NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
639
34
2:00, Net4+
Soccer
42 feliratkozó
több mint 1 éve
ja ja most látom. elég nagyot hibázott ígyEgész meccsen jobb oldalon van Kim, el sem mozdul onnan. Elég akármelyik labdakihozatalt nézni.úgy tudom Kim bal lábas és bal belső védő a megszokott helye. De Vini Kimmich és a jobb belső védő között ment el. Ha meg jobb belső védőnk tette be Tuchel, akkor nem értem. 😀Ott nem épp Dier-nek kellett volna lennie? 😀 Még jó, hogy mutogatottMit keresett volna Dier jobb oldalon? Vini Kim és Kimmich között lépett ki.
Toto21
Sixo
Toto21
Sixo
több mint 1 éve
Egész meccsen jobb oldalon van Kim, el sem mozdul onnan. Elég akármelyik labdakihozatalt nézni.úgy tudom Kim bal lábas és bal belső védő a megszokott helye. De Vini Kimmich és a jobb belső védő között ment el. Ha meg jobb belső védőnk tette be Tuchel, akkor nem értem. 😀Ott nem épp Dier-nek kellett volna lennie? 😀 Még jó, hogy mutogatottMit keresett volna Dier jobb oldalon? Vini Kim és Kimmich között lépett ki.
Toto21
Sixo
Toto21
több mint 1 éve
úgy tudom Kim bal lábas és bal belső védő a megszokott helye. De Vini Kimmich és a jobb belső védő között ment el. Ha meg jobb belső védőnk tette be Tuchel, akkor nem értem. 😀Ott nem épp Dier-nek kellett volna lennie? 😀 Még jó, hogy mutogatottMit keresett volna Dier jobb oldalon? Vini Kim és Kimmich között lépett ki.
Toto21
Sixo
több mint 1 éve
Nem is tudtam, hogy Leandro Trossard lesz a mai meccs játékvezetője.
több mint 1 éve
Nálam ez hatalmas kapushiba, 16-on belül egy IlEn labdaert kb 3 lépést kellett volna tennie.
több mint 1 éve
Ott nem épp Dier-nek kellett volna lennie? 😀 Még jó, hogy mutogatottKimet etette meg nagyon ha jol lattam 😕
Toto21
több mint 1 éve
Ott nem épp Dier-nek kellett volna lennie? 😀 Még jó, hogy mutogatott
több mint 1 éve
Kroos mester oktat
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
hozzám csak most ért elszép volt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Az a passz
több mint 1 éve
iszonyat fárasztó nézni azt a fetrengést amit a "spanyolok" tolnak
több mint 1 éve
"másodpercekre van most a labda az ANGOLOKnál" ...
több mint 1 éve
Sané helyett lenne egy szélső már vezetne a Bayern
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 1 éve
Lunin bekezd egyből
több mint 1 éve
Mazra bal oldalon Rodrygo ellen kemény lesz. Szerintem ott majd Goretzka vagy Kim sokat be fog segíteni.Szerintem is a Madrid nyer.
Tippre 1-2 a Realnak ma.
Toto21