Soccer
Szerintem az első nem, Gabriel simán verte az embert. A másodikra még nincs rendes szabály kitalálva, ezért inkonzisztens. De nem volt olyan hogy White nagyon mozgott volna, én a kosárból emelném át ha nincs les.Match4 stúdió azta rohadt... ordítva vitatkoznak, nulla kultúra, szinte nulla elemzés, egyébként meg röhögcsélés. A foci csak dísznek van.Szerintem amúgy mindkét gólunk szabálytalan volt, persze mi is kaptunk ugyanilyeneket szép számmal.
NCAA/Nascar közvetítésről küldjetek a foci stúdióba át egy kis színvonalat.
Heisman nádor
Willie Parker
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Match4 stúdió azta rohadt... ordítva vitatkoznak, nulla kultúra, szinte nulla elemzés, egyébként meg röhögcsélés. A foci csak dísznek van.Szerintem amúgy mindkét gólunk szabálytalan volt, persze mi is kaptunk ugyanilyeneket szép számmal.
Heisman nádor
Match4 stúdió azta rohadt... ordítva vitatkoznak, nulla kultúra, szinte nulla elemzés, egyébként meg röhögcsélés. A foci csak dísznek van.Megszólalt Lehel ordítva nyomtam a mute gombot. Bár Hegyi Ivánnál is ez van.
Heisman nádor
De a Twitteren megy a hurrogás hogy nem lehet őket bírálni (jó, 2022-es vb-s a story), pedig ez egy marha erős érv, hogy csak benyomod a mute gombot, nézettség attól még megvan, de nem tudják hogy nem vagy rájuk kiváncsi.
Poloska vagyok.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Azért ezeket a kapus elzárásokat nagyon inkonzisztensen fújják, ez a kérdőjeles, lásd spanyol-skót eb-selejtező. Rambot tavaly jobban tépték az ilyeneknél, Raya amikor ebből kaptunk gólt elég teszetosza volta hiába jobb ebben alapból.Megérdemeltük hogy ezer ilyen kapott gól után nem veszik el a miénket semde ebben mi volt a kérdőjeles am? ha jól láttam White állt egyhelyben, még csak nem is dőlt be stb. a kapusnak.
Heisman nádor
Tesze-tosza volt a kapus, legközelebb határozottabb lesz..
Az a baj, hogy manapság (legyen az kapus v mezőny) bármely apró kontaktnál már játssza mindenki a nagyhalált, mert majd szuperlassításban találnak olyan képkockát, ahol úgy fog kinézni a kontakt, mintha "mészárlás" lett volna, holott..
mindenesetre én örültem, hogy nem lett visszafújva...pedig Manu-s vagyok 😀
bogjosi
Dean Henderson mondjuk ez az all talk, no action 😀
Megérdemeltük hogy ezer ilyen kapott gól után nem veszik el a miénket semde ebben mi volt a kérdőjeles am? ha jól láttam White állt egyhelyben, még csak nem is dőlt be stb. a kapusnak.
Heisman nádor
Tesze-tosza volt a kapus, legközelebb határozottabb lesz..
Az a baj, hogy manapság (legyen az kapus v mezőny) bármely apró kontaktnál már játssza mindenki a nagyhalált, mert majd szuperlassításban találnak olyan képkockát, ahol úgy fog kinézni a kontakt, mintha "mészárlás" lett volna, holott..
mindenesetre én örültem, hogy nem lett visszafújva...pedig Manu-s vagyok 😀
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
Angyalom Gábriel!kétszer, ez már arkangyal
Heisman nádor
Poloska vagyok.
And again!
Szerkesztette: Heisman nádor
menni megy csak egy fos 😀NSO másnál is kuka már napok óta?évtizedek óta.
zavi27
deyell
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
NSO másnál is kuka már napok óta?évtizedek óta.
zavi27
buhloone mindstate
mondjuk pont nicns jo visszajatszas..lehet szitalni kezdett a labda..Ezt még én is kivédtem volna.én jobban röhögök azon, ahogy a kommentátorok elalélnak a lövéstől 😀
What an outrageous free kick goal from Rayo Vallecano’s Bebe to give Cape Verde the 1-0 lead against Mozambique in the African Cup of Nations. ⚽️🇨🇻 pic.twitter.com/Iikx7Qqpct
— LaLigaExtra (@LaLigaExtra) January 19, 2024
Sixo
"színtiszta erő és pontosság!!!!" ...az, 2 percig szállt a levegőben és középre ment...mindezt kb 40m-ről 😀
bogjosi
anno mikor a 2006-os vb labda bejott es szidtak h milyen gyors lett stb...kapuskent tapasztaltam meg, hogy tenyleg durva volt....
Mo megsérült, milyen kurva jó már nekünk.kb 6 meccset hagyott ki
volt már egyáltalán sérült, mióta nálunk játszik?!
slowmotion
hamstring necces lehet, reméljük nem lesz gond
🚨🇪🇬 Egyptian Federation announces “the injury of Mo Salah with a strain in the hamstring muscle will cause him to miss two matches in the Africa Cup of Nations against Cape Verde and in the Round of 16 in the case of qualification”. pic.twitter.com/BYAmw2782O
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) January 19, 2024
Poloska vagyok.
🚨🇭🇷 Ivan Perišić signed for boyhood club Hajduk Split on a monthly wage of €1, yes €1. Incredible gesture!
— EuroFoot (@eurofootcom) January 19, 2024
Nikola Kalinić did same thing for Hajduk earlier this month.
𝗙𝗨𝗟𝗟 𝗦𝗧𝗢𝗥𝗬 𝗛𝗘𝗥𝗘👇
Ezt még én is kivédtem volna.én jobban röhögök azon, ahogy a kommentátorok elalélnak a lövéstől 😀
What an outrageous free kick goal from Rayo Vallecano’s Bebe to give Cape Verde the 1-0 lead against Mozambique in the African Cup of Nations. ⚽️🇨🇻 pic.twitter.com/Iikx7Qqpct
Sixo
"színtiszta erő és pontosság!!!!" ...az, 2 percig szállt a levegőben és középre ment...mindezt kb 40m-ről 😀
Szerkesztette: bogjosi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
Poloska vagyok.
megmondták a gazdái hogy tolni kell a szekeret
🚨 Cristiano Ronaldo: “Saudi League is not worst than Ligue1”.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) January 19, 2024
“Saudi Pro League is more competitive than Ligue1, I can say that after one year spent there”.
🇫🇷 “We are better than French league already now”. pic.twitter.com/LUWdz1T2V5
Cape Verde 🇨🇻 has won Group B and is the first team officially through to the knockout stage at AFCON.
— We Global Football (@We_Global) January 19, 2024
Whichever of Egypt 🇪🇬, Ghana 🇬🇭, Mozambique 🇲🇿 finish 2nd will play the 2nd place Group F team (likely Congo DR 🇨🇩 or Zambia 🇿🇲) #AFCON2023
Poloska vagyok.