Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
Toca Minnesota Vikings 20 324 — Vikings fan
Carrasco igazi Suarezi esést produkált, tényleg minden megvolt, a fáziskéséssel elkezdődő zuhanás, a látványosan repülő végtagtok és a zuhanás közben túldramatizált sikoly-arckifejezés.
Kampman
Ehhez Barca mez kell hogy tizi legyen 😊
FLZOLI
vagy real
Negritis
Na légy jó Poolos és a Manu-t hozd ilyenkor mindig példának 😀
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 195
 ugytudjuk.hu/cikk/2021-03-17_elhunyt-kiraly-ferenc
warr_b
RIP

Nagyon jó arc volt Feri bá, mindig mosolygott és poénkodott!
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 278 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 ugytudjuk.hu/cikk/2021-03-17_elhunyt-kiraly-ferenc

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 520
Holnap jonnek a cikkek h az olasz foci ujra godorben pedig par ev mar elindultak felfele
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 864 — The Mathematician
Carrasco igazi Suarezi esést produkált, tényleg minden megvolt, a fáziskéséssel elkezdődő zuhanás, a látványosan repülő végtagtok és a zuhanás közben túldramatizált sikoly-arckifejezés.
Kampman
FLZOLI
vagy real

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 677 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Kampman

több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 278 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Kampman
Bejött? Bejött.

több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 719

több mint 5 éve
 m.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/eurofutball-a-belga-klubok-tamogatjak-az-osszeolvadast-a-holland-bajnoksaggal-2815707

több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 47 798 — Whoops, looks like something went wrong.
Milyen felszopast kap a Margit az m1en 😊
Negritis
majd megint benyögi valamelyik barom hogy milyen lehengerlő támadófocit játszunk.
Azért az nagy szó hogy helyzet nélkül két gólig is eljutott a Madrid ebben a párharcban 😀 Sír a labda 😀

Félidőben Vinicius le, szertáros be!!!
eaglesmcnabb
Mondjuk szerintem alapbol ez az egesz meccs nezhetetlen. Akinek tamadnia kellene, egymas utan ket passzt nem tud megcsinalni, a Madridnal meg ilyen szupertehetsegnek kikialtott, kifejezetten buta, nem csapatjatekos Vinicius probalkozik, es mondjuk minden 15. huzasa, amire az ember ravagja, hogy oke, ez jo volt. Egyebkent semmi.

A Madrid nem jatszik jol, megis az az erzesem, mintha egy Juventus jatszana a Fradival, az egyik csapat meg tartalekosan, rossz jatekkal is siman uralja a meccset.

több mint 5 éve
Negritis
majd megint benyögi valamelyik barom hogy milyen lehengerlő támadófocit játszunk.
Azért az nagy szó hogy helyzet nélkül két gólig is eljutott a Madrid ebben a párharcban 😀 Sír a labda 😀

eaglesmcnabb
Mendy Ramos támadósor előre, a duó Benzema és meg is van a tuti recept

több mint 5 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 156 — je suis poloska
Negritis

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Negritis
Pedig meg se énekeltek az őskáoszt ami a Realnál van 😊 Mindenki mindenhol rohangál, kétszer nem támadnak úgy hogy mindenki a posztján lenne...

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 864 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 520
frissnek tunik az Atalanta.remelem nyernek 😊
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 520
csak két kijelentésre reagálnék, és részemről befejeztem

"alig-alig lehet olyan jatekost emliteni, aki Hazard vagy Bale modjara elkenyelmesedett volna."

Ezt az ordas közhelyt hogy Bale elkényelmesedett. Nézd meg milyen fizikuma volt akkor is amikor nem játszott. Szó nem volt elkényelmesedésről, egyszerűen Zidane kirakta a csapatból, mert ki nem állhatta. Úgy meg kurva nehéz volt jól játszani, hogy kaptál 20 perceket csereként, vagy hónapokig meccskeretbe se jutottál. De ha ezt is tette volna, akkor is érthető lenne 4 BL címmel a zsebben. Emberünk nem ivott alkoholt, nem járt bulizni, annyit tudtak felróni neki hogy szabadidejében elment golfozni.

"alig talalsz akkora csodoket, mint ami az MU-nal Pogba, vagy a Barcanal Griezmann, Dembele, netan a Realnal Hazard vagy Bale".

