Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Rojo 😀 a VB mezőnyből ő hasonlít leginkább mb1es magyar ászra séró és tetkók alapján.HöriFejre Radóra, tetkókra Simon Attilára. 😀
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
kéne az a 2. csatár Dzeko mellé.Joey Tribbianiezt nézem hetek óta, hogy ez így gecikevés ha tovább is jutnak. Irán ellen elég lesz és Nigéria ellen már nem biztos.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
egyszer remélem megszívják az argentínok ezzel az arcoskodó felszabadítással :p
több mint 10 éve
kéne az a 2. csatár Dzeko mellé.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
Rojo 😀 a VB mezőnyből ő hasonlít leginkább mb1es magyar ászra séró és tetkók alapján.
több mint 10 éve
hanyadik percben jön Ibisevic?HöriA 89. percben , 2-1es bosnyák vezetésnél időhuzó csereként.
szerintem itt erre a zseniális hozzáállásra gondolt, és még igaza is van. nem hagyta magát elrontani, mondjuk Dollból nem is nézem ki hogy olyan lenne.berger90Ezentúl majd Berger fordítja le szavaimat magyarra!
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
szerintem itt erre a zseniális hozzáállásra gondolt, és még igaza is van. nem hagyta magát elrontani, mondjuk Dollból nem is nézem ki hogy olyan lenne.Hát iktriad, amit itt a meccs előtt is leműveltél ezzel kapcsolatban, inkább most csendben lennékbaggioHogyhogy nem sikerült a hazai közegnek elrontania? Nem is való ide. 😛iktriadakár. + ő futotta a legtöbbet, 6,5 km egy félidő alatt.deyellNyártól akkor a West Hamben folytatja a pályafutását. 😀iktriad1. félidő:dicsérik is a BBC Sport szakértői.deyell
Besic 100% passzpontosság és a whoscored szerint a harmadik legjobb bosnyák játékos a pályán.mustaine
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Hát iktriad, amit itt a meccs előtt is leműveltél ezzel kapcsolatban, inkább most csendben lennékbaggioA Fradi undor befolyásolta az ítélőképességemet. 😀
több mint 10 éve
téged én még nem láttalak ilyen folyamatosan trollkodni, bár nem is vagyok olyan régi tag 😀 😀berger90Ma "ihletett"(= pihent agyú) formában tolom, mint Besic.
több mint 10 éve
Hát iktriad, amit itt a meccs előtt is leműveltél ezzel kapcsolatban, inkább most csendben lennékHogyhogy nem sikerült a hazai közegnek elrontania? Nem is való ide. 😛iktriadakár. + ő futotta a legtöbbet, 6,5 km egy félidő alatt.deyellNyártól akkor a West Hamben folytatja a pályafutását. 😀iktriad1. félidő:dicsérik is a BBC Sport szakértői.deyell
Besic 100% passzpontosság és a whoscored szerint a harmadik legjobb bosnyák játékos a pályán.mustaine
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
téged én még nem láttalak ilyen folyamatosan trollkodni, bár nem is vagyok olyan régi tag 😀 😀nem vagyok ez a moralista, hogy "jajjajaj minek kell ide vébé" és megígérem nem lesz több ilyen de bazmeg ez a kép zseniálisA kilátás csillagos ötös, ezzel már jó áron el lehet passzolni az ingatlant. 😀iktriad
berger90
Mindig jövőre
több mint 10 éve
nem vagyok ez a moralista, hogy "jajjajaj minek kell ide vébé" és megígérem nem lesz több ilyen de bazmeg ez a kép zseniális
berger90
több mint 10 éve
nem vagyok ez a moralista, hogy "jajjajaj minek kell ide vébé" és megígérem nem lesz több ilyen de bazmeg ez a kép zseniálisA kilátás csillagos ötös, ezzel már jó áron el lehet passzolni az ingatlant. 😀
berger90
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
nem vagyok ez a moralista, hogy "jajjajaj minek kell ide vébé" és megígérem nem lesz több ilyen de bazmeg ez a kép zseniálisMindig jövőre
több mint 10 éve
Hogyhogy nem sikerült a hazai közegnek elrontania? Nem is való ide. 😛akár. + ő futotta a legtöbbet, 6,5 km egy félidő alatt.deyellNyártól akkor a West Hamben folytatja a pályafutását. 😀iktriad1. félidő:dicsérik is a BBC Sport szakértői.deyell
több mint 10 éve
deyell
11 702
akár. + ő futotta a legtöbbet, 6,5 km egy félidő alatt.Nyártól akkor a West Hamben folytatja a pályafutását. 😀iktriad1. félidő:dicsérik is a BBC Sport szakértői.deyell
choose life
több mint 10 éve
Az Újpest kupát nyert, a Falcons NFC döntőt játszott 2 éve(?), a Georgiából meg végre elment Murray. 😀Újpest, Falcons, Georgia Bulldogs. Van még kérdés?berger90naná, csak sajnos nem sikerült 😀 lehet a szememet kellett volna, hogy többet nézni se akarjam ezeket, mennyire jogos lett volna az is. így lettem mazochista.berger90Nem teljesen lettél az, mert akkor Jaguars fan lennél. 😀iktriad
és persze az angol válogatott.berger90Az tényleg szívás. 😀😀
több mint 10 éve
már a 2016-os EB-re is jó esélyük van, elég laza csoportba kerültek: Oroszo., Svédo., Ausztria, Moldova, Liechtenstein...kiváncsi vok Montenegró mikor jut ki, de ők is tuti előttünk.Joey TribbianiMontenegró már az 1. válogatott meccsükön megverte Magyarországot. 😀iktriad
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
és persze az angol válogatott.Újpest, Falcons, Georgia Bulldogs. Van még kérdés?berger90naná, csak sajnos nem sikerült 😀 lehet a szememet kellett volna, hogy többet nézni se akarjam ezeket, mennyire jogos lett volna az is. így lettem mazochista.berger90Nem teljesen lettél az, mert akkor Jaguars fan lennél. 😀iktriad
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Gibraltár nem rég alakult, 6 válogatott meccséből 4et nyert , 1 x , ők is előttünk jutnak ki és az első meccsünk ellenük hát ...kiváncsi vok Montenegró mikor jut ki, de ők is tuti előttünk.Joey TribbianiMontenegró már az 1. válogatott meccsükön megverte Magyarországot. 😀iktriad
több mint 10 éve
Nyártól akkor a West Hamben folytatja a pályafutását. 😀1. félidő:dicsérik is a BBC Sport szakértői.deyell
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Újpest, Falcons, Georgia Bulldogs. Van még kérdés?naná, csak sajnos nem sikerült 😀 lehet a szememet kellett volna, hogy többet nézni se akarjam ezeket, mennyire jogos lett volna az is. így lettem mazochista.berger90Nem teljesen lettél az, mert akkor Jaguars fan lennél. 😀iktriad
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Mármint nyerteseHa Besic így folytatja, garantált lesz a top ligás szerződés már most nyáron szerintem.SchleckFradi lesz a VB vesztese.Sixo67
Jól mutatja az ő helyzete is az itthoni hozzá nem értést
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ja és 1-0ra mi vezettünk az 1. percben még. 😀Vukasin Poleksiccsel a kapubanmustainekiváncsi vok Montenegró mikor jut ki, de ők is tuti előttünk.Joey TribbianiMontenegró már az 1. válogatott meccsükön megverte Magyarországot. 😀iktriad