NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 431
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Azt mondod, Józsi menjen a Bayernbe Tuchel helyére? Adnám én is.Kiváncsi leszek meddig hagyjak meg Tuchelt szarakodni, mert így szinte biztos, h a bajnokság úszni fog (feltéve, ha a Leverkusen nem fog leolvadni), bl-rol meg ne is beszéljünk.Hat ez megint egy kiszenvedett meccs volt a Bayern-tol. Jól mutat ez az xG, de túl sok fantázia megint volt a játékban.Ahogy Sixo írta rohadtul megerdemeltuk volna az egyenlítő gólt.
Bjelica meg kegyetlen nagy suttyo. A berlini vezetőség helyében én elgondolkodnek egy edzocseren, mert ez játékosként is nagyon necces, de edzőként… ennél jobb edzőt érdemelne ez a Berlin.
rob3r7o
Bjelica pár meccs alatt több pontot szerzett mint Fischer az egész szezonban. Nem hiszem h ezért kirakják.
Tuchel RAUS!
csebi
Amúgy szerintem sem fog Bjelica menni (egyelőre), de ez nagyon alja jelentet volt. Utoljára ilyesmit szerintem a jó öreg Zsozetol láttam, de ő legalább akkor meg jobb edző volt.
rob3r7o
több mint 1 éve
Milyen sok félőrült kommentről beszélsz?Allegri te vagy az? 😀A gól túlértékelt.Elefántok tovabbcsusszantak, megnyugodhatsz.Jelenlegi állás szerint Elefántcsontpart úgy megy tovább, hogy KIBASZTÁK AZ EDZŐTEzek után mondja valaki, hogy nem az AFCON a legjobb kontinens torna.
zacknorb
Sixo
A mai négy afrikai meccsen volt összesen egy szem gól 😂
warr_b
Sixo
Akkor már értem a sok félőrült kommentet 😀😀
zacknorb
több mint 1 éve
Allegri te vagy az? 😀A gól túlértékelt.Elefántok tovabbcsusszantak, megnyugodhatsz.Jelenlegi állás szerint Elefántcsontpart úgy megy tovább, hogy KIBASZTÁK AZ EDZŐTEzek után mondja valaki, hogy nem az AFCON a legjobb kontinens torna.
zacknorb
Sixo
warr_b
Sixo
Akkor már értem a sok félőrült kommentet 😀😀
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Kiváncsi leszek meddig hagyjak meg Tuchelt szarakodni, mert így szinte biztos, h a bajnokság úszni fog (feltéve, ha a Leverkusen nem fog leolvadni), bl-rol meg ne is beszéljünk.Hat ez megint egy kiszenvedett meccs volt a Bayern-tol. Jól mutat ez az xG, de túl sok fantázia megint volt a játékban.Ahogy Sixo írta rohadtul megerdemeltuk volna az egyenlítő gólt.
Bjelica meg kegyetlen nagy suttyo. A berlini vezetőség helyében én elgondolkodnek egy edzocseren, mert ez játékosként is nagyon necces, de edzőként… ennél jobb edzőt érdemelne ez a Berlin.
rob3r7o
Bjelica pár meccs alatt több pontot szerzett mint Fischer az egész szezonban. Nem hiszem h ezért kirakják.
Tuchel RAUS!
csebi
Amúgy szerintem sem fog Bjelica menni (egyelőre), de ez nagyon alja jelentet volt. Utoljára ilyesmit szerintem a jó öreg Zsozetol láttam, de ő legalább akkor meg jobb edző volt.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
A gól túlértékelt.Elefántok tovabbcsusszantak, megnyugodhatsz.Jelenlegi állás szerint Elefántcsontpart úgy megy tovább, hogy KIBASZTÁK AZ EDZŐTEzek után mondja valaki, hogy nem az AFCON a legjobb kontinens torna.
zacknorb
Sixo
warr_b
több mint 1 éve
Elefántok tovabbcsusszantak, megnyugodhatsz.Jelenlegi állás szerint Elefántcsontpart úgy megy tovább, hogy KIBASZTÁK AZ EDZŐTEzek után mondja valaki, hogy nem az AFCON a legjobb kontinens torna.
zacknorb
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Ez az Elliot minél többet játszik úgy derül ki róla, hogy nagy lesz rá ez a kabát itt.meccsek óta sokkal többet játszik, mint kellene, és ez meglátszik a teljesítményén is.
ozibozi
de most nincs Thiago, nincs Endo, nincs Szoboszlai... és Salah sincs, tehát néha elöl is kell játszania. hatvan percnél többet nem szabadna.
több mint 1 éve
faszomba már, 4-1-re kéne menni, erre 1-1, ráadásul a bíró is League Two-felfogásban vezeti a meccsetmegvan a döntő az a lényeg
slowmotion
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
UPDATE: 60% - The Opta supercomputer has simulated the remaining Bundesliga season fixtures and gives Leverkusen a 60% chance of becoming German champions for the first time in the club's history. Change? https://t.co/RShqHXvebW pic.twitter.com/HT3IzGObCx
— OptaFranz (@OptaFranz) January 24, 2024
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ez az Elliot minél többet játszik úgy derül ki róla, hogy nagy lesz rá ez a kabát itt.
több mint 1 éve
Jelenlegi állás szerint Elefántcsontpart úgy megy tovább, hogy KIBASZTÁK AZ EDZŐTEzek után mondja valaki, hogy nem az AFCON a legjobb kontinens torna.
zacknorb
több mint 1 éve
Jelenlegi állás szerint Elefántcsontpart úgy megy tovább, hogy KIBASZTÁK AZ EDZŐT
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Don't you fuckin' dare...!A Leeds is vezet félidőben Bamford góljával 😊Bástya ebből elsőosztály lesz.
warr_b
Sixo
Maradt is ennyi az eredmény.

