Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Akkor biztos csak mi vagyunk ilyen balfaszok, máshol nincs pozitív eset...Nem mellesleg egy éve sokkal kevesebb fertőzöttnél és halottnál felfüggesztették vagy lefújták az összes bajnokságot (kivéve a csodás belorusz ligát), most meg megy minden zavartalanul. Tudom, EB.mondjuk azota kitalaltak egy olyan szisztemat amivel mehetnek a dolgok.
warr_b
YoungZeeZee
www.vasasfc.hu/hirek/az_ezerarcu_szornyeteg-4958

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Meg vakcina is van már, amire csak a pórnépnek kell várniaNem mellesleg egy éve sokkal kevesebb fertőzöttnél és halottnál felfüggesztették vagy lefújták az összes bajnokságot (kivéve a csodás belorusz ligát), most meg megy minden zavartalanul. Tudom, EB.mondjuk azota kitalaltak egy olyan szisztemat amivel mehetnek a dolgok.
warr_b
YoungZeeZee

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 520
Nem mellesleg egy éve sokkal kevesebb fertőzöttnél és halottnál felfüggesztették vagy lefújták az összes bajnokságot (kivéve a csodás belorusz ligát), most meg megy minden zavartalanul. Tudom, EB.mondjuk azota kitalaltak egy olyan szisztemat amivel mehetnek a dolgok.
warr_b
több mint 4 éve
Nem mellesleg egy éve sokkal kevesebb fertőzöttnél és halottnál felfüggesztették vagy lefújták az összes bajnokságot (kivéve a csodás belorusz ligát), most meg megy minden zavartalanul. Tudom, EB.

több mint 4 éve
Ez már réges rég egy más színűre mázolt náci társadalom. Megvan a vezető, az állampárt, az SS és persze az egészet alávalóan szolgai módon kiszolgáló csőcselék és megalkuvó értelmiségi réteg. A társadalmat pedig mint a ragasztó összetartja a gyűlölködés és az árokásás.Hihetetlen hogy az elvakult Fidesz hívők még ebből is azt hozzá ki, hogy ez így helyes, mit nem lehet ezen érteni, hogy azért kirúgták mert egy témában más a véleménye egy SPORTRIPORTERNEK és SZAKÉRTŐNEK mint a kormánynak éppen. Szerintem Hrutka és Gulácsi sem a NER-t vagy Fideszt szidta "akik kitömik pénzzel éppen" ha nem egy témában mondott magánvéleményt. Nevetséges. Gulácsi, be nem merj állni a válogatott kapujába! Majd keresünk olyan kapust aki mindenben egyetért a jelenlegi kormánnyal.Még csak egyet se kell érteni, de teljesen felesleges és haszontalan a tulaj ellenében megnyilvánulni.Pláne hogy full nélkülözhető is vagy...Le a kalappal előttük. Ezek komoly emberek.O1G ide, O1G oda, az sose szerencsés ha oda szarsz, ahol eszel, ha azt a kezet harapdálod, amelyik kifizet.
Úgy néz ki, hogy vlhogy kihat az életükre ez a bolsi tempó. O1GG
ozibozi
Nem egy tévé van Magyarországon, de ha a NER tévéjében melózol, ha elfogadod a NER pénzét, akkor ne a NER-t basztasd, ha más is a véleményed, akkor is tartsd meg magadnak.
Ha meg nem a NER tévéjében keresed a pénzed, akkor hajrá.
A Bayernt is szidhatod, csak nem szerencsés, ha ezt a Bayern alkalmazottjaként teszed. Szerintem ez így van mióta világ a világ.
Sobri Jóska
Nem szép dolog ha emiatt rúgták ki de ahogy írtad, azzal az ideológiával illik egyetérteni akinek a szekerét tolod, vagy ha nem akkor ne csodálkozz a reakción.
davemayer
Sobri Jóska
zavi27
Nem nagy tudomány ez, ha érzelmekre akarsz hatni mint marketing vezérelt politikus, akkor a legegyszerűbben triggerelhetőeket kell elővenni, a szeretetet/imádatot és a gyűlöletet/irigységet.
FLZOLI

