Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Király volt!!!!
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Sima liba 😀
több mint 4 éve
Na ezért van ott Szalai 😁
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
ugye-ugyeSzalai nem tudom miért kezdőMert nagyon hasznos és tétmeccsen olyan gólátlaga van, mint talán Albert vagy Bene óta senkinek (Kele János mondta, gondolom utánanézett).
Heisman
Kampman
több mint 4 éve
Timi-taka 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Ha valakit fekszopnak nemzetközi szinten az azért van mert tud focizni annak ellenére, hogy magyar aa szerencsétlenEbből a srácból képességei alapján nem néztem ki kezdő szintet a bundásban, és ha nem sérült ott is helyére került. LeAzért a felső kamera smétlésből látszik milyen profin használta ki a helyezkedési hibát ez a Sallai és milyen tempóban futott végig.Azt mondod, hogy pár év bundesliga jobb mint itthon a felcsútii képzés? 😲
ozibozi
peach
A kalappal előtte.
ozibozi
több mint 4 éve
Sallai szobrot kap, faragják rendesenPont ezt akartam irni hogy tuzifa lesz belole
Gergőbácsi
több mint 4 éve
Sallai szobrot kap, faragják rendesenFélidőben mezt kellett volna cserélnie valamelyik Szalaival.
Gergőbácsi
több mint 4 éve
Sallai szobrot kap, faragják rendesen
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Ebből a srácból képességei alapján nem néztem ki kezdő szintet a bundásban, és ha nem sérült ott is helyére került. LeAzért a felső kamera smétlésből látszik milyen profin használta ki a helyezkedési hibát ez a Sallai és milyen tempóban futott végig.Azt mondod, hogy pár év bundesliga jobb mint itthon a felcsútii képzés? 😲
ozibozi
peach
A kalappal előtte.
több mint 4 éve
1998nekem a '94-es vébé rémlik, mint amikor kísérleti jelleggel bevezették, volt is pár rácsodálkozás, amikor a bíró egyből pirosat mutatott felNem azért de hátulról nyújtott lábbal becsúszva lábra az mióta nem piros?A kilencvenes évek vége óta az, de nem szokták állandóan pirossal büntetni.
Mert kb 15 éve az!
Chargers LT
Kampman
slowmotion
en.wikipedia.org/wiki/1998_FIFA_World_Cup#Rule_changes
több mint 4 éve
Mondjuk a 86,90es VB után nem volt csoda. Az akkori foci durvább volt mint a jelenlegi nhl.nekem a '94-es vébé rémlik, mint amikor kísérleti jelleggel bevezették, volt is pár rácsodálkozás, amikor a bíró egyből pirosat mutatott felNem azért de hátulról nyújtott lábbal becsúszva lábra az mióta nem piros?A kilencvenes évek vége óta az, de nem szokták állandóan pirossal büntetni.
Mert kb 15 éve az!
Chargers LT
Kampman
slowmotion
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
nekem a '94-es vébé rémlik, mint amikor kísérleti jelleggel bevezették, volt is pár rácsodálkozás, amikor a bíró egyből pirosat mutatott felNem azért de hátulról nyújtott lábbal becsúszva lábra az mióta nem piros?A kilencvenes évek vége óta az, de nem szokták állandóan pirossal büntetni.
Mert kb 15 éve az!
Chargers LT
Kampman
több mint 4 éve
Btw Szalai Attila apja volt most a ziccerben. Érdekes dolgokat mondott pl anno 12-13 évesen Vasasnal egy edzésen 15 labda érintése volt. Ezért is vittek ki a rapidhoz is.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Mindent Cipruson szedett magára.Azért a felső kamera smétlésből látszik milyen profin használta ki a helyezkedési hibát ez a Sallai és milyen tempóban futott végig.Azt mondod, hogy pár év bundesliga jobb mint itthon a felcsútii képzés? 😲
ozibozi
peach
több mint 4 éve
Jól van, Taktiker van a stúdióban akk asszem marad némítva a közvetítés a szünet alatt 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Azért a felső kamera smétlésből látszik milyen profin használta ki a helyezkedési hibát ez a Sallai és milyen tempóban futott végig.Azt mondod, hogy pár év bundesliga jobb mint itthon a felcsútii képzés? 😲
ozibozi
több mint 4 éve
Valamilyen Bence élete egyetlen jelentős pillanata. 😊
több mint 4 éve
Ó, az az NS címlap máig előttem van.Szegeny sousa nagyon ketsegbe van esveCsak le ne fejeljen valakit.
Adirotor
iktriad
több mint 4 éve
Azért a felső kamera smétlésből látszik milyen profin használta ki a helyezkedési hibát ez a Sallai és milyen tempóban futott végig.
több mint 4 éve
Szegeny sousa nagyon ketsegbe van esveCsak le ne fejeljen valakit.
Adirotor
több mint 4 éve
Szegeny sousa nagyon ketsegbe van esve
több mint 4 éve
Ezt a nagy lapaj védőt ki lehetne piroskázni
több mint 4 éve
És ez mind egy Szalai Attila eladásból lett, törököknél nem szokott ekkorákat hibázni