Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
2 éventenálunk a cégnél van telefon támogatásfull off, milyen gyakran tamogatnak telo ugyben? evente? 2 evente?
ha xiaomi vagy huawei telefon akkor 0
ha samsung, apple, ... akkor X
ha nokia (hiába a hmd gyártja már) akkor 2X
a cég nem kötelez rá hogy a magánéletben nokia telefont használj de "elősegíti"
ettől még sztem kurvagáz hogy a magánemberként lévő véleményem alapján basznak ki
ha nem viszem be a közvetítésekbe akkor nem mind1 nekik?
tudom, nem az de ettől még kurvagáz
Negritis
YoungZeeZee
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
A politikai magánvélemény miatti kirúgás Amerikában sem szokatlan, bár ott inkább jobbos megnyilvánulásokért történik (pl. Curt Schillinget az Espn-től).
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 520
nálunk a cégnél van telefon támogatásfull off, milyen gyakran tamogatnak telo ugyben? evente? 2 evente?
ettől még sztem kurvagáz hogy a magánemberként lévő véleményem alapján basznak ki
Negritis
több mint 4 éve
Ő bajuk. 😊Csak aztán nehogy nekik is a torkukon akadjon... 😉Ugyanezt a dumát a 80-as években nyomták a komcsik. Pont az állami tévénél. Akkor is voltak akik tapsoltak ennek. Érdemes volt rendszert váltani, hogy 30 év távlatából ugyanazt magyarázzák. Gratula.Egészségükre!
Azt mondasz amit akarok, akkor amikor én akarom. Ha nem tetszik a mondandóm akkor mehetsz ahová esetleg én megengedem neked. Vagy önkritikát gyakorolsz. Vagy nem.
Szép új világ !
Akkor is voltak akik ezt nem kajálták, és nem is ettek emiatt rendesen sokáig.
ozibozi
Sobri Jóska
iktriad
több mint 4 éve
Csak aztán nehogy nekik is a torkukon akadjon... 😉Ugyanezt a dumát a 80-as években nyomták a komcsik. Pont az állami tévénél. Akkor is voltak akik tapsoltak ennek. Érdemes volt rendszert váltani, hogy 30 év távlatából ugyanazt magyarázzák. Gratula.Egészségükre!
Azt mondasz amit akarok, akkor amikor én akarom. Ha nem tetszik a mondandóm akkor mehetsz ahová esetleg én megengedem neked. Vagy önkritikát gyakorolsz. Vagy nem.
Szép új világ !
ozibozi
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Ugyanezt a dumát a 80-as években nyomták a komcsik. Pont az állami tévénél. Akkor is voltak akik tapsoltak ennek. Érdemes volt rendszert váltani, hogy 30 év távlatából ugyanazt magyarázzák. Gratula.Egészségükre!
Szép új világ !
ozibozi
több mint 4 éve
Ugyanezt a dumát a 80-as években nyomták a komcsik. Pont az állami tévénél. Akkor is voltak akik tapsoltak ennek. Érdemes volt rendszert váltani, hogy 30 év távlatából ugyanazt magyarázzák. Gratula.Azt mondasz amit akarok, akkor amikor én akarom. Ha nem tetszik a mondandóm akkor mehetsz ahová esetleg én megengedem neked. Vagy önkritikát gyakorolsz. Vagy nem.
Szép új világ !
Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
Start the sabbath with this unholy piece of finishing from Ariel Ortega for Samp vs Inter 22 years ago today.
— A Funny Old Game (@sid_lambert) March 21, 2021
Disgusting ability.pic.twitter.com/QGy5kx9Br0
tessek gyonyorkodni (+ ha valaki megmondana mi a zene alatta azt megkoszonnem)
szerk: another dollar a cime, jonathan lloyd-tol
lol gepen 1bol kidobta a zenefelismero app. fos a telom 😀
full mint 1 guy ritchie-fele baszatos zene
de.audionetwork.com/browse/m/track/another-dollar_147469
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Illetve Békés Gáspárt is kirúgta a Főváros egy korábbi megnyilvánulása miatt.Lényegtelen, hogy se nem közszereplő, se nem akkor mondta, amikor alkalmazásban állt, így működik a világ.
