NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
Soccer
nem igaz, hogy már megint mindent kihagyunkA Japánok csak szerdán játszanak
Löfli
Es kik ellen tettek😀03/04 is the craziest season in football:meg a lettek kijutottak az akkor 16 csapatos EB-re. sem előtte sem utána nem volt esélyük még hasonlóra sem.
-Porto won the UCL.
-Arsenal won the Premier League unbeaten.
-Greece won the Euros.
-Tunisia won the AFCON.
-Napoli got relegated to Serie C.
-Werder Bremen won the Bundesliga.
-Valencia won La Liga.
YoungZeeZee
deyell
Egy ilyen mez milyen jo lett volna:
Blagonadezdin
De a sztar
Maris Verpakovskis
Volt

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
Remek alkalom hogy meg legyen említve, hogy a tavalyi első félév óta mennyit fejlődött ő is, és már teljesen buta hibákat se vét. Ő és Saliba játéka is tankönyvbe való.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
03/04 is the craziest season in football:meg a lettek kijutottak az akkor 16 csapatos EB-re. sem előtte sem utána nem volt esélyük még hasonlóra sem.
-Porto won the UCL.
-Greece won the Euros.
-Tunisia won the AFCON.
-Valencia won La Liga.
YoungZeeZee
buhloone mindstate
-Porto won the UCL.
-Greece won the Euros.
-Tunisia won the AFCON.
-Valencia won La Liga.
Konkrétan most vettek egy kapust az Atletitől, lolTalán képes lennék újra szurkolni a Forestnek🚨🌳 EXCL: Nottingham Forest also trying to sign new goalkeeper in the final days.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) January 26, 2024
Club has been working on Péter Gulácsi deal.
Contact already took place but RB Leipzig are not intentioned to let him leave, difficult one. pic.twitter.com/no6IeGUt84
Tony Adams
r.baggio
Update: ja nem, ő a Sheffieldbe ment😅
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.
Talán képes lennék újra szurkolni a Forestnek🚨🌳 EXCL: Nottingham Forest also trying to sign new goalkeeper in the final days.
Contact already took place but RB Leipzig are not intentioned to let him leave, difficult one. pic.twitter.com/no6IeGUt84
Tony Adams

