Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Ez a hármas nem fogadhat FIFA, UEFA és FIGC által szervezett meccsekre. Tonali és Zaniolo ugye mostmár az angol meccsekre se.Ez oké. De soccerban mi a helyzet?NFL-ben tudom ,hogy ott úgy van, hogy semmilyen sportfogadás nem engedélyezett a klub területén belülről, adott sportágra meg teljesen tabu fogadni.Mondjuk egy Roma focista nem fogadhat egy Fradi meccsre? Liverpoolra? Juventusra?Nem csak saját számít illegálisnak. Mondjuk Zaniolonál pont arról írnak, hogy Roma meccsre fogadott Roma játékosként.Saját meccsre fogadni?Illegális sportfogadás.Fagioli után most Tonalit és Zaniolot is Toneyzással vádolják.Mi az a Toneyzás?
Sixo
Őszentsége Sobri Jóska
Sixo
Őszentsége Sobri Jóska
Sixo
Azt értem, hogy Roma meccsre nem.
Őszentsége Sobri Jóska
Sixo
Őszentsége Sobri Jóska
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
A mi EB csoportunkban rendeznek ma meccset?
több mint 2 éve
Örmények megint elbasszák a jó esélyüket, most az eddig pont nélküli lettek verik őket 2-vel 10 emberrel
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Ez oké. De soccerban mi a helyzet?NFL-ben tudom ,hogy ott úgy van, hogy semmilyen sportfogadás nem engedélyezett a klub területén belülről, adott sportágra meg teljesen tabu fogadni.Mondjuk egy Roma focista nem fogadhat egy Fradi meccsre? Liverpoolra? Juventusra?Nem csak saját számít illegálisnak. Mondjuk Zaniolonál pont arról írnak, hogy Roma meccsre fogadott Roma játékosként.Saját meccsre fogadni?Illegális sportfogadás.Fagioli után most Tonalit és Zaniolot is Toneyzással vádolják.Mi az a Toneyzás?
Sixo
Őszentsége Sobri Jóska
Sixo
Őszentsége Sobri Jóska
Sixo
Őszentsége Sobri Jóska
Sixo
több mint 2 éve
NFL-ben tudom ,hogy ott úgy van, hogy semmilyen sportfogadás nem engedélyezett a klub területén belülről, adott sportágra meg teljesen tabu fogadni.Mondjuk egy Roma focista nem fogadhat egy Fradi meccsre? Liverpoolra? Juventusra?Nem csak saját számít illegálisnak. Mondjuk Zaniolonál pont arról írnak, hogy Roma meccsre fogadott Roma játékosként.Saját meccsre fogadni?Illegális sportfogadás.Fagioli után most Tonalit és Zaniolot is Toneyzással vádolják.Mi az a Toneyzás?
Sixo
Őszentsége Sobri Jóska
Sixo
Őszentsége Sobri Jóska
Sixo
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
Mondjuk egy Roma focista nem fogadhat egy Fradi meccsre? Liverpoolra? Juventusra?kérdés mi a szabályzat
Őszentsége Sobri Jóska
Calvin Ridley esete ugye
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Mondjuk egy Roma focista nem fogadhat egy Fradi meccsre? Liverpoolra? Juventusra?Nem csak saját számít illegálisnak. Mondjuk Zaniolonál pont arról írnak, hogy Roma meccsre fogadott Roma játékosként.Saját meccsre fogadni?Illegális sportfogadás.Fagioli után most Tonalit és Zaniolot is Toneyzással vádolják.Mi az a Toneyzás?
Sixo
Őszentsége Sobri Jóska
Sixo
Őszentsége Sobri Jóska
Sixo
több mint 2 éve
Nem csak saját számít illegálisnak. Mondjuk Zaniolonál pont arról írnak, hogy Roma meccsre fogadott Roma játékosként.Saját meccsre fogadni?Illegális sportfogadás.Fagioli után most Tonalit és Zaniolot is Toneyzással vádolják.Mi az a Toneyzás?
Sixo
Őszentsége Sobri Jóska
Sixo
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
Saját meccsre fogadni?Illegális sportfogadás.Fagioli után most Tonalit és Zaniolot is Toneyzással vádolják.Mi az a Toneyzás?
Sixo
Őszentsége Sobri Jóska
Sixo
több mint 2 éve
Illegális sportfogadás.Fagioli után most Tonalit és Zaniolot is Toneyzással vádolják.Mi az a Toneyzás?
Sixo
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
Fagioli után most Tonalit és Zaniolot is Toneyzással vádolják.Mi az a Toneyzás?
Sixo
több mint 2 éve
Fagioli után most Tonalit és Zaniolot is Toneyzással vádolják.
több mint 2 éve
Pillanatok egy Vasas meccsről.Szivacski, te vagy az?
— Out Of Context Football (@nocontextfooty) October 12, 2023
Sixo
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Pillanatok egy Vasas meccsről.ha ilyenek nem lennenek, warr ki sem jarna.
— Out Of Context Football (@nocontextfooty) October 12, 2023
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Pillanatok egy Vasas meccsről.— Out Of Context Football (@nocontextfooty) October 12, 2023
több mint 2 éve
micsoda végjáték volt!Bizony, különösen a Maldív-szigetek-Banglades derbi ígérkezik jónak.Mekkora meccs volt ez a Salamon szigetek - Vanuatu, meg a Pápua Új-Guinea - Új-Kaledónia.holnap viszont ázsiai vb-selejtezők, óriási rangadókkal!
