NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Pep h birja?Nem egyből ment a Bayernbe még azon a nyáron?
O mar tett egy szunetet anno a barca utan.
Simeone a nagy kerdes, mert a csapata nem mindig top
Bill Belicsek meg FA
YoungZeeZee
több mint 1 éve
ORIGONem fér a fejembe hogy létezhet ilyen oldal mint az origo. Nem sok szánalmasabb oldal, újságírónak nevezett gyökér van mint ott.
Jürgen Klopp elárulta Szoboszlait
www.origo.hu/sport/futball/20240126-foci-angol-premier-league-jurgen-klopp-elarulta-szoboszlait.html
- JC6
több mint 1 éve
Mondott ilyet, de azt is elismerte emellett hogy németként hatalmas megtiszteltetés lenne neki a német válogatottat vezetni.Szövetségi kapitány? Nem tudom. Mintha azt nyilatkozta volna, hogy neki klubcsapatok valók, mert kell neki a napí kontaktus egész éven át, a válogatottban kevés az idő a munkára.Minek megy el egy évvel előbb vajon...Elfáradt. Szerintem pihen is egy évet mielőtt német szöv. kap. lesz.
Heisman nádor
Mikey
slowmotion
Meglátjuk, az még a nagyon távoli jövő, én egyelőre még csak próbálom felfogni a hírt, és azt hogy pár hónap múlva már nem ő lesz a menedzser.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
valszeg mikor átírták a címet a urlt is megváltoztattákORIGOez kamu?
www.origo.hu/sport/futball/20240126-foci-angol-premier-league-jurgen-klopp-elarulta-szoboszlait.html
- JC6
444-et az oldal
YoungZeeZee
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 404
ORIGOez kamu?
- JC6
444-et az oldal
több mint 1 éve
arról nem beszélve hogy kinéz bárkit aki jó lenne a csapatba és 10 perc múlva 20-30%al fölé lőnek árban és bukjaPep h birja?Kloppnak szerintem felemésztette az erejét a kicsinyes, szarrágó gittegyletekkel való birkózás.
Bill Belicsek meg FA
YoungZeeZee
hogy tudják, hogy Tierney egy fasz velünk szemben, de mindig és mindig megkapjuk vagy bíróként, vagy a var-szobába - most éppen a múltkori var-os ámokfutása után egy nappal bejelentik, hogy a Dinamo elleni meccset megint ő vezeti.
hogy szélmalomharcot vív teljesen feleslegesen.
hogy mindenkit megbasznak kétszer is, de azt a csapatot kivételezettként kezelik, akik miatt két olyan szezonunk ment a kukába, amivel máskor tizenőt ponttal végeztünk volna a többi csapat előtt.
hogy annyit tud csinálni, hogy a negyedik játékvezetőnek kénytelen panaszkodni azon, hogy teljesen nyilvánvaló dolgokat néznek el a meccseinken, hogy olyan hibákat követnek el, amik utána befolyásolják a meccs végeredményét, és tízből nyolcszor egyértelműen a kárunkra.
én azt csodálom, hogy idáig bírta, és még nem kapott szívrohamot a pálya mellett egy erősebb pillanatban.
slowmotion
több mint 1 éve
ORIGOJürgen Klopp elárulta Szoboszlait
több mint 1 éve
bezzeg haveromat kisorsolták, de neki meg Coldplay jegyei vannak aznapra, remélem nem tudja eladni őket 😛Láttam már olyat, hogy Azahriah jegyet EB jegyre cserélnék 😀
Löfli
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
bezzeg haveromat kisorsolták, de neki meg Coldplay jegyei vannak aznapra, remélem nem tudja eladni őket 😛

