Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 913 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ez így volt felrajzolva Steve Bruce mágnestábláján.
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 279 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/vb-selejtezok-elhalasztottak-a-marciusi-del-amerikai-meccseket-2813907

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 279 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Basszameg 😕

www.theguardian.com/football/2021/mar/20/peter-lorimer-former-leeds-and-scotland-midfielder-dies-aged-74

több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 702 — "Montoya por favor!"
Visszanézve ezt a Davies belépőt, nekem az a véleményem h ez narancsszínű volt, az 1ből piros is védhető álláspont, de ha csak sárgát kapott volna, az is érhető lett volna.
empty taxi
Azért állította ki a rasszista bíró mert egy fekete bőrszínű migráncs

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 292 — Invisible man
Visszanézve ezt a Davies belépőt, nekem az a véleményem h ez narancsszínű volt, az 1ből piros is védhető álláspont, de ha csak sárgát kapott volna, az is érhető lett volna.
empty taxi
Élőben én is sárgát mondtam, de a lassítás alapján piros. Régebben is voltak ilyenek amikért sima sárga és kész. De ha visszanézik így akkor változik a megítélés.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 855 — Lucas Scott
empty taxi
nekem ezzel az a bajom, hogy egyertelmuen labdara ment, ahhoz is ert, el akarta huzni a labdat, de lecsuszott rola a laba es igy lett talpalas.
ennel sokkak egyertelmubb piros belepoket vissza sem neznek akar bundasban akar bl-ben. nyilvan, ha igy lepnek ra Mullerre akkor azt vissza sem nezik.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 304 — #NoStress
Ennél nehéz nagyobb gólt lőni:

rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2021/03/19/kleinheisler-laszlo-osijek-kapasloves-gol/

több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 263 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Miért volt a kiállítás a Bayern-meccsen az első 10 percben?
empty taxi
Davies csunyan lepett oda, visszaneztek es piros. egy vidi-fradi meccsen le sem fujtak volna, ha vidi jatekos cselekedik igy.
csebi
Mondjuk ahogy nézem eredmény szemnőontjából mind1 😀
empty taxi
eleg kemeny, en is csak pislogok, kiallitas elott aludt a csapat, az felhergelte oket eleg kemenyen. VAR-os meccseken is lattam, hogy ilyeneket elengedtek, vissza sem neztek.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 389 — Cowboys fan
empty taxi
Davies csunyan lepett oda, visszaneztek es piros. egy vidi-fradi meccsen le sem fujtak volna, ha vidi jatekos cselekedik igy.
csebi
12 perc Davies-zel, egy kiállítás
12 perc Davies nélkül, emberhátrányban: 3-0.

Most ebből mire következtessen az ember? 😊
több mint 5 éve
empty taxi
csebi
Mondjuk ahogy nézem eredmény szemnőontjából mind1 😀

Madden hates me.
több mint 5 éve
empty taxi

több mint 5 éve

Madden hates me.
több mint 5 éve
na, a Leeds lényegében kivívta a bentmaradást
slowmotion
Nagyot küzdött a Fulham, de be lettek darálva.
Az már a szezon első meccsén a Pool ellen látszott, hogy nem fogunk kiesni 😁
warr_b
nana, azért Bielsa csapatai elég látványosan be szoktak sülni a szezon második felére
slowmotion
Volt ilyen is, tény. De tavaly pl végig bírták, meg is lett a feljutás.
Aztán ahogy mondani szokták, nehezebb feljutni a Champoból, mint bent maradni a PL-ben (kivétel a Norwich 🤣).

több mint 5 éve
slowmotion
warr_b
nana, azért Bielsa csapatai elég látványosan be szoktak sülni a szezon második felére
több mint 5 éve
slowmotion

több mint 5 éve
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 520
Ha mar valogatott: szoboszlai jo eroben lesz.semmi hir rola.
Egyaltalan mi a baja?
YoungZeeZee
Elvileg májusban kezdhet el edzeni

www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/legiosok-megvan-mikor-terhet-vissza-a-palyara-szoboszlai-dominik-2816179
kapitnono
 www.goal.com/hu/h%C3%ADrek/szoboszlai-szezonjanak-vege-kihagyhatja-az-eb-t-is-nemet/14kqmy2qssnp71dll0q306ppx8
több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 196 — WHO DAT!!!!
Egyaltalan mi a baja?
YoungZeeZee
Elvileg májusban kezdhet el edzeni

www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/legiosok-megvan-mikor-terhet-vissza-a-palyara-szoboszlai-dominik-2816179

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 865 — The Mathematician
 www.facebook.com/dmagyarmuzsa/posts/1089291951569526

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 865 — The Mathematician
A Spíler kirúgta Hrutkát, amiért kiállt a melegek örökbefogadása mellett.

Nem gondoltam volna, hogy Kele után vele is megteszik ezt, de ezek szerint senki se mondhat kormányellenes véleményt náluk (amihez persze joguk van, csak sokat elmond a csatornáról 😊 ).
Jughead
Papírforma volt sajnos az előzmények után. Lehet még Gula is "meghúzódik" majd a válogatott meccsre?😊
zavi27
Vagy nem engedi el a klubja, amit most meg lehet tenni végre. 😊
Mikey
jah én is arra gondoltam hogy milyen boldog most a lipcse hogy nem kell elengednie

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 196 — WHO DAT!!!!

Nem gondoltam volna, hogy Kele után vele is megteszik ezt, de ezek szerint senki se mondhat kormányellenes véleményt náluk (amihez persze joguk van, csak sokat elmond a csatornáról 😊 ).
Jughead
Papírforma volt sajnos az előzmények után. Lehet még Gula is "meghúzódik" majd a válogatott meccsre?😊
zavi27
Egyaltalan mi a baja?
YoungZeeZee
Ágyéksérülést írnak, de semmi más hír nincs egyelőre

több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 257

Jughead
zavi27
Vagy nem engedi el a klubja, amit most meg lehet tenni végre. 😊

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 520

Jughead
zavi27
Egyaltalan mi a baja?
több mint 5 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 595 — Amerikai sportok rajongója

Jughead