NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
639
34
2:00, Net4+
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Még szerencse, hogy kiemelt akadémia vagyunk... 🙄Hetekkel ezelőtt írtam, hogy Miki dönt mindenről, még a kezdőről is. Konkrétan nem tudnak bármilyen rendelést leadni a klubházban, a büfében, hogy előtte ne küldenék át nekik a listát, amit átnéz. Ezen kívül csak az első csapat létezik számára, a többi nem érdekli. Mielőtt bárki bármit döntene, őt kell felhívni..Nem vagyok bekötve a csapathoz, de ismerek valakit, akinek a fia a Vasasban focizik + egyik kollégám bejárogat a klubházba. Szóval, időnként én is hallok ezt-azt.Kösz, hogy ennyi melót tettél bele, le a kalappal! Számomra azonban még mindig nem tiszta, miért mondod, hogy itt edzőkön átívelő módon folyton ugyanazok játszanak, ha kell, ha nem. Jó, akad néhány kivétel, de ebből a névsorból sokan már nincsenek is a csapatnál. (Nem kezdem el sorolni, pontosan tudod, kik azok. Vannak közöttük korábban - a pályára lépésük száma alapján - "meghatározó" játékosok is.)Nézd, látom amit látok, meg több, a csapathoz közel álló, edzésen, mindenhol ott lévő embertől hallottam ezeket, akiknek elhiszem, amit mondanak a csapat dolgairól.
Valamikor most már tényleg felhívom a "bennfentes" ismerősömet, és kikérdezem arról, hogy Nagy Miki az igazolásokon túl milyen szerepet játszik a Vasas FC-nél. Aztán beszámolok.🙂
nagylaza, főpohárnok
Pl. az mennyire normális szerinted, hogy a második csapatot ennyire leszarják? Most is zsinórba hat vagy hét meccset nyertek a kicsik, úgy 18 éves átlagéletkorral a kétméteres, 35 éves favágók ellen az nb3-ban, több másik csapattól voltak kint edzők, managerek megnézni őket, a Vasastól - senki. Nulla.
Meg korábban is (még Sonka bá előtt), meccsnapon tudták meg, ki utazik a csapattal, ki a visszajátszó, akinek játszania kell, alakíts ki így taktikát, csinálj felkészülést... aztán persze a visszajátszóknak pont annyi kedvük volt nb3-ban bohóckodni, flegmán, unott fejjel sétálgattak a pályán.
Vagy a Balajti féle három muskétás salakra száműzése, jegelése, majd csapattól elüldözése. Aztán Pátkaival ugyanez. Maradt volna szivesen, kevesebbért - nem kellett, elhajtották. Mert ugye ők mind "hangadók", vezérek vltak az öltözőben meg a pályán is, mókamikinek meg ilyen nem kell, nehogy már jártassa esetleg a száját. Aztán legutóbb ugye Soma. kivitték a török edzőtáborba, egyik nap még mosolyogva, a többiekkel jól érezve magát lehetett látni a fényképeken, aztán hipphopp, hazaküldték, szerződést bontva vele. Azóta se tudja senki, mi történt.
warr_b
Továbbá: felhívtam azt a „bennfentes” ismerősömet, akit már említettem. Nagyjából azt mondja, amit te. Valóban Nagy Miklós dönt sok mindenről, bár az ismerősöm nincs ott az öltözőben, szerinte nemcsak az igazolásokról, a keretről, hanem – szemben Gera nyilatkozataival – még az összeállításról is. (A cserékről azért nem.)
Számára sem kétséges, hogy Csányi hozta Gerát a csapathoz. Geráról úgy gondolja, hogy jobban ért a focihoz, mint Desits Szilárd. Desits helyett „akár egy vakot is megtehettek volna edzőnek”.
Megkérdeztem, hogy hol van az a rendszer, amit Gera a kezdetekkor ígért. A válasz: teljesen mindegy, mit szeretne Gera, egy játékrendszer megvalósításához labdarúgókra is szükség lenne. Ezzel a csapattal azonban „Guardiola se tudna mit kezdeni”.
