NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
639
34
2:00, Net4+
Soccer
42 feliratkozó
több mint 1 éve
✅ nincs Székely Dávid
több mint 1 éve
Mazra bal oldalon Rodrygo ellen kemény lesz. Szerintem ott majd Goretzka vagy Kim sokat be fog segíteni. Tippre 1-2 a Realnak ma.
több mint 1 éve
ő a fradis Jenner vajon?Utánanéztem, és igen
Julian Jenner, who worked with Arne Slot as a coach at AZ: “I think he [Szoboszlai] will be even better than he is now. He’s going to have a coach who likes to play in the opponent’s half and be very creative.
— Anfield Edition (@AnfieldEdition) April 28, 2024
“I think he will play a big part next season.” [@RousingTheKop] pic.twitter.com/Yjg3uOx2Gq
deyell
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
ő a fradis Jenner vajon?Julian Jenner, who worked with Arne Slot as a coach at AZ: “I think he [Szoboszlai] will be even better than he is now. He’s going to have a coach who likes to play in the opponent’s half and be very creative.
— Anfield Edition (@AnfieldEdition) April 28, 2024
“I think he will play a big part next season.” [@RousingTheKop] pic.twitter.com/Yjg3uOx2Gq
built for this shit
több mint 1 éve
Összeér, ami összetartozik
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
De tényleg amúgy amikor valaki főorvosként ilyet posztol mit gondol?Ilyet szerintem kétféle ember posztol: saturészeg, vagy teljesen idióta. Viszont mindkettő összeférhetetlen a "mit gondol?" kérdéssel.
Toca
Az igazán szomorú, hogy mire az ember főorvos lesz, addig lát annyi tragédiát, amitől ilyenekkel még viccből sem dobálózik.
Hát... no de láttunk már meglepő dolgokat.
több mint 1 éve
Nem gondoltam volna, hogy az Everton ennyire ratyi.Az utolsó diagram azért gyönyörű...
Ennyi jelent egy új stadion
Mit keres Löfli a 3. helyen?
Leeds 4. 😀
Sixo
több mint 1 éve
De tényleg amúgy amikor valaki főorvosként ilyet posztol mit gondol?
több mint 1 éve
Ja, éjfélkor még nem volt benne a cikkben.Nem csak a vizsgálat végéig felfüggesztették?Nem, ki is rúgták
slowmotion
Csak hogy milyen emberekkel is élünk együtt ebben az országban
r.baggio
több mint 1 éve
Nem csak a vizsgálat végéig felfüggesztették?Nem, ki is rúgták
slowmotion
Csak hogy milyen emberekkel is élünk együtt ebben az országban

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Nem csak a vizsgálat végéig felfüggesztették?Azóta már kirúgták a faszit. Nagyon helyesen.m.hvg.hu/itthon/20240429_nyiregyhaza-szulesz-foorvos-tragar-komment-cseh-katalinEz nem is olyan vészes. Van ellenvélemény, el is mondja arccal a kamerába, pedig egy vendégszektorban nem az a népszerűbb álláspont. Mondjuk az se veszélyes hely már 2024-ben.Milyen az, amikor vészes? Ennyi suttyót, te jó ég... Beleborzongok, hogy kikkel élek egy országban.
csipkelli
nagylaza, főpohárnok
r.baggio
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
AlexIScrystal
166
ez a barca egyenlítő gól miért nem volt les? ("egyáltalán nem volt zavaró a lesen lévő barcás...." 🙄)Teljesen értelmetlen ez a szabály. Egyik meccsen befújják, másikon nem.
bogjosi
több mint 1 éve
Azóta már kirúgták a faszit. Nagyon helyesen.m.hvg.hu/itthon/20240429_nyiregyhaza-szulesz-foorvos-tragar-komment-cseh-katalinEz nem is olyan vészes. Van ellenvélemény, el is mondja arccal a kamerába, pedig egy vendégszektorban nem az a népszerűbb álláspont. Mondjuk az se veszélyes hely már 2024-ben.Milyen az, amikor vészes? Ennyi suttyót, te jó ég... Beleborzongok, hogy kikkel élek egy országban.
csipkelli
nagylaza, főpohárnok
r.baggio
több mint 1 éve
Nem gondoltam volna, hogy az Everton ennyire ratyi. Ennyi jelent egy új stadion
Mit keres Löfli a 3. helyen?