Bale mint átigazolási csőd 100 fölötti gólszámmal és 4 BL címmel, amiből kettőnél ő rúgta a győztes gólt, a harmadiknál meg döntőbe rúgta a csapatát az elődöntőben egy 1-0-ás City elleni párharcban 😀 Vicces.
Végülis más TOP csapatok mint a City vagy a PSG meg azon güriznek kb. 10 éve hogy meglegyen valahogy az első címük dollármilliárdokból, sztárok sokaságával 😀

Közben hazard-t műteni kell, nem 4-6 hét kiesés lesz hanem season ending.
Nem is értem hogy lehet egy lapon említeni a két játékost. Biztos csak én vagyok az elfogult?
eaglesmcnabb
Igen, te vagy az elfogult. Azert vagy elfogult, mert meg meg sem szaradt a tinta Hazard szerzodesen, de te mar szetfikaztad, es minden adando alkalommal ujra megteszed, igazabol csak keresed a lehetoseget arra, hogy oszthasd. Az, hogy meg palyara sem lepett, de mar negativan kezelted, megmutatja azert, hogy abszolut elfogult vagy.

De kerdezem en, hogy ha Hazard vegul marad ilyen uveg, de azon a keves meccsen mondjuk szerez fontos golokat, es netalantan a Real bajnok is lesz tobbszor, illetve Hazard golatlaga mondjuk nem lesz kirivoan szarabb, mint Bale-e, vajon azt mondanad, hogy volt ertelme? Megvalaszolom a kerdest, akkor is ugyanugy azt mondod majd, hogy nem. Engem csak az zavar, hogy a csavonak nincs eselye kb. bizonyitani, de te rogton szapulod, mikozben en pedig ugy gondolkozom, hogy ha mar Bale-lel sikerult, akkor Hazard-ral is turelmesnek kell lenni, aztan meglatjuk 2-3 ev mulva, hogy mi lett belole. Mivel ezeknel eleg egyetlen apro momentum, es gyokeres valtozas allhat be. Esetunkben valoszinuleg kellene egy edzo, aki nem Zidane, es aki fejben felrazza a gyereket. Mert ugy tunik, hogy Zidane-nak neki ennyi volt az edzoi tudasa, es o pluszt mar nem tud kihozni itt egyenileg sem Hazard-bol, sem masokbol. BL-cimek ide vagy oda, szerintem a jelenlegi Realnal kb. az o szemelye a legnagyobb kerdojel.
Stez
Hogy a feketére azt mondom hogy fekete, a fehérre meg azt hogy fehér, az nem elfogultság, hanem tény. Nem azért kritizáltam mert nem kedveltem, hanem azért mert gyengén játszott meccsről meccsre. Te pedig most is véded, mikor nulla okot adott rá. Na ez az elfogultság szerintem.

Aláírom hogy mikor idejött az volt a véleményem, hogy szar lesz és annyi pénzért többet tudna bale, ezért fölös volt idehozni. Mondjuk egyelőre az idő engem igazol, mert tényleg szar. 10 meccsre lebontva nagy átlagban volt 1 elfogadható meccse, kilenc szar és nulla kiemelkedő.
Tény hogy mondtad hogy ne kritizáljam egy meccs/hónap/szezon után, adjak neki időt. Ok. 2. szezonjában ugyanolyan szar, csak még többször sérült, most sem szabad szapulni. Mikortól lehet? Tisztára mint a danny watkins és a marcus smith féle első körös eagles pickek. Első meccstől látszott hogy ordas nagy bust mindkettő, de nem lehetett szidni az eagles topikban, mert kevés idő telt el. Aztán 3 év alatt kikopott mindkettő nemhogy a csapatból, hanem még a ligából is. Utána már szerencsére lehetett rájuk azt mondani hogy bust.

Ráadásul a belga kapcsán nem egy 20 éves gyerekről beszélünk, akinek még sok ideje van. Jövőre 31 év lesz és eddig nem mutatott semmit nálunk, nem valószínű hogy 31 évesen fog feljavulni és egyből húzóember lesz. Legalábbis a történelem során nagyon kevés ilyen játékos volt. De ha mégis feljavul megkövetem magam hidd el. Mint pl. Zidane-al kapcsolatban megkövettem, akit folyamatosan hypeoltam mikor idejött hogy milyen jó edző lesz. Aztán tényleg jó volt egy ideig (azért csak berántott/bemákolt 3 BL-t egy mások által felépített Madriddal), de a pár kifutott szezon után bebizonyosodott hogy azért bőven vannak nála hiányosságok edzői kvalitásokban.

Hogy Zidane a kérdőjel és egyben a probléma és ezért mennie kell abban egyetértek, legfőképpen azért mert ragaszkodik a már régen nem működő dolgokhoz/játékosokhoz, de ha menni fog akkor viszi magával a sleppjét Edennel az élen.
eaglesmcnabb
Annyiban biztosan elfogult vagyok, hogy en allandoan azt traktalom neked is, hogy varjuk meg, mi lesz a dologbol, mert ugy is csak 2-3 ev mulva latod majd, hogy akkor ez az igazolas hogyan is sult el. Foleg ugy, hogy Hazard-nal olyan problema van, ami korabban sosem vetodott fel nala, emiatt meg adja magat, hogy neki kellene egy edzovaltas, es valami olyan faszi, aki tenyleg fel tudja razni.