Dióhéjban ennyi. Nem túl szívderítő.
nagylaza, főpohárnok
- JC6

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Ez már rég megtörtént.Nem értelek titeket. Szigorúan szakmai szemmel, miért baj, ha jön főtámogatónak a Gazprom? Képesek vagytok leírni 10-20 év szurkolás után hogy többet nem mentek meccsre, stb? Itt csakis a pénz a lényeg, hogy legyen egy erős BL-csapatunk, semmi más nem számít.Az hogy lekopik a csapat 130 eves multjat, es 33 ezustert eladjak. A kinizsis evek, az hogy ennek a csapatank a tortenete reszben kuzdelem a komcsi rendszer ellen. A szurkolok kijarnak minden evben a Corvinhoz az 56os emlekmuhoz koszoruzni. Most meg tapsolni kellene annak az orosz allamnak egyik zaszloshajojanak, akik azt tanitjak hogy 56 egy szelsojobbos felkeles volt. Lekopjuk azoknak az emleket akik a veruket adtak ezert az orszagert, nem nemcsak a penz szamit.
De tényleg érdekelne, mi a gáz, nem tudok most oldalakat visszaolvasni.
- JC6
Blevi
Kinizsi 2.0 van jelenleg, ha nem tűnt volna fel.
Csak most egy újabb ékes bizonyítéka lesz ennek.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Igen, emlékszem, hogy írtad. Viszont azt is hallottam nemrég, hogy Gera lényegesen nagyobb szerepet szán a (jórészt saját nevelésű) fiataloknak a mostaninál. Kíváncsi vagyok, ha tényleg így lesz, mi sül ki belőle.Hetekkel ezelőtt írtam, hogy Miki dönt mindenről, még a kezdőről is. Konkrétan nem tudnak bármilyen rendelést leadni a klubházban, a büfében, hogy előtte ne küldenék át nekik a listát, amit átnéz. Ezen kívül csak az első csapat létezik számára, a többi nem érdekli. Mielőtt bárki bármit döntene, őt kell felhívni..Nem vagyok bekötve a csapathoz, de ismerek valakit, akinek a fia a Vasasban focizik + egyik kollégám bejárogat a klubházba. Szóval, időnként én is hallok ezt-azt.Kösz, hogy ennyi melót tettél bele, le a kalappal! Számomra azonban még mindig nem tiszta, miért mondod, hogy itt edzőkön átívelő módon folyton ugyanazok játszanak, ha kell, ha nem. Jó, akad néhány kivétel, de ebből a névsorból sokan már nincsenek is a csapatnál. (Nem kezdem el sorolni, pontosan tudod, kik azok. Vannak közöttük korábban - a pályára lépésük száma alapján - "meghatározó" játékosok is.)Nézd, látom amit látok, meg több, a csapathoz közel álló, edzésen, mindenhol ott lévő embertől hallottam ezeket, akiknek elhiszem, amit mondanak a csapat dolgairól.
Valamikor most már tényleg felhívom a "bennfentes" ismerősömet, és kikérdezem arról, hogy Nagy Miki az igazolásokon túl milyen szerepet játszik a Vasas FC-nél. Aztán beszámolok.🙂
nagylaza, főpohárnok
Pl. az mennyire normális szerinted, hogy a második csapatot ennyire leszarják? Most is zsinórba hat vagy hét meccset nyertek a kicsik, úgy 18 éves átlagéletkorral a kétméteres, 35 éves favágók ellen az nb3-ban, több másik csapattól voltak kint edzők, managerek megnézni őket, a Vasastól - senki. Nulla.
Meg korábban is (még Sonka bá előtt), meccsnapon tudták meg, ki utazik a csapattal, ki a visszajátszó, akinek játszania kell, alakíts ki így taktikát, csinálj felkészülést... aztán persze a visszajátszóknak pont annyi kedvük volt nb3-ban bohóckodni, flegmán, unott fejjel sétálgattak a pályán.
Vagy a Balajti féle három muskétás salakra száműzése, jegelése, majd csapattól elüldözése. Aztán Pátkaival ugyanez. Maradt volna szivesen, kevesebbért - nem kellett, elhajtották. Mert ugye ők mind "hangadók", vezérek vltak az öltözőben meg a pályán is, mókamikinek meg ilyen nem kell, nehogy már jártassa esetleg a száját. Aztán legutóbb ugye Soma. kivitték a török edzőtáborba, egyik nap még mosolyogva, a többiekkel jól érezve magát lehetett látni a fényképeken, aztán hipphopp, hazaküldték, szerződést bontva vele. Azóta se tudja senki, mi történt.
warr_b
Továbbá: felhívtam azt a „bennfentes” ismerősömet, akit már említettem. Nagyjából azt mondja, amit te. Valóban Nagy Miklós dönt sok mindenről, bár az ismerősöm nincs ott az öltözőben, szerinte nemcsak az igazolásokról, a keretről, hanem – szemben Gera nyilatkozataival – még az összeállításról is. (A cserékről azért nem.)
