Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
A 16 éves Trey Nyoni is ott van a kispadon a Brentford elleni meccsen, miután öt középpályás is sérült vagy eltiltott a keretben. Kelleher, Díaz, Elliott (20), Chambers (19), Scanlon (18), Doak (18), McConnell (19), Quansah (20), Nyoni (16).
Ez a kispad. Ügyes gyerek mind, de bazmeg.
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
Nincs nagy jelentősége, de felmerült bennem a kérdés: miért van az, hogy az Nb1-ben most már több meccs van vasárnap, mint szombaton? (Miközben elvileg az a leosztás, hogy a szombat az első-, a vasárnap a másodosztályé.)1-3-2 szokott lenni. 4 szombati meccs sehogy se jön össze a TV miatt. Most a Szeged-Veszprém kézi miatt lett szombaton 2.
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Remélem ott is maradnak pár évigNincs nagy jelentősége, de felmerült bennem a kérdés: miért van az, hogy az Nb1-ben most már több meccs van vasárnap, mint szombaton? (Miközben elvileg az a leosztás, hogy a szombat az első-, a vasárnap a másodosztályé.)Amióta a Vasas az NB2ben van, azóta az számít elsőosztálynak.
nagylaza, főpohárnok
Sixo
több mint 2 éve
Szalait miért nem veszi kölcsön a Hertha, gombokért megkaphatnák most, itt össze kaphatná magát lazán.ja ja bundesliga 2 szintjét megüti
ozibozi
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
több mint 2 éve
Új legendás Fradi drukker
A Facebook oldalán sztorizik is, hol sállal, hol dedikált mezben
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Eszem faszom megáll gálázott a Real
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
telex.hu/sport/2023/11/11/dwamena-ghanai-focista-halal-albania?fbclid=IwAR1p624N5-OyY50K2-g8uu7vjNxwYSJSjfVZlYuBkLyxk9d5fA0DSwHLUuw😕
RIP
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Itt a húsvét itt a nyúl, Vasas-Zugló 3-0 (viccen kívül tényleg azon a hétvégén lesz húsvét)március 31 a naptár szerint, ott a helyem!!Várom amikor a Vasas-BVSC-re jön 1 darab vendégszurker, LöflijavítvaNincs nagy jelentősége, de felmerült bennem a kérdés: miért van az, hogy az Nb1-ben most már több meccs van vasárnap, mint szombaton? (Miközben elvileg az a leosztás, hogy a szombat az első-, a vasárnap a másodosztályé.)Amióta a BVSC az NB2ben van, azóta az számít elsőosztálynak.
nagylaza, főpohárnok
Sixo
Löfli
zacknorb
Löfli
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
március 31 a naptár szerint, ott a helyem!!Várom amikor a Vasas-BVSC-re jön 1 darab vendégszurker, LöflijavítvaNincs nagy jelentősége, de felmerült bennem a kérdés: miért van az, hogy az Nb1-ben most már több meccs van vasárnap, mint szombaton? (Miközben elvileg az a leosztás, hogy a szombat az első-, a vasárnap a másodosztályé.)Amióta a BVSC az NB2ben van, azóta az számít elsőosztálynak.
nagylaza, főpohárnok
Sixo
Löfli
zacknorb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Én még voltam Nb1-es BVSC-Vasas meccsen a Szőnyi úton.🙂Várom amikor a Vasas-BVSC-re jön 1 darab vendégszurker, LöflijavítvaNincs nagy jelentősége, de felmerült bennem a kérdés: miért van az, hogy az Nb1-ben most már több meccs van vasárnap, mint szombaton? (Miközben elvileg az a leosztás, hogy a szombat az első-, a vasárnap a másodosztályé.)Amióta a BVSC az NB2ben van, azóta az számít elsőosztálynak.
nagylaza, főpohárnok
Sixo
Löfli
zacknorb
több mint 2 éve
Várom amikor a Vasas-BVSC-re jön 1 darab vendégszurker, LöflijavítvaNincs nagy jelentősége, de felmerült bennem a kérdés: miért van az, hogy az Nb1-ben most már több meccs van vasárnap, mint szombaton? (Miközben elvileg az a leosztás, hogy a szombat az első-, a vasárnap a másodosztályé.)Amióta a BVSC az NB2ben van, azóta az számít elsőosztálynak.
nagylaza, főpohárnok
Sixo
Löfli
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Amikor a lila IQ-bajnokot kirúgták, 16. volt a csapat. Most 14., három ponttal megelőzve a 16. Siófokot. A fejlődés szemmel látható.javítvaNincs nagy jelentősége, de felmerült bennem a kérdés: miért van az, hogy az Nb1-ben most már több meccs van vasárnap, mint szombaton? (Miközben elvileg az a leosztás, hogy a szombat az első-, a vasárnap a másodosztályé.)Amióta a BVSC az NB2ben van, azóta az számít elsőosztálynak.
nagylaza, főpohárnok
Sixo
Löfli
több mint 2 éve
javítvaNincs nagy jelentősége, de felmerült bennem a kérdés: miért van az, hogy az Nb1-ben most már több meccs van vasárnap, mint szombaton? (Miközben elvileg az a leosztás, hogy a szombat az első-, a vasárnap a másodosztályé.)Amióta a BVSC az NB2ben van, azóta az számít elsőosztálynak.
nagylaza, főpohárnok
Sixo

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Szalait miért nem veszi kölcsön a Hertha, gombokért megkaphatnák most, itt össze kaphatná magát lazán.mert ilyenkor nem lehet, max januárban
ozibozi
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Szalait miért nem veszi kölcsön a Hertha, gombokért megkaphatnák most, itt össze kaphatná magát lazán.
több mint 2 éve
Milan a Napoli ellen meccs után ismét elszórakozott egy 2 gólos előnyt. Bournemouth megnyerte 2. meccsét is, és most is úgy hogy Kerkez nem, hogy nem kezdett, de egész meccsen nem játszott 😕
több mint 2 éve
Nincs nagy jelentősége, de felmerült bennem a kérdés: miért van az, hogy az Nb1-ben most már több meccs van vasárnap, mint szombaton? (Miközben elvileg az a leosztás, hogy a szombat az első-, a vasárnap a másodosztályé.)Amióta a Vasas az NB2ben van, azóta az számít elsőosztálynak.
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Rájöttek, hogy tökmindegy.Reszkess, Hali!🙂
ozibozi
több mint 2 éve
Rájöttek, hogy tökmindegy.
több mint 2 éve
Nincs nagy jelentősége, de felmerült bennem a kérdés: miért van az, hogy az Nb1-ben most már több meccs van vasárnap, mint szombaton? (Miközben elvileg az a leosztás, hogy a szombat az első-, a vasárnap a másodosztályé.)
több mint 2 éve
www.flashscore.com/news/soccer-superliga-ghanaian-striker-raphael-dwamena-tragically-dies-during-albanian-league-match/hCwdb5rA/🙁
Pár éve volt már neki egy ugyanilyen meccsen összeesős története, azt túlélte, érthetetlen hogy engedték tovább játszani...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Jájj, családdal mozidélután ment, úgyhogy két fogadásból nem tudtam cash outolni:Vulvz-Spurs D @3.55 (92. percben mehetett volna)
Queen's Park-Raith H @2.95 (emberelőnyben sikerült 2:1-ről, 89. perc után elveszíteni)
több mint 2 éve
Stuttgartban jól rúgják a tiziket idénGuirassyval kell ezt is lövetni
garincsa
Poloska vagyok.