Olyanokkal akar az ember dolgozni, akik lojalitására támaszkodhat.
Ez teljesen logikus szeriintem.
több mint 4 éve
nálunk a cégnél van telefon támogatásIgen gáz.
Negritis
De ha azt nézed, hogy azért volt állása mert a NER akart sportcsatornát ami nem “”””állami””” ezért létrehozta a Spilert es mint minden NER cég elvárja, hogy aszerint kommunikálj vagy legalább nem ellentétesen azért annyira nem kene meglepő legyen, hogy ez történik.
NER pénzen élt amíg tartotta amit megkívántak, mostmár nem fog.
Undorító az egész? A-Zig.
Undorító, hogy valakit kirúgnak mert véleménye van. Absolute
Sajnálom Hrutkát mert elvették tőle a NER pénztárcát? Nope
több mint 4 éve
Kulcsár Edina se közszereplő a bíróság szerint. Igaz minden oldala ezt állítja.Szerinted.tévedsz, 2021ben MINDENKI közszereplőnálunk a cégnél van telefon támogatásDe te nem vagy közszereplő.
Negritis
Egy közszereplő nyilvános vélemenyalkotásáról tud a munkáltatója, és nem tudja kikerülni, hogy reagáljon rá.
Sobri Jóska
ezt hozta el a social media
Negritis
A valóságban ez egy szűkebb jogi kategória.
Sobri Jóska
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Ha a jogi közszereplőre szűkíted a kört, akkor viszont abba Hrutka és Lukács sem tartozik bele (utóbbi semmiképp, előbbi véleményes, de inkább nem, mint igen).Szerinted.tévedsz, 2021ben MINDENKI közszereplőnálunk a cégnél van telefon támogatásDe te nem vagy közszereplő.
Negritis
Egy közszereplő nyilvános vélemenyalkotásáról tud a munkáltatója, és nem tudja kikerülni, hogy reagáljon rá.
Sobri Jóska
Negritis
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Szerinted.tévedsz, 2021ben MINDENKI közszereplőnálunk a cégnél van telefon támogatásDe te nem vagy közszereplő.
Negritis
Sobri Jóska
Negritis
több mint 4 éve
tévedsz, 2021ben MINDENKI közszereplőnálunk a cégnél van telefon támogatásDe te nem vagy közszereplő.
Negritis
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Szerinted.Nem sportriporternek és kormánynak.Csak ebben az esetben Hrutka nem arról írt cikket, hogy a Digisport mennyivel szakmaibb, vagy a Sport TV-nek mennyivel jobb közvetítési jogai vannak, hanem egy olyan dologról fejtette ki a véleményét - egy a munkahelyétől teljesen független fórumon - amihez a munkahelyének semmi köze nem kellene legyen.
Nem lehetsz ennyire beszűkült.
Tulajdonosnak és alkalmazottnak.
Egy alkalmazottnak eleve nem kell véleménye legyen alkalmazottként.
Ha meg beviszi a munkahelyére, akkor ne lepődjön meg, ha lép a tulaj.
Ha pl. az Audinál te a BMW-t kaserolnád, bizonyára nem néznék jó szemmel. Vagy ha telexes újságíróként origós cikkeket lájkolgatnál. Ahogy egy Marveles sajtótájékoztatón nem egy Batman-es szerepedről fogsz áradozni. Vagy egy Lakers játékos sem Bulls pólóban megy sajtótájékoztatót adni. Otthon mászkálhat benne, kutyát nem érdekli.
De nyilvános felületen szembe menni a munkáltatóval soha nem szerencsés.
Ennek semmi köze a Fideszhez, ez alapvető emberi dolog. Úgy hívják, hogy lojalitás.
Sobri Jóska
Vito
A munkáltatója meg úgy ítélte meg, hogy ezzel rossz fényt vet rá, sérti az érdekeit és lépett.
(Most abba ne menjünk bele, hogy egy jó dolog miként vethet rossz fényt, a lényeg, hogy a munkáltató értékelheti eképp.)
több mint 4 éve
nálunk a cégnél van telefon támogatásDe te nem vagy közszereplő.