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Igen nem lenne meglepő és az sem h a Pool all hozza legközelebb.Egyrészt a Liverpool már november óta tudja, hogy Klopp lelép, szóval ha akarják, már elkezdték a tárgyalásokat.Na és Klopp nyártól vajon hol köt ki? Bayern, nemet válogatott vagy pihen egy évet?Sztem egyértelmű h mi lenne a forgatókönyv ha Kahn meg Sali vezetne a klubot.
rob3r7o
Kirúgják Tuchelt h Xabi Alonso jöhessen mielőtt aláírna a poolba.
Tuchel RAUS!
csebi
Másrészt ha Alonsonak döntenie kellene a Bayern meg a Liverpool között nem hiszem, hogy a Bayernt választaná.
Xabi Alonso (in 2017) on which club he preferred out of Bayern, Madrid and Liverpool: "I would say Liverpool. It was strange because I thought I’d feel at home in Madrid due to it being my country but compared to Liverpool it wasn’t. Liverpool is like my 2nd home."
Az más kérdés, hogy ha ő megy a Liverpoolba, akkor nagyon kíváncsi vagyok, hogy mennyire próbálná átültetni a rendszerét oda, mert nagyon nem illik oda a jelenlegi formáció a mostani rosterre - valszeg inkább megpróbálná adoptálni
tenorx
Hozzánk jöjjön szépen vissza Hansi.
Tuchel RAUS.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
🚨🌳 EXCL: Nottingham Forest also trying to sign new goalkeeper in the final days.
Egyrészt a Liverpool már november óta tudja, hogy Klopp lelép, szóval ha akarják, már elkezdték a tárgyalásokat.Na és Klopp nyártól vajon hol köt ki? Bayern, nemet válogatott vagy pihen egy évet?Sztem egyértelmű h mi lenne a forgatókönyv ha Kahn meg Sali vezetne a klubot.
rob3r7o
Tuchel RAUS!
csebi
Másrészt ha Alonsonak döntenie kellene a Bayern meg a Liverpool között nem hiszem, hogy a Bayernt választaná.
Xabi Alonso (in 2017) on which club he preferred out of Bayern, Madrid and Liverpool: "I would say Liverpool. It was strange because I thought I’d feel at home in Madrid due to it being my country but compared to Liverpool it wasn’t. Liverpool is like my 2nd home."
Az más kérdés, hogy ha ő megy a Liverpoolba, akkor nagyon kíváncsi vagyok, hogy mennyire próbálná átültetni a rendszerét oda, mert nagyon nem illik oda a jelenlegi formáció a mostani rosterre - valszeg inkább megpróbálná adoptálni
Nekünk, akik nem jártak szerencsével tennünk kell valamit, vagy újra visszakerültünk a kalapba?
Na és Klopp nyártól vajon hol köt ki? Bayern, nemet válogatott vagy pihen egy évet?Sztem egyértelmű h mi lenne a forgatókönyv ha Kahn meg Sali vezetne a klubot.
rob3r7o
Tuchel RAUS!
csebi
Ancelotti helyére is mehetne a Realhoz vagy Xavi helyére a Barçaba.
Na és Klopp nyártól vajon hol köt ki? Bayern, nemet válogatott vagy pihen egy évet?Sztem egyértelmű h mi lenne a forgatókönyv ha Kahn meg Sali vezetne a klubot.
rob3r7o
Tuchel RAUS!
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
O kalmar zsolt?ki o?😀Na kalmar offMint játékos nagyon sajnálom, nagyon lentről jött vissza. Viszont csak azért elvinni, mert ő a Kalmár Zsolt nem lett volna értelme. A játéka messze volt már a régi önmagától, lassú volt és körülményes. Érthető miért kerestük újra Szmodicsot.
YoungZeeZee
Kenny
Na kalmar offMint játékos nagyon sajnálom, nagyon lentről jött vissza. Viszont csak azért elvinni, mert ő a Kalmár Zsolt nem lett volna értelme. A játéka messze volt már a régi önmagától, lassú volt és körülményes. Érthető miért kerestük újra Szmodicsot.
YoungZeeZee
és a valóságtól nem áll annyira messzeAz a legrosszabb az egészben, hogy semmivel nem volt szürreálisabb, mint a legtöbb Origo főcím.Imádlak titeket, én változtattam meg … 😂😂😂ORIGONem fér a fejembe hogy létezhet ilyen oldal mint az origo. Nem sok szánalmasabb oldal, újságírónak nevezett gyökér van mint ott.
Jürgen Klopp elárulta Szoboszlait
www.origo.hu/sport/futball/20240126-foci-angol-premier-league-jurgen-klopp-elarulta-szoboszlait.html
- JC6
garincsa
- JC6
Bálesz
www.origo.hu/sport/futball/20240126-foci-angol-premier-league-jurgen-klopp-tavozik-liverpool-szoboszlai-szezon-vegen-2024-nyar.html
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Az a legrosszabb az egészben, hogy semmivel nem volt szürreálisabb, mint a legtöbb Origo főcím.Imádlak titeket, én változtattam meg … 😂😂😂ORIGONem fér a fejembe hogy létezhet ilyen oldal mint az origo. Nem sok szánalmasabb oldal, újságírónak nevezett gyökér van mint ott.
www.origo.hu/sport/futball/20240126-foci-angol-premier-league-jurgen-klopp-elarulta-szoboszlait.html
- JC6
garincsa
- JC6

Nem, 1 evet pihent es nemetul tanultPep h birja?Nem egyből ment a Bayernbe még azon a nyáron?
O mar tett egy szunetet anno a barca utan.
Simeone a nagy kerdes, mert a csapata nem mindig top
Bill Belicsek meg FA
YoungZeeZee
garincsa
Imádlak titeket, én változtattam meg … 😂😂😂ORIGONem fér a fejembe hogy létezhet ilyen oldal mint az origo. Nem sok szánalmasabb oldal, újságírónak nevezett gyökér van mint ott.
- JC6
garincsa
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
nyugatifény is létezikORIGONem fér a fejembe hogy létezhet ilyen oldal mint az origo. Nem sok szánalmasabb oldal, újságírónak nevezett gyökér van mint ott.
- JC6
garincsa
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!