Sixo
Löfli
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
esetleg lehet, hogy tartalékosnak számítanak, és ilyenkor pláne külföldre utazási tilalom van? eleve az volt, hogy a tartalékosokat szállították haza külföldről, amikor a Hamasz támadott.Ezt meg hogy?Tehát ha most minket megtámadnak a pirézek, többszáz ember meghal, hadiállapot, miegymás, akkor a szerbek megkapják a 3 pontot?
rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2023/10/12/izrael-koszovo-elhalasztott-eb-selejtezo/
Az UEFA csütörtökön közölte, hogy a pristinai mérkőzést nem rendezik meg vasárnap, mivel
az izraeli hatóságok nem engedik külföldre utazni a nemzeti csapatot a Hamásszal szembeni fegyveres konfliktus miatt. A mérkőzés új időpontját később jelölik ki.
Ez nálam inkább 3-0 az otthoni csapatnak!
NB2
Nem akarom az izraelieket védeni, de azért na 😊
warr_b
onnan meg méltányossági alapon lehet halasztást kérni, talán az ukránoknak is mintha elengedtek volna egy-két meccset, amikor kitört a háború náluk.
(annak idején (még a sorkatonai szolgálat végnapjaiban) gimi harmadikban el kellett menni előzetes alkalmassági vizsgálatra, és ott volt valami olyan is, hogy külföldre utazás esetén értesíteni kell az illetékes hadkieg pk-ságot.
és ez '98-ban volt, a jugó háborúnak már vége, Magyarország meg a NATO előszobájában. mi ez egy konkrét hadiállapothoz képest?)
több mint 2 éve
Ezt meg hogy?Tehát ha most minket megtámadnak a pirézek, többszáz ember meghal, hadiállapot, miegymás, akkor a szerbek megkapják a 3 pontot?
rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2023/10/12/izrael-koszovo-elhalasztott-eb-selejtezo/
Az UEFA csütörtökön közölte, hogy a pristinai mérkőzést nem rendezik meg vasárnap, mivel
az izraeli hatóságok nem engedik külföldre utazni a nemzeti csapatot a Hamásszal szembeni fegyveres konfliktus miatt. A mérkőzés új időpontját később jelölik ki.
NB2
Nem akarom az izraelieket védeni, de azért na 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Ezt meg hogy?rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2023/10/12/izrael-koszovo-elhalasztott-eb-selejtezo/
több mint 2 éve
Ebben a naptári évben biztosan nem lesz megnyitva a szurkolók előtt az Anfield új lelátója, és Billy Hogan nem is akart semmi konkrét céldátumot mondani, hogy mikorra lehet kész. Már így is nagyon kellemetlen ez az egész, de ez így most még inkább ciki.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
en vagyok a hulye, hogy az elso is egyertelmuen piros? hat baszki ilyen spicces stoplival egyertelmuen nem labdara megy, meg ezt a baromsagot, hogy a palya tehet az egeszrol, mert az dobja meg Kovacic labat ...Fúú ez már megint mi a picsa?????mosdatják a szerecsent, úgymond.
🗣 "[Michael Oliver] doesn't want to have a negative impact on the game by overreacting."
— Sky Sports News (@SkySportsNews) October 10, 2023
PGMOL chief Howard Webb admits Manchester City's Mateo Kovačić was "extremely fortunate" not to be sent off against Arsenal 🟥 pic.twitter.com/nrSjokPGHE
Tony Adams
akkora faszságokat fújnak, hogy azt megmagyarázni sem lehet.
kíváncsi, vagyok, vajon mennyit fizetnek Webbnek azért, hogy hétről hétre teljesen hülyét csináljon magából ezekkel a magyarázatokkal. nekem semennyi pénzt nem érne meg.
slowmotion
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
mekkora tehetség ez a srác?Sebastian Nánási for Malmö FF this season:
— Wonderkids Hungary (@wonderkidshun) October 11, 2023
☑️25 games
☑️2143 minutes
☑️10 goals
☑️7 assists
☑️6.74 xG
☑️4.12 xA
☑️15 key passes
☑️2.5 successful dribbles per 90
☑️24 smart passes
☑️52 passes per 90
☑️86% pass accuracy
Allsvenskan is just the beginning. 🇸🇪 pic.twitter.com/jIqMwkn33w
built for this shit
több mint 2 éve
Bizony, különösen a Maldív-szigetek-Banglades derbi ígérkezik jónak.Mekkora meccs volt ez a Salamon szigetek - Vanuatu, meg a Pápua Új-Guinea - Új-Kaledónia.holnap viszont ázsiai vb-selejtezők, óriási rangadókkal!
Sixo
Löfli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Mekkora meccs volt ez a Salamon szigetek - Vanuatu, meg a Pápua Új-Guinea - Új-Kaledónia.holnap viszont ázsiai vb-selejtezők, óriási rangadókkal!
Sixo

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Mekkora meccs volt ez a Salamon szigetek - Vanuatu, meg a Pápua Új-Guinea - Új-Kaledónia.