NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 659
ezt hogy adták meg?????????????????? sima kapus zavarás 5-belül
dande2
angliában ez belefér...az a hülye, aki nem ezt csinálja
emberek akik labdát vezetni nem tudnak és ezt a játékot erőltetik...nem is lehet más eredménye

Szerkesztette: Klaci79
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
ezt hogy adták meg?????????????????? sima kapus zavarás 5-belül
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 412 — LIGHTS OUT!
nem igaz, hogy már megint mindent kihagyunk
Löfli
A Japánok csak szerdán játszanak

több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 404
03/04 is the craziest season in football:

-Porto won the UCL.
-Arsenal won the Premier League unbeaten.
-Greece won the Euros.
-Tunisia won the AFCON.
-Napoli got relegated to Serie C.
-Werder Bremen won the Bundesliga.
-Valencia won La Liga.
YoungZeeZee
meg a lettek kijutottak az akkor 16 csapatos EB-re. sem előtte sem utána nem volt esélyük még hasonlóra sem.
deyell
Es kik ellen tettek😀
Egy ilyen mez milyen jo lett volna:
Blagonadezdin
De a sztar
Maris Verpakovskis
Volt
több mint 1 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 704 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
nem igaz, hogy már megint mindent kihagyunk

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
Gabriel megkapta a 2.gólt is a Palack ellen 😀
Remek alkalom hogy meg legyen említve, hogy a tavalyi első félév óta mennyit fejlődött ő is, és már teljesen buta hibákat se vét. Ő és Saliba játéka is tankönyvbe való.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 226

-Porto won the UCL.
-Greece won the Euros.
-Tunisia won the AFCON.
-Valencia won La Liga.
YoungZeeZee
meg a lettek kijutottak az akkor 16 csapatos EB-re. sem előtte sem utána nem volt esélyük még hasonlóra sem.

buhloone mindstate

több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 404

-Porto won the UCL.
-Greece won the Euros.
-Tunisia won the AFCON.
-Valencia won La Liga.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya

Tony Adams
Talán képes lennék újra szurkolni a Forestnek
r.baggio
Konkrétan most vettek egy kapust az Atletitől, lol

Update: ja nem, ő a Sheffieldbe ment😅

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 275 — no es importante

Tony Adams
Talán képes lennék újra szurkolni a Forestnek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
Na és Klopp nyártól vajon hol köt ki? Bayern, nemet válogatott vagy pihen egy évet?
rob3r7o
Sztem egyértelmű h mi lenne a forgatókönyv ha Kahn meg Sali vezetne a klubot.
Kirúgják Tuchelt h Xabi Alonso jöhessen mielőtt aláírna a poolba.

Tuchel RAUS!
csebi
Egyrészt a Liverpool már november óta tudja, hogy Klopp lelép, szóval ha akarják, már elkezdték a tárgyalásokat.
Másrészt ha Alonsonak döntenie kellene a Bayern meg a Liverpool között nem hiszem, hogy a Bayernt választaná.

Xabi Alonso (in 2017) on which club he preferred out of Bayern, Madrid and Liverpool: "I would say Liverpool. It was strange because I thought I’d feel at home in Madrid due to it being my country but compared to Liverpool it wasn’t. Liverpool is like my 2nd home."

Az más kérdés, hogy ha ő megy a Liverpoolba, akkor nagyon kíváncsi vagyok, hogy mennyire próbálná átültetni a rendszerét oda, mert nagyon nem illik oda a jelenlegi formáció a mostani rosterre - valszeg inkább megpróbálná adoptálni
tenorx
Igen nem lenne meglepő és az sem h a Pool all hozza legközelebb.

Hozzánk jöjjön szépen vissza Hansi.

Tuchel RAUS.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
több mint 1 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
Na és Klopp nyártól vajon hol köt ki? Bayern, nemet válogatott vagy pihen egy évet?
rob3r7o

Tuchel RAUS!
csebi
Egyrészt a Liverpool már november óta tudja, hogy Klopp lelép, szóval ha akarják, már elkezdték a tárgyalásokat.
Másrészt ha Alonsonak döntenie kellene a Bayern meg a Liverpool között nem hiszem, hogy a Bayernt választaná.

