Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Mourinho, edes istenem. Holnapra remelem kirugjak. (Nem fogjak)Valszeg ha edzo nelkul all ki a spurs tovabbmennek, mert Kane random talalt vna egy golt. Buszozas alatt viszont meg erre sincs eselye.
több mint 5 éve
várjunk várjunk. a Fradi akkor most jobb, mint a Tottenham?
több mint 5 éve
Van még idő egy kis jinxrenem, ez vastaggal lesz
Josénak ez a párharc nem lesz dőlt betűkkel a rezuméjában.
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Na műringyó volt egy föllángoló időszak, de megint leégés lesz belőle....😕
több mint 5 éve
Van még idő egy kis jinxreJosénak ez a párharc nem lesz dőlt betűkkel a rezuméjában.
több mint 5 éve
A hónap tweetje.Dinamo look better coached than Spurs and their manager is in prison.
— James Dickens 💙 (@JamesWDickens) March 18, 2021
több mint 5 éve
Én azt mondom hogy innen a Levanteval behúzzuk 😉 ha holnap jönne idegenben a Betis ellen 3 pont ami nagyon nehéz lesz akkor még bármi megtörténhet 😊Akkor a 8 csapatban maradt egy amely győzelmének tudnék örülni, ilyen se nagyon volt még 😛raneztem a sorsolasra es innentol en azt mondom h a barca az eselyes a bajnoksagban. nagyon komolyan kuzdott az atleti h erdekes legyen a bajnoksag de sztem kb a majus 9i rangadon el fog dolni h a Barca behuzza.
Az Atl kiesésének azét nem örülök mert így koncentrálhatnak a bajnokságra 😀 reméljük még kettőt azért buknak mi meg megragadjuk az esélyt!
dande
csebi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Akkor a 8 csapatban maradt egy amely győzelmének tudnék örülni, ilyen se nagyon volt még 😛raneztem a sorsolasra es innentol en azt mondom h a barca az eselyes a bajnoksagban. nagyon komolyan kuzdott az atleti h erdekes legyen a bajnoksag de sztem kb a majus 9i rangadon el fog dolni h a Barca behuzza.
Az Atl kiesésének azét nem örülök mert így koncentrálhatnak a bajnokságra 😀 reméljük még kettőt azért buknak mi meg megragadjuk az esélyt!
dande
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
meg kellene már végre valami európai vas is cserébe a végtelen transfer budgetért, mer' hogy néz már ki...Dehogy, a jó öreg Pepnek nem lehet nem szurkolni 😛 😉Akkor a 8 csapatban maradt egy amely győzelmének tudnék örülni, ilyen se nagyon volt még 😛cselszi?
dande
Löfli
dande
több mint 5 éve
Dehogy, a jó öreg Pepnek nem lehet nem szurkolni 😛 😉Akkor a 8 csapatban maradt egy amely győzelmének tudnék örülni, ilyen se nagyon volt még 😛cselszi?
dande
Löfli
több mint 5 éve
Akkor a 8 csapatban maradt egy amely győzelmének tudnék örülni, ilyen se nagyon volt még 😛Csak nehogy a végén a Real nevessen. Full kamu lenne ha behúzná, de nem nagyobb mint a Barca.
dande
Amúgy a Barca sorsolása elég erős. Következő 3-at meg kellene nyernie, hogy legyen esélye.
több mint 5 éve
Akkor a 8 csapatban maradt egy amely győzelmének tudnék örülni, ilyen se nagyon volt még 😛cselszi?
dande

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
Akkor a 8 csapatban maradt egy amely győzelmének tudnék örülni, ilyen se nagyon volt még 😛Az Atl kiesésének azét nem örülök mert így koncentrálhatnak a bajnokságra 😀 reméljük még kettőt azért buknak mi meg megragadjuk az esélyt!
több mint 5 éve
Valószínűleg egy elhetelen valaki, egy modernebb Conte kb. aki nagyon korán sorba kapta a nagycsapatok padjait kb eredmény nélkülahhoz képest h pár hónapja még egy kókler volt 😀Azért Tuchel szépen beárazza Lampard edzői képességeitAmi nincs, azt nem volt nehez. 🙂
FLZOLI
Stez
Negritis
több mint 5 éve
Marmint ki? Tuchel? En ot most sem gondolom jo edzonek, szerintem az o gondolkodasa csak a virusos idoszakra jo. Ha a csapatok rendesen tudnak majd ideny elott keszulni, meg rendes szezon lesz, nem fog mukodni ez a brutalis rotalas. Most mukodik, mert a csapatok ketharmada teljesen ki van facsarva.Azért Tuchel szépen beárazza Lampard edzői képességeitAmi nincs, azt nem volt nehez. 🙂
FLZOLI
Stez
De ez csak az en velemenyem.
több mint 5 éve
ahhoz képest h pár hónapja még egy kókler volt 😀Azért Tuchel szépen beárazza Lampard edzői képességeitAmi nincs, azt nem volt nehez. 🙂
FLZOLI
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Azért Tuchel szépen beárazza Lampard edzői képességeitAmi nincs, azt nem volt nehez. 🙂
FLZOLI
több mint 5 éve
Barcás ügyfelemmel beszéltük, lassan kirúghatnák Simeone-t, jót tenne egy kis vérfrissítésAmióta pár hete az Atleti is zuhanórepülésben van, konkrétan a top 3 spanyol csapat képtelen megnyerni a ligát, és körbeadogatják mint a forró krumplit.Ez tény, évek óta nem tényezők a BL-ben sem már. Amennyire ledominaltak a 10es éveket törvényszerű volt a visszaesés.
Heisman
FLZOLI
aztán lehet idén megnyerik vele a spanyol bajnokságot 😊
Bayern győzelme idén is eléggé könnyen összejöhet
Szerkesztette: NB2
több mint 5 éve
Azért Tuchel szépen beárazza Lampard edzői képességeit
több mint 5 éve
Amióta pár hete az Atleti is zuhanórepülésben van, konkrétan a top 3 spanyol csapat képtelen megnyerni a ligát, és körbeadogatják mint a forró krumplit.Ez tény, évek óta nem tényezők a BL-ben sem már. Amennyire ledominaltak a 10es éveket törvényszerű volt a visszaesés.
Heisman
több mint 5 éve
Savicot pont látta a bíró pechjére... nálam max sárga
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
Rüdiger 😀😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
2 ilyen cigány csapatotkomolyan ennyi színészkedést
ekkora könyökös nem volt
több mint 5 éve
Amióta pár hete az Atleti is zuhanórepülésben van, konkrétan a top 3 spanyol csapat képtelen megnyerni a ligát, és körbeadogatják mint a forró krumplit.