Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
schindler kibaszott vakon van. Rendkivul unszimpatikus ez a nyilatkozat, siman kirugnam ezutan.
több mint 4 éve
Határeset, elfogadom 😊Terheskent olyan sok ma opció nincs 😊Mondd neki hogy csak óvni akartad, ne mérgezze magát vízzelfordít az Atletico, az igen 😀Szegény asszony elejtette a vizes palackot ahogy felorditottam Suarez góljánál
Beki
csebi
davemayer
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Látom, te szeretsz sót szórni a sebbe...
Kenny
több mint 4 éve
Nembaj hasonlitgathatja továbbra is a 77es Vasas bajnokcsapatát majd a Fradi jövő évi csapatához.
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
valóban, fogantatásnál nagyon jól tud jönniEgy-két deci vörösbor kifejezetten ajánlott 😊Terheskent olyan sok ma opció nincs 😊Mondd neki hogy csak óvni akartad, ne mérgezze magát vízzelfordít az Atletico, az igen 😀Szegény asszony elejtette a vizes palackot ahogy felorditottam Suarez góljánál
Beki
csebi
davemayer
csebi
peach
több mint 4 éve
Egy-két deci vörösbor kifejezetten ajánlott 😊Terheskent olyan sok ma opció nincs 😊Mondd neki hogy csak óvni akartad, ne mérgezze magát vízzelfordít az Atletico, az igen 😀Szegény asszony elejtette a vizes palackot ahogy felorditottam Suarez góljánál
Beki
csebi
davemayer
csebi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Terheskent olyan sok ma opció nincs 😊Mondd neki hogy csak óvni akartad, ne mérgezze magát vízzelfordít az Atletico, az igen 😀Szegény asszony elejtette a vizes palackot ahogy felorditottam Suarez góljánál
Beki
csebi
davemayer
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Na remelem ősszel lesz a Vasas - Dio és visszatérek egy mennyei meccsre. Kosz Vasas 😂
több mint 4 éve
Mondd neki hogy csak óvni akartad, ne mérgezze magát vízzelfordít az Atletico, az igen 😀Szegény asszony elejtette a vizes palackot ahogy felorditottam Suarez góljánál
Beki
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
fordít az Atletico, az igen 😀Szegény asszony elejtette a vizes palackot ahogy felorditottam Suarez góljánál
Beki
Szerkesztette: csebi
több mint 4 éve
Celta meg azert berakja hatulrol a fajast. Nem volt jo ev.Egy Suarez-re voltunk a bajnokságtól.
Blevi
több mint 4 éve
Annira tudtam, hogy mi végül kikapunk 😛
több mint 4 éve
Celta meg azert berakja hatulrol a fajast. Nem volt jo ev.
több mint 4 éve
Kivancsi vagyok kitart-e a Debrecen a fiatalok mellett vagy jonnek a harmadik ligas fekak meg a szerbek.Az utóbbi opció valószínűbb.
Kenny
több mint 4 éve
annyira tudtam, hogy fordítanak 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Vazze Atléti megfordítja
több mint 4 éve
Kivancsi vagyok kitart-e a Debrecen a fiatalok mellett vagy jonnek a harmadik ligas fekak meg a szerbek.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
fordít az Atletico, az igen 😀
több mint 4 éve
és vissza isakkor későn kapcsoltam áta spíleres Matuz beharangozta a Real meccsén hogy a másik mérkőzésen gólt szerzett az Atletico, aztán közben lófax nem voltVar volt
WTF
Gergőbácsi
davemayer
de hála Istennek úgy néz ki eljinxelte
Gergőbácsi
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Legalább a bronz meglehet 😛 A kupával együtt és ahogy álltunk nem is rossz.
több mint 4 éve
43.percZiccerben mondta ugyanezt asszem Kele h Rossi nyugodtan várhatott volna egy hetet és akkor behívja már az nb1bol.
Loki - Hali 3-0
44.perc
3-1
46.perc
3-2
47.perc
11-es a Halinak.... 😃 amit kihagynak 🤣
Azon filóztam, így hogy feljut a Loki, Zsuzsi ujra válogatott lehet 😃😃😃😃
#JC6
több mint 4 éve
La Choker LigaNyilván egy olyan meccsen megy el amit végig támad az atleti ...
Heisman
több mint 4 éve
Vezet az Osasuna!1-1
NB2

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!