Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
hát tudtuk, hogy a 2-0 a legveszélyesebb eredmény.Dicsérd meg a Hangyátokat is, ő is bravúrosan helyezkedett...
Lovre te meg húzz a faszba már
petey

több mint 4 éve
Lovrencsics de fos volt bazmegHa valakit akkor őt nem értek miért van a pályán. Már az első felidoben se értettem mondjuk.
Heisman
több mint 4 éve
Ne idegeskedjetek, megmondta a fővezér is, minden meccs addig tart amíg meg nem nyerjük!
több mint 4 éve
Lovrencsics de fos volt bazmegmindig fos
Heisman
több mint 4 éve
Hat ezt nem hiszem el
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Lovrencsics de fos volt bazmeg
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
hát inkább könnyen mentMi tortent?kinyomtam a meccset csak ertesitest kerek a golokrol erre1perc alatt 2🤔Könnyen jött, könnyen ment...
YoungZeeZee
Klaci79
több mint 4 éve
Csinálni kell kb. azt amit eddig.akkor 32-2 lesz a vége
Kampman
több mint 4 éve
Mi tortent?kinyomtam a meccset csak ertesitest kerek a golokrol erre1perc alatt 2🤔Könnyen jött, könnyen ment...
YoungZeeZee
több mint 4 éve
Mi tortent?kinyomtam a meccset csak ertesitest kerek a golokrol erre1perc alatt 2🤔Kaptunk kettőt.
YoungZeeZee
több mint 4 éve
Azt hiszem megyek vissza maddenezni... 2 perce kapcsoltam át a meccsreSzép volt! 🤣
r.baggio
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 520
Mi tortent?kinyomtam a meccset csak ertesitest kerek a golokrol erre1perc alatt 2🤔
több mint 4 éve
Ez huszáros volt bmeg
több mint 4 éve
hát tudtuk, hogy a 2-0 a legveszélyesebb eredmény.Lovre te meg húzz a faszba már
több mint 4 éve
Lovrencsicsrol megint jött a gól…
több mint 4 éve
Azt hiszem megyek vissza maddenezni... 2 perce kapcsoltam át a meccsre

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Jaj de kínos
több mint 4 éve
Ohh te jó ég.... 2-2Na ez bameg
több mint 4 éve
ezeket a barmokat!!!
több mint 4 éve
Na ez a semmiből jött... Nagyon benéztük4 védő se tudta elrúgni... Fasza
több mint 4 éve
Az igen.