több mint 4 éve
Ez már réges rég egy más színűre mázolt náci társadalom. Megvan a vezető, az állampárt, az SS és persze az egészet alávalóan szolgai módon kiszolgáló csőcselék és megalkuvó értelmiségi réteg. A társadalmat pedig mint a ragasztó összetartja a gyűlölködés és az árokásás.Hihetetlen hogy az elvakult Fidesz hívők még ebből is azt hozzá ki, hogy ez így helyes, mit nem lehet ezen érteni, hogy azért kirúgták mert egy témában más a véleménye egy SPORTRIPORTERNEK és SZAKÉRTŐNEK mint a kormánynak éppen. Szerintem Hrutka és Gulácsi sem a NER-t vagy Fideszt szidta "akik kitömik pénzzel éppen" ha nem egy témában mondott magánvéleményt. Nevetséges. Gulácsi, be nem merj állni a válogatott kapujába! Majd keresünk olyan kapust aki mindenben egyetért a jelenlegi kormánnyal.Még csak egyet se kell érteni, de teljesen felesleges és haszontalan a tulaj ellenében megnyilvánulni.Pláne hogy full nélkülözhető is vagy...Le a kalappal előttük. Ezek komoly emberek.O1G ide, O1G oda, az sose szerencsés ha oda szarsz, ahol eszel, ha azt a kezet harapdálod, amelyik kifizet.
ozibozi
Nem egy tévé van Magyarországon, de ha a NER tévéjében melózol, ha elfogadod a NER pénzét, akkor ne a NER-t basztasd, ha más is a véleményed, akkor is tartsd meg magadnak.
A Bayernt is szidhatod, csak nem szerencsés, ha ezt a Bayern alkalmazottjaként teszed. Szerintem ez így van mióta világ a világ.
Sobri Jóska
Nem szép dolog ha emiatt rúgták ki de ahogy írtad, azzal az ideológiával illik egyetérteni akinek a szekerét tolod, vagy ha nem akkor ne csodálkozz a reakción.
davemayer
Sobri Jóska
zavi27
Nem nagy tudomány ez, ha érzelmekre akarsz hatni mint marketing vezérelt politikus, akkor a legegyszerűbben triggerelhetőeket kell elővenni, a szeretetet/imádatot és a gyűlöletet/irigységet.
több mint 4 éve
Hihetetlen hogy az elvakult Fidesz hívők még ebből is azt hozzá ki, hogy ez így helyes, mit nem lehet ezen érteni, hogy azért kirúgták mert egy témában más a véleménye egy SPORTRIPORTERNEK és SZAKÉRTŐNEK mint a kormánynak éppen. Szerintem Hrutka és Gulácsi sem a NER-t vagy Fideszt szidta "akik kitömik pénzzel éppen" ha nem egy témában mondott magánvéleményt. Nevetséges. Gulácsi, be nem merj állni a válogatott kapujába! Majd keresünk olyan kapust aki mindenben egyetért a jelenlegi kormánnyal.Még csak egyet se kell érteni, de teljesen felesleges és haszontalan a tulaj ellenében megnyilvánulni.Pláne hogy full nélkülözhető is vagy...Le a kalappal előttük. Ezek komoly emberek.O1G ide, O1G oda, az sose szerencsés ha oda szarsz, ahol eszel, ha azt a kezet harapdálod, amelyik kifizet.
ozibozi
Sobri Jóska
davemayer
Sobri Jóska
Szerkesztette: zavi27
több mint 4 éve
Igen, az "erősebb kutya b@szik" és a "ne sz@rj oda, ahonnan eszel" a két nagy világmegfejtés itthonEz hülyeség, nem csak az erősebb, a gyengébb is, csak más a szerepe 😊
r.baggio
több mint 4 éve
Igen, az "erősebb kutya b@szik" és a "ne sz@rj oda, ahonnan eszel" a két nagy világmegfejtés itthonEz nem itthon világ megfejtés.
r.baggio
Ez így van, mindenhol.
Jó ez így? Nem vagy nem teljesen.
De a Spiler Lölőé, Lölő meg Vityáé. Azon meglepődni, hogy aki nem ál be a sorba azt kivágják furcsa.
Kaep sztori se sokban más, kiállt valamiért, kibaszták.
Persze egyetértek vele, örülök, hogy kiállt a barátja mellett ez fontos. De inkább örüljünk, hogy megszabadult a NER láncaitól!
Szerkesztette: Toca
több mint 4 éve
Igen, az "erősebb kutya b@szik" és a "ne sz@rj oda, ahonnan eszel" a két nagy világmegfejtés itthon

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Szájer után még ideológiáról beszélni, jézusomNem ideológia a lényeg.
r.baggio
Kitömte őt a NER eleg jó pénzzel. Az, hogy ő most döbben rá, hogy ahol dolgozott ez NER csatorna amiatt én nem tudom sajnálni.
Persze jó dolog, hogy végre rájött, de azon nem kell csodálkozni, hogy szert kivágták.
több mint 4 éve
Szájer után még ideológiáról beszélni, jézusom

