NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 396
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Én nem 😊Nem tudom mennyire állja meg a helyét, de hallottam, hogy van ilyen hardcore szurkolói zárt csoport valamelyik közösségi oldalon, és 10ezer emberből 3(!) nyert...hogy fog így összejönni a több tízezer magyar?Úgy hogy nyilván mind a 11 millió magyar igényelt jegyet.
Stoki
Mikey
Ilyen mainstream hülyeségekre nem fecsérlem az időmet 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Nem tudom mennyire állja meg a helyét, de hallottam, hogy van ilyen hardcore szurkolói zárt csoport valamelyik közösségi oldalon, és 10ezer emberből 3(!) nyert...hogy fog így összejönni a több tízezer magyar?Úgy hogy nyilván mind a 11 millió magyar igényelt jegyet.
Stoki
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Nem tudom mennyire állja meg a helyét, de hallottam, hogy van ilyen hardcore szurkolói zárt csoport valamelyik közösségi oldalon, és 10ezer emberből 3(!) nyert...hogy fog így összejönni a több tízezer magyar?
több mint 1 éve
Mi ez a Dél-Korea-Malajzia meccs... 😮81%-os koreai labdabirtoklás, kapuralövés 19-7, szögletek 20-0, összes passz: 840-197, végeredmény 3-3 😮
warr_b
Félidőben sima 1-0-ás koreai vezetés, aztán 12 perc alatt fordított Malajzia, aztán a 83. percben öngóllal egyenlített Korea. A 94. percben átvették a vezetést büntetőből, végül a 90+15. percben mentett pontot Malajzia. Igaz végül ez az egy pontjuk lett és így is csoportutolsók lettek...

több mint 1 éve
Nekem a Brommapojkarna az, mindegy ki ellen...Egy jó FH Hafnarfjordur-Vikingur Reykjavik fix bakancslistás elem minden élő embernek.Nekem sem jött össze, de csak egy account volt, de nem is bánom, már megvan Izlandra a repjegyem 😀Ott melyik meccs lesz?
Nomac
Stoki
zacknorb
több mint 1 éve
Mi ez a Dél-Korea-Malajzia meccs... 😮

több mint 1 éve
Egy jó FH Hafnarfjordur-Vikingur Reykjavik fix bakancslistás elem minden élő embernek.Nekem sem jött össze, de csak egy account volt, de nem is bánom, már megvan Izlandra a repjegyem 😀Ott melyik meccs lesz?
Nomac
Stoki
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Nekem sem jött össze, de csak egy account volt, de nem is bánom, már megvan Izlandra a repjegyem 😀Ott melyik meccs lesz?
Nomac
több mint 1 éve
Nekem 0-ból nulla100%😉🙋Az még mindig 0 😀
dande2
Én is így vagyok amúgy
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Nekem sem jött össze, de csak egy account volt, de nem is bánom, már megvan Izlandra a repjegyem 😀
több mint 1 éve
nekünk összejött a magyar-skótra a 150 jurós kategória
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Nekem 0-ból nulla100%😉🙋
több mint 1 éve
euro2024-fans.tickets.uefa.com/lottery/welcome_en.htmlItt tudjátok csekkolni bejelentkezés után, e-mail tudtommal nem kerül azonnal kiküldésre, bármi is legyen az eredmény. Gyarapítom a sikertelenek számát.
több mint 1 éve
14 accountból nulla, kollégáim 11-ből 0 és 15- ből 0, azaz 40-ből semmi.
több mint 1 éve
Én nem kaptam meg választ gondolom akkor off
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Gondolom azért lesz pár ember akinek sikerült valamelyik rajtam kívül is.😊Sikerült az EB jegy, magyar-skót meeegyeeeek!😊bátor vagy 😊
zavi27
össznépi harag fog rád zúdulni hamarosan 😊
NB2
több mint 1 éve
Sikerült az EB jegy, magyar-skót meeegyeeeek!😊bátor vagy 😊
zavi27
össznépi harag fog rád zúdulni hamarosan 😊
több mint 1 éve
Meg délebbre?😊 pedig amilyen melegek már a nyarak én inkább minél északabbra megyek. 😀Ha már így alakult inkább délebbre tartunk...Ha összeadom a közvetlen haverokéval, akkor 21-ből semmi...legalább marad pénz a nyaralásra 😊"Drágám, idén Németországban nyaral a család..."
Stoki
Szokol
Stoki
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
Ha már így alakult inkább délebbre tartunk...Ha összeadom a közvetlen haverokéval, akkor 21-ből semmi...legalább marad pénz a nyaralásra 😊"Drágám, idén Németországban nyaral a család..."
Stoki
Szokol
több mint 1 éve
Ha összeadom a közvetlen haverokéval, akkor 21-ből semmi...legalább marad pénz a nyaralásra 😊"Drágám, idén Németországban nyaral a család..."
Stoki
több mint 1 éve
Sikerült az EB jegy, magyar-skót meeegyeeeek!😊
több mint 1 éve
15ből semmi👀