Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
bergerdani
4 913
te vagy a mesterem, két év kellett hozzá hogy felnőjek a nagyságodhozJinxelni próbált, és bejött neki.iktriadAkkor az valami más lehetettbaggioMég kéne egy gól, hogy meglegyen a napi 3as gólátlag ma is.iktriadde éreztem, hogy nem lesz 2,5 over.berger90
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Ezt a 2-1-et lehet érdemes lenne megfogadni az összes hátralevő meccsre
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
mindegy, szar volt a szorzó anyways 😀 😀berger90Ok, egye-fene, ha neked nem kell, majd én beváltom a szelvényt. 😀
több mint 10 éve
Jinxelni próbált, és bejött neki.Akkor az valami más lehetettbaggioMég kéne egy gól, hogy meglegyen a napi 3as gólátlag ma is.iktriadde éreztem, hogy nem lesz 2,5 over.berger90
több mint 10 éve
WÁNDERFUL!
több mint 10 éve
Akkor az valami más lehetettMég kéne egy gól, hogy meglegyen a napi 3as gólátlag ma is.iktriadde éreztem, hogy nem lesz 2,5 over.berger90
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
😀😀😀Még kéne egy gól, hogy meglegyen a napi 3as gólátlag ma is.iktriadde éreztem, hogy nem lesz 2,5 over.berger90
több mint 10 éve
pedig deMég kéne egy gól, hogy meglegyen a napi 3as gólátlag ma is.iktriadde éreztem, hogy nem lesz 2,5 over.berger90
több mint 10 éve
De pesszipista vagy. 😀Még kéne egy gól, hogy meglegyen a napi 3as gólátlag ma is.iktriadde éreztem, hogy nem lesz 2,5 over.berger90
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
az egész admincsapat kevés lesz hogy azt a flamewart megállítsa, pedig én tudom hogy küzdtök derekasan. 😀csak BANdi bácsi hozzá ne szóljonHöriazért egy Sobri-te-én vezette német táborba nem hiszem, hogy bárki bele fog kötni a fórumon :cool: :cool:Amadeus91Rajtad kívül még 16 német fan (velem együtt) és 3 luzitán érzelmű fórumozó-társunk is. :iktriada mai eredménykövető után kurvára sajnálom, hogy a holnapi német-portugálon nem leszek itt 😕berger90már készülök ráAmadeus91
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Na azé.
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
és azt még ki is felejtettem ahogy Mócsa fogja védeni Ronaldót és Pepét. Gondolkozom a szabadnapon. 😀
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 898
készenléti rendőrség kivezényelve?csak BANdi bácsi hozzá ne szóljonHöriazért egy Sobri-te-én vezette német táborba nem hiszem, hogy bárki bele fog kötni a fórumon :cool: :cool:Amadeus91Rajtad kívül még 16 német fan (velem együtt) és 3 luzitán érzelmű fórumozó-társunk is. :iktriada mai eredménykövető után kurvára sajnálom, hogy a holnapi német-portugálon nem leszek itt 😕berger90már készülök ráAmadeus91
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
😀😀azért egy Sobri-te-én vezette német táborba nem hiszem, hogy bárki bele fog kötni a fórumon :cool: :cool:Amadeus91Rajtad kívül még 16 német fan (velem együtt) és 3 luzitán érzelmű fórumozó-társunk is. :iktriada mai eredménykövető után kurvára sajnálom, hogy a holnapi német-portugálon nem leszek itt 😕berger90már készülök ráAmadeus91
Nem tudom, én ilyenkor eléggé izgulni fogok. Szokatlan jelenség számomra, hogy a csapatom komoly nyerési eséllyel lép pályára egy meccsen.
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Még kéne egy gól, hogy meglegyen a napi 3as gólátlag ma is.iktriadde éreztem, hogy nem lesz 2,5 over.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
+Asbee, már csak azon röhögni fogok hogy valamiben egyetért veled, még ha ilyen profán dologban is. esélye nincs a portugál hadnak.azért egy Sobri-te-én vezette német táborba nem hiszem, hogy bárki bele fog kötni a fórumon :cool: :cool:Amadeus91Rajtad kívül még 16 német fan (velem együtt) és 3 luzitán érzelmű fórumozó-társunk is. :iktriada mai eredménykövető után kurvára sajnálom, hogy a holnapi német-portugálon nem leszek itt 😕berger90már készülök ráAmadeus91
Mindig jövőre
több mint 10 éve
csak BANdi bácsi hozzá ne szóljonazért egy Sobri-te-én vezette német táborba nem hiszem, hogy bárki bele fog kötni a fórumon :cool: :cool:Amadeus91Rajtad kívül még 16 német fan (velem együtt) és 3 luzitán érzelmű fórumozó-társunk is. :iktriada mai eredménykövető után kurvára sajnálom, hogy a holnapi német-portugálon nem leszek itt 😕berger90már készülök ráAmadeus91
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 898
azért egy Sobri-te-én vezette német táborba nem hiszem, hogy bárki bele fog kötni a fórumon :cool: :cool:Rajtad kívül még 16 német fan (velem együtt) és 3 luzitán érzelmű fórumozó-társunk is. :iktriada mai eredménykövető után kurvára sajnálom, hogy a holnapi német-portugálon nem leszek itt 😕berger90már készülök ráAmadeus91
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Még kéne egy gól, hogy meglegyen a napi 3as gólátlag ma is.