Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
A Spíler kirúgta Hrutkát, amiért kiállt a melegek örökbefogadása mellett.

Nem gondoltam volna, hogy Kele után vele is megteszik ezt, de ezek szerint senki se mondhat kormányellenes véleményt náluk (amihez persze joguk van, csak sokat elmond a csatornáról 😊 ).
Jughead
Biztos vagyok benne, hogy pusztán zakmai okok vannak a menesztése mögött. Ki hallott már olyat, hogy valakit kirúgnak, mert elmondja a véleményét?

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 384
A Spíler kirúgta Hrutkát, amiért kiállt a melegek örökbefogadása mellett.

Nem gondoltam volna, hogy Kele után vele is megteszik ezt, de ezek szerint senki se mondhat kormányellenes véleményt náluk (amihez persze joguk van, csak sokat elmond a csatornáról 😊 ).
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 257 — nabege2@yahoo.com
Granada (spanyol)–Manchester United (angol)
Arsenal (angol)–Slavia Praha (cseh)
Ajax (holland)–Roma (olasz)
Dinamo Zagreb (horvát)–Villarreal (spanyol)
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 677 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Micsoda rangadó lesz az a zero védelem VS zéró támadósor csata a Pool vs Real-on 😀

Remélhetőleg akkor dönt a kp, abban az angolok meg a kanyarban sincsenek a Casemiro-Kroos-Modric retro válogatott ellen 😊
FLZOLI
hát szerintem is egy kalap szar mostanában a Pool, de szerintem csúnyán be leszünk árazva 😀
eaglesmcnabb
Simán lehet, de sokkal jobb kiesni egy Pool ellen mintha a Porto trollkodna 😊

Amúgy az a vicc, hogy az idei támadójátékuk simán fogható, Mendy elnyomja Salaht. Mane sincs nincs top formában. Ami vicc az a két szélső hátvéd vs Vinicius, Asensio párharca... Világi nyomorult az utóbbi kettő, ha nem futnak vissza rendszeresen majd simán el lehet bukni az egészet.

Szóval olaszosan Casemiro és Ramos fejesgólokkal hozzuk a meccseket 😊

több mint 5 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 156 — je suis poloska
Micsoda rangadó lesz az a zero védelem VS zéró támadósor csata a Pool vs Real-on 😀

Remélhetőleg akkor dönt a kp, abban az angolok meg a kanyarban sincsenek a Casemiro-Kroos-Modric retro válogatott ellen 😊
FLZOLI
hát szerintem is egy kalap szar mostanában a Pool, de szerintem csúnyán be leszünk árazva 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 864 — The Mathematician

FLZOLI
Fabinho majd megy és takarít 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve

több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 196 — WHO DAT!!!!
Bl-sorsolás :
Egyik ág
Man City - Dortmund
Bayern - PSG
Másik ág
Porto - Chelsea
Liverpool - Real Madrid

Azért a Pool vagy a Real idén is döntőbe juthat egy borzalmas szezon végén. Akár a Chelsea is odaérhet Tuchel rotálásával és azzal hogy rendbe szedte a védelmet. Felső ágon meg all hell broke loose
Heisman
hát Madrid szempontból egy fokkal jobb mintha City, Bayern, PSG vagy Chelsea jött volna szembe. Legalább nem lesz annyira megalázó (remélhetőleg 😀).
eaglesmcnabb
Pool sem egy világverő alakulat mostanság

több mint 5 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 156 — je suis poloska
Bl-sorsolás :
Egyik ág
Man City - Dortmund
Bayern - PSG
Másik ág
Porto - Chelsea
Liverpool - Real Madrid

Azért a Pool vagy a Real idén is döntőbe juthat egy borzalmas szezon végén. Akár a Chelsea is odaérhet Tuchel rotálásával és azzal hogy rendbe szedte a védelmet. Felső ágon meg all hell broke loose
Heisman
hát Madrid szempontból egy fokkal jobb mintha City, Bayern, PSG vagy Chelsea jött volna szembe. Legalább nem lesz annyira megalázó (remélhetőleg 😀).