Leeds 4. 😀
több mint 1 éve
m.hvg.hu/itthon/20240429_nyiregyhaza-szulesz-foorvos-tragar-komment-cseh-katalinEz nem is olyan vészes. Van ellenvélemény, el is mondja arccal a kamerába, pedig egy vendégszektorban nem az a népszerűbb álláspont. Mondjuk az se veszélyes hely már 2024-ben.Milyen az, amikor vészes? Ennyi suttyót, te jó ég... Beleborzongok, hogy kikkel élek egy országban.
csipkelli
nagylaza, főpohárnok

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
ez a barca egyenlítő gól miért nem volt les? ("egyáltalán nem volt zavaró a lesen lévő barcás...." 🙄)Visszanézték és szerintük nem volt zavaró. Én adtam volna a lest, de ki tudja manapság mikor mivel magyarázzák meg a bizonyítványukat
bogjosi
több mint 1 éve
Kikapott a Nyíregy, hogy "otthon" legyen bajnok
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Elképesztő, hogy a játékvezetők már egyértelmű szituációkat nem vállalnak fel, hogy ítéljenek. Nem is értem, lassan teljesen felesleges lesz, ha valami AI-val felturbózzák a VAR-t, mehetnek a bírók a fenébe.
több mint 1 éve
Azért szeretem a fórumot, mert megjelensz, és valamifajta ellenállhatatlan pszichés kényszertől vezérelve rendre beszámolsz arról, hogy milyen a magyar rögvalóság. Nélküled erről fogalmam se lenne, a rávezető kérdéseid rengeteget segítenek. Kérlek: még!Pedig szerintem ebben a videóban a megnyilvánulók még az agyhalottaknak egy, az átlagnál értelmesebb csoportja, van amelyik összetettebb mondatokban, alannyal, állítmánnyal, érthető artikulációval fejezi ki magát.Ez nem is olyan vészes. Van ellenvélemény, el is mondja arccal a kamerába, pedig egy vendégszektorban nem az a népszerűbb álláspont. Mondjuk az se veszélyes hely már 2024-ben.Milyen az, amikor vészes? Ennyi suttyót, te jó ég... Beleborzongok, hogy kikkel élek egy országban.
csipkelli
nagylaza, főpohárnok
Nem voltal katona, nem voltál vidéken, külvárosban, kocsmában, meccsen, politikai rendezvényen, nem nézel "utca embere" interjút youtubeon, nem olvasol kommenteket, nem követed a választásokat? Gyufásdobozban éltél az elmúlt évtizedekben?
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Pedig szerintem ebben a videóban a megnyilvánulók még az agyhalottaknak egy, az átlagnál értelmesebb csoportja, van amelyik összetettebb mondatokban, alannyal, állítmánnyal, érthető artikulációval fejezi ki magát.Ez nem is olyan vészes. Van ellenvélemény, el is mondja arccal a kamerába, pedig egy vendégszektorban nem az a népszerűbb álláspont. Mondjuk az se veszélyes hely már 2024-ben.Milyen az, amikor vészes? Ennyi suttyót, te jó ég... Beleborzongok, hogy kikkel élek egy országban.
csipkelli
nagylaza, főpohárnok
Nem voltal katona, nem voltál vidéken, külvárosban, kocsmában, meccsen, politikai rendezvényen, nem nézel "utca embere" interjút youtubeon, nem olvasol kommenteket, nem követed a választásokat? Gyufásdobozban éltél az elmúlt évtizedekben?
több mint 1 éve
Ez nem is olyan vészes. Van ellenvélemény, el is mondja arccal a kamerába, pedig egy vendégszektorban nem az a népszerűbb álláspont. Mondjuk az se veszélyes hely már 2024-ben.Milyen az, amikor vészes? Ennyi suttyót, te jó ég... Beleborzongok, hogy kikkel élek egy országban.
csipkelli
több mint 1 éve
Viiszatérve a Gazprom Fradira, nem tudom ki találta ki, de találó lett:Nem szól már a ruszkik haza, finom lett a Putyin f@sza. xd
több mint 1 éve
Salah marad Liverpoolban. Nem tudom örülni kell-e ennek. Lehet egy 60-80 millióért jobban tudtam volna lelkesedni de az igazi, hogy ha épp nem sérülés utáni formáját nézzük még mindig pótolhatatlan a keretben. Bár a fenti összegért lehet lehetett volna akár pótolni.Erre majd térjünk vissza szeptember 1-jén.
alatriste
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May