Xabi Alonso (in 2017) on which club he preferred out of Bayern, Madrid and Liverpool: "I would say Liverpool. It was strange because I thought I’d feel at home in Madrid due to it being my country but compared to Liverpool it wasn’t. Liverpool is like my 2nd home."

Az más kérdés, hogy ha ő megy a Liverpoolba, akkor nagyon kíváncsi vagyok, hogy mennyire próbálná átültetni a rendszerét oda, mert nagyon nem illik oda a jelenlegi formáció a mostani rosterre - valszeg inkább megpróbálná adoptálni
több mint 1 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Most olvastam egy cikket, hogy azok a szurkolók akiket most (vagy a vakszakaszban) kisorsoltak, de nem élnek a lehetőséggel a fennmaradt jegyeiket márciusban újra kisorsolják.
Nekünk, akik nem jártak szerencsével tennünk kell valamit, vagy újra visszakerültünk a kalapba?
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940
rob3r7o

Tuchel RAUS!
csebi

Ancelotti helyére is mehetne a Realhoz vagy Xavi helyére a Barçaba.
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
rob3r7o

Tuchel RAUS!

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 404
Na kalmar off
YoungZeeZee
Mint játékos nagyon sajnálom, nagyon lentről jött vissza. Viszont csak azért elvinni, mert ő a Kalmár Zsolt nem lett volna értelme. A játéka messze volt már a régi önmagától, lassú volt és körülményes. Érthető miért kerestük újra Szmodicsot.
Kenny
O kalmar zsolt?ki o?😀
több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 359 — Omar's Coming Yo!
Na kalmar off
YoungZeeZee
Mint játékos nagyon sajnálom, nagyon lentről jött vissza. Viszont csak azért elvinni, mert ő a Kalmár Zsolt nem lett volna értelme. A játéka messze volt már a régi önmagától, lassú volt és körülményes. Érthető miért kerestük újra Szmodicsot.

több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 404
Na kalmar off
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 973 — The Mathematician
ORIGO

Jürgen Klopp elárulta Szoboszlait

www.origo.hu/sport/futball/20240126-foci-angol-premier-league-jurgen-klopp-elarulta-szoboszlait.html
- JC6
Nem fér a fejembe hogy létezhet ilyen oldal mint az origo. Nem sok szánalmasabb oldal, újságírónak nevezett gyökér van mint ott.
garincsa
Imádlak titeket, én változtattam meg … 😂😂😂
- JC6
Az a legrosszabb az egészben, hogy semmivel nem volt szürreálisabb, mint a legtöbb Origo főcím.
Bálesz
és a valóságtól nem áll annyira messze
 www.origo.hu/sport/futball/20240126-foci-angol-premier-league-jurgen-klopp-tavozik-liverpool-szoboszlai-szezon-vegen-2024-nyar.html

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 112 — Illegális gyakorló
ORIGO

www.origo.hu/sport/futball/20240126-foci-angol-premier-league-jurgen-klopp-elarulta-szoboszlait.html
- JC6
Nem fér a fejembe hogy létezhet ilyen oldal mint az origo. Nem sok szánalmasabb oldal, újságírónak nevezett gyökér van mint ott.
garincsa
- JC6
Az a legrosszabb az egészben, hogy semmivel nem volt szürreálisabb, mint a legtöbb Origo főcím.

több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 404
Pep h birja?
O mar tett egy szunetet anno a barca utan.
Simeone a nagy kerdes, mert a csapata nem mindig top

Bill Belicsek meg FA
YoungZeeZee
Nem egyből ment a Bayernbe még azon a nyáron?
garincsa
Nem, 1 evet pihent es nemetul tanult
több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 536
ORIGO

- JC6
garincsa

Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 1 éve
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
💔

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 973 — The Mathematician
ORIGO

- JC6
garincsa
nyugatifény is létezik

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!