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 602 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
tényleg könnyű ágra került a Chelsea, mondanám, hogy sima liba az elődöntő, de inkább a top4 legyen meg a bajnokságban 😀 Porto ellen jó kis 0-0, 1-0 lesz a két meccsen kb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 702 — "Montoya por favor!"
Bl-sorsolás :
Egyik ág
Man City - Dortmund
Bayern - PSG
Másik ág
Porto - Chelsea
Liverpool - Real Madrid

Szerkesztette: Heisman nádor

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Haaland ára 160 millió, ebből 30 Raiola, 10 meg a Faternak megy ha minden igaz. Azért ez combos összeg, pláne covid időkben...

több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 278 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Újabb értelmetlen játék, de ha szerettek szavazgatni:

m.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/keressuk-minden-idok-legjobb-magyar-futballcsapatat-az-on-szavazata-dont-2815927

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Mourinhot lemeccselte úgy a Dinamo (volt)edzője hogy napokkal a meccs előtt csukták le (Zoran Mamicrol van szó aki pénzt kapott a volt játékosoktól miután eladta őket, pl Modrictol amikor ő pont a Spursbe igazolt)

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
Biszem-baszom ejrópaliga...
Szombaton Vityebsz-Dinamo Minszk!

Néhány izgalmasnak ígérkező meccs még aznapra:

Glentoran-Glenavon
Valenciennes-Auxerre
Szaburtalo Tbiliszi-Dinamo Batumi
Finn Harps-Bohemians
Sahtyor Karagandi-Ordabaszi
Dudelange-Niedercorn
Unterhaching-Ürdingen
Dunfermline-Inverness
warr_b
végre elkezdődik az ír bajnokság is, ezaz!

Don't blink!
több mint 5 éve

Glentoran-Glenavon
Valenciennes-Auxerre
Finn Harps-Bohemians
Dudelange-Niedercorn
Unterhaching-Ürdingen
Dunfermline-Inverness
warr_b
elég szomorú hogy innen minden csapatot ismerek legalább névről... nincs életem 😀

több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 304 — #NoStress
Unterhaching-Ürdingen
warr_b
30 éve még volt ilyen meccs a totón. 😊

több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 278 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Glentoran-Glenavon
Valenciennes-Auxerre
Finn Harps-Bohemians
Dudelange-Niedercorn
Unterhaching-Ürdingen
Dunfermline-Inverness

Szerkesztette: warr_b

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
EL legjobb 8 : Granada, Arsenal, Dinamo Zagreb, Roma, Slavia Praha, Manchester United, Villarreal, Ajax
Nem marad sok outsider az elődöntőben, hacsak össze nem sorsolják a Dinamot és a Slaviat. Többi csapat a nagy ligákból jön plusz az Ajax egy top klub ilyen szinten a sok tehetségével
Heisman
de az Arsenal, Roma sem erős most, én azért nem lepődnék meg ha nem Arsenal, Roma, MU, Ajax 4-es maradna a végén
NB2
A Villarreal és a Granadaban is benne van azért szerintem az elődöntő, a ligában is egész jó a formájuk

több mint 5 éve
EL legjobb 8 : Granada, Arsenal, Dinamo Zagreb, Roma, Slavia Praha, Manchester United, Villarreal, Ajax
Nem marad sok outsider az elődöntőben, hacsak össze nem sorsolják a Dinamot és a Slaviat. Többi csapat a nagy ligákból jön plusz az Ajax egy top klub ilyen szinten a sok tehetségével
Heisman
de az Arsenal, Roma sem erős most, én azért nem lepődnék meg ha nem Arsenal, Roma, MU, Ajax 4-es maradna a végén
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Milan, Rangers, Tottenham out és az Arsenal is majdnem kipottyant
sok outsider csapat maradt, érdekes lesz ez így
NB2
Dinamo Zágráb - Slavia Prága döntőt a népnek! 😊

Don't blink!
több mint 5 éve
Milan, Rangers, Tottenham out és az Arsenal is majdnem kipottyant
sok outsider csapat maradt, érdekes lesz ez így
több mint 5 éve
Roofe beáll, 5 perccel később lerúgja a kapus fejét, gratulálok fiam

Don't blink!
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 969
Mourinho, edes istenem. Holnapra remelem kirugjak. (Nem fogjak)

Valszeg ha edzo nelkul all ki a spurs tovabbmennek, mert Kane random talalt vna egy golt. Buszozas alatt viszont meg erre sincs eselye.
Duff
Nem is ertem, van egy klub remek támadókkal és gyenge védőkkel, erre hoznak egy Mourinho-t, aki csak az utóbbihoz ért. Nagyszerű lépés volt, fizessek is ki az idióták a 20 milliót, hogy eltakarodjon innen ez a portugál átok...