Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Amit bemond az csak az alap, addig tart, amíg akarja…vagy amíg gólt nem lő a realSzerencse, hogy csak 12 perc hosszabbítás kell. Gyanúsabb lenne ha 150 percig tartana mire a reál behúzná…ne izélj, ehhez minimum egy Ross Brawn kell, hogy kiszámolja, mennyi az a hosszabbítás, amibe a győztes gól belefér, de az esetleges új egyenlítés már nem 😮
Klaci79
(csak vicc vót, nem néztem)
slowmotion
több mint 1 éve
Szerencse, hogy csak 12 perc hosszabbítás kell. Gyanúsabb lenne ha 150 percig tartana mire a reál behúzná…ne izélj, ehhez minimum egy Ross Brawn kell, hogy kiszámolja, mennyi az a hosszabbítás, amibe a győztes gól belefér, de az esetleges új egyenlítés már nem 😮
Klaci79
(csak vicc vót, nem néztem)
több mint 1 éve
Szerencse, hogy csak 12 perc hosszabbítás kell. Gyanúsabb lenne ha 150 percig tartana mire a reál behúzná…
több mint 1 éve
Igen, ez Liverpoolnál piros..itt meg sem nézik? Vicc..Nem vicc, megszoktuk. Ennél egyértelműbb talpalás pedig nincs.
Nomac
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Jota nagyon idegen testként mozog
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
3-2!!!
több mint 1 éve
oh, aszittem ő van a pályánhellóka, Tierney a varamikor a liverpooli szurkolók kezdenek örülni, hogy a faszpörgettyű örökös ellenfél-tizenkettedik-embere Ratkinson visszavonul... erre feltűnik a színen Tierneyaz mondjuk nem az ő sara hogy a VAR szoba inkompetens
slowmotion
Negritis, a vajda
slowmotion
most nézem hogy az Madley
több mint 1 éve
hellóka, Tierney a varamikor a liverpooli szurkolók kezdenek örülni, hogy a faszpörgettyű örökös ellenfél-tizenkettedik-embere Ratkinson visszavonul... erre feltűnik a színen Tierneyaz mondjuk nem az ő sara hogy a VAR szoba inkompetens
slowmotion
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
amikor a liverpooli szurkolók kezdenek örülni, hogy a faszpörgettyű örökös ellenfél-tizenkettedik-embere Ratkinson visszavonul... erre feltűnik a színen Tierneyaz mondjuk nem az ő sara hogy a VAR szoba inkompetens
slowmotion
több mint 1 éve
amikor a liverpooli szurkolók kezdenek örülni, hogy a faszpörgettyű örökös ellenfél-tizenkettedik-embere Ratkinson visszavonul... erre feltűnik a színen Tierney
több mint 1 éve
ha néznék akkor ki lenne írva hogy nézik emlékeim szerintMiért NEM???😲Akkor ez most piros Kluivertnek, ugye?haha, sztem vissza nézik
Mikey
Negritis, a vajda
nagir
több mint 1 éve
Igen, ez Liverpoolnál piros..itt meg sem nézik? Vicc..
több mint 1 éve
Miért NEM???😲Akkor ez most piros Kluivertnek, ugye?haha, sztem vissza nézik
Mikey
Negritis, a vajda
Ez piros!
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
Akkor ez most piros Kluivertnek, ugye?haha, sztem vissza nézik
Mikey
több mint 1 éve
Akkor ez most piros Kluivertnek, ugye?
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Németországban közben éppen kulturált szurkolói megnyilvánulások vannak.
több mint 1 éve
Gomez inkább lőtted volna el
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 404
Bayern - Werder 0:1, volt még1 gólja a Bremennek, csak azt a VAR visszafújta. Kane tényleg nem nyert semmit idén sem 😕Januar 20 van.tavaly a dortmundot temette mindenki aztan kb majdnem bajnokok lettek.
Sixo
több mint 1 éve
Így kell megnyeretni megint a Madriddal a meccset.. ilyen büntetőt se kap mindenki
több mint 1 éve
amúgy a 2 szélső védő a gond a kezdőben csakBradley először kezd PL meccsen, ennek baromira örülök.A két hollandon kívül gyakorlatilag nincs felnőtt csereember mezőnybe. Kemény.
Clark, Gordon, McConnell, Beck és Quansah is a padon. A PL listavezetőjéről beszélünk.
😀
Mikey
alatriste
a többi sztem alsó hangon korrekt
mondjuk ha cserélni kell akkor lesz érdekes döntés
több mint 1 éve
Tuchel nem eri meg a szezon veget igy a Bayern-el. Halleluja.
több mint 1 éve
Bradley először kezd PL meccsen, ennek baromira örülök.A két hollandon kívül gyakorlatilag nincs felnőtt csereember mezőnybe. Kemény.
Clark, Gordon, McConnell, Beck és Quansah is a padon. A PL listavezetőjéről beszélünk.
😀
Mikey

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Bayern - Werder 0:1, volt még1 gólja a Bremennek, csak azt a VAR visszafújta. Kane tényleg nem nyert semmit idén sem 😕