorosan kapja vissza majd az élettől a szezon első jaguars meccsén, mikor megint a monitort kaparja kínjában 😀berger90akkor csak a szokásos úgy nézem 😀KmetyGValaki összefoglalná pár mondatban mi volt az elmúlt 1636 hozzászólásban? Elég lesz csak körmondatokban.KmetyGÉn trollkodom, a többiek szakértenek.iktriad
több mint 10 éve
Messi miért ilyen szarok bele?lol.
több mint 10 éve
Messi miért ilyen szarok bele? a Barcában is ezt csinálta egész évben, rossz a fejére a nézni. jobb volt, amikor még nem hitte el ennyire.
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
sokszorosan kapja vissza majd az élettől a szezon első jaguars meccsén, mikor megint a monitort kaparja kínjában 😀akkor csak a szokásos úgy nézem 😀KmetyGValaki összefoglalná pár mondatban mi volt az elmúlt 1636 hozzászólásban? Elég lesz csak körmondatokban.KmetyGÉn trollkodom, a többiek szakértenek.iktriad
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Előtte Besic fikázás - UGYANATTÓL!+ besic istenítésSixo67Valaki összefoglalná pár mondatban mi volt az elmúlt 1636 hozzászólásban? Elég lesz csak körmondatokban.KmetyGhülye a bíró, hülye a szakértő, iktriad ír valamit, öngól, de jó meccs, iktriad ír valamit, megfordítják, megint hülye a szakértő, mb1 reference, iktriad ír valamitHöri
több mint 10 éve
Iktriad többet ír, meg az óránkénti ócska Höri poént kihagytad :pValaki összefoglalná pár mondatban mi volt az elmúlt 1636 hozzászólásban? Elég lesz csak körmondatokban.KmetyGhülye a bíró, hülye a szakértő, iktriad ír valamit, öngól, de jó meccs, iktriad ír valamit, megfordítják, megint hülye a szakértő, mb1 reference, iktriad ír valamitHöri
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
+ besic istenítésValaki összefoglalná pár mondatban mi volt az elmúlt 1636 hozzászólásban? Elég lesz csak körmondatokban.KmetyGhülye a bíró, hülye a szakértő, iktriad ír valamit, öngól, de jó meccs, iktriad ír valamit, megfordítják, megint hülye a szakértő, mb1 reference, iktriad ír valamitHöri
több mint 10 éve
Na, végre az argentinok is lőttek ma egy gólt. Sőt mindjárt kettőt is. 😀😀 több mint 10 éve
Valaki összefoglalná pár mondatban mi volt az elmúlt 1636 hozzászólásban? Elég lesz csak körmondatokban.KmetyGhülye a bíró, hülye a szakértő, iktriad ír valamit, öngól, de jó meccs, iktriad ír valamit, megfordítják, megint hülye a szakértő, mb1 reference, iktriad ír valamit
több mint 10 éve
még abban az Irán elleni W-ben sem vagyok biztos, a védelmük gyenge, a legjobb csatáruk Odemwingie ?Nigériától hasonló odaadásra számítok mint Kameruntól, bár lehet az Irán elleni holnapi W meghozza a kedvüket.Hörikéne az a 2. csatár Dzeko mellé.Joey Tribbianiezt nézem hetek óta, hogy ez így gecikevés ha tovább is jutnak. Irán ellen elég lesz és Nigéria ellen már nem biztos.berger90
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
akkor csak a szokásos úgy nézem 😀Valaki összefoglalná pár mondatban mi volt az elmúlt 1636 hozzászólásban? Elég lesz csak körmondatokban.KmetyGÉn trollkodom, a többiek szakértenek.iktriad
több mint 10 éve
Valaki összefoglalná pár mondatban mi volt az elmúlt 1636 hozzászólásban? Elég lesz csak körmondatokban.KmetyGÉn trollkodom, a többiek szakértenek.
több mint 10 éve
Valaki összefoglalná pár mondatban mi volt az elmúlt 1636 hozzászólásban? Elég lesz csak körmondatokban.
több mint 10 éve
meghívásra érkeztemKmetyGAkkor most olvass vissza! 😀
több mint 10 éve
meghívásra érkeztem
több mint 10 éve
szerintem a GosztonyiVargaKabát csomagot kérte.Rojo 😀 a VB mezőnyből ő hasonlít leginkább mb1es magyar ászra séró és tetkók alapján.HöriFejre Radóra, tetkókra Simon Attilára. 😀iktriad
több mint 10 éve
Nigériától hasonló odaadásra számítok mint Kameruntól, bár lehet az Irán elleni holnapi W meghozza a kedvüket.kéne az a 2. csatár Dzeko mellé.Joey Tribbianiezt nézem hetek óta, hogy ez így gecikevés ha tovább is jutnak. Irán ellen elég lesz és Nigéria ellen már nem biztos.berger90