több mint 1 éve
faszomba már, 4-1-re kéne menni, erre 1-1, ráadásul a bíró is League Two-felfogásban vezeti a meccset
több mint 1 éve
Hat ez megint egy kiszenvedett meccs volt a Bayern-tol. Jól mutat ez az xG, de túl sok fantázia megint volt a játékban.Ahogy Sixo írta rohadtul megerdemeltuk volna az egyenlítő gólt.
rob3r7o
Tuchel RAUS!
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Hat ez megint egy kiszenvedett meccs volt a Bayern-tol. Jól mutat ez az xG, de túl sok fantázia megint volt a játékban. Bjelica meg kegyetlen nagy suttyo. A berlini vezetőség helyében én elgondolkodnek egy edzocseren, mert ez játékosként is nagyon necces, de edzőként… ennél jobb edzőt érdemelne ez a Berlin.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
kapufa után Elliot eldönthette volna
több mint 1 éve
Csebi a tűzzel játszik. Vezetnek eggyel, de amennyit kihagytak, ilyenkor szokta megbosszulni magát a meccs, és az Union a semmiből kiegyenlít a 99. percben.
több mint 1 éve
A Leeds is vezet félidőben Bamford góljával 😊Bástya ebből elsőosztály lesz.
warr_b
több mint 1 éve
🚨🔴⚫️ Borja Iglesias to Bayer Leverkusen, here we go! Loan deal now agreed and paperwork being prepared.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) January 24, 2024
The agreement includes €8m buy option clause — not mandatory.
Iglesias will replace Boniface who’s gonna be out until April. pic.twitter.com/pZ2ZOU2h6t
több mint 1 éve
Hoppá. Lewa bomba.. itt volt az ideje
több mint 1 éve
az hiányzik hogy macallister lesérüljön ...
több mint 1 éve
A Leeds is vezet félidőben Bamford góljával 😊

több mint 1 éve
Vezet Marokkó.

több mint 1 éve
A Mallorca kiejtette a Gironat, és a Bilbao is bekezdett
Poloska vagyok.