Soccer

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
Chelsea-vel meg mi történt? 😊 4 gól???Löfli kagylós kocsonyát evett tejfölös polippal.
NB2
oh és ők rúgták? 😀Chelsea-vel meg mi történt? 😊 4 gól???másodosztályú ellenfél
NB2
deyell
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Chelsea-vel meg mi történt? 😊 4 gól???másodosztályú ellenfél
NB2
buhloone mindstate
85' - Gambia gól, 2-1
87' - öngól, 2-2
91' - kameruni gó, 2-3
94' - meg nem adott gambiai gól

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Egyrészt másrészt az olaszoknak mindig volt egy szekérdek csatára, csak a 90-es évek óta: Squillaci, Zola, Mancini, Vialli, Ravanelli, Chiesa, Vieri, Del Piero, Totti, Inzaghi, Toni, Cassano, Balotelli, Montella, Delvecchio, Baggio, Massaro, ...Azt hiszem, hogy ez végül is megfelel a sztereotípiáknak, hogy az olasz futball mindig is inkább védelemorientált volt, pl. a klasszikus magyar stílussal ellentétben.rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2024/01/23/meghalt-luigi-riva/?_gl=1*1l513np*_gcl_au*OTkxMTQ2NTUuMTcwMDQ2ODM4NQ..Riva 1965 és 1974 között mindössze 42 mérkőzésen szerepelt a Squadra Azzurrában, ezalatt viszont 35-ször volt eredményes, amivel mai napig vezeti a góllövőlistát, két találattal megelőzve a legendás Giuseppe Meazzát.
empty taxi
Én többet tippeltem volna olasz válogatott gólrekordnak.
Itt a magyar eleje, a 35 feletti gólt szerző játékosok.
Őszentsége Sobri Jóska
Kampman
Ha ekkora a konkurencia, nem játszol annyit, hogy rengeteg gólt rúgj.
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Azt hiszem, hogy ez végül is megfelel a sztereotípiáknak, hogy az olasz futball mindig is inkább védelemorientált volt, pl. a klasszikus magyar stílussal ellentétben.rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2024/01/23/meghalt-luigi-riva/?_gl=1*1l513np*_gcl_au*OTkxMTQ2NTUuMTcwMDQ2ODM4NQ..Riva 1965 és 1974 között mindössze 42 mérkőzésen szerepelt a Squadra Azzurrában, ezalatt viszont 35-ször volt eredményes, amivel mai napig vezeti a góllövőlistát, két találattal megelőzve a legendás Giuseppe Meazzát.
empty taxi
Őszentsége Sobri Jóska
Mikey ide ne nézz.Nem tudok meglepődni. Még azt várom hogy Endō is megsérüljön.
🚨🇪🇬 Mo Salah’s agent Ramy Abbas statement.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) January 22, 2024
“The injury is more serious than first thought. He will be out for 21-28 days”.
“His best chance at participating in the current AFCON is by undergoing intensive rehabilitation in the UK and rejoining the team as soon as he is fit”. pic.twitter.com/thRhcv4AVg
Sixo
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Mikey ide ne nézz.jaja, már tegnap óta tudva levő.
“His best chance at participating in the current AFCON is by undergoing intensive rehabilitation in the UK and rejoining the team as soon as he is fit”. pic.twitter.com/thRhcv4AVg
Sixo
csak akkor játszhat még az ideia csokikupán, ha Egyiptom a döntőig eljut. (nem fognak)
rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2024/01/23/meghalt-luigi-riva/?_gl=1*1l513np*_gcl_au*OTkxMTQ2NTUuMTcwMDQ2ODM4NQ..Riva 1965 és 1974 között mindössze 42 mérkőzésen szerepelt a Squadra Azzurrában, ezalatt viszont 35-ször volt eredményes, amivel mai napig vezeti a góllövőlistát, két találattal megelőzve a legendás Giuseppe Meazzát.
empty taxi
Ne feledjétek, 12:30-tól auszi-üzbég csúcsrangadó!1-1 lett a vége, valóban meglehetősen egál meccs volt.
warr_b

