Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
A Vidiben is így cserélt
több mint 4 éve
Gólok ide vagy oda, de eddig igen jól védekezünk. Eddig. Basszameg.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Mint a vb/eb eredménykövetőkben, ha valakit kritizáltunk, biztos hogy betalált 😊ugye-ugyeSzalai nem tudom miért kezdőMert nagyon hasznos és tétmeccsen olyan gólátlaga van, mint talán Albert vagy Bene óta senkinek (Kele János mondta, gondolom utánanézett).
Heisman
Kampman
Kampman
Sallai amúgy a legnagyobb király, ezt már régóta mondom

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
ha máshol nem a blahán 😀Megbaszunk mindenkit 😊A lényeg a románokat...
warr_b
Chargers LT
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Amúgy, lehet, ha megnéznénk ezt a 68 meccsen 22 gólt Szalaitól, lehet a 22 gólt a 67ből a 25 legfontosabb meccsen rúgtaAmúgy első felidoben is full hasznos volt.
Anno pl amikor a Schalkéban játszott, az ő 2 góljával jutott be a BL-be a Schalke a selejtezőből.
Asszem azóta se voltak ott.
Chargers LT
Jó tesz neki, hogy ha átvesz egy labdát vannak társai.
Meg hogy Sallai is elég jó.
több mint 4 éve
Megbaszunk mindenkit 😊A lényeg a románokat...
warr_b
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
A 2018-as VB-t konkrétan a budin nézte végig.Én nem de Löfli minden szünetbe 😀miért te minden meccsen? 😀😀😀Azért remélem te nemcsak évente szrsz (be) 😛 😉Beszarok😂😂 1 év után betaláltSzalai nem tudom miért kezdőEzért 😉
Heisman
Toca
Heisman
dande
Adirotor
dande
több mint 4 éve
Amúgy, lehet, ha megnéznénk ezt a 68 meccsen 22 gólt Szalaitól, lehet a 22 gólt a 67ből a 25 legfontosabb meccsen rúgtaKint görögben.
Anno pl amikor a Schalkéban játszott, az ő 2 góljával jutott be a BL-be a Schalke a selejtezőből.
Chargers LT
több mint 4 éve
Én nem de Löfli minden szünetbe 😀miért te minden meccsen? 😀😀😀Azért remélem te nemcsak évente szrsz (be) 😛 😉Beszarok😂😂 1 év után betaláltSzalai nem tudom miért kezdőEzért 😉
Heisman
Toca
Heisman
dande
Adirotor
több mint 4 éve
Amúgy, lehet, ha megnéznénk ezt a 68 meccsen 22 gólt Szalaitól, lehet a 22 gólt a 67ből a 25 legfontosabb meccsen rúgtaAnno pl amikor a Schalkéban játszott, az ő 2 góljával jutott be a BL-be a Schalke a selejtezőből.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Jó kis birkózás volt...az most amúgy mi volt? DPI vagy OPI?Amúgy Fiola belépője fujhato voltbőven...én is azt néztem...na de ugye a bíráskodás...már csak ilyen
csebi
Klaci79
több mint 4 éve
Btw Szalai Attila apja volt most a ziccerben. Érdekes dolgokat mondott pl anno 12-13 évesen Vasasnal egy edzésen 15 labda érintése volt. Ezért is vittek ki a rapidhoz is.Szalai Attila apja, 😊
csebi
Emlékszem anno volt egy Farkas-Híres-Szalai-Lőrincz hentes brigád.
Kevés ellenszenvesebb csontbrigád volt a magyar foci történetében, pedig akadt konkurencia 😊
több mint 4 éve
miért te minden meccsen? 😀😀😀Azért remélem te nemcsak évente szrsz (be) 😛 😉Beszarok😂😂 1 év után betaláltSzalai nem tudom miért kezdőEzért 😉
Heisman
Toca
Heisman
dande
több mint 4 éve
Megbaszunk mindenkit 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Erre lenne a varAmúgy Fiola belépője fujhato voltbőven...én is azt néztem...na de ugye a bíráskodás...már csak ilyen
csebi
Klaci79
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Miért kell nekünk a lengyelekkel játszanunk, hisz már kijutottunk az EB-re, ahol velünk egy szinten lévő csapatokkal leszünk egy csoportban, nem ilyen bóvli lengyel szintű válogatottakkal?Az, hogy ezek után még Andorra meg San Marino jön, az szégyen gyalázat, szembeköpés.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Amúgy Fiola belépője fujhato voltbőven...én is azt néztem...na de ugye a bíráskodás...már csak ilyen
csebi
több mint 4 éve
Azért remélem te nemcsak évente szrsz (be) 😛 😉Beszarok😂😂 1 év után betaláltSzalai nem tudom miért kezdőEzért 😉
Heisman
Toca
Heisman
több mint 4 éve
Miért kell nekünk a lengyelekkel játszanunk, hisz már kijutottunk az EB-re, ahol velünk egy szinten lévő csapatokkal leszünk egy csoportban, nem ilyen bóvli lengyel szintű válogatottakkal?
több mint 4 éve
Szalai nem tudom miért kezdőMost jöjjön az, Kalmár miért kezdő???
Heisman
Hátha bejön mégegyszer 😊
több mint 4 éve
Amúgy Fiola belépője fujhato volt
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Beszarok😂😂 1 év után betaláltSzalai nem tudom miért kezdőEzért 😉
Heisman
Toca
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Ezért van ott