Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
www.nemzetisport.hu/foci-eb-2020/eb-2020-csak-beoltott-szurkolok-lehetnek-ott-a-budapesti-meccseken-2817215Van jegyem, regisztráltam már vagy egy hónapja. 33 éves vagyok, elvileg semmi veszélyeztetettség. Akkor ilyenkor mivan, mert ahogy haladunk kurva isten, hogy nem kapok oltást addig
Beki
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
A japánok nem engednek be turistákat, gondolom mi igen.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
www.nemzetisport.hu/foci-eb-2020/eb-2020-csak-beoltott-szurkolok-lehetnek-ott-a-budapesti-meccseken-2817215
több mint 4 éve
akkor mind a ketten kijutottunk 😉akkor mondjuk ők jutottak ki 😀mi kint vagyunk az EB-n ők nem. Ennyi.ezt azóta fel kellett ismerni hogy azt vártuk az észak írektől hogy elfáradjanakVicc, hogy a tempón és az iramon még mindig meglepődik valaki a fociban nemzetközi meccsen. Tényleg mintha retardáltak lennének a foci körül akik nem látnak nem hallanak és nem értenek semmit abból ami körülöttük a sportágukban amúgy évtizedek óta történik...Ehhez ugye alapvetően némi alázat szükségeltetne, hogy legalább nyíltan beismerjék a saját hibáikat, de a jelenlegi rendszerben ennek írmagja sincs meg, sehol és semmilyen szinten
FLZOLI
r.baggio
nem sikerült 10 év alatt se
Negritis
Heisman
Negritis
szerintem sokkal nagyobb élmény így utólag hogy kicsaptuk a norvégokat, ja és én azon a meccsen megraktam az észak-íreket 😀 3-4-es odds ajándék volt 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
akkor mondjuk ők jutottak ki 😀mi kint vagyunk az EB-n ők nem. Ennyi.ezt azóta fel kellett ismerni hogy azt vártuk az észak írektől hogy elfáradjanakVicc, hogy a tempón és az iramon még mindig meglepődik valaki a fociban nemzetközi meccsen. Tényleg mintha retardáltak lennének a foci körül akik nem látnak nem hallanak és nem értenek semmit abból ami körülöttük a sportágukban amúgy évtizedek óta történik...Ehhez ugye alapvetően némi alázat szükségeltetne, hogy legalább nyíltan beismerjék a saját hibáikat, de a jelenlegi rendszerben ennek írmagja sincs meg, sehol és semmilyen szinten
FLZOLI
r.baggio
Negritis
Heisman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
mi kint vagyunk az EB-n ők nem. Ennyi.ezt azóta fel kellett ismerni hogy azt vártuk az észak írektől hogy elfáradjanakVicc, hogy a tempón és az iramon még mindig meglepődik valaki a fociban nemzetközi meccsen. Tényleg mintha retardáltak lennének a foci körül akik nem látnak nem hallanak és nem értenek semmit abból ami körülöttük a sportágukban amúgy évtizedek óta történik...Ehhez ugye alapvetően némi alázat szükségeltetne, hogy legalább nyíltan beismerjék a saját hibáikat, de a jelenlegi rendszerben ennek írmagja sincs meg, sehol és semmilyen szinten
FLZOLI
r.baggio
Negritis
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
ezt azóta fel kellett ismerni hogy azt vártuk az észak írektől hogy elfáradjanakVicc, hogy a tempón és az iramon még mindig meglepődik valaki a fociban nemzetközi meccsen. Tényleg mintha retardáltak lennének a foci körül akik nem látnak nem hallanak és nem értenek semmit abból ami körülöttük a sportágukban amúgy évtizedek óta történik...Ehhez ugye alapvetően némi alázat szükségeltetne, hogy legalább nyíltan beismerjék a saját hibáikat, de a jelenlegi rendszerben ennek írmagja sincs meg, sehol és semmilyen szinten
FLZOLI
r.baggio
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Vicc, hogy a tempón és az iramon még mindig meglepődik valaki a fociban nemzetközi meccsen. Tényleg mintha retardáltak lennének a foci körül akik nem látnak nem hallanak és nem értenek semmit abból ami körülöttük a sportágukban amúgy évtizedek óta történik...Ehhez ugye alapvetően némi alázat szükségeltetne, hogy legalább nyíltan beismerjék a saját hibáikat, de a jelenlegi rendszerben ennek írmagja sincs meg, sehol és semmilyen szinten
FLZOLI

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Jaja, a Valenciából szerződött Olaszországba.Nagyon bírtam, ha jól emlékszem ő még a valenciában is nyomta, elég jól, kiváló szélső támadó volt.Start the sabbath with this unholy piece of finishing from Ariel Ortega for Samp vs Inter 22 years ago today.