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Pep h birja?Kloppnak szerintem felemésztette az erejét a kicsinyes, szarrágó gittegyletekkel való birkózás.
Bill Belicsek meg FA
YoungZeeZee
hogy tudják, hogy Tierney egy fasz velünk szemben, de mindig és mindig megkapjuk vagy bíróként, vagy a var-szobába - most éppen a múltkori var-os ámokfutása után egy nappal bejelentik, hogy a Dinamo elleni meccset megint ő vezeti.
hogy szélmalomharcot vív teljesen feleslegesen.
hogy mindenkit megbasznak kétszer is, de azt a csapatot kivételezettként kezelik, akik miatt két olyan szezonunk ment a kukába, amivel máskor tizenőt ponttal végeztünk volna a többi csapat előtt.
hogy annyit tud csinálni, hogy a negyedik játékvezetőnek kénytelen panaszkodni azon, hogy teljesen nyilvánvaló dolgokat néznek el a meccseinken, hogy olyan hibákat követnek el, amik utána befolyásolják a meccs végeredményét, és tízből nyolcszor egyértelműen a kárunkra.
én azt csodálom, hogy idáig bírta, és még nem kapott szívrohamot a pálya mellett egy erősebb pillanatban.
több mint 1 éve
Schmadtke is távozikSchmadtkét mindig is január végéig mondták, esetleges kiterjeszthetőséggel.
mi a faszom van itt?!
www.facebook.com/photo/?fbid=987999369794221&set=a.188926256368207
Negritis, a vajda
de ha jön új edző, akkor nem kényszerítik rá.
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 404
Pep h birja?O mar tett egy szunetet anno a barca utan.
Bill Belicsek meg FA
több mint 1 éve
Schmadtke is távozikmi a faszom van itt?!
www.facebook.com/photo/?fbid=987999369794221&set=a.188926256368207
több mint 1 éve
Mourinhónak nincs csapata. 🤔Ráadásul ma van a szülinapunk Józsival. Gondolom nekem ez az ajándék, neki meg a kinevezés lesz 😀
Cubehor
több mint 1 éve
Akkor érte (is) kell most megnyerni a bajnokságot hajrá Pool 😊 Ray Lewis reload 😀
több mint 1 éve
Kipihenni magát jövőre, addigra Ancelotti pont befárad,Kubatov csomagban tesz rájuk ajánlatot, Mourinho a kanyarban sincs.
és viszi magával Szobót Madridba.
ozibozi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Azt hittem a kupa elődöntőreLaporta tudod a dolgod!Tudja hát, készül a konfdöntőre!
garincsa
warr_b
több mint 1 éve
Kipihenni magát jövőre, addigra Ancelotti pont befárad, és viszi magával Szobót Madridba.
több mint 1 éve
Az a csoda, hogy Guardiola és Simeone tudja ezt csinálni évek óta, ők hárman külön kasztot képviseltek ebből a szempontból az edzők között.
több mint 1 éve
Tavaly tavasszal látszódott ez rajta nagyon, idén úgy tűnt viszont mintha új erőre kapott volna. Ezek szerint csak eddig.
több mint 1 éve
itt egy hosszabb interjúwww.liverpoolfc.com/news/jurgen-klopp-announces-decision-step-down-liverpool-manager-end-season
azzal hogy Pepijin saját karrierjét indítaná be
és a többiek is más irányba mennek úgy néz ki hogy szétszéled a stáb teljesen
ez alapján legalább 1 év pihi jön nála vagy tényleg valami válogatott
több mint 1 éve
Elhozni Gyurit Paksról, mielőtt lecsap rá a Liverpool.Pinyő FA, jobb deal.
csipkelli

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Laporta tudod a dolgod!Tudja hát, készül a konfdöntőre!
garincsa

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Liverpool-HeartAzt,hogy a teljes edzői stáb nyáron elhagyja a klubot.Többek között Pep Ljinders ès Peter Krawietz is.
több mint 1 éve
Már a videó elején mondtam, hogy Jürgen egy fáradt, enyhén kiégett öregedő emberként fest. 1:10-nél megmondja hogy Running out of energy.Az egész egy remek vizuális alátámasztás.
Minden jót Jürgen!
Poloska vagyok.