Meg nem artana, ha a kibaszott jarvany veget erne, mert egyebkent epp nehany napja irtam egy hosszu cikket a realos serulesekrol, es azert nem veletlen, hogy az osszes eronletit edzo azt mondja, hogy ilyen csonka felkeszulessel, mint ami az ideny elott volt, halal utana profi szinten jatszani, es hogyha valaki itt megserul, az oriasi szarban lesz. Nincs ideje rendesen felepulni, mert tulsagosan is telitett a naptar, a top csapatoknal pedig sokszor ido elott visszaeroltetik a jatekost, aki pedig ha raserul, akkor ebben a koronavirusos idoszakban egyszeruen keptelen lesz normalisan felepulni. Ebben az idoszakban, ha valaki megserul, akkor frusztraltta valik, onnantol pedig meg lesz love az egesz. Nem tud rendesen pihenni, megfelelo figyelmet szentelni a rehabilitaciora.

Azt mondjak, hogy a serulesbol valo felepules egyik, ha nem a legfontosabb eleme az elvas es a pihenes. Ha az valakinel nem mukodik zavartalanul, nem fog tudni rendesen felepulni. Nem tudom, Hazard-nal egyebkent mennyire jatszik szerepet a frusztracio, de szerintem biztosan. Ez a barom meg meg gondolom zabal is, ezert keptelen leadni a plusz kilokat.
Stez
Winston Bogarde szinten egyikuk sem tolta😂
4 ev 11 meccs.
több mint 5 éve
Faszom, beszélgettek itt ilyen random biszembaszom csapatokról, nem győzök tekerni.

Na de a lényeg:

index.hu/sport/2021/03/16/vasas-koszontes-pep-guardiola-markovits-laszlo/

😊
warr_b
Nem is tudtam, hogy nem a City most a klubja 😀
több mint 5 éve
Faszom, beszélgettek itt ilyen random biszembaszom csapatokról, nem győzök tekerni.

Na de a lényeg:

index.hu/sport/2021/03/16/vasas-koszontes-pep-guardiola-markovits-laszlo/

😊

több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 855 — Lucas Scott
De peldaul a Bayernnel meg sorra nyer mindenki mindent, megsem kenyelmesedtek el,
Stez
Pep, Carlo Ancelotti es Niko Kovac say hi.

Szerkesztette: csebi

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve

"alig-alig lehet olyan jatekost emliteni, aki Hazard vagy Bale modjara elkenyelmesedett volna."

Ezt az ordas közhelyt hogy Bale elkényelmesedett. Nézd meg milyen fizikuma volt akkor is amikor nem játszott. Szó nem volt elkényelmesedésről, egyszerűen Zidane kirakta a csapatból, mert ki nem állhatta. Úgy meg kurva nehéz volt jól játszani, hogy kaptál 20 perceket csereként, vagy hónapokig meccskeretbe se jutottál. De ha ezt is tette volna, akkor is érthető lenne 4 BL címmel a zsebben. Emberünk nem ivott alkoholt, nem járt bulizni, annyit tudtak felróni neki hogy szabadidejében elment golfozni.

"alig talalsz akkora csodoket, mint ami az MU-nal Pogba, vagy a Barcanal Griezmann, Dembele, netan a Realnal Hazard vagy Bale".

Bale mint átigazolási csőd 100 fölötti gólszámmal és 4 BL címmel, amiből kettőnél ő rúgta a győztes gólt, a harmadiknál meg döntőbe rúgta a csapatát az elődöntőben egy 1-0-ás City elleni párharcban 😀 Vicces.
Végülis más TOP csapatok mint a City vagy a PSG meg azon güriznek kb. 10 éve hogy meglegyen valahogy az első címük dollármilliárdokból, sztárok sokaságával 😀

Nem is értem hogy lehet egy lapon említeni a két játékost. Biztos csak én vagyok az elfogult?
eaglesmcnabb
Igen, te vagy az elfogult. Azert vagy elfogult, mert meg meg sem szaradt a tinta Hazard szerzodesen, de te mar szetfikaztad, es minden adando alkalommal ujra megteszed, igazabol csak keresed a lehetoseget arra, hogy oszthasd. Az, hogy meg palyara sem lepett, de mar negativan kezelted, megmutatja azert, hogy abszolut elfogult vagy.

