Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
De miért ? Én tényleg nem tudom.Amúgy most álmodom vagy tényleg jönnek vissza azok, akik 2016-ban az EB keretben voltak? Már csak Dzsudzsi hiányzik...Talán képben is lehetnél, akkor tudnád miért
Lang meg mit keres a keretben?
Solymi
peach
több mint 4 éve
Ja, sztem ő rossinál nem játszik többet ezekután.Grrrr, lovre dicstelenül búcsúzik a meztől, 2 gólt kapni 2 petc alatt róla az megsüvegelndően gyászbúcsúzik?
peach
Kampman
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Amúgy most álmodom vagy tényleg jönnek vissza azok, akik 2016-ban az EB keretben voltak? Már csak Dzsudzsi hiányzik...Talán képben is lehetnél, akkor tudnád miért
Lang meg mit keres a keretben?
Solymi
több mint 4 éve
Grrrr, lovre dicstelenül búcsúzik a meztől, 2 gólt kapni 2 petc alatt róla az megsüvegelndően gyászbúcsúzik?
peach
több mint 4 éve
Amúgy most álmodom vagy tényleg jönnek vissza azok, akik 2016-ban az EB keretben voltak? Már csak Dzsudzsi hiányzik...Lang meg mit keres a keretben?
több mint 4 éve
Grrrr, lovre dicstelenül búcsúzik a meztől, 2 gólt kapni 2 petc alatt róla az megsüvegelndően gyász
több mint 4 éve
Sztem volt a félidőben egy telefonbeszélgetés Orbán meg a lengyel vezető között, hogy így nem lesz meg a lengyel támogatás Brüsszelben, úgyhogy egyezzenek ki egy döntetlenben...willi vagy viktor?
Solymi
több mint 4 éve
Gyerünk Kevin, vállalj kettőt
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Sztem volt a félidőben egy telefonbeszélgetés Orbán meg a lengyel vezető között, hogy így nem lesz meg a lengyel támogatás Brüsszelben, úgyhogy egyezzenek ki egy döntetlenben...
több mint 4 éve
Ennyi szabálytalan bedobás egy championship szezonban nincsc
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
De. Bki. Orosz Pali is jobb lenneNincs jobb. Azaz mar van. Wingo.De h játszhat meg mindig Rebrovnal is?Nagyon nagy homály a pali sajnos.Lovrencsics de fos volt bazmegHa valakit akkor őt nem értek miért van a pályán. Már az első felidoben se értettem mondjuk.
Heisman
Toca
Kenny
csebi
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Mint tegnap a nagyreményűek. 60 percig bírják komolyabb iramban (mondjuk itt az sincs) a koncentrációt.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 4 éve
Nem őriztünk együtt disznót, haver. Legalábbis nem rémlik. A trollfoci meg kapufa. Haver.megy a trollfoci is mi haver?Neked valami komplexusod van amúgy? Vagy csak szimplán fogyatékos vagy? Ha ez utóbbi, akkor bocs.jajjmá, báncsák a fagyikát?hát tudtuk, hogy a 2-0 a legveszélyesebb eredmény.Dicsérd meg a Hangyátokat is, ő is bravúrosan helyezkedett...
Lovre te meg húzz a faszba már
petey
Bálesz
petey
Bálesz
Adirotor

több mint 4 éve
Na végre jön Nego Lovre helyett. Hát ja Fradiba is szar, nem tudom hogy kiről vannak videói
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Nincs jobb. Azaz mar van. Wingo.De h játszhat meg mindig Rebrovnal is?Nagyon nagy homály a pali sajnos.Lovrencsics de fos volt bazmegHa valakit akkor őt nem értek miért van a pályán. Már az első felidoben se értettem mondjuk.
Heisman
Toca
Kenny
csebi
több mint 4 éve
Fejben elfâradtunk... Miben?? ?😊
több mint 4 éve
Már hiányzott egy Fradi - Vidi szurkolói hiszti.
több mint 4 éve
megy a trollfoci is mi haver?Neked valami komplexusod van amúgy? Vagy csak szimplán fogyatékos vagy? Ha ez utóbbi, akkor bocs.jajjmá, báncsák a fagyikát?hát tudtuk, hogy a 2-0 a legveszélyesebb eredmény.Dicsérd meg a Hangyátokat is, ő is bravúrosan helyezkedett...
petey
Bálesz
petey
Bálesz
több mint 4 éve
Neked valami komplexusod van amúgy? Vagy csak szimplán fogyatékos vagy? Ha ez utóbbi, akkor bocs.jajjmá, báncsák a fagyikát?hát tudtuk, hogy a 2-0 a legveszélyesebb eredmény.Dicsérd meg a Hangyátokat is, ő is bravúrosan helyezkedett...
petey
Bálesz
petey

több mint 4 éve
De h játszhat meg mindig Rebrovnal is?Nagyon nagy homály a pali sajnos.Lovrencsics de fos volt bazmegHa valakit akkor őt nem értek miért van a pályán. Már az első felidoben se értettem mondjuk.
Heisman
Toca
Kenny
több mint 4 éve
Ezeket a beadasokat még Dibusz is lehuzna. Lovre meg a Diósgyőrben sem lenne kezdő ...Alap, hogy nem fér be, az egy elit csapat!
csebi
több mint 4 éve
Ezeket a beadasokat még Dibusz is lehuzna. Lovre meg a Diósgyőrben sem lenne kezdő ...
több mint 4 éve
Nagyon nagy homály a pali sajnos.Lovrencsics de fos volt bazmegHa valakit akkor őt nem értek miért van a pályán. Már az első felidoben se értettem mondjuk.
Heisman
Toca
több mint 4 éve
Ne idegeskedjetek, megmondta a fővezér is, minden meccs addig tart amíg meg nem nyerjük!Ez nem a United 😀
Solymi