NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
53
8
2:20, Arena4
Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
előző támadásnál hátulról jön lendületből a horvát, erre az észlény elveszi előle és meg is akadt a támadás 😕jött egy szabad, de szerintem ha hagyja, ajtó ablak helyzet
több mint 1 éve
Kampman
28 323
kellemes kis labdázgatás
több mint 1 éve
tipikusan az a meccs aminek baromira jót tenne egy horvát gól 😊
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
Fél gól. A másik feléért meg kell dolgozni.halkan kérdezem szögletnél mi van?😊megint a felesleges túlvariálás a szögletnél 😕Jó, de ha sikeres a gurigázás, jöhet egy beadás!
NB2
csipkelli
NB2
több mint 1 éve
deyell
11 702
engem meglep, hogy a horvátok ennyit irányítanakengem nem, a középpályán jobb játékosaik vannak.
NB2
choose life
több mint 1 éve
halkan kérdezem szögletnél mi van?😊megint a felesleges túlvariálás a szögletnél 😕Jó, de ha sikeres a gurigázás, jöhet egy beadás!
NB2
csipkelli
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
megint a felesleges túlvariálás a szögletnél 😕Jó, de ha sikeres a gurigázás, jöhet egy beadás!
NB2
több mint 1 éve
Kb az van eddig amit vártunk, kioltják egymást, amíg nem csinál valami váratlant valaki, vagy nincs nagy baki, addig ez lesz 😏Horvátok egész szépen játszanak szerintem,a favágók pont nem csinálnak semmit, ahogy azt várni lehetett
dande2
több mint 1 éve
megint a felesleges túlvariálás a szögletnél 😕
több mint 1 éve
engem meglep, hogy a horvátok ennyit irányítanak
több mint 1 éve
A honvédség gépe ma katarban landolt, biztos fontos munkaügy miatt,szóval nincs kizárva 😁Viktor megvette a kezdőrúgást?Ja az Eus pènzekből 🤪😜
csipkelli
dande2
több mint 1 éve
Kampman
28 323
Kb az van eddig amit vártunk, kioltják egymást, amíg nem csinál valami váratlant valaki, vagy nincs nagy baki, addig ez lesz 😏Marokkó kell ide a szép futballhoz, mondjuk ki.
dande2
több mint 1 éve
Kb az van eddig amit vártunk, kioltják egymást, amíg nem csinál valami váratlant valaki, vagy nincs nagy baki, addig ez lesz 😏
több mint 1 éve
Lol, esküszöm nem hallottam. 😀őket mondta be...Hajdú B nagyott esett most a szememben. A legjobb francia focistát, Thuramot nem ismerte fel ...Se Djorkaeff, se Desailly...
Sixo
Zsellértelkes Vrij
Sixo
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
őket mondta be...Hajdú B nagyott esett most a szememben. A legjobb francia focistát, Thuramot nem ismerte fel ...Se Djorkaeff, se Desailly...
Sixo
Zsellértelkes Vrij
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 878
Petit-re nem adunk.Hajdú B nagyott esett most a szememben. A legjobb francia focistát, Thuramot nem ismerte fel ...Se Djorkaeff, se Desailly...
Sixo
Zsellértelkes Vrij
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Kampman
28 323
Hajdú B nagyott esett most a szememben. A legjobb francia focistát, Thuramot nem ismerte fel ...Vagy csak annyira magától értetődőnek gondolta, hogy mindenki fel fogja ismerni, hogy nem vesződött ilyesmivel.
Sixo
több mint 1 éve
Hajdú B nagyott esett most a szememben. A legjobb francia focistát, Thuramot nem ismerte fel ...Se Djorkaeff, se Desailly...
Sixo
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Hajdú B nagyott esett most a szememben. A legjobb francia focistát, Thuramot nem ismerte fel ...
több mint 1 éve
Viktor megvette a kezdőrúgást?Ja az Eus pènzekből 🤪😜
csipkelli
több mint 1 éve
Hajrá Szomszédok!Hátha még Rebicet is kivittétek volna...
több mint 1 éve
Jól hallottam, hogy Hajdú B nagy játékosok aki nem nyertek vb-t felsorolásában nem szerepelt CR7?
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
Viktor megvette a kezdőrúgást?
több mint 1 éve
Nem tudom igaz-e, de eddig kétszer találkozott VB-en a Horvát és az Argentin csapat.majd 38ban
´98-ban = ott 3. lett a Horvát válogatott a tornán
´18-ban = ott 2. lett a Horvát válogatott a tornán
Ezt követve, most VB gyöztesek lesznek?
Toto21