— A Funny Old Game (@sid_lambert) March 21, 2021
Disgusting ability.pic.twitter.com/QGy5kx9Br0
tessek gyonyorkodni (+ ha valaki megmondana mi a zene alatta azt megkoszonnem)
szerk: another dollar a cime, jonathan lloyd-tol
lol gepen 1bol kidobta a zenefelismero app. fos a telom 😀
full mint 1 guy ritchie-fele baszatos zene
de.audionetwork.com/browse/m/track/another-dollar_147469
Borbinho
davemayer
Mondjuk az én emlékeimben ink ő 10-esként él, nem szélsőként.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Vicc, hogy a tempón és az iramon még mindig meglepődik valaki a fociban nemzetközi meccsen. Tényleg mintha retardáltak lennének a foci körül akik nem látnak nem hallanak és nem értenek semmit abból ami körülöttük a sportágukban amúgy évtizedek óta történik...
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 520
En emiatt nem nezek mar annyi focit...persze sokan mondjak kit erdekel egy fradi juve a fradi es a magyar szurkolokon kivul de vhogy akkor is szar ezt latni, tapasztalni.Nem megakadályozni akarják, hanem a BL-ből megalkotni azt ami legalább 80%-ban tükrözi azt amit a nagyok Szuperligaként szeretnének. Ezért tették brutálisan kevéssé azon kiscsapatok létszámát a főtáblán akik selejtezőből kerülnek be, és tovább is nehezítik/fogják majd. Tipikus politika, nem tiltalak el tőle hogy elindulj csak olyan szabályokat hozok hogy ne juthass be. Én ezért is vallom azt hogy kb most láttunk utoljára magyar csapatot a BL-ben.Ezzel legfeljebb csak eltolják szerintem, sőt még fel is erősítik addig magukat, ha van egyáltalán hova erősödni....meglepődnék ha sikerült volna leszerelni őket, de legyen úgy.inkább az hogy meg kell akadályozni a szuperligátAkkor ennyit a fizetési "sapka" gondolatáról 😕 még több pénzt lehet majd átmosni....Erős volt ezek szerint a dubaji prosti lobby ereje a korrupt uefa szarháziaknál 😊
index.hu/sport/futball/2021/03/24/uefa-penzugyi-fair-play-szabaly-torlese/
dande
Platini se volt kutya, de ő legalább a lopás mellett próbált is valami víziót végigvinni a rendszeren.
FLZOLI
Negritis
dande
davemayer
Ennyi.ha van penz akkor barmi lehet: lasd malaga 9eve.volt zse bl meneteles.most meg la liga 2 ja es ugy h oket megbuntettek akkor indultak lefele.
A magyar vonalon meg ott a tao.nalam korhut tette be a kaput.baszki EL csapatbol nb2be😂
több mint 4 éve
No ma Lewa mennyi góllal "ajándékoz" meg minket?Szerintem amúgy nem sokkal. Értem én, hogy a Bájernben fossa a gólokat, de azért kell mögé egy bizonyos minőségű csapat is. Nem véletlen, hogy a bundásban 0.9 a gólátlaga meccsenként, a válogatottban meg 0.55.
dande
több mint 4 éve
No ma Lewa mennyi góllal "ajándékoz" meg minket?
több mint 4 éve
Nem megakadályozni akarják, hanem a BL-ből megalkotni azt ami legalább 80%-ban tükrözi azt amit a nagyok Szuperligaként szeretnének. Ezért tették brutálisan kevéssé azon kiscsapatok létszámát a főtáblán akik selejtezőből kerülnek be, és tovább is nehezítik/fogják majd. Tipikus politika, nem tiltalak el tőle hogy elindulj csak olyan szabályokat hozok hogy ne juthass be. Én ezért is vallom azt hogy kb most láttunk utoljára magyar csapatot a BL-ben.Ezzel legfeljebb csak eltolják szerintem, sőt még fel is erősítik addig magukat, ha van egyáltalán hova erősödni....meglepődnék ha sikerült volna leszerelni őket, de legyen úgy.inkább az hogy meg kell akadályozni a szuperligátAkkor ennyit a fizetési "sapka" gondolatáról 😕 még több pénzt lehet majd átmosni....Erős volt ezek szerint a dubaji prosti lobby ereje a korrupt uefa szarháziaknál 😊
index.hu/sport/futball/2021/03/24/uefa-penzugyi-fair-play-szabaly-torlese/
dande
Platini se volt kutya, de ő legalább a lopás mellett próbált is valami víziót végigvinni a rendszeren.