De kerdezem en, hogy ha Hazard vegul marad ilyen uveg, de azon a keves meccsen mondjuk szerez fontos golokat, es netalantan a Real bajnok is lesz tobbszor, illetve Hazard golatlaga mondjuk nem lesz kirivoan szarabb, mint Bale-e, vajon azt mondanad, hogy volt ertelme? Megvalaszolom a kerdest, akkor is ugyanugy azt mondod majd, hogy nem. Engem csak az zavar, hogy a csavonak nincs eselye kb. bizonyitani, de te rogton szapulod, mikozben en pedig ugy gondolkozom, hogy ha mar Bale-lel sikerult, akkor Hazard-ral is turelmesnek kell lenni, aztan meglatjuk 2-3 ev mulva, hogy mi lett belole. Mivel ezeknel eleg egyetlen apro momentum, es gyokeres valtozas allhat be. Esetunkben valoszinuleg kellene egy edzo, aki nem Zidane, es aki fejben felrazza a gyereket. Mert ugy tunik, hogy Zidane-nak neki ennyi volt az edzoi tudasa, es o pluszt mar nem tud kihozni itt egyenileg sem Hazard-bol, sem masokbol. BL-cimek ide vagy oda, szerintem a jelenlegi Realnal kb. az o szemelye a legnagyobb kerdojel.
Stez
Hogy a feketére azt mondom hogy fekete, a fehérre meg azt hogy fehér, az nem elfogultság, hanem tény. Nem azért kritizáltam mert nem kedveltem, hanem azért mert gyengén játszott meccsről meccsre. Te pedig most is véded, mikor nulla okot adott rá. Na ez az elfogultság szerintem.

Aláírom hogy mikor idejött az volt a véleményem, hogy szar lesz és annyi pénzért többet tudna bale, ezért fölös volt idehozni. Mondjuk egyelőre az idő engem igazol, mert tényleg szar. 10 meccsre lebontva nagy átlagban volt 1 elfogadható meccse, kilenc szar és nulla kiemelkedő.
Tény hogy mondtad hogy ne kritizáljam egy meccs/hónap/szezon után, adjak neki időt. Ok. 2. szezonjában ugyanolyan szar, csak még többször sérült, most sem szabad szapulni. Mikortól lehet? Tisztára mint a danny watkins és a marcus smith féle első körös eagles pickek. Első meccstől látszott hogy ordas nagy bust mindkettő, de nem lehetett szidni az eagles topikban, mert kevés idő telt el. Aztán 3 év alatt kikopott mindkettő nemhogy a csapatból, hanem még a ligából is. Utána már szerencsére lehetett rájuk azt mondani hogy bust.

Ráadásul a belga kapcsán nem egy 20 éves gyerekről beszélünk, akinek még sok ideje van. Jövőre 31 év lesz és eddig nem mutatott semmit nálunk, nem valószínű hogy 31 évesen fog feljavulni és egyből húzóember lesz. Legalábbis a történelem során nagyon kevés ilyen játékos volt. De ha mégis feljavul megkövetem magam hidd el. Mint pl. Zidane-al kapcsolatban megkövettem, akit folyamatosan hypeoltam mikor idejött hogy milyen jó edző lesz. Aztán tényleg jó volt egy ideig (azért csak berántott/bemákolt 3 BL-t egy mások által felépített Madriddal), de a pár kifutott szezon után bebizonyosodott hogy azért bőven vannak nála hiányosságok edzői kvalitásokban.

Hogy Zidane a kérdőjel és egyben a probléma és ezért mennie kell abban egyetértek, legfőképpen azért mert ragaszkodik a már régen nem működő dolgokhoz/játékosokhoz, de ha menni fog akkor viszi magával a sleppjét Edennel az élen.
eaglesmcnabb
Annyiban biztosan elfogult vagyok, hogy en allandoan azt traktalom neked is, hogy varjuk meg, mi lesz a dologbol, mert ugy is csak 2-3 ev mulva latod majd, hogy akkor ez az igazolas hogyan is sult el. Foleg ugy, hogy Hazard-nal olyan problema van, ami korabban sosem vetodott fel nala, emiatt meg adja magat, hogy neki kellene egy edzovaltas, es valami olyan faszi, aki tenyleg fel tudja razni.

