NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 905 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Nem tudom mennyire állja meg a helyét, de hallottam, hogy van ilyen hardcore szurkolói zárt csoport valamelyik közösségi oldalon, és 10ezer emberből 3(!) nyert...hogy fog így összejönni a több tízezer magyar?
Stoki
Úgy hogy nyilván mind a 11 millió magyar igényelt jegyet.
Mikey
Én nem 😊
Ilyen mainstream hülyeségekre nem fecsérlem az időmet 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Nem tudom mennyire állja meg a helyét, de hallottam, hogy van ilyen hardcore szurkolói zárt csoport valamelyik közösségi oldalon, és 10ezer emberből 3(!) nyert...hogy fog így összejönni a több tízezer magyar?
Stoki
Úgy hogy nyilván mind a 11 millió magyar igényelt jegyet.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
több mint 1 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 583 — Poloska confirmed
Szóval akkor az itt leírtak alapján kb 200/2 a találat? 😀

Természetesen nálunk is az egész család be volt nevezve és 0

Szerkesztette: Hanni
több mint 1 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 905 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Mi ez a Dél-Korea-Malajzia meccs... 😮
warr_b
81%-os koreai labdabirtoklás, kapuralövés 19-7, szögletek 20-0, összes passz: 840-197, végeredmény 3-3 😮

Félidőben sima 1-0-ás koreai vezetés, aztán 12 perc alatt fordított Malajzia, aztán a 83. percben öngóllal egyenlített Korea. A 94. percben átvették a vezetést büntetőből, végül a 90+15. percben mentett pontot Malajzia. Igaz végül ez az egy pontjuk lett és így is csoportutolsók lettek...

több mint 1 éve
Nekem sem jött össze, de csak egy account volt, de nem is bánom, már megvan Izlandra a repjegyem 😀
Nomac
Ott melyik meccs lesz?
Stoki
Egy jó FH Hafnarfjordur-Vikingur Reykjavik fix bakancslistás elem minden élő embernek.
zacknorb
Nekem a Brommapojkarna az, mindegy ki ellen...
több mint 1 éve
Mi ez a Dél-Korea-Malajzia meccs... 😮

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
Nekem sem jött össze, de csak egy account volt, de nem is bánom, már megvan Izlandra a repjegyem 😀
Nomac
Ott melyik meccs lesz?
Stoki
Egy jó FH Hafnarfjordur-Vikingur Reykjavik fix bakancslistás elem minden élő embernek.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Nomac
Ott melyik meccs lesz?
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
Nekem 0-ból nulla100%😉🙋
dande2
Az még mindig 0 😀
Én is így vagyok amúgy

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Nomac New England Patriots 4 114 — balazs.t85@gmail.com
több mint 1 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
nekünk összejött a magyar-skótra a 150 jurós kategória

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nekem 0-ból nulla100%😉🙋
több mint 1 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 669
 euro2024-fans.tickets.uefa.com/lottery/welcome_en.html

Itt tudjátok csekkolni bejelentkezés után, e-mail tudtommal nem kerül azonnal kiküldésre, bármi is legyen az eredmény. Gyarapítom a sikertelenek számát.
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940
14 accountból nulla, kollégáim 11-ből 0 és 15- ből 0, azaz 40-ből semmi.
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 974 — The Mathematician
Én nem kaptam meg választ gondolom akkor off

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 455 — Amerikai sportok rajongója
Sikerült az EB jegy, magyar-skót meeegyeeeek!😊
zavi27
bátor vagy 😊
össznépi harag fog rád zúdulni hamarosan 😊
NB2
Gondolom azért lesz pár ember akinek sikerült valamelyik rajtam kívül is.😊
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
zavi27
bátor vagy 😊
össznépi harag fog rád zúdulni hamarosan 😊
több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 745
Ha összeadom a közvetlen haverokéval, akkor 21-ből semmi...legalább marad pénz a nyaralásra 😊
Stoki
"Drágám, idén Németországban nyaral a család..."
Szokol
Ha már így alakult inkább délebbre tartunk...
Stoki
Meg délebbre?😊 pedig amilyen melegek már a nyarak én inkább minél északabbra megyek. 😀

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
Ha összeadom a közvetlen haverokéval, akkor 21-ből semmi...legalább marad pénz a nyaralásra 😊
Stoki
Szokol
Ha már így alakult inkább délebbre tartunk...
több mint 1 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 262 — Steelers fan
Stoki
több mint 1 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 455 — Amerikai sportok rajongója
több mint 1 éve

Szerkesztette: Stoki
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 212
15ből semmi👀