---
több mint 4 éve
Még csak egyet se kell érteni, de teljesen felesleges és haszontalan a tulaj ellenében megnyilvánulni.Pláne hogy full nélkülözhető is vagy...Le a kalappal előttük. Ezek komoly emberek.O1G ide, O1G oda, az sose szerencsés ha oda szarsz, ahol eszel, ha azt a kezet harapdálod, amelyik kifizet.
ozibozi
Sobri Jóska
davemayer
több mint 4 éve
Pláne hogy full nélkülözhető is vagy...Le a kalappal előttük. Ezek komoly emberek.O1G ide, O1G oda, az sose szerencsés ha oda szarsz, ahol eszel, ha azt a kezet harapdálod, amelyik kifizet.
ozibozi
Sobri Jóska
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Le a kalappal előttük. Ezek komoly emberek.O1G ide, O1G oda, az sose szerencsés ha oda szarsz, ahol eszel, ha azt a kezet harapdálod, amelyik kifizet.
ozibozi
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 520
a folytatasaz hogy kibaszták HrutkátLemaradtam mi a kezdés ?www.facebook.com/gundeltakacsgabor.hivatalos/photos/a.470788460173415/826523857933205/Na, Gundel Takácsot vajon mikor rúgják ki?mit mondott, mit tett?
Mikey
YoungZeeZee
Negritis
Toca
hvg.hu/elet/20210319_hrutka_janos_spiler_kirugas?fbclid=IwAR2IkgD7x0LAiG2rvC2A2WqBKUZbX0_VThwxhrMT2D5kPbL3kmU1MQlnsX4
Negritis
index.hu/sport/2021/03/22/nem-hrutka-az-egyetlen-akitol-elkoszontek-a-sportmediaban/
több mint 4 éve
Többségében főleg kapásgólok kapták eddig, vagy szólógólok. Amikor 2016-ban megkapta a Mohd Faiz Subri az azért tényleg szép szabadrúgás voltKis gól is gól.Valamelyik médiumban úgy aposztrofálták, hogy megvan az idei év Puskás-díjas gólja.
streamable.com/00jfrx
empty taxi
Szép, nagy gól, de állítottból lőtt gólt én nem díjaznék, legalábbis nem olyanokkal összevetve, amik futtukban születnek.
A pár napja berakott Kleinheisler kapáslövést 17-18-ról sokkal nagyobb, váratlanabb, nehezebb lövésnek és gólnak tartom ennél.
Bár tagadhatatlan, hogy szépen kivitelezett lövés volt, de ha a srác ügyes, sokat gyakorolta, akkor ezt 10ből 10szer megcsinálja így, aztán a kapus vagy kiszedi vagy nem. De a kapáslövésekhez a jó helyzetfelismerésen kívül jó lövőtechnika, labdakontroll, kellő bátorság és ügyesség is szükségeltetik.
És mindezt úgy gondolom, hogy kedvelem a nagy szabadrúgásgólokat.
Sobri Jóska

több mint 4 éve
Kis gól is gól.Valamelyik médiumban úgy aposztrofálták, hogy megvan az idei év Puskás-díjas gólja.
streamable.com/00jfrx
empty taxi
Szép, nagy gól, de állítottból lőtt gólt én nem díjaznék, legalábbis nem olyanokkal összevetve, amik futtukban születnek.
A pár napja berakott Kleinheisler kapáslövést 17-18-ról sokkal nagyobb, váratlanabb, nehezebb lövésnek és gólnak tartom ennél.
Bár tagadhatatlan, hogy szépen kivitelezett lövés volt, de ha a srác ügyes, sokat gyakorolta, akkor ezt 10ből 10szer megcsinálja így, aztán a kapus vagy kiszedi vagy nem. De a kapáslövésekhez a jó helyzetfelismerésen kívül jó lövőtechnika, labdakontroll, kellő bátorság és ügyesség is szükségeltetik.
És mindezt úgy gondolom, hogy kedvelem a nagy szabadrúgásgólokat.
több mint 4 éve
Csoro kapus még jól be is verte a fejét a végén.Kis gól is gól.Milyen hülyém ment az a labda. Nem csoda, hogy későn tudott dönteni és elindulni a kapus.
streamable.com/00jfrx
empty taxi
Matthew99
több mint 4 éve
Kis gól is gól.Milyen hülyém ment az a labda. Nem csoda, hogy későn tudott dönteni és elindulni a kapus.
streamable.com/00jfrx
empty taxi

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Kis gól is gól.streamable.com/00jfrx

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
amugy ugyanezt gondoltam hirtelen, hogy most azert eleg hirtelen kapnak meg viszonylag komoly padokat emberek pl. Pirlo, Xabi Alonso (nem, a sociedad B-t nem tartom eleg eloeletnek), Lampard (ha szigoruan nezem, semmivel sem ert el jobb eredmenyt a Derby-ben mint elodje), Solskjaer (epp vhol olvastam is, hogy eppen ugy tolja, hogy mikor felmerulne a kirugasa egybol jon par meccs, aminek koszonhetoen nem teszik ki).Xabi Alonso a Gladbach uj edzoje nyartol.Aztán ő mióta edző? Vagy mindegy, csak nagy név legyen?
csebi
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Real Sociedad B-ben van jelenlegXabi Alonso a Gladbach uj edzoje nyartol.Aztán ő mióta edző? Vagy mindegy, csak nagy név legyen?
csebi
warr_b
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Xabi Alonso a Gladbach uj edzoje nyartol.Aztán ő mióta edző? Vagy mindegy, csak nagy név legyen?
csebi