Meg nem artana, ha a kibaszott jarvany veget erne, mert egyebkent epp nehany napja irtam egy hosszu cikket a realos serulesekrol, es azert nem veletlen, hogy az osszes eronletit edzo azt mondja, hogy ilyen csonka felkeszulessel, mint ami az ideny elott volt, halal utana profi szinten jatszani, es hogyha valaki itt megserul, az oriasi szarban lesz. Nincs ideje rendesen felepulni, mert tulsagosan is telitett a naptar, a top csapatoknal pedig sokszor ido elott visszaeroltetik a jatekost, aki pedig ha raserul, akkor ebben a koronavirusos idoszakban egyszeruen keptelen lesz normalisan felepulni. Ebben az idoszakban, ha valaki megserul, akkor frusztraltta valik, onnantol pedig meg lesz love az egesz. Nem tud rendesen pihenni, megfelelo figyelmet szentelni a rehabilitaciora.

Azt mondjak, hogy a serulesbol valo felepules egyik, ha nem a legfontosabb eleme az elvas es a pihenes. Ha az valakinel nem mukodik zavartalanul, nem fog tudni rendesen felepulni. Nem tudom, Hazard-nal egyebkent mennyire jatszik szerepet a frusztracio, de szerintem biztosan. Ez a barom meg meg gondolom zabal is, ezert keptelen leadni a plusz kilokat.

több mint 5 éve
Mondjuk az vicces, hogy egyik pillanatban azt mondod Kloppnál elkenyelmesedtek az emberek és ez is baj a Poolnál.
Másik posztodban meg arra hivatkozol, hogy Kloppnál senki nem kényelmesedik el.
De amúgy igen a németeknél és német edzoknél ez kevésbé észrevehető, valószínűleg az egész rendszer / neveltetés az oka.
Mondjuk Bale mint rossz igazolás az vicces, igen nem lett a csapat sztárja, de ebben nem csak neki van komoly felelőssége.

Hazardnak nincs lehetőség bizonyítani ? Miért nincs? Nem kap eleg pénzt, hogy olyan állapotba kerüljön mint ami a Chelseaben volt?
Ne vicceljünk már Bale a szar tottanhemes meccsein ahol bír max egy félidőt többet hajtott mint Hazard a saját meccsein.
Idehozták number uno embernek. Azóta nincs erőnlétben és a pályán se váltotta meg a világot.
Az, hogy sérült folyton egy másik kérdés és ok okozati összefüggéseket is vélek felfedezni.

Amúgy én még szurkolok neki, de azért eddig dupla 0 amit csinalt.
Toca
No offense, de ha szerinted en irtam a Poolnal barhol is, hogy elkenyelmesedtek, akkor azt olvasd el megegyszer. Azt irtam, hogy kiegnek mentalisan es eronletben is. Mivel Klopp rendszere alapbol fizikumgyilkos, erre meg rajon az is, hogy nem rotal, aminek az eredmenye az, hogy kifacsarja a jatekosait.

De hogy Kloppnal elkezdenenek beleszarni a jatekba, azt sehol sem irtam.

több mint 5 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 156 — je suis poloska

eaglesmcnabb

Stez

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Mondjuk az vicces, hogy egyik pillanatban azt mondod Kloppnál elkenyelmesedtek az emberek és ez is baj a Poolnál.
Másik posztodban meg arra hivatkozol, hogy Kloppnál senki nem kényelmesedik el.
De amúgy igen a németeknél és német edzoknél ez kevésbé észrevehető, valószínűleg az egész rendszer / neveltetés az oka.
Mondjuk Bale mint rossz igazolás az vicces, igen nem lett a csapat sztárja, de ebben nem csak neki van komoly felelőssége.

Hazardnak nincs lehetőség bizonyítani ? Miért nincs? Nem kap eleg pénzt, hogy olyan állapotba kerüljön mint ami a Chelseaben volt?
Ne vicceljünk már Bale a szar tottanhemes meccsein ahol bír max egy félidőt többet hajtott mint Hazard a saját meccsein.
Idehozták number uno embernek. Azóta nincs erőnlétben és a pályán se váltotta meg a világot.
Az, hogy sérült folyton egy másik kérdés és ok okozati összefüggéseket is vélek felfedezni.

Amúgy én még szurkolok neki, de azért eddig dupla 0 amit csinalt.
több mint 5 éve

eaglesmcnabb

több mint 5 éve
De figyu, lepj mar tovabb az iksz eve rugott BL-golrol. Mert en a kozelmultrol beszelek. Bale utana nem egyketharom, hanem eleg sok honapig vette fel a felelmetes fizetest, es cserebe meg trollkodott is a sajat csapatan a valogatotton keresztul. A BL ota egesz vegig csak doglott. Ez az ido valami masfel vagy ket ev volt emlekeim szerint. Pont hidegen hagy, hogy 2019-ben meg volt par jo megmozdulasa, utana pedig masfel ev alatt megkeresett annyi penzt, mint amit a Real Madrid egy teljes BL-idenyben megkeres, hogy ha elmegy mondjuk az elodontoig.

