NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Az pedig talán itt még nem lett leírva, mármint tőlem, de mikor Rodgerst kitették csak azt akartam, hogy Jürgen jöhessen. Imádtam már a Dortmundban is amit összehozott, végtelenül szimpatikus zseni. Ugráltam mikor kinevezték.Alonso mellett voksolok, ő igazán tudja mit jelent a Liverpool. De Zerbiről meg igazából azt se tudom ki 😀 nem követek ezzel a sporttal kapcsolatban a Liverpoolon kívül már semmit, néha belenézek 1-1 Atleti meccsbe, és ennyi.
Most is megvan az a két jelölt, akinek tudnék örülni, Xabi és De Zerbi - pusmogások alapján ők is a legesélyesebbek - de közel se fog akkora eufóriát adni mint Klopp adott 2015-ben.
alatriste
Google a barátom, annyit kiderítettem, hogy a BHA edzője
több mint 1 éve
Az pedig talán itt még nem lett leírva, mármint tőlem, de mikor Rodgerst kitették csak azt akartam, hogy Jürgen jöhessen. Imádtam már a Dortmundban is amit összehozott, végtelenül szimpatikus zseni. Ugráltam mikor kinevezték. Most is megvan az a két jelölt, akinek tudnék örülni, Xabi és De Zerbi - pusmogások alapján ők is a legesélyesebbek - de közel se fog akkora eufóriát adni mint Klopp adott 2015-ben.

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Mióta itt van Jürgen nyugodtan lehetett meccset/szezonokat követni, hiszen adott egy olyan magas alapot amit mióta én élek nem láttam a csapatban. Meghozta az összes címet amit lehetett, 30 év után bajnok lett a csapat. Nem tudom érezni fogom-e ezt bármikor még a csapattal kapcsolatban.Mi lesz itt, amikor az utolsó meccse lesz a Pool padján. ha már most ez van?Sírni fog 🙂 remélem a csapat méltóképp búcsúztatja bajnoki címmel, és egy másik kupával (vagy akár többel).
Jürgen Klopp takes in the moment ❤️
— B/R Football (@brfootball) January 28, 2024
(via @EmiratesFACup)pic.twitter.com/xzlc6lDgqo
iktriad
shagi0206
Minden 90+ pontos évben amikor 2.-ok lettünk sajnáltam a dolgot de tudtam, hogy amíg itt van a német addig van lehetőség akár jövőre is, nem kell félni. Most ez megszakad... hiába áll most is a Citynek a bajnoki cím (62% az ő esélyük, a Poolé csak 29), ezt most ilyen körülmények mellett naagyon meg kéne nyerni.

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Mi lesz itt, amikor az utolsó meccse lesz a Pool padján. ha már most ez van?Sírni fog 🙂 remélem a csapat méltóképp búcsúztatja bajnoki címmel, és egy másik kupával (vagy akár többel).
Jürgen Klopp takes in the moment ❤️
— B/R Football (@brfootball) January 28, 2024
(via @EmiratesFACuppic.twitter.com/xzlc6lDgqo
iktriad
több mint 1 éve
Mi lesz itt, amikor az utolsó meccse lesz a Pool padján. ha már most ez van? You'll Never Walk Alone ♥️#EmiratesFACup pic.twitter.com/o6EOxJCf3T
— Emirates FA Cup (@EmiratesFACup) January 28, 2024
Szerkesztette: iktriad
több mint 1 éve
Volt, még az elején, mikor új volt vagy 2 elég biztató meccse.Gravenberchnek volt már jó meccse nálunk? mer nekem nem rémlikazért itt Gakpo is mit hagyott kiBorzasztó ma ő is és Gravenberch is.
Negritis, a vajda
Mikey
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Gravenberchnek volt már jó meccse nálunk? mer nekem nem rémlikazért itt Gakpo is mit hagyott kiBorzasztó ma ő is és Gravenberch is.
Negritis, a vajda
Mikey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
5 saját nevelés a Pool kezdőjében, a mai világban ez azért nem jellemző, ezért is fog hiányozni Kloppnem csak Klopp, Vitor Matos is
Stoki
több mint 1 éve
azért itt Gakpo is mit hagyott kiBorzasztó ma ő is és Gravenberch is.
Negritis, a vajda
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
azért itt Gakpo is mit hagyott ki
több mint 1 éve
Núñez gól, Bradley gyönyörű egyéni akciója után. Jesssz.
több mint 1 éve
nah Nunez
több mint 1 éve
Két hét múlva Real-Girona lesz
több mint 1 éve
Girona
több mint 1 éve
Jones fejesgól, McConnell assziszt. Wow.
több mint 1 éve
Jó hát végül is már régen rúgott kapufát Núñez.
több mint 1 éve
Szoboszlai a kispadon a Norwich City elleni FA Kupa meccsen.
több mint 1 éve
rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2024/01/27/serie-ac-milan-bologna-ket-kihagyott-tizenegyes-olivier-giroud-theo-hernandez/?_gl=1*1tejncb*_gcl_au*MjI2ODc0MTg2LjE3MDA4Mjc0NTQ."69 éve nem rúgta ilyen borzasztóan a tizenegyeseket a Milan"
aha... aztán 2005-ben, Sztambolban mi vót?
több mint 1 éve
West Brom Wolves nézőtéri rendbontás miatt félbeszakadt

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Elengedtuk Stanisicet kölcsönbe mert úgysem játszana jobb hátvéd poszton, majd fel év múlva veszünk egy jobb hatvedet 30 millaert. Ez aztán a jó átigazolás politika.Tuchel RAUS.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
🚨🇸🇦 Ivan Rakitić has informed Sevilla, club and his teammates that he’s set to leave.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) January 27, 2024
Rakitić has accepted to join Al Shabab in Saudi.
It’s just time for formal steps now.
🩺 Medical booked this weekend.
✈️ Travel to Saudi expected on Monday.
Here we go, coming soon 🇭🇷 pic.twitter.com/VNW5XjkYjg
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 404
jol szetesett szalai AEgy rosszul átvett és rosszul hazaadott labda után egy alapból elvesztett meccsen ebből lőtt gólt az ellenfélHát, sajna Szalai Attilának megint nem egy jól sikerült bemutatkozás ez 😕Mi volt?
zacknorb
alatriste
zacknorb