Soccer

41 feliratkozó

több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 195
Szcz szokásos remek helyezkedése, amit anno az Arsenalban megszoktam. Most örülök neki!
több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 722
Kicsit kapusgól, nagyon otthagyta a rövidet, de nem baj.

több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 702 — "Montoya por favor!"
E A S Y 😊

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Az mi passz volt
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 913 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A németeknek tetszett a svájci meccs eleje, már kopírozzák is Izland ellen.
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 21 054
Salla/i/ -la
több mint 4 éve
Góóól
több mint 4 éve
Van piros nadrágunk, nem?
Akkor miért home whiteban vagyunk?
Cubehor
Mert az UEFA azt mondta.

több mint 4 éve
Cubehor Los Angeles Rams 325
Van piros nadrágunk, nem?
Akkor miért home whiteban vagyunk?
több mint 4 éve
A stúdióban a szakértőnek nevezett labdarúgó már nekiállt fikázni Souza-t, utoljára ez már bognárgyurinak sem jött be igazán.
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 913 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
HBI: Kimondva, kimondatlanul Szczeszny a kezdőkapusuk
Willie Parker
"Isaksson egy igazi svéd kapus. Beáll a kapuba s véd" díjas megjegyzés.
több mint 4 éve
HBI: Kimondva, kimondatlanul Szczeszny a kezdőkapusuk
több mint 4 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
hát ez a himnusz mint gimibe ugy nyomjak a sracok😀😀
több mint 4 éve
Nincs háziorvosotok?
ozibozi
heh, nincs, 30 évesen még valahol a vidéki gyerekorvosomnál lehet a kartonom ha még él 😀
eaglesmcnabb
Pedig mükszik a dolog. Csak azt kell mondani bármelyiket elfogadod. /majdnem mindegy hány éves vagy, csak előtte legalább regisztrálj be/
ozibozi
Elhiszem. Pertuban vagyok a dokimmal, de: én sajnos olyan ember vagyok aki megadja a tiszteletet, empatikus, nem törtető. Ezek a tulajdonságok ilyenkor nem célravezetőek. Szorulnia kell a huroknak, hogy pofátlan legyek. Szerencsére van még idő... 🙊
peach
Unokatesó is kivárt, majd megfertőzte apósát. Nehéz a temetés intézése ilyenkor pandémia idején. Próbálunk neki segíteni.
több mint 4 éve
Örülök, hogy ismét a Szalai-Sallai-Szalai tengellyel szállunk harcba, Sallói egy kicsit hiányzik.

Szerkesztette: Kampman

több mint 4 éve
peach Atlanta Falcons 15 805 — a new hope (again)
Nincs háziorvosotok?
ozibozi
heh, nincs, 30 évesen még valahol a vidéki gyerekorvosomnál lehet a kartonom ha még él 😀
eaglesmcnabb
Pedig mükszik a dolog. Csak azt kell mondani bármelyiket elfogadod. /majdnem mindegy hány éves vagy, csak előtte legalább regisztrálj be/
ozibozi
Elhiszem. Pertuban vagyok a dokimmal, de: én sajnos olyan ember vagyok aki megadja a tiszteletet, empatikus, nem törtető. Ezek a tulajdonságok ilyenkor nem célravezetőek. Szorulnia kell a huroknak, hogy pofátlan legyek. Szerencsére van még idő... 🙊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 326 — Vikings fan
 m4sport.hu/kulfoldi-foci/cikk/2021/03/25/sosem-lattam-meg-annyira-rosszul-edzeni-valakit-mint-hazard-t/?fbclid=IwAR0OZ-Mk59QCeWl7OeMKCwRV7Lkm-fCHsbhK3Z6yuh6bzR3OJX36Q8cdbPs

Igen, valahogy én is így képzeltem el.
több mint 4 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
 www.nemzetisport.hu/foci-eb-2020/eb-2020-csak-beoltott-szurkolok-lehetnek-ott-a-budapesti-meccseken-2817215
Beki
Van jegyem, regisztráltam már vagy egy hónapja. 33 éves vagyok, elvileg semmi veszélyeztetettség. Akkor ilyenkor mivan, mert ahogy haladunk kurva isten, hogy nem kapok oltást addig
peach
Megszívtuk, valszeg az. 😀
Beki
Ne fossatok. Sima lesz.
kristóf17
Nekem is van jegyem az összes itthoni meccsre. Valami okosságot ki kell találni.
Kenny
Megoldjátok. Addigra, aki jelentkezett be lesz oltva úgyis. Legrosszabb esetben ha neccesnek néz ki oltópontokra ellátogattok, aztán valahol beadatjátok a maradékokat, vagy bármi ügyesség. 😊
több mint 4 éve
Nincs háziorvosotok?
ozibozi
eaglesmcnabb
ozibozi
Felétek lehet, nálunk két családtagomnak is mondta a háziorvosuk (két külön praxisú doki), h várják ki a sorukat, mert most a 60 év felettiek élveznek prioritást

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 4 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 539 — Omar's Coming Yo!
 www.nemzetisport.hu/foci-eb-2020/eb-2020-csak-beoltott-szurkolok-lehetnek-ott-a-budapesti-meccseken-2817215
Beki
Van jegyem, regisztráltam már vagy egy hónapja. 33 éves vagyok, elvileg semmi veszélyeztetettség. Akkor ilyenkor mivan, mert ahogy haladunk kurva isten, hogy nem kapok oltást addig
peach
Beki
Ne fossatok. Sima lesz.
kristóf17
Nekem is van jegyem az összes itthoni meccsre. Valami okosságot ki kell találni.

több mint 4 éve
Nincs háziorvosotok?
ozibozi
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Beki
peach
Beki
Ne fossatok. Sima lesz.
több mint 4 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 156 — je suis poloska
Nincs háziorvosotok?
ozibozi

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Nincs háziorvosotok?
Ha megvan vele a régi kapcsolat, és pl csak egyszer kiállította az eü igazolást, jogsihoz vagy a táppénz papírt a kis apróért az pont a listára is feltesz ezzel a lendülettel mikor pótolni kell az oltásért nem jelentkezőt. Működik a rendszer 😉
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Beki
peach