Ugyhogy tetszik vagy sem, Bale az utolso masfeo eveben pont annyit ert a Madridnak, mint Hazard az elmult masfel evben. Csak annyi a kulonbseg, hogy a te hosod nem a mekiben zabalt, hanem helyette golfozott.
Stez
Csak almát hasonlítasz körtéhez. Bale azért csak behúzott 4 BL-t, Hazard meg 120 millióért az évezred legnagyobb baklövése, nem a Realnal, hanem világszinten. Másfél szezon alatt teljes bizalmat kapott az edzőjétől, és lőtt összesen 4 gólt full jelentéktelen meccseken, abból kettőt tiziből. 36 meccsen.
Erre nem érv hogy Bale 3 éve nyerte meg a BL-t (azt is úgy hogy az edzője már akkor is kirakta volna a csapatból, és szaros 30 percet kapott) nem pedig azután, hogy Zidane száműzte a csapatból, és még a meccskeretbe se rakta be olyan meccseken amikor ilyen nb1es vasquezek kezdtek. Most meg minden második meccsen lő egy gólt vagy ad egy gólpasszt amíg Hazard nem csinál lófaszt se, mert olyan dagadt hogy kijön az öltözőből és megsérül, kb. ugyanazért a pénzért.
Ez olyan mintha Varga Rolin kérnénk számon hogy mi a lófaszt csinált tavaly a fradiban úgy hogy nem is kapott lehetőséget.
eaglesmcnabb
Hazard a 120 milliojaval jo, ha a top3 legszarabb igazolasaban van ott, de a top1hez koze sincs. Az Coutinho 140ert, de meg Dembele is elotte van szerintem jelenleg, Griezmann szinten. Pogba ugyancsak hasonlo szint. Na, szerintem valahol utanuk jon Hazard.

Az meg aranyos, hogy Hazard-nal a sulyara mutogatsz a serulese kapcsan, ezekszerint tehat iden a teljes Real-keret dagadt, Bale meg a realos karrierje feleben dagadt volt, hisz allandoan megserult. Nem, Hazard nem azert serul, mert dagadt, hanem mert a hozzaallasa nem eleg profi az elmult masfel evben. A Chelsea-ben az volt, le is amortozalodott Angliaban.
Stez
Ja, coutinho azért csak összehozott 24 gólt 90 meccs alatt, úgy hogy ott volt neki Messi és Suarez mint gólfelelős, közben megnyertek vele 2 bajnokságot, hazard meg mint már mondtam lőtt négyet 36 alatt úgy hogy ő jött ide megváltónak.

És nem, nem az egész real keret dagadt (iscon van felesleg, ezt alaírom) , bale meg végképp nem volt. Hazard viszont az, ezer képen/videón látszik. És nem mondom hogy csupán amiatt sérült állandóan, de hogy a túlsúlya csak árt neki abban megegyezhetünk. Igazad van hogy nem profi, többek között azért is néz ki úgy ahogy. Csak akkor ne adja elő hogy a Real az álmai klubja mert így elég röhejes. Bale legalább őszinte volt. 😊

Szó nem volt a Realról 😊 egész egyszerűen arról az idióta hülyeségről ahogy 11sket befújnak vagy nrm fújnak... . csak a Juve és a Barca BL továbbjutása került most ebbe ..... meg amit a Huesca is kapott, ez speciel nem számított....s akkor is bosszantó lenne ha javunkra történt volna.. . . én VAR párti voltam, de sajnos semmi másra nem használják mint szentesítsék a hülyeséget és még jobban belenyúlhassanak meccsekbe csak most már kvázi legálisan.... félelmetes.....
dande
De csak arra akartam kilyukadni, hogy nem csak a barca ellen fújnak hülyén, és valójában nincs ebben semmi részrehajlás, egyszerűen csak kretének, hiába van VAR, ha nem tudják alkalmazni. Nincs egy oylan ország ahol ne panaszkodnának rá.
+ a barca továbbjutása sem azon múlt, egyrészt nem 1 gólon múlt, másrészt kaptak ők tizit a PSG ellen a visszavágón is, csak messi belerúgta navasba...
eaglesmcnabb
Nezd, oszinte leszek, szerintem nagy reszben a vevo klub tehet rola, hogy ez lesz a sztarbol. Mert az az elkepeszto luxus, ami manapsag van a Barcanal, a Realnal, a PSG-nel, az MU-nal, az nem ide valo. Es hogy ezek kovetkezteben a jatekosok teljesen elszallnak, az legalabb annyira a korulmenyeket teremto klub hibaja is. Perez mindig is ra volt kattanva a nagypenzes sztarokra, es elhalmozta oket minden joval, aztan csodalkozott, mennyien elkenyelmesedtek. A PSG-nek meg a fegyvere a penze es az alomfizetes volt. Majd jott a meglepodes. A Barca meg odavag egy 21 eves kis szarosnak evi 15-20 millio eurot, aztan jon a meglepodes ott is, hogy a fejben meg total gyerek illeto egesz nap fifazik inkabb.