Számára sem kétséges, hogy Csányi hozta Gerát a csapathoz. Geráról úgy gondolja, hogy jobban ért a focihoz, mint Desits Szilárd. Desits helyett „akár egy vakot is megtehettek volna edzőnek”.
Megkérdeztem, hogy hol van az a rendszer, amit Gera a kezdetekkor ígért. A válasz: teljesen mindegy, mit szeretne Gera, egy játékrendszer megvalósításához labdarúgókra is szükség lenne. Ezzel a csapattal azonban „Guardiola se tudna mit kezdeni”.
nagylaza, főpohárnok
- JC6
több mint 1 éve
Hetekkel ezelőtt írtam, hogy Miki dönt mindenről, még a kezdőről is. Konkrétan nem tudnak bármilyen rendelést leadni a klubházban, a büfében, hogy előtte ne küldenék át nekik a listát, amit átnéz. Ezen kívül csak az első csapat létezik számára, a többi nem érdekli. Mielőtt bárki bármit döntene, őt kell felhívni..Nem vagyok bekötve a csapathoz, de ismerek valakit, akinek a fia a Vasasban focizik + egyik kollégám bejárogat a klubházba. Szóval, időnként én is hallok ezt-azt.Kösz, hogy ennyi melót tettél bele, le a kalappal! Számomra azonban még mindig nem tiszta, miért mondod, hogy itt edzőkön átívelő módon folyton ugyanazok játszanak, ha kell, ha nem. Jó, akad néhány kivétel, de ebből a névsorból sokan már nincsenek is a csapatnál. (Nem kezdem el sorolni, pontosan tudod, kik azok. Vannak közöttük korábban - a pályára lépésük száma alapján - "meghatározó" játékosok is.)Nézd, látom amit látok, meg több, a csapathoz közel álló, edzésen, mindenhol ott lévő embertől hallottam ezeket, akiknek elhiszem, amit mondanak a csapat dolgairól.
nagylaza, főpohárnok
warr_b
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Vajon a City lecsap-e. Az ő posztján gyengébbekért is fizettek többet.🚨🇧🇷 EXCLUSIVE: Bruno Guimarães’ release clause will be valid from the last week of May to the beginning of the last week of June.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) April 25, 2024
£100m release clause is only valid for that month.
In July/August, Newcastle would have total control of price and potential negotiations. #NUFC pic.twitter.com/5u18gmFXDI
több mint 1 éve
Valóban nem az 🙁Nem vagyok bekötve a csapathoz, de ismerek valakit, akinek a fia a Vasasban focizik + egyik kollégám bejárogat a klubházba. Szóval, időnként én is hallok ezt-azt.Kösz, hogy ennyi melót tettél bele, le a kalappal! Számomra azonban még mindig nem tiszta, miért mondod, hogy itt edzőkön átívelő módon folyton ugyanazok játszanak, ha kell, ha nem. Jó, akad néhány kivétel, de ebből a névsorból sokan már nincsenek is a csapatnál. (Nem kezdem el sorolni, pontosan tudod, kik azok. Vannak közöttük korábban - a pályára lépésük száma alapján - "meghatározó" játékosok is.)Nézd, látom amit látok, meg több, a csapathoz közel álló, edzésen, mindenhol ott lévő embertől hallottam ezeket, akiknek elhiszem, amit mondanak a csapat dolgairól.
nagylaza, főpohárnok
warr_b
nagylaza, főpohárnok
De akkor nagyjából közös nevezőn vagyunk, örülök.

