NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
639
34
2:00, Net4+
Soccer
42 feliratkozó
több mint 1 éve
Oké de ha ez az origó ,nem az a kérdés, hogy miért fordulnak el a Fraditol. Hanem az a kérdés ki az aki nem mert akkor neki elég alacsonyan van a mérce. ( Persze gyanítom 99% Vitya imádó ).Ez kb evidens, nem az nb1 kiváló reklámértékéért hoznának ide annyi pénzt.Meg is érkeztünk. Végre valaki.Gondolom kapva-kaptak az alkalmon, hogy jól át lehet mosni azokat a rubeleket finom tiszta euro-ra.Ha a Fradi elcsaklizza a pénzüket, kevesebb marad háborúzni.Lentebb taglalták, hogy mennyi közük van az ukrán háborúhoz, innentől szerintem pont belefér a kategorizálás.Az ISIS-t meg sem említed?! 😁Kiváncsi lennék amúgy ha pl egy amcsi fegyvergyártó cég hozna ide ennyit arra is illene-e nemet mondani...sőt, ki tudna nemet mondani ennyi pénzre, ha a kolumbiai drogbárók, a kínai ujgur-táborok üzemeltetői vagy valamelyik afrikai diktátor ajánlaná fel?
davemayer
r.baggio
Ez tény, értelek, ezért is írtam hogy én sem örülök (mondjuk azért a gazpromot ebbe sorolni, azért na...)
davemayer
slowmotion
csipkelli
Willie Parker
Kenny
davemayer
több mint 1 éve
Ez kb evidens, nem az nb1 kiváló reklámértékéért hoznának ide annyi pénzt.Meg is érkeztünk. Végre valaki.Gondolom kapva-kaptak az alkalmon, hogy jól át lehet mosni azokat a rubeleket finom tiszta euro-ra.Ha a Fradi elcsaklizza a pénzüket, kevesebb marad háborúzni.Lentebb taglalták, hogy mennyi közük van az ukrán háborúhoz, innentől szerintem pont belefér a kategorizálás.Az ISIS-t meg sem említed?! 😁Kiváncsi lennék amúgy ha pl egy amcsi fegyvergyártó cég hozna ide ennyit arra is illene-e nemet mondani...sőt, ki tudna nemet mondani ennyi pénzre, ha a kolumbiai drogbárók, a kínai ujgur-táborok üzemeltetői vagy valamelyik afrikai diktátor ajánlaná fel?
davemayer
r.baggio
Ez tény, értelek, ezért is írtam hogy én sem örülök (mondjuk azért a gazpromot ebbe sorolni, azért na...)
davemayer
slowmotion
csipkelli
Willie Parker
Kenny
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Fuhh, na Batik még kurvára kéne...Bár mesés lenne a Batik-Bakti-Bukta tengely 😀
warr_b

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Meg is érkeztünk. Végre valaki.Gondolom kapva-kaptak az alkalmon, hogy jól át lehet mosni azokat a rubeleket finom tiszta euro-ra.Ha a Fradi elcsaklizza a pénzüket, kevesebb marad háborúzni.Lentebb taglalták, hogy mennyi közük van az ukrán háborúhoz, innentől szerintem pont belefér a kategorizálás.Az ISIS-t meg sem említed?! 😁Kiváncsi lennék amúgy ha pl egy amcsi fegyvergyártó cég hozna ide ennyit arra is illene-e nemet mondani...sőt, ki tudna nemet mondani ennyi pénzre, ha a kolumbiai drogbárók, a kínai ujgur-táborok üzemeltetői vagy valamelyik afrikai diktátor ajánlaná fel?
davemayer
r.baggio
davemayer
slowmotion
csipkelli
Willie Parker
több mint 1 éve
Magyarország Anzsi Mahalacskája lehet a Fradi!!!!En ugyan nem vagyok valami nagy gazdasagi szakerto de azert ovatosan bannek ezzel a penzzel, ugye a legelso gondom, hogy semmi piaci / teljesitmenybeli alapja nincs annak, hogy ekkora szerzodest kosson egy szponzor a csapattal.Értem az ellenérzéseket a gazprommal kapcsolatban, de azért ha igazak a hírek hogy a büdzsét felemelnék 50m eurora akkor arra a jelenlegi viszonyok között lehet nemet mondani? Kiváncsi lennék amúgy ha pl egy amcsi fegyvergyártó cég hozna ide ennyit arra is illene-e nemet mondani...Nem értelek titeket. Szigorúan szakmai szemmel, miért baj, ha jön főtámogatónak a Gazprom? Képesek vagytok leírni 10-20 év szurkolás után hogy többet nem mentek meccsre, stb? Itt csakis a pénz a lényeg, hogy legyen egy erős BL-csapatunk, semmi más nem számít.most csak teszed a hülyét ugye?
