Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/ligue-1-di-maria-hazaba-betortek-csaladja-is-otthon-volt-sajtohir-2815395Sajna manapság ez nem ritka, ez is múlt heti hír: rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2021/03/10/everton-robin-olsen-machete-rablas-betores/
aztakurva, kitartást neki
eaglesmcnabb
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/ligue-1-di-maria-hazaba-betortek-csaladja-is-otthon-volt-sajtohir-2815395aztakurva, kitartást neki
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
a soroksár 3. gólja igazán gyönyörű volt 😊Az audiokommentár/reakció ("Góóóóóól bazdmeg") is zseniális az 5. gólnál. 😊 😊 😊
youtu.be/r6y9bMb7QnM?t=5510
meg a 4. is, a 4-es számú védő szép gólpasszt adott 😊
youtu.be/r6y9bMb7QnM?t=6131
a győztes gólnál pedig szép szoros emberfogást láthatunk 😀
youtu.be/r6y9bMb7QnM?t=6837
Löfli
több mint 5 éve
Kicsibe nyomjak a Lipcset.Ez a Felcsut szimpatikus kis csapat lehetne ha nem Felcsut lenne a nevuk.Meg ha nem kis csapatként tekintenének magukra ilyen költségvetésből. Amúgy bejön a vmeik fm-s szimuláció h a Felcsút lesz itt a komoly bajnokcsapat.
Kenny
csebi
több mint 5 éve
Ez a Felcsut szimpatikus kis csapat lehetne ha nem Felcsut lenne a nevuk.Meg ha nem kis csapatként tekintenének magukra ilyen költségvetésből. Amúgy bejön a vmeik fm-s szimuláció h a Felcsút lesz itt a komoly bajnokcsapat.
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Mourinho garancia a “sikerre”.Szerintem amíg ő itt lesz, nem hogy nem nyerünk semmit, a Top 5-be se jutunk be soha..
több mint 5 éve
De azt nem láttam, nem tudtam nézni ez a lényeg 😛 😀Bmeg nm hiszem e a 2. szánalmas 11s a héten, amihez köze nem volt senkinek.......franba....soha az életbe nem fogok egy Spurs Arsenal meccsen nem normális Spurs győzelmet látni 25 éve amikor meg tudtam nézni ezeket a meccseket egyszer nem sikerült nyerni 25 éve.....tavaly decemberben is nyertetek 😛
dande
Löfli
több mint 5 éve
Bmeg nm hiszem e a 2. szánalmas 11s a héten, amihez köze nem volt senkinek.......franba....soha az életbe nem fogok egy Spurs Arsenal meccsen nem normális Spurs győzelmet látni 25 éve amikor meg tudtam nézni ezeket a meccseket egyszer nem sikerült nyerni 25 éve.....tavaly decemberben is nyertetek 😛
dande

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
Azt ez milyen tizenegyes volt a Fradinak?azt egyedül a spori tudja
Matthew99
több mint 5 éve
Komoly az a sport, ahol Lamela világgóljának meg Lacazette bohócrúgásának ugyanannyi az értéke.Legalább annyira komoly mint hogy OBJ egykezes elkapása annyit ér mint pl Brady QB sneakje
Cubehor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Sosem ertettem, hogy Az ilyen tavolrol beivelt szabadrugasoknal, hogy lehet lesre futni. Meg el se rugta a labdat, mar latni lehetett, h les lesz. Egy vonalban allnak a vedok, miert futnak be mogejuk, ha meg el se rugtak a labdat.
több mint 5 éve
Komoly az a sport, ahol Lamela világgóljának meg Lacazette bohócrúgásának ugyanannyi az értéke.
több mint 5 éve
Lenglet 11sre gondoltam még, hogy olyan hihetetlen szerencsétlen mozdulatok kellenek hozzájuk és kb köze nincs hozzá meg a játékhoz az "elkövetőnek" hogy nem igaz, egyértelmű helyzeteket meg nem fújnak be.... ez az idegesítő, de nagyon... ettől függetlenül megérdemlitek mert persze most megint lószrt sem csinálunk...Bmeg nm hiszem e a 2. szánalmas 11s a héten, amihez köze nem volt senkinek.......franba....soha az életbe nem fogok egy Spurs Arsenal meccsen nem normális Spurs győzelmet látni 25 éve amikor meg tudtam nézni ezeket a meccseket egyszer nem sikerült nyerni 25 éve.....Szánalmas hogy ilyen szar Laca, de lerúgta utána Sanchez 😀
dande
Lamelaból pedig így lett LAMEla
Heisman
több mint 5 éve
Komolyan nem nézek többet Spurs Arsenal meccset akkor se ha az Arsenal kiesés elkerülése ellen küzd mi meg BLért mert akkor is kikapunk.....Lehet Josenak mégis csak figyelnie kellett volna Arsenalra ...
dande
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Bmeg nm hiszem e a 2. szánalmas 11s a héten, amihez köze nem volt senkinek.......franba....soha az életbe nem fogok egy Spurs Arsenal meccsen nem normális Spurs győzelmet látni 25 éve amikor meg tudtam nézni ezeket a meccseket egyszer nem sikerült nyerni 25 éve.....Szánalmas hogy ilyen szar Laca, de lerúgta utána Sanchez 😀
dande
Lamelaból pedig így lett LAMEla
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
Bmeg nm hiszem e a 2. szánalmas 11s a héten, amihez köze nem volt senkinek.......franba....soha az életbe nem fogok egy Spurs Arsenal meccsen nem normális Spurs győzelmet látni 25 éve amikor meg tudtam nézni ezeket a meccseket egyszer nem sikerült nyerni 25 éve.....
Szerkesztette: dande2
több mint 5 éve
Lol ha Lacazette nem luftot rug, akkor valszeg nem tizi. Igy, hogy egy falabu es lukat rugott, tizi. Nice 😀
több mint 5 éve
Lamela gólt mindenki (kivéve ha Arsenalos) nézze meg! 😮😮Lőtt már ennél nagyobbat így régebben.
bogec7
Matthew99
több mint 5 éve
Lamela gólt mindenki (kivéve ha Arsenalos) nézze meg! 😮😮Lőtt már ennél nagyobbat így régebben.
bogec7

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
A LABDA NEM HAZUDIKØdegaard hatalmas fogás volt 😊
több mint 5 éve
hát azt nem tudtam kivenni, hogy a somogyi rangadón tényleg kezezett-e a siófoki védő, viszont ha igen, az erősen sárga lap is a tizenegyes mellé.csak ahogy láttam, a csávónak már volt sárgája, aztán a bíró azt csinálta, amit nem szabad - mérlegelt.
Liverpoolnál ilyenkor jönne az, hogy az szerzi a győztes/egyenlítő gólt, aki nem kapta meg a pirosat.