A jelenkori labdarugas egyik legnagyobb buktatoja ez az irgalmatlan luxus. Ez ugyanis azt be fogja szippantani, aki nem eleg profi, de azt is, akinek ez azert ujdonsagkent hat es elbuvoli. Bale sem veletlenul golfozott inkabb egesz nap, hogy aztan ezert meg kapjon euromilliokat is. Pogba is hajlando jatszani evente tiz meccsen jol, aztan serulten naponta posztolgatja a szanalmas jopofiskodasat mashonnan, es latszik, hogy mennyire nem azzal foglalkozik, ami a dolga lenne.

Ugyhogy ja, az teny, hogy Hazard is elszegyellheti magat, de Perez ugyanugy elbujhat melyen, ahogy Bartomeu es a tobbiek is. Mert a jatekosaik megtehetik, hogy ennyire motivalatlanok legyenek.
Stez
Nem értem miért kell kiemelni 1-1 csapatot, amikor az európai foci elit 10-15 klubbot jelent, akik ugyan úgy túlfizetik a játékosokat és erőből lenyomják a többit. Mondhattad volna a Bayern, City, Chelsea, Pool, Juve csapatokat is, tök mindegy.
Szerintem ez hülyeség, hogy valaki 30 millió után már nem fut, de 15-ért már kapkodná a lábát. Ha egy szabályozatlan piacra ráöntik a pénzt ez lesz a vége, hiába jön válaszként a libsy mantra, hogy persze majd a piac szabályozza önmagát.
FLZOLI
Nem, nem mondhatnam. Mert a lenyeg nem a tulfizetes, hanem hogy mellette a vezetok, az edzok, a stab keptelen a foldon tartani a jatekosokat. Viszont a Bayernnel nagy penzek ide vagy oda (teszem hozza, azert korantsem annyira nagyok, mint a tegnap soroltaknal szerintem), a vezetoseg es a stab is evek ota kepes a foldon tartani a tulfizetett sztarokat, akik teljesitenek is. A Citynel a Guardiola-eraban ugyanez van, alig talalsz akkora csodoket, mint ami az MU-nal Pogba, vagy a Barcanal Griezmann, Dembele, netan a Realnal Hazard vagy Bale. A Chelsea-nel sem kenyelmesedtek el a sztarok, a Poolnal ugyszinten. A Juvera is nehez lenne ezt rafogni, hiaba vannak gigapenzek, sorra nyerik olaszban a sorozatokat, es Allegrivel azert a BL-ben is dontoztek, nem is egyszer.

Itt nem csak a fizeteseken van a hangsuly, hanem magan a vezetosegnek, illetve az edzoi stabnak a pedagogiai erzekevel. Mert Klopp nem engedi elszallni a jatekosokat, a Bayernnel, amikor a vezetoseg fele korabbi jatekosokbol all, szinten odafigyelnek erre, a Citynel pedig amig Guardiola nem jott, erezheto is volt a sok kuka nagypenzes igazolas, de Guardiola szemelyeben megvan az a szemely, aki megfeleloen a foldon tudja tartani a sztarokat.

A Madridnal Zidane szigoru, de miutan ott sok-sok-sok eve teljesen erezheto, hogy vezetosegi reszrol milyen luxust enged meg es biztosit Perez, igy nem veletlen, hogy az elmult 15 ev alapjan BL-gyozelmek ide vagy oda, a csapatot jatekostemetonek belyegeztek meg. Ronaldok, Cassanok, Sneijderek buliztak egesz allo nap, holott mashol is sztarkent voltak kezelve. Ugyanez igaz Bale-re, igaz Hazard-ra, meg meg sokakra, a lista hosszu.

Es talan nem veletlen, hogy a PSG-nel is mi ment evekig, mert egy hozza nem erto tulajdonosi kor volt, aki szamara a motivacios tenyezo kimerult a penzben es a luxusban. Es igy ennyi. Bartomeu sleppje meg... Na, arrol ne is beszeljunk. Mert oke, hogy ok nem ertenek hozza, es nem tudnak sportoloi aggyal gondolkozni, de ha tucatedzok tomkeleget hozogatjak egy csapathoz, akkor nemigen lesz a keret felett egy olyan eros karakter, aki kepes lesz osztonozni, motivalni es a foldon tartani a jatekosokat. Koeman talan ebben ugyesebb, bar azert o is hatareset, mert jo edzo, de meg az o keze alatt is latni lehet, hogy sokszor lotyognek a jatekosok, es Messinek meg epp a vilagfajdalom lathato az arcan.