De tényleg érdekelne, mi a gáz, nem tudok most oldalakat visszaolvasni.
- JC6
petey
Én sem örülök, de megértem hogy erre nem mondanak nemet.
davemayer
Ez ugyan az mint amikor egy penzember beall a csapat moge, lesz habzsi dozsi amig meg nem unja a tamogatast aztan lehet majd nagyot koppanni.
De gondolom ez a leheto legutolso szempont 😀
rokaur
Dave, én speciel szívesebben látok egy amerikai bármilyen szponzort mint Putyin rezsim egyik fejőstehenét szponzornak.
De hát tudjuk sem az ország sem a klubvezetésnek nincsennek aggályai az oroszoktól szóval megérteni szerintem mindenki megérti, de nem csodálom, hogy sok embernél kibassza a biztosítékot.
több mint 1 éve
rokaur
876
En ugyan nem vagyok valami nagy gazdasagi szakerto de azert ovatosan bannek ezzel a penzzel, ugye a legelso gondom, hogy semmi piaci / teljesitmenybeli alapja nincs annak, hogy ekkora szerzodest kosson egy szponzor a csapattal.Értem az ellenérzéseket a gazprommal kapcsolatban, de azért ha igazak a hírek hogy a büdzsét felemelnék 50m eurora akkor arra a jelenlegi viszonyok között lehet nemet mondani? Kiváncsi lennék amúgy ha pl egy amcsi fegyvergyártó cég hozna ide ennyit arra is illene-e nemet mondani...Nem értelek titeket. Szigorúan szakmai szemmel, miért baj, ha jön főtámogatónak a Gazprom? Képesek vagytok leírni 10-20 év szurkolás után hogy többet nem mentek meccsre, stb? Itt csakis a pénz a lényeg, hogy legyen egy erős BL-csapatunk, semmi más nem számít.most csak teszed a hülyét ugye?
- JC6
petey
davemayer
Ez ugyan az mint amikor egy penzember beall a csapat moge, lesz habzsi dozsi amig meg nem unja a tamogatast aztan lehet majd nagyot koppanni.
De gondolom ez a leheto legutolso szempont 😀
Szerkesztette: rokaur
több mint 1 éve
Gondolom kapva-kaptak az alkalmon, hogy jól át lehet mosni azokat a rubeleket finom tiszta euro-ra.Ha a Fradi elcsaklizza a pénzüket, kevesebb marad háborúzni.Lentebb taglalták, hogy mennyi közük van az ukrán háborúhoz, innentől szerintem pont belefér a kategorizálás.Az ISIS-t meg sem említed?! 😁Kiváncsi lennék amúgy ha pl egy amcsi fegyvergyártó cég hozna ide ennyit arra is illene-e nemet mondani...sőt, ki tudna nemet mondani ennyi pénzre, ha a kolumbiai drogbárók, a kínai ujgur-táborok üzemeltetői vagy valamelyik afrikai diktátor ajánlaná fel?
davemayer
r.baggio
davemayer
slowmotion
csipkelli
több mint 1 éve
igen lehet.Értem az ellenérzéseket a gazprommal kapcsolatban, de azért ha igazak a hírek hogy a büdzsét felemelnék 50m eurora akkor arra a jelenlegi viszonyok között lehet nemet mondani? Kiváncsi lennék amúgy ha pl egy amcsi fegyvergyártó cég hozna ide ennyit arra is illene-e nemet mondani...Nem értelek titeket. Szigorúan szakmai szemmel, miért baj, ha jön főtámogatónak a Gazprom? Képesek vagytok leírni 10-20 év szurkolás után hogy többet nem mentek meccsre, stb? Itt csakis a pénz a lényeg, hogy legyen egy erős BL-csapatunk, semmi más nem számít.most csak teszed a hülyét ugye?