több mint 1 éve
Nem vagyok bekötve a csapathoz, de ismerek valakit, akinek a fia a Vasasban focizik + egyik kollégám bejárogat a klubházba. Szóval, időnként én is hallok ezt-azt.Kösz, hogy ennyi melót tettél bele, le a kalappal! Számomra azonban még mindig nem tiszta, miért mondod, hogy itt edzőkön átívelő módon folyton ugyanazok játszanak, ha kell, ha nem. Jó, akad néhány kivétel, de ebből a névsorból sokan már nincsenek is a csapatnál. (Nem kezdem el sorolni, pontosan tudod, kik azok. Vannak közöttük korábban - a pályára lépésük száma alapján - "meghatározó" játékosok is.)Nézd, látom amit látok, meg több, a csapathoz közel álló, edzésen, mindenhol ott lévő embertől hallottam ezeket, akiknek elhiszem, amit mondanak a csapat dolgairól.
nagylaza, főpohárnok
warr_b
több mint 1 éve
😀elődöntő volt, ha nem tűnt volna fel 😀Nézem vissza a tegnapi meccset: hogy a faszba nem volt piros, amikor Marquinhos megtaposta Béla királyt?klasszik vidéki csapat, életük meccsét játszották a Fradi ellen, aztán gondolom ment a trash talk meg a rugdosódás már az elejétől. Ezt meg az NB1 bajnoka még sem hagyhatja. Plusz még ugye a pest-vidék ellentét.
De amúgy sem értettem, hogy attól függetlenül, hogy az idei Szparika stílusa elég frusztráló, miért voltak ilyen idegesek a Fradi játékosok? Olvasom, hogy a szünetben majdnem összeverekedett a két csapat a folyosón...
Szokol
Kenny
petey
több mint 1 éve
Másrészről meg ha nyert volna meg valami vasat, akkor esetleg még jobb hangulatban mehetne ki az eb-reszobo abszolút formán kívül, mint ahogy az egész pool. azért necces ez, mert az is benne van, hogy magával húzza a többieket a negatív spirálba. ha jól jön ki a dolog, akkor a válogatott közeg kihúzza a szarbólSzerintem pont jókor van ez, még van 2 hónap. Kicsit pihenjen, az kellene hogy pár meccsen ne játsszon aztán a felkészülés alatt formába hozzák. Válogatott szempontból jól jön hogy a pool kiszállt mindenhonnan.
peach
davemayer
több mint 1 éve
szobo abszolút formán kívül, mint ahogy az egész pool. azért necces ez, mert az is benne van, hogy magával húzza a többieket a negatív spirálba. ha jól jön ki a dolog, akkor a válogatott közeg kihúzza a szarbólSzerintem pont jókor van ez, még van 2 hónap. Kicsit pihenjen, az kellene hogy pár meccsen ne játsszon aztán a felkészülés alatt formába hozzák. Válogatott szempontból jól jön hogy a pool kiszállt mindenhonnan.
peach
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
elődöntő volt, ha nem tűnt volna fel 😀Nézem vissza a tegnapi meccset: hogy a faszba nem volt piros, amikor Marquinhos megtaposta Béla királyt?klasszik vidéki csapat, életük meccsét játszották a Fradi ellen, aztán gondolom ment a trash talk meg a rugdosódás már az elejétől. Ezt meg az NB1 bajnoka még sem hagyhatja. Plusz még ugye a pest-vidék ellentét.
De amúgy sem értettem, hogy attól függetlenül, hogy az idei Szparika stílusa elég frusztráló, miért voltak ilyen idegesek a Fradi játékosok? Olvasom, hogy a szünetben majdnem összeverekedett a két csapat a folyosón...
Szokol
Kenny
több mint 1 éve
A Gazpromnak vannak "katonai magánvállalkozásai", magyarul magánhadseregei. Ezek közül tucatnyi, többezer emberrel harcol jelenleg is az Ukrajna elleni agresszióban, háborúban.Nem értelek titeket. Szigorúan szakmai szemmel, miért baj, ha jön főtámogatónak a Gazprom? Képesek vagytok leírni 10-20 év szurkolás után hogy többet nem mentek meccsre, stb? Itt csakis a pénz a lényeg, hogy legyen egy erős BL-csapatunk, semmi más nem számít.Az hogy lekopik a csapat 130 eves multjat, es 33 ezustert eladjak. A kinizsis evek, az hogy ennek a csapatank a tortenete reszben kuzdelem a komcsi rendszer ellen. A szurkolok kijarnak minden evben a Corvinhoz az 56os emlekmuhoz koszoruzni. Most meg tapsolni kellene annak az orosz allamnak egyik zaszloshajojanak, akik azt tanitjak hogy 56 egy szelsojobbos felkeles volt. Lekopjuk azoknak az emleket akik a veruket adtak ezert az orszagert, nem nemcsak a penz szamit.