Negritis
több mint 4 éve
Nem sportriporternek és kormánynak.Csak ebben az esetben Hrutka nem arról írt cikket, hogy a Digisport mennyivel szakmaibb, vagy a Sport TV-nek mennyivel jobb közvetítési jogai vannak, hanem egy olyan dologról fejtette ki a véleményét - egy a munkahelyétől teljesen független fórumon - amihez a munkahelyének semmi köze nem kellene legyen.
Ha pl. az Audinál te a BMW-t kaserolnád, bizonyára nem néznék jó szemmel. Vagy ha telexes újságíróként origós cikkeket lájkolgatnál. Ahogy egy Marveles sajtótájékoztatón nem egy Batman-es szerepedről fogsz áradozni. Vagy egy Lakers játékos sem Bulls pólóban megy sajtótájékoztatót adni. Otthon mászkálhat benne, kutyát nem érdekli.
Ennek semmi köze a Fideszhez, ez alapvető emberi dolog. Úgy hívják, hogy lojalitás.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Aha, semmi köze hozzá. Hiába hozod a szokásos erőltetett példáidat, nevetséges és szörnyű hogy itt tartunk továbbra is, sőt egyre inkább. De ha neked ez a természetes és normális akkor jó.Nem sportriporternek és kormánynak.Hihetetlen hogy az elvakult Fidesz hívők még ebből is azt hozzá ki, hogy ez így helyes, mit nem lehet ezen érteni, hogy azért kirúgták mert egy témában más a véleménye egy SPORTRIPORTERNEK és SZAKÉRTŐNEK mint a kormánynak éppen. Szerintem Hrutka és Gulácsi sem a NER-t vagy Fideszt szidta "akik kitömik pénzzel éppen" ha nem egy témában mondott magánvéleményt. Nevetséges. Gulácsi, be nem merj állni a válogatott kapujába! Majd keresünk olyan kapust aki mindenben egyetért a jelenlegi kormánnyal.Még csak egyet se kell érteni, de teljesen felesleges és haszontalan a tulaj ellenében megnyilvánulni.Pláne hogy full nélkülözhető is vagy...Le a kalappal előttük. Ezek komoly emberek.O1G ide, O1G oda, az sose szerencsés ha oda szarsz, ahol eszel, ha azt a kezet harapdálod, amelyik kifizet.
Úgy néz ki, hogy vlhogy kihat az életükre ez a bolsi tempó. O1GG
ozibozi
Nem egy tévé van Magyarországon, de ha a NER tévéjében melózol, ha elfogadod a NER pénzét, akkor ne a NER-t basztasd, ha más is a véleményed, akkor is tartsd meg magadnak.
Ha meg nem a NER tévéjében keresed a pénzed, akkor hajrá.
A Bayernt is szidhatod, csak nem szerencsés, ha ezt a Bayern alkalmazottjaként teszed. Szerintem ez így van mióta világ a világ.
Sobri Jóska
Nem szép dolog ha emiatt rúgták ki de ahogy írtad, azzal az ideológiával illik egyetérteni akinek a szekerét tolod, vagy ha nem akkor ne csodálkozz a reakción.
davemayer
Sobri Jóska
zavi27
Sobri Jóska
Szerkesztette: zavi27
több mint 4 éve
nálunk a cégnél van telefon támogatásha xiaomi vagy huawei telefon akkor 0
több mint 4 éve
De Bohár egy agyhalott szektás pöcs.ja Bohár is ezt mondta a múlt heti vitájában, közben ő volt az első a Hír Tv-nél aki kijelentette Simicskának hogy O nem egy G, és felmondott. Akkor valamiért nem zavarta.Le a kalappal előttük. Ezek komoly emberek.O1G ide, O1G oda, az sose szerencsés ha oda szarsz, ahol eszel, ha azt a kezet harapdálod, amelyik kifizet.
ozibozi
Nem egy tévé van Magyarországon, de ha a NER tévéjében melózol, ha elfogadod a NER pénzét, akkor ne a NER-t basztasd, ha más is a véleményed, akkor is tartsd meg magadnak.
A Bayernt is szidhatod, csak nem szerencsés, ha ezt a Bayern alkalmazottjaként teszed. Szerintem ez így van mióta világ a világ.
