NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
38
20
Soccer
Poloska vagyok.
Poloska vagyok.
built for this shit
Jobb érvem nincs, minthogy "egyszer csak nem basszuk el!"Hát, eddig ötből öt playoffot elbuktunk, a formánk is ramaty, mire legyek optimista?Ez esetben optimistább vagyok, mint te.Az Ipswich Town feljutásának nagyon örülök. Még a Leeds Utd is megtehetné.Úgyis elbasszuk...
Mikey
warr_b
Mikey
warr_b
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Ezek már iktriadi magasságok 😄pl hogy most annyira bénák vagytok, hogy a BAU-t is elbasszátok, és így most nem lesz meg a nem-feljutás?Hát, eddig ötből öt playoffot elbuktunk, a formánk is ramaty, mire legyek optimista?Ez esetben optimistább vagyok, mint te.Az Ipswich Town feljutásának nagyon örülök. Még a Leeds Utd is megtehetné.Úgyis elbasszuk...
Mikey
warr_b
Mikey
warr_b
slowmotion

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
pl hogy most annyira bénák vagytok, hogy a BAU-t is elbasszátok, és így most nem lesz meg a nem-feljutás?Hát, eddig ötből öt playoffot elbuktunk, a formánk is ramaty, mire legyek optimista?Ez esetben optimistább vagyok, mint te.Az Ipswich Town feljutásának nagyon örülök. Még a Leeds Utd is megtehetné.Úgyis elbasszuk...
Mikey
warr_b
Mikey
warr_b
Hát, eddig ötből öt playoffot elbuktunk, a formánk is ramaty, mire legyek optimista?Ez esetben optimistább vagyok, mint te.Az Ipswich Town feljutásának nagyon örülök. Még a Leeds Utd is megtehetné.Úgyis elbasszuk...
Mikey
warr_b
Mikey

Ez esetben optimistább vagyok, mint te.Az Ipswich Town feljutásának nagyon örülök. Még a Leeds Utd is megtehetné.Úgyis elbasszuk...
Mikey
warr_b
De tényleg, Hansi full adja magát. Komolyan nem értem mi értelme ilyen Lopeteguikkel szarakodni.pedig ott van a szomszed megyeben a megoldas. vagy ha ennyire nemzetkozi szinten tapasztalatlant nem akarunk akkor Hansi.Én mostanában már Ten Hag nevet is olvastam, mint jelölt.az ugye megvan, hogy allitolag a BM is megkereste Julent. mar lassan gombocbol is sok ahany edzo nemet mondott egy BL elodontos keretre ...🚨⚒️ EXCL: Julen Lopetegui has agreed terms with West Ham to become new head coach replacing David Moyes from next season.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) May 6, 2024
Lopetegui has accepted #WHUFC proposal, ready to proceed to formal stages.
Details being finalised then contracts will be signed but agreement in place. pic.twitter.com/guHfAj7PMv
Sixo
csebi
Komoly, h ennyire nem marad lassan más.
rob3r7o
csebi
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
pedig ott van a szomszed megyeben a megoldas. vagy ha ennyire nemzetkozi szinten tapasztalatlant nem akarunk akkor Hansi.Én mostanában már Ten Hag nevet is olvastam, mint jelölt.az ugye megvan, hogy allitolag a BM is megkereste Julent. mar lassan gombocbol is sok ahany edzo nemet mondott egy BL elodontos keretre ...🚨⚒️ EXCL: Julen Lopetegui has agreed terms with West Ham to become new head coach replacing David Moyes from next season.
Details being finalised then contracts will be signed but agreement in place. pic.twitter.com/guHfAj7PMv
Sixo
csebi
rob3r7o
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Én mostanában már Ten Hag nevet is olvastam, mint jelölt.az ugye megvan, hogy allitolag a BM is megkereste Julent. mar lassan gombocbol is sok ahany edzo nemet mondott egy BL elodontos keretre ...🚨⚒️ EXCL: Julen Lopetegui has agreed terms with West Ham to become new head coach replacing David Moyes from next season.
Sixo
csebi
az ugye megvan, hogy allitolag a BM is megkereste Julent. mar lassan gombocbol is sok ahany edzo nemet mondott egy BL elodontos keretre ...🚨⚒️ EXCL: Julen Lopetegui has agreed terms with West Ham to become new head coach replacing David Moyes from next season.
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
🚨⚒️ EXCL: Julen Lopetegui has agreed terms with West Ham to become new head coach replacing David Moyes from next season.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Az Ipswich Town feljutásának nagyon örülök. Még a Leeds Utd is megtehetné.Úgyis elbasszuk...
Mikey

● Ipswich Town - Premier league 2024/25
● Forest Green Rovers - National League 2024/25
Poloska vagyok.
index.hu/sport/futball/2024/05/06/cesar-luis-menotti-meghaet-szovetsegi-kapitany-1978-argentin/
Index, de jó írás.
RIP
Szerkesztette: ozibozi
Uj FM mentes?😃
Ha már FradiCsak nehogy Denverben is bevezessék ezt, mert ott most már komoly
Láttam máshol is hétvégén, de ez kurva jó szerintem
zacknorb
www.youtube.com/watch?v=GNVQGsXTErk

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
Akin rajta van a fradis szemellenző úgyis Dibuszt fogja jobbnak látni.és akkor ehhez jön még az, hogy
És Dibusz egyébként egy jó kapus. De Gula azért egy ha nem két polccal feljebb van még most is. 18 éve van kint, magyar focit szerencsére nem nagyon kellett tapasztalnia, legalább 10 éve már hetente a legerősebb támadók ellen lép pályára. Akkor ezt hozzuk párhuzamba azzal, hogy Dibusz az nb1 színvonalával és sebességével néz szembe, és szezononként max 7 olyan meccse van, amiből Gulacsinak 50.
Nem csak a nagy bravúrok fognak kelleni az Eb-n, hanem hogy aki a kapuban áll, átlássa a támadásokat és hozzá legyen szokva ahhoz a sebességghez, ami vár rá. Ha a csapattarsak tudják, hogy ilyen kapus áll a kapuban, nyugodtabbak lesznek és jobb teljesítményt tudnak esetleg nyújtani.
Nemes samu09
1. a németek ellen játszunk, akiket ugye Gula lát már elég régóta (mégha nem mindenki a Bundásban játszik)
2. a skótok nem arról híresek, hogy nem fognak beívelni, vagyis ki-ki kell majd jönni a kapuból