- JC6
Blevi
A Gazprom olyan Putyinnak, mint a Mészáros-birodalom Orbánnak. Mivel minden érdemi döntést ő hozhat meg, teljesen ő rendelkezik vele, gyakorlatilag az ő tulajdona.
Ez okozhatja néhány fradistában azt az érzést, hogy a csapatát megvette az orosz diktátor, vagy legalábbis befolyást gyakorol fölötte.
több mint 1 éve
Nyílván, mivel a Fradinak van egy olyan tábora, ami nagy létszámban követi a csapatot idegenbe is, illetve velük a legkönnyebb megtölteni a stadiont bármelyik csapatnak haza mérkőzésen. Diósgyőrt nem akarják, nehogy baja legyen a szép új stadionnak már az első meccsen.Neked van igazad. De a Nyiregyhaza vezetoje valamiert megis azert lobbizik, hogy a nyitomeccset( es egyben a stadionavatot) a NER-es kirakatcsapat ellen jatszhassa a csapata.Mivel nem követed a vidéki csapatok sorsát, ezért elárulom neked, hogy a szezonban mi ezt játszottuk végig, ugyanilyen intenzitással. Életük meccse, az.Nézem vissza a tegnapi meccset: hogy a faszba nem volt piros, amikor Marquinhos megtaposta Béla királyt?klasszik vidéki csapat, életük meccsét játszották a Fradi ellen, aztán gondolom ment a trash talk meg a rugdosódás már az elejétől. Ezt meg az NB1 bajnoka még sem hagyhatja. Plusz még ugye a pest-vidék ellentét.
Szokol
Kenny
Miért gondolod, hogy egy sportszakmailag maximum átlagos, de közpénzből mesterségesen felpumpált csapat elleni mérkőzés akkora élményt jelent mindenkinek? Érzem én, hogy azt hiszed, hogy a Fradi körül forog a világ, de telibe fosom.. Hát hol vagytok Ti egy Diósgyőr vagy Loki elleni meccshez képest?
Szokol
Kenny
több mint 1 éve
Nem értelek titeket. Szigorúan szakmai szemmel, miért baj, ha jön főtámogatónak a Gazprom? Képesek vagytok leírni 10-20 év szurkolás után hogy többet nem mentek meccsre, stb? Itt csakis a pénz a lényeg, hogy legyen egy erős BL-csapatunk, semmi más nem számít.Az hogy lekopik a csapat 130 eves multjat, es 33 ezustert eladjak. A kinizsis evek, az hogy ennek a csapatank a tortenete reszben kuzdelem a komcsi rendszer ellen. A szurkolok kijarnak minden evben a Corvinhoz az 56os emlekmuhoz koszoruzni. Most meg tapsolni kellene annak az orosz allamnak egyik zaszloshajojanak, akik azt tanitjak hogy 56 egy szelsojobbos felkeles volt. Lekopjuk azoknak az emleket akik a veruket adtak ezert az orszagert, nem nemcsak a penz szamit.
- JC6
több mint 1 éve
Neked van igazad. De a Nyiregyhaza vezetoje valamiert megis azert lobbizik, hogy a nyitomeccset( es egyben a stadionavatot) a NER-es kirakatcsapat ellen jatszhassa a csapata.Mivel nem követed a vidéki csapatok sorsát, ezért elárulom neked, hogy a szezonban mi ezt játszottuk végig, ugyanilyen intenzitással. Életük meccse, az.Nézem vissza a tegnapi meccset: hogy a faszba nem volt piros, amikor Marquinhos megtaposta Béla királyt?klasszik vidéki csapat, életük meccsét játszották a Fradi ellen, aztán gondolom ment a trash talk meg a rugdosódás már az elejétől. Ezt meg az NB1 bajnoka még sem hagyhatja. Plusz még ugye a pest-vidék ellentét.
Szokol
Kenny
Miért gondolod, hogy egy sportszakmailag maximum átlagos, de közpénzből mesterségesen felpumpált csapat elleni mérkőzés akkora élményt jelent mindenkinek? Érzem én, hogy azt hiszed, hogy a Fradi körül forog a világ, de telibe fosom.. Hát hol vagytok Ti egy Diósgyőr vagy Loki elleni meccshez képest?