FLZOLI
Negritis
dande
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Ugyanezt a dumát a 80-as években nyomták a komcsik. Pont az állami tévénél. Akkor is voltak akik tapsoltak ennek. Érdemes volt rendszert váltani, hogy 30 év távlatából ugyanazt magyarázzák. Gratula.Ne is haragudj de ez nem a kommunizmus sajátja volt, ez a piacgazdaságban is ugyanúgy működik. Ettől nem tért vissza a kommunizmus, vagyis inkább ettől pont nem 😊
Azt mondasz amit akarok, akkor amikor én akarom. Ha nem tetszik a mondandóm akkor mehetsz ahová esetleg én megengedem neked. Vagy önkritikát gyakorolsz. Vagy nem.
Szép új világ !
Akkor is voltak akik ezt nem kajálták, és nem is ettek emiatt rendesen sokáig.
ozibozi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Nagyon bírtam, ha jól emlékszem ő még a valenciában is nyomta, elég jól, kiváló szélső támadó volt.Start the sabbath with this unholy piece of finishing from Ariel Ortega for Samp vs Inter 22 years ago today.
— A Funny Old Game (@sid_lambert) March 21, 2021
Disgusting ability.pic.twitter.com/QGy5kx9Br0
tessek gyonyorkodni (+ ha valaki megmondana mi a zene alatta azt megkoszonnem)
szerk: another dollar a cime, jonathan lloyd-tol
lol gepen 1bol kidobta a zenefelismero app. fos a telom 😀
full mint 1 guy ritchie-fele baszatos zene
de.audionetwork.com/browse/m/track/another-dollar_147469
Borbinho
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
senkiháziak kezében van a futballszakmabuzi franciákKöcsög hollandok 😕 és horvátok.
slowmotion
MC12
több mint 4 éve
buzi franciákKöcsög hollandok 😕 és horvátok.
slowmotion
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
buzi franciák
több mint 4 éve
Én nem hiszem, hogy nevelésben rosszabbak lennének, mint máshol. Ok, már nincs rálátásom, de még az én időmben (20 éve) is jó nevelőegyesület volt az MTK.Na látod ez igaz, akit máshol kezdtek el nevelni az lehet jóHányszor hallottam már ezt az évek során....de mivel az Mtk az egyetlen olyan csapat, ahol egy fiatalnak 5%-nál nagyobb esélye van a felnőttben játszani, így mégis sokan választják őket, akár 17 évesen is.keveslem ezt az 5 MTK-st a kezdőben, így nehéz lesz 😀Tesóm játszott MTK utánpótlásban, de fiatalabb, asszem most U17 az ő korosztálya. Na ott csak botlábúak voltak. Saját szemeimmel láttam 😀😀😀 protekció nagy úr ott is, de legalább szívből utáljuk a csapatot. Pár évig senki nem fog feljönni ezek után az akadémiáról előre szólok 😀
ha már Bírót nem, legalabb Varjut berakhatta volna még.
eaglesmcnabb
Heisman
Klaci79
Nevelésben rosszak, de viszont az esélyt megadják
Heisman
Hozzáteszem, az nem normális, hogy ma egy gyerek aki egyenesen rúg a labdába, rögtön akadémiára kerül, mert az egész kiválasztás veszti értelmét. De persze ez más lapra tartozik.
Azt mondjuk éólátom, hogy Felcsúton milyen parádés lehetőségeket teremtettek a focizni vágyó és tudó fiataloknak, de ott sem adják meg nekik a lehetőséget.
Az tény, hogy máshol talán többen fociznak, talán ügyesebbek is jelentkeznek, de pont a kifutás az egész lényege. Most érted, hiába lenne a fradinál egy erős utánpótlás, ha évről évre 1-1 gyerek kerülne csak fel a felnőttbe. Persze gondolhatnánk, hogy akkor az majd tényleg mindent megtesz, de valamiért ez nem így megy.