Sobri Jóska
Szerintem nem mindenhol állja meg a helyét ez az állítás, legalja dolognak tartom, hogy Magyarországon arról szól az újságírás és a tv-zés, hogy az állam kitömi a seggnyalók zsebét. Ez így nem újságírás.
eaglesmcnabb
Nem igazán mérvadó, amit mond, legalábbis nekem kicsit sem.
Elment egy vitára, ahol alapvetően neki volt igaza, volt egy karcos, de pontos állítása (ti. "Nincs független, objektív politikai újságírás ma Magyarországon."), de ezt se képviselni, se megjeleníteni nem tudta, nulla bizonyítás, nulla érvelés, egy harmadik személy negyedikre nyomott lájkjába kapaszkodott (wtf?!), miközben aki ismeri a sztorit (egy újságíró akár ismerhetné is), az tudna rengeteg tényt, bizonyosságot állítani, ő meg csak antipatikus, mitugrász viselkedést tudott, ráadásul a vitát elvesztette, unszimpatikus is volt.
Szerintem nem ő a jó példa.
több mint 4 éve
Nem sportriporternek és kormánynak.Hihetetlen hogy az elvakult Fidesz hívők még ebből is azt hozzá ki, hogy ez így helyes, mit nem lehet ezen érteni, hogy azért kirúgták mert egy témában más a véleménye egy SPORTRIPORTERNEK és SZAKÉRTŐNEK mint a kormánynak éppen. Szerintem Hrutka és Gulácsi sem a NER-t vagy Fideszt szidta "akik kitömik pénzzel éppen" ha nem egy témában mondott magánvéleményt. Nevetséges. Gulácsi, be nem merj állni a válogatott kapujába! Majd keresünk olyan kapust aki mindenben egyetért a jelenlegi kormánnyal.Még csak egyet se kell érteni, de teljesen felesleges és haszontalan a tulaj ellenében megnyilvánulni.Pláne hogy full nélkülözhető is vagy...Le a kalappal előttük. Ezek komoly emberek.O1G ide, O1G oda, az sose szerencsés ha oda szarsz, ahol eszel, ha azt a kezet harapdálod, amelyik kifizet.
ozibozi
Sobri Jóska
Nem szép dolog ha emiatt rúgták ki de ahogy írtad, azzal az ideológiával illik egyetérteni akinek a szekerét tolod, vagy ha nem akkor ne csodálkozz a reakción.
davemayer
Sobri Jóska
zavi27
több mint 4 éve
ja Bohár is ezt mondta a múlt heti vitájában, közben ő volt az első a Hír Tv-nél aki kijelentette Simicskának hogy O nem egy G, és felmondott. Akkor valamiért nem zavarta.Le a kalappal előttük. Ezek komoly emberek.O1G ide, O1G oda, az sose szerencsés ha oda szarsz, ahol eszel, ha azt a kezet harapdálod, amelyik kifizet.
ozibozi
Sobri Jóska
Szerintem nem mindenhol állja meg a helyét ez az állítás, legalja dolognak tartom, hogy Magyarországon arról szól az újságírás és a tv-zés, hogy az állam kitömi a seggnyalók zsebét. Ez így nem újságírás.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Az megvan hogy Gera bekerült minden idők legjobb magyar csapatába az nso közönségszavazásán....No comment kategória.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 520
😀Akkor mégsincs működő szisztéma? 😳😆mashol is volt 😊Akkor biztos csak mi vagyunk ilyen balfaszok, máshol nincs pozitív eset...Nem mellesleg egy éve sokkal kevesebb fertőzöttnél és halottnál felfüggesztették vagy lefújták az összes bajnokságot (kivéve a csodás belorusz ligát), most meg megy minden zavartalanul. Tudom, EB.mondjuk azota kitalaltak egy olyan szisztemat amivel mehetnek a dolgok.
warr_b
YoungZeeZee
www.vasasfc.hu/hirek/az_ezerarcu_szornyeteg-4958
warr_b
YoungZeeZee
warr_b
nem mondtam h mukodo hanem h kitalaltak egy szisztemat amivel mehet.
aki virusos az off kb a tobbi mehet jatszani.