Szokol
Szerkesztette: Kenny
több mint 1 éve
Nem értelek titeket. Szigorúan szakmai szemmel, miért baj, ha jön főtámogatónak a Gazprom? Képesek vagytok leírni 10-20 év szurkolás után hogy többet nem mentek meccsre, stb? Itt csakis a pénz a lényeg, hogy legyen egy erős BL-csapatunk, semmi más nem számít.Számomra itt a szakmai érv most a legutolsó.
- JC6
De engedtessék meg, hogy a jelenlegi helyzetben ellenérzésekkel viseltessek egy orosz állami nagyvállalat szponzorációs szerepvállalását illetően. Ugyanis a szakmain kívül is vannak szempontok...

több mint 1 éve
Nem értelek titeket. Szigorúan szakmai szemmel, miért baj, ha jön főtámogatónak a Gazprom? Képesek vagytok leírni 10-20 év szurkolás után hogy többet nem mentek meccsre, stb? Itt csakis a pénz a lényeg, hogy legyen egy erős BL-csapatunk, semmi más nem számít.Nem, a legtöbb embernek az a lényeg, hogy ő egy EMBER, vannak véleményei és értékei, és ezzel úgy érzi, a saját közösségének a vezetői szembeköpték, ő ide többet nem szeretne tartozni, amihez szuverén joga van.
- JC6
Mert az ember több, mint egy ATM, nem csak a pénz a lényeg, tökmind1 honnan jön.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Nem értelek titeket. Szigorúan szakmai szemmel, miért baj, ha jön főtámogatónak a Gazprom? Képesek vagytok leírni 10-20 év szurkolás után hogy többet nem mentek meccsre, stb? Itt csakis a pénz a lényeg, hogy legyen egy erős BL-csapatunk, semmi más nem számít.De tényleg érdekelne, mi a gáz, nem tudok most oldalakat visszaolvasni.
több mint 1 éve
Fuhh, na Batik még kurvára kéne...

több mint 1 éve

Jönne még Drazic akkor egyből lenne top 3 kapus és top3 csatár is
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Pest-vidék ellentét? Akkor már inkább a rabszolgasors. Marquinhosnak mi fogalma van a pest-vidék ellentétről?Nézem vissza a tegnapi meccset: hogy a faszba nem volt piros, amikor Marquinhos megtaposta Béla királyt?klasszik vidéki csapat, életük meccsét játszották a Fradi ellen, aztán gondolom ment a trash talk meg a rugdosódás már az elejétől. Ezt meg az NB1 bajnoka még sem hagyhatja. Plusz még ugye a pest-vidék ellentét.
Szokol
Kenny
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 1 éve
Mivel nem követed a vidéki csapatok sorsát, ezért elárulom neked, hogy a szezonban mi ezt játszottuk végig, ugyanilyen intenzitással. Életük meccse, az.Nézem vissza a tegnapi meccset: hogy a faszba nem volt piros, amikor Marquinhos megtaposta Béla királyt?klasszik vidéki csapat, életük meccsét játszották a Fradi ellen, aztán gondolom ment a trash talk meg a rugdosódás már az elejétől. Ezt meg az NB1 bajnoka még sem hagyhatja. Plusz még ugye a pest-vidék ellentét.
Szokol
Kenny
több mint 1 éve
Én meg pont így fogok szerintemÉn am nagyon adoma hétfő esti Vasas meccseket.Kimentünk volna a Haladás ellen, de így nem fog menni.
Love-olom az MLSZ-t most ezért
zacknorb
warr_b
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Nézem vissza a tegnapi meccset: hogy a faszba nem volt piros, amikor Marquinhos megtaposta Béla királyt?klasszik vidéki csapat, életük meccsét játszották a Fradi ellen, aztán gondolom ment a trash talk meg a rugdosódás már az elejétől. Ezt meg az NB1 bajnoka még sem hagyhatja. Plusz még ugye a pest-vidék ellentét.
Szokol
több mint 1 éve
Én am nagyon adoma hétfő esti Vasas meccseket.Kimentünk volna a Haladás ellen, de így nem fog menni.
Love-olom az MLSZ-t most ezért
zacknorb