Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
A nagy lebowski nagyon akarja a tizit
több mint 4 éve
67 meccs 21 gólSzalai nem tudom miért kezdőMert nagyon hasznos és tétmeccsen olyan gólátlaga van, mint talán Albert vagy Bene óta senkinek (Kele János mondta, gondolom utánanézett).
Heisman
Kampman
Kb minden 3. meccsen betalál
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Ezeket a középpályáról való felívelgetéseket ki mondta ezeknek, hogy mindig ez kell?Pláne a 190 cm-es lengyel védő ellen.
Még egy se volt jó.
Meg nem Illés Béla van elől, aki le is tudta kezelni a labdát, vagy T. AIR Sanyi, aki meg is tudta tartani. 😎
több mint 4 éve
The mostly recognized polish word by someone: KUURWAAAA
több mint 4 éve
Szalai nem tudom miért kezdőMert nagyon hasznos és tétmeccsen olyan gólátlaga van, mint talán Albert vagy Bene óta senkinek (Kele János mondta, gondolom utánanézett).
Heisman
több mint 4 éve
Nem azért de hátulról nyújtott lábbal becsúszva lábra az mióta nem piros?A kilencvenes évek vége óta az, de nem szokták állandóan pirossal büntetni.
Mert kb 15 éve az!
Chargers LT
több mint 4 éve
Az NFL is nézhetőbb lenne, ha ezt bevezetnék.A 2014-es VB óta nagyon szuggerálják ezeket az egyszínű összeállításokat.Az UEFA szerencsére nem nagyon fogja engedni az EB-n a randa piros-fehér-piros kombónkat.Van piros nadrágunk, nem?Mert az UEFA azt mondta.
Akkor miért home whiteban vagyunk?
Cubehor
Kampman
Cubehor
Kampman
Jobban is néz ki a piros mezünk piros nadrággal, mint fehérrel.
több mint 4 éve
Szalai nem tudom miért kezdőMert jó védő 😀
Heisman
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Szalai nem tudom miért kezdő
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Nem azért de hátulról nyújtott lábbal becsúszva lábra az mióta nem piros?Mert kb 15 éve az!
több mint 4 éve
Kellene Lewandovskit baszogatni kicsit, simán ki is állítaná ez a német.
több mint 4 éve
Értem. Megváltoztam. KöszönömUnokatesó is kivárt, majd megfertőzte apósát. Nehéz a temetés intézése ilyenkor pandémia idején. Próbálunk neki segíteni.Elhiszem. Pertuban vagyok a dokimmal, de: én sajnos olyan ember vagyok aki megadja a tiszteletet, empatikus, nem törtető. Ezek a tulajdonságok ilyenkor nem célravezetőek. Szorulnia kell a huroknak, hogy pofátlan legyek. Szerencsére van még idő... 🙊Pedig mükszik a dolog. Csak azt kell mondani bármelyiket elfogadod. /majdnem mindegy hány éves vagy, csak előtte legalább regisztrálj be/Nincs háziorvosotok?heh, nincs, 30 évesen még valahol a vidéki gyerekorvosomnál lehet a kartonom ha még él 😀
ozibozi
eaglesmcnabb
ozibozi
peach
ozibozi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
A 2014-es VB óta nagyon szuggerálják ezeket az egyszínű összeállításokat.A lengyelek meze clashel Kalmár hajával.Van piros nadrágunk, nem?Mert az UEFA azt mondta.
Cubehor
Kampman
Az UEFA szerencsére nem nagyon fogja engedni az EB-n a randa piros-fehér-piros kombónkat.
Cubehor
több mint 4 éve
A lengyelek meze clashel Kalmár hajával.Van piros nadrágunk, nem?Mert az UEFA azt mondta.
Cubehor
Kampman
Az UEFA szerencsére nem nagyon fogja engedni az EB-n a randa piros-fehér-piros kombónkat.
több mint 4 éve
Felidobe le kell hozni, de azert a golpasszert megerteSzalai Attila kegyetlenul jol olvassa a passzokatTényleg nagyon látványos, Fiola ellentétben sokkal kockázatosabb több szempontból is.
Lovrencsics meg tovabbra is kula
Adirotor
Kampman
több mint 4 éve
Szalai Attila kegyetlenul jol olvassa a passzokatTényleg nagyon látványos, Fiola ellentétben sokkal kockázatosabb több szempontból is.
Lovrencsics meg tovabbra is kula
Adirotor
több mint 4 éve
Tyű Lovre onnan ilyen fost lőni.Javított, bebőrözte Lewát
Amúgy egész rendezettek vagyunk.
Toca
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Tyű Lovre onnan ilyen fost lőni.Amúgy egész rendezettek vagyunk.
több mint 4 éve
Az első negyed jóra sikerült
több mint 4 éve
Atyaisten, mekkora kapushiba. Hagyott masfel metert a roviden.
több mint 4 éve
Hupsz erről lemaradtam 😛 mint a Szcesny ahogy olvasom 😊
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 520
faszom. mobilon nezem.a telo bekulalt egy picit a kezdorugas elott.majd a tkom app szarakodott. a digi app az meg lassu szoval csak az oromet lattam .