🚨⚒️ Kalvin Phillips to West Ham, here we go! Loan deal agreed with Man City and also on player side. One more from Tim Steidten.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) January 23, 2024
Understand it will also include an option to buy clause in June for #WHUFC.
Medical tests booked on Wednesday.@TurkishAirlines ✈️ pic.twitter.com/zfv9UAOLXO
Poloska vagyok.
de ettől még messze nem szar
Koszi a leirast.nem vagyok kepben ezekkel a dolgokkal.ha vki tenyleg vinni akarja akkor viszi.Bocsi sracok.csak idezetre kattinttottam....vmi szarakodas lehetett.Irigykedsz, hogy te csak kétszer?Warrb 3szor is tag?Lebukott a titkos társaságitt csak én nem értem miért kerültek be ezek a nevek? 😀Dárdai Marci sem bassza tovább Rossi agyát, jön a válogatottbaA nemeteknek a vedelem oregszik, ez mennyire igaz?
petey
Negritis, a vajda
Sixo
zacknorb
empty taxi
warr_b
warr_b
Löfli
warr_b
Matthew99
Sixo
slowmotion
csebi
slowmotion
Negritis, a vajda
YoungZeeZee
Negritis, a vajda
JC6 - a zsidó
Sixo
warr_b
Amugy lebuktunk, lemondok!
A nemetrk vedelmi resze kozel 35+ emberek.kapusok, vedok.
Van korban jo vedok vagy nehez idoszak var rajuk?
Marcit vitte volna bundas 1, es fiatal....
YoungZeeZee
ad1: rohadt serulekeny
ad2: nem annyira jo jatekos
ennek koszonhetoen nem volt olyan bundas 1 szezonja a 3bol, ahol 14 meccsnel tobbet jatszott volna asszem (ezt most fejbol irtam, javitsatok ki, ha rosszul).
nezzuk a legutobbi Nagelsmann keret kozephatvedjeit:
Rudiger 30, Thiaw 22, Tah 27, Hummels 35, Sule 28.
Ebbol kiesik Hummels kor alapjan hosszu tavon (tudom Thiaw serult jelenleg).
kik johetnek be:
Buchmann: egyik legnagyobb nemet tehetseg, 18 eves, de ot is a szezon elso feleben serulesek hatraltattak
Schlotterbeck: igen, tudom. en sem igazan kedvelem, mert a valogatottban tesze-tosza volt, de attol meg jo jatekos.
Ginter: oke, o is 30, de meg siman be lehet hivni
Chabot: 25 eves, vhogy a felnott valogatottben elkerultek eddig a meghivok.
Bella-Kotchap: 22 eves, o kidolt a szezonra, de ha felepul az EB utan kerettag lehet.
hosszutavon sztem jon majd egy Rudiger-Schlotterbeck/Tah korszak sztem, es vannak fiatalok, akik elorejohetnek.
tovabbra sem latom, hogy fer be ebbe a nevsorba Marci.
csebi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
ebből 3 foci, elég a 3, a maradék 1 a hokiszakértőLegalább még egy kéne, Vasas, Leeds, Redskins, SharksVasas tudathasadásWarrb 3szor is tag?itt csak én nem értem miért kerültek be ezek a nevek? 😀Lebukott a titkos társaság
Negritis, a vajda
JC6 - a zsidó
Sixo
zacknorb
warr_b
amúgy meg mi az a Redskins? én csak a Kommandót vágom 😀
Poloska vagyok.
Ez van, előre tovább a lenini úton.De jó kedved van ahhoz képest, hogy most szerezett pontot az Ipswich egy 89. perces góllal.Irigykedsz, hogy te csak kétszer?Warrb 3szor is tag?Lebukott a titkos társaságitt csak én nem értem miért kerültek be ezek a nevek? 😀Dárdai Marci sem bassza tovább Rossi agyát, jön a válogatottbaA nemeteknek a vedelem oregszik, ez mennyire igaz?
petey
Negritis, a vajda
Sixo
zacknorb
empty taxi
warr_b
warr_b
Löfli
warr_b
Matthew99
Sixo
slowmotion
csebi
slowmotion
Negritis, a vajda
YoungZeeZee
Negritis, a vajda
JC6 - a zsidó
Sixo
warr_b
Sixo