Az MTK lehetőséget kínál a gyerekeknek és ezek szerint ez egy jó út, mert látható, hogy vannak ügyes srácok. Minden korosztály persze nem lehet jó, ez természetes folyamat.
több mint 4 éve
Na látod ez igaz, akit máshol kezdtek el nevelni az lehet jóHányszor hallottam már ezt az évek során....de mivel az Mtk az egyetlen olyan csapat, ahol egy fiatalnak 5%-nál nagyobb esélye van a felnőttben játszani, így mégis sokan választják őket, akár 17 évesen is.keveslem ezt az 5 MTK-st a kezdőben, így nehéz lesz 😀Tesóm játszott MTK utánpótlásban, de fiatalabb, asszem most U17 az ő korosztálya. Na ott csak botlábúak voltak. Saját szemeimmel láttam 😀😀😀 protekció nagy úr ott is, de legalább szívből utáljuk a csapatot. Pár évig senki nem fog feljönni ezek után az akadémiáról előre szólok 😀
eaglesmcnabb
Heisman
Klaci79
Nevelésben rosszak, de viszont az esélyt megadják
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 4 éve
Hányszor hallottam már ezt az évek során....de mivel az Mtk az egyetlen olyan csapat, ahol egy fiatalnak 5%-nál nagyobb esélye van a felnőttben játszani, így mégis sokan választják őket, akár 17 évesen is.keveslem ezt az 5 MTK-st a kezdőben, így nehéz lesz 😀Tesóm játszott MTK utánpótlásban, de fiatalabb, asszem most U17 az ő korosztálya. Na ott csak botlábúak voltak. Saját szemeimmel láttam 😀😀😀 protekció nagy úr ott is, de legalább szívből utáljuk a csapatot. Pár évig senki nem fog feljönni ezek után az akadémiáról előre szólok 😀
eaglesmcnabb
Heisman
több mint 4 éve
Mivel lejjebb lévő korosztályról beszélek úgy cirka 2 évvel, nem róluk volt szó 😉 a csapatból egyedül a kis Vancsa játszott fel az apja miattPersze mert akik ott tudnak focizni 2 korosztályal feljebb játszanak. 😀 Kata és Balogh sem töltötte be a 19-et pl.keveslem ezt az 5 MTK-st a kezdőben, így nehéz lesz 😀Tesóm játszott MTK utánpótlásban, de fiatalabb, asszem most U17 az ő korosztálya. Na ott csak botlábúak voltak. Saját szemeimmel láttam 😀😀😀 protekció nagy úr ott is, de legalább szívből utáljuk a csapatot. Pár évig senki nem fog feljönni ezek után az akadémiáról előre szólok 😀
eaglesmcnabb
Heisman
Protekció természetesen mindenhol van, így az MTK-nál is.
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
Kata és Balogh szerintem max fél év és felnőtt válogatott.De én Mezeit is bírom, Palincsár szegény nagyon szar, de hát nincs más a helyére.Persze mert akik ott tudnak focizni 2 korosztályal feljebb játszanak. 😀 Kata és Balogh sem töltötte be a 19-et pl.keveslem ezt az 5 MTK-st a kezdőben, így nehéz lesz 😀Tesóm játszott MTK utánpótlásban, de fiatalabb, asszem most U17 az ő korosztálya. Na ott csak botlábúak voltak. Saját szemeimmel láttam 😀😀😀 protekció nagy úr ott is, de legalább szívből utáljuk a csapatot. Pár évig senki nem fog feljönni ezek után az akadémiáról előre szólok 😀
eaglesmcnabb
Heisman
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
Persze mert akik ott tudnak focizni 2 korosztályal feljebb játszanak. 😀 Kata és Balogh sem töltötte be a 19-et pl.keveslem ezt az 5 MTK-st a kezdőben, így nehéz lesz 😀Tesóm játszott MTK utánpótlásban, de fiatalabb, asszem most U17 az ő korosztálya. Na ott csak botlábúak voltak. Saját szemeimmel láttam 😀😀😀 protekció nagy úr ott is, de legalább szívből utáljuk a csapatot. Pár évig senki nem fog feljönni ezek után az akadémiáról előre szólok 😀
eaglesmcnabb
Heisman
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!