NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

42 feliratkozó

több mint 1 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 860 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
✅ nincs Székely Dávid

több mint 1 éve
Toto21 Chicago Bears 8 229
Mazra bal oldalon Rodrygo ellen kemény lesz. Szerintem ott majd Goretzka vagy Kim sokat be fog segíteni.

Tippre 1-2 a Realnak ma.
több mint 1 éve
davemayer Chicago Bears 15 541 — "Grammar maci"
ő a fradis Jenner vajon?

deyell
Utánanéztem, és igen

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 577 — Sworn to the Dark
ő a fradis Jenner vajon?

built for this shit

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 577 — Kinek mit intézett a kormánya

Összeér, ami összetartozik

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 584 — Cowboys fan
De tényleg amúgy amikor valaki főorvosként ilyet posztol mit gondol?
Toca
Ilyet szerintem kétféle ember posztol: saturészeg, vagy teljesen idióta. Viszont mindkettő összeférhetetlen a "mit gondol?" kérdéssel.

Az igazán szomorú, hogy mire az ember főorvos lesz, addig lát annyi tragédiát, amitől ilyenekkel még viccből sem dobálózik.

Hát... no de láttunk már meglepő dolgokat.
több mint 1 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Nem gondoltam volna, hogy az Everton ennyire ratyi.

Ennyi jelent egy új stadion

Mit keres Löfli a 3. helyen?

Leeds 4. 😀

Sixo
Az utolsó diagram azért gyönyörű...

több mint 1 éve
Toca Minnesota Vikings 20 494 — Vikings fan
De tényleg amúgy amikor valaki főorvosként ilyet posztol mit gondol?
több mint 1 éve
Nem csak a vizsgálat végéig felfüggesztették?
slowmotion
Nem, ki is rúgták
Csak hogy milyen emberekkel is élünk együtt ebben az országban
r.baggio
Ja, éjfélkor még nem volt benne a cikkben.
több mint 1 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
slowmotion
Nem, ki is rúgták
Csak hogy milyen emberekkel is élünk együtt ebben az országban

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Ez nem is olyan vészes. Van ellenvélemény, el is mondja arccal a kamerába, pedig egy vendégszektorban nem az a népszerűbb álláspont. Mondjuk az se veszélyes hely már 2024-ben.
csipkelli
Milyen az, amikor vészes? Ennyi suttyót, te jó ég... Beleborzongok, hogy kikkel élek egy országban.
nagylaza, főpohárnok
 m.hvg.hu/itthon/20240429_nyiregyhaza-szulesz-foorvos-tragar-komment-cseh-katalin
r.baggio
Azóta már kirúgták a faszit. Nagyon helyesen.
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
AlexIScrystal 166
ez a barca egyenlítő gól miért nem volt les? ("egyáltalán nem volt zavaró a lesen lévő barcás...." 🙄)
bogjosi
Teljesen értelmetlen ez a szabály. Egyik meccsen befújják, másikon nem.
több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 568 — beers & Packers
Ez nem is olyan vészes. Van ellenvélemény, el is mondja arccal a kamerába, pedig egy vendégszektorban nem az a népszerűbb álláspont. Mondjuk az se veszélyes hely már 2024-ben.
csipkelli
Milyen az, amikor vészes? Ennyi suttyót, te jó ég... Beleborzongok, hogy kikkel élek egy országban.
nagylaza, főpohárnok
 m.hvg.hu/itthon/20240429_nyiregyhaza-szulesz-foorvos-tragar-komment-cseh-katalin
r.baggio
Azóta már kirúgták a faszit. Nagyon helyesen.
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 388 — LIGHTS OUT!
Nem gondoltam volna, hogy az Everton ennyire ratyi.

Ennyi jelent egy új stadion

Mit keres Löfli a 3. helyen?

Leeds 4. 😀

több mint 1 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
csipkelli
nagylaza, főpohárnok

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 035
ez a barca egyenlítő gól miért nem volt les? ("egyáltalán nem volt zavaró a lesen lévő barcás...." 🙄)
bogjosi
Visszanézték és szerintük nem volt zavaró. Én adtam volna a lest, de ki tudja manapság mikor mivel magyarázzák meg a bizonyítványukat
több mint 1 éve
bogjosi New England Patriots 2 221

Szerkesztette: bogjosi

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 577 — Kinek mit intézett a kormánya
Kikapott a Nyíregy, hogy "otthon" legyen bajnok

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 035
Elképesztő, hogy a játékvezetők már egyértelmű szituációkat nem vállalnak fel, hogy ítéljenek. Nem is értem, lassan teljesen felesleges lesz, ha valami AI-val felturbózzák a VAR-t, mehetnek a bírók a fenébe.
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 388 — LIGHTS OUT!

több mint 1 éve
csipkelli
nagylaza, főpohárnok
Pedig szerintem ebben a videóban a megnyilvánulók még az agyhalottaknak egy, az átlagnál értelmesebb csoportja, van amelyik összetettebb mondatokban, alannyal, állítmánnyal, érthető artikulációval fejezi ki magát.
Nem voltal katona, nem voltál vidéken, külvárosban, kocsmában, meccsen, politikai rendezvényen, nem nézel "utca embere" interjút youtubeon, nem olvasol kommenteket, nem követed a választásokat? Gyufásdobozban éltél az elmúlt évtizedekben?
Őszentsége Sobri Jóska
Azért szeretem a fórumot, mert megjelensz, és valamifajta ellenállhatatlan pszichés kényszertől vezérelve rendre beszámolsz arról, hogy milyen a magyar rögvalóság. Nélküled erről fogalmam se lenne, a rávezető kérdéseid rengeteget segítenek. Kérlek: még!
több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 760 — #NoStress
csipkelli
nagylaza, főpohárnok
Pedig szerintem ebben a videóban a megnyilvánulók még az agyhalottaknak egy, az átlagnál értelmesebb csoportja, van amelyik összetettebb mondatokban, alannyal, állítmánnyal, érthető artikulációval fejezi ki magát.
Nem voltal katona, nem voltál vidéken, külvárosban, kocsmában, meccsen, politikai rendezvényen, nem nézel "utca embere" interjút youtubeon, nem olvasol kommenteket, nem követed a választásokat? Gyufásdobozban éltél az elmúlt évtizedekben?

több mint 1 éve
csipkelli
több mint 1 éve
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 593 — Bowl Winner
Viiszatérve a Gazprom Fradira, nem tudom ki találta ki, de találó lett:
Nem szól már a ruszkik haza, finom lett a Putyin f@sza. xd

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 525
Salah marad Liverpoolban. Nem tudom örülni kell-e ennek. Lehet egy 60-80 millióért jobban tudtam volna lelkesedni de az igazi, hogy ha épp nem sérülés utáni formáját nézzük még mindig pótolhatatlan a keretben. Bár a fenti összegért lehet lehetett volna akár pótolni.
alatriste
Erre majd térjünk vissza szeptember 1-jén.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May