Legalább még egy kéne, Vasas, Leeds, Redskins, SharksVasas tudathasadásWarrb 3szor is tag?itt csak én nem értem miért kerültek be ezek a nevek? 😀Lebukott a titkos társaság
Negritis, a vajda
JC6 - a zsidó
Sixo
zacknorb

Vasas tudathasadásWarrb 3szor is tag?itt csak én nem értem miért kerültek be ezek a nevek? 😀Lebukott a titkos társaság
Negritis, a vajda
JC6 - a zsidó
Sixo
Poloska vagyok.
ha vki tenyleg vinni akarja akkor viszi.Bocsi sracok.csak idezetre kattinttottam....vmi szarakodas lehetett.Irigykedsz, hogy te csak kétszer?Warrb 3szor is tag?Lebukott a titkos társaságitt csak én nem értem miért kerültek be ezek a nevek? 😀Dárdai Marci sem bassza tovább Rossi agyát, jön a válogatottbaA nemeteknek a vedelem oregszik, ez mennyire igaz?
petey
Negritis, a vajda
Sixo
zacknorb
empty taxi
warr_b
warr_b
Löfli
warr_b
Matthew99
Sixo
slowmotion
csebi
slowmotion
Negritis, a vajda
YoungZeeZee
Negritis, a vajda
JC6 - a zsidó
Sixo
warr_b
Amugy lebuktunk, lemondok!
A nemetrk vedelmi resze kozel 35+ emberek.kapusok, vedok.
Van korban jo vedok vagy nehez idoszak var rajuk?
Marcit vitte volna bundas 1, es fiatal....
YoungZeeZee
ad1: rohadt serulekeny
ad2: nem annyira jo jatekos
ennek koszonhetoen nem volt olyan bundas 1 szezonja a 3bol, ahol 14 meccsnel tobbet jatszott volna asszem (ezt most fejbol irtam, javitsatok ki, ha rosszul).
nezzuk a legutobbi Nagelsmann keret kozephatvedjeit:
Rudiger 30, Thiaw 22, Tah 27, Hummels 35, Sule 28.
Ebbol kiesik Hummels kor alapjan hosszu tavon (tudom Thiaw serult jelenleg).
kik johetnek be:
Buchmann: egyik legnagyobb nemet tehetseg, 18 eves, de ot is a szezon elso feleben serulesek hatraltattak
Schlotterbeck: igen, tudom. en sem igazan kedvelem, mert a valogatottban tesze-tosza volt, de attol meg jo jatekos.
Ginter: oke, o is 30, de meg siman be lehet hivni
Chabot: 25 eves, vhogy a felnott valogatottben elkerultek eddig a meghivok.
Bella-Kotchap: 22 eves, o kidolt a szezonra, de ha felepul az EB utan kerettag lehet.
hosszutavon sztem jon majd egy Rudiger-Schlotterbeck/Tah korszak sztem, es vannak fiatalok, akik elorejohetnek.
tovabbra sem latom, hogy fer be ebbe a nevsorba Marci.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Jó korán játszanak mit ne mondjakDe jó kedved van ahhoz képest, hogy most szerezett pontot az Ipswich egy 89. perces góllal.Irigykedsz, hogy te csak kétszer?Warrb 3szor is tag?Lebukott a titkos társaságitt csak én nem értem miért kerültek be ezek a nevek? 😀Dárdai Marci sem bassza tovább Rossi agyát, jön a válogatottbaA nemeteknek a vedelem oregszik, ez mennyire igaz?
petey
Negritis, a vajda
Sixo
zacknorb
empty taxi
warr_b
warr_b
Löfli
warr_b
Matthew99
Sixo
slowmotion
csebi
slowmotion
Negritis, a vajda
YoungZeeZee
Negritis, a vajda
JC6 - a zsidó
Sixo
warr_b
Sixo