- JC6
petey
davemayer
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Ha a Fradi elcsaklizza a pénzüket, kevesebb marad háborúzni.Lentebb taglalták, hogy mennyi közük van az ukrán háborúhoz, innentől szerintem pont belefér a kategorizálás.Az ISIS-t meg sem említed?! 😁Kiváncsi lennék amúgy ha pl egy amcsi fegyvergyártó cég hozna ide ennyit arra is illene-e nemet mondani...sőt, ki tudna nemet mondani ennyi pénzre, ha a kolumbiai drogbárók, a kínai ujgur-táborok üzemeltetői vagy valamelyik afrikai diktátor ajánlaná fel?
davemayer
r.baggio
davemayer
slowmotion
több mint 1 éve
Lentebb taglalták, hogy mennyi közük van az ukrán háborúhoz, innentől szerintem pont belefér a kategorizálás.Az ISIS-t meg sem említed?! 😁Kiváncsi lennék amúgy ha pl egy amcsi fegyvergyártó cég hozna ide ennyit arra is illene-e nemet mondani...sőt, ki tudna nemet mondani ennyi pénzre, ha a kolumbiai drogbárók, a kínai ujgur-táborok üzemeltetői vagy valamelyik afrikai diktátor ajánlaná fel?
davemayer
r.baggio
davemayer
több mint 1 éve
Az ISIS-t meg sem említed?! 😁Kiváncsi lennék amúgy ha pl egy amcsi fegyvergyártó cég hozna ide ennyit arra is illene-e nemet mondani...sőt, ki tudna nemet mondani ennyi pénzre, ha a kolumbiai drogbárók, a kínai ujgur-táborok üzemeltetői vagy valamelyik afrikai diktátor ajánlaná fel?
davemayer
r.baggio
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Kiváncsi lennék amúgy ha pl egy amcsi fegyvergyártó cég hozna ide ennyit arra is illene-e nemet mondani...sőt, ki tudna nemet mondani ennyi pénzre, ha a kolumbiai drogbárók, a kínai ujgur-táborok üzemeltetői vagy valamelyik afrikai diktátor ajánlaná fel?
davemayer

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Értem az ellenérzéseket a gazprommal kapcsolatban, de azért ha igazak a hírek hogy a büdzsét felemelnék 50m eurora akkor arra a jelenlegi viszonyok között lehet nemet mondani? Kiváncsi lennék amúgy ha pl egy amcsi fegyvergyártó cég hozna ide ennyit arra is illene-e nemet mondani...Nem értelek titeket. Szigorúan szakmai szemmel, miért baj, ha jön főtámogatónak a Gazprom? Képesek vagytok leírni 10-20 év szurkolás után hogy többet nem mentek meccsre, stb? Itt csakis a pénz a lényeg, hogy legyen egy erős BL-csapatunk, semmi más nem számít.most csak teszed a hülyét ugye?
- JC6
petey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Nem értelek titeket. Szigorúan szakmai szemmel, miért baj, ha jön főtámogatónak a Gazprom? Képesek vagytok leírni 10-20 év szurkolás után hogy többet nem mentek meccsre, stb? Itt csakis a pénz a lényeg, hogy legyen egy erős BL-csapatunk, semmi más nem számít.most csak teszed a hülyét ugye?
- JC6
több mint 1 éve
Brighton gyorsan feladta
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
PSV 8-0-ra nyert idegenben a frízek ellen. Korrekt.Luuk de Jong nagyon magára talált. 3 szezonos La Liga kitérő után hazatért, és megint úgy ontja a gólokat, még mielőtt elment. 2 év alatt 54 bajnoki meccsen 40 gól, idén 44 minden sorozat meccsen 35 gól.
Zsellér van de Vrij
több mint 1 éve
PSV 8-0-ra nyert idegenben a frízek ellen. Korrekt.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
Ja, hogy folytatták? Azt hittem elölről játsszák végig. Nem tudom miért.Valaki látta az Udinese Romát? Tényleg volt 10 csere a vendégeknél vagy valami bug?Benne van az előző meccs amiből 70 perc ment csak le, most a maradék
Sixo
Heisman nádor
több mint 1 éve
Valaki látta az Udinese Romát? Tényleg volt 10 csere a vendégeknél vagy valami bug?Benne van az előző meccs amiből 70 perc ment csak le, most a maradék
Sixo
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 1 éve
Valaki látta az Udinese Romát? Tényleg volt 10 csere a vendégeknél vagy valami bug?
több mint 1 éve
Na hajrá Brighton X csak megleszHahahaha!
Heisman nádor
You made my day...
több mint 1 éve
Na hajrá Brighton X csak meglesz