De osztogatnak szeo nagy penzeket az Atletico Madridnal, megsincs ott motivalatlansag, meg foldrol elrugaszkodott jatekosok. Mert Simeone nem engedi, hogy legyen.

Epp ezert szukseges piszok jo edzoi stab a sztarcsapatok korul, vagy pedig alapbol egy olyan tulajdonos, aki ezekre oda tud figyelni. Ha a tulajdonos nem tudja ezt megtenni, akkor viszont gondoskodnia kell arrol, hogy egy polccal alatta, az edzo kepes legyen megtenni a szukseges lepeseket.

Na, nalam egyebkent pontosan ez valasztja el az edzot az edzotol. Nem csak az, hogy taktikailag mennyire kepzett es mennyire tud meccsen reagalni a varatlan helyzetekre, hanem hogy a palyan kivul mennyire tudja motivalni, meg fejben egyenesen tartani a jatekosait. Es ebben Klopp es Guardiola azert elegge kiemelkedik a mezonybol. Szerintem az eddigi csapataikbol alig-alig lehet olyan jatekost emliteni, aki Hazard vagy Bale modjara elkenyelmesedett volna.

Ugyhogy az, amirol beszelek, osszetettebb dolog, nem csak maga a nagy fizetes es a luxus generalja, hanem a szakmai hianyossagok is.
Stez
Lol

Guardiolánál mire kényelmesednének el? Az 1 milliárd elköltött eurora és 0 eredményre, majd ha nyert 2-3 BLt akkor újra elő lehet venni a kérdést, igaz csak 10-20 évre és néhány 0-ra lesz még szükség.
VanillaSky
Aha, ertem. Tehat azert, mert nem nyertek BL-t, es PL-t sem az osszeset, az egyenlo azzal, hogy el voltak kenyelmesedve. Oke, nincs tobb kerdesem.
Stez
Nem, nem érted. Pont azt jelenti, hogy nincs mire fel kényelmeskedniük, ezt szerencsére elérte Guardiola. Az mégnagyobb szégyene lenne, ha a semmire is kényelmeskednének, a Realnal meg nyertek annyit, amennyit a City fennállása + 50 év alatt se fog!
VanillaSky
De en nem egy-ket ev tavlatara mutogatok, hanem erakra. A Citynel is kenyelmesek voltak sokan, de az meg a Pep-korszak elott volt. A Real-nal viszont azert a korabbi evekben, de a CR-korszakban is sok volt a bibi, olyanok kozott is, akik nyertek eleget, de olyanok kozott is, akik nem nyertek eleget.

De peldaul a Bayernnel meg sorra nyer mindenki mindent, megsem kenyelmesedtek el, ahogy a Klopp-csapatoknal sem tudod ezt rafogni, akar nyertek, akar nem. A Barcanal anno a Pep-, majd Enrique-idoszakban szinte nem talaltal elkenyelmesedett sztart, aztan ahogy utobbi elment, szetesett minden, Bartomeu meg csodasabbnal csodasabb igazolasokkal probalta osszetartani a bandat. Rengetegen fostak az egeszre, pedig azert ezekben a csapatokban a jatekosok meg nem nyertek magukat hulyere, raadasul a BL-bol akkora pofonokkal csapjak ki oket minden 2-3. evben, amire szavakat is nehez talalni.

Es a Realnal erdekes, hogy eleg sok esetben pont olyanok kenyelmesedtek el teljesen, akik kb. annyit mutathattak fel trofeabol, hogy nyertek bajnoksagot, de BL-t peldaul semmit. Mert annal, aki nyer 2-3-4 BL-t, meg azt is mondanam, hogy valahol megertem, ha kicsit alabbhagy a motivacio. De amig egy Barcanal, Realnal olyanokat is talalsz, akik hozzaszagolni sem tudtak a BL-hez, addig a Bayernnel a BL-gyoztesek, netan sokszoros BL-gyoztesek, meg nyolcvanezerszer Bundesligat nyero egyenek ott doglottek meg neked mindig a palyan.

Rendben, a nemet mentalitas ilyen, a spanyol meg mas. De akkor is. Szerintem, es ami az eddigi mondandom lenyege is volt, az az, hogy igenis fontos, kotelezo egy olyan szemely a csapat kore, aki mentalisan a foldon tudja tartani a jatekosokat. Mar ha egy tulajdonos ehhez nem konyit.