Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Ezek fogyatékosok, 2 wide open passzt is lehetett volna adni de csak tologatják a labdátígy a vége fele ráállnak az intentional groundingra
peach
több mint 5 éve
Le vagyok maradva... Most az x az nekünk jó, vagy mi?Bocs a kavarásért csak kínomban "hülyéskedtem" 😛
Chargers LT
több mint 5 éve
Ezek fogyatékosok, 2 wide open passzt is lehetett volna adni de csak tologatják a labdát
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Jah, okLe vagyok maradva... Most az x az nekünk jó, vagy mi?Miért lenne jó? Iksznél hosszabbítás, majd tizik.
Chargers LT
warr_b
Mondom, le vagyok maradva 😎😁
Akkor majd a tizik izgulósak lesznek
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Le vagyok maradva... Most az x az nekünk jó, vagy mi?Miért lenne jó? Iksznél hosszabbítás, majd tizik.
Chargers LT

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Le vagyok maradva... Most az x az nekünk jó, vagy mi?Hosszabbítás majd tizik, mint múlt héten a Rams pardon Reims ellen.
Chargers LT
több mint 5 éve
Le vagyok maradva... Most az x az nekünk jó, vagy mi?
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Vidi: láttátok azt a pici jobb bekket a belgáknálUefa: igen, de ne csináljatok belőle Fai kérdést 😛
több mint 5 éve
Fiola itt pont annyira huzta a belgat amennyi még belefer 😉
több mint 5 éve
Negredo, Te barom, emberhátrányban csereként beállva kilenc perc alatt kiállíttatni magad, ráadásul könyökössel és műeséssel - na takarodj anyádba.az a szerencséd, hogy a csapat kihúzta valahogy 1-0-val, és jövő héten nem kell elviselni az általad okozott emberhátrányt...
több mint 5 éve
Válogatott kapushát hogy védene úgy 11-eseket, ha ezt nem engedi be?
peach

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
hat ez eleg nagy potya
több mint 5 éve
Mondjuk az is megérne egy misét ahogy a komplett fehérvári D csak kocogott a lövő belga felé
több mint 5 éve
Válogatott kapus
több mint 5 éve
Ez milyen gol mar?
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Kár ezért...
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
Nem baj jó az X 😛
több mint 5 éve
Szomorú, hogy egy belengetett konc után több 10e-k rohamoznak meg a penztarakat hogy bezsufolodjanak egy stadionba.Nyilván mindenki csalhat kicsit a diétával, egy meccs belefér...
több mint 5 éve
Persze, mert pont Fehérvárra ment el, sunyiban.pedig valami isteni rangra volt emelve, aki megbocsáthatatlan bűnt követett el és akit lehet most fikázni a zöldeknek 😊Nagyon jó, de nem nélkülözhetetlen játékosnak tűnt már akkor is.aham, bár ki tudja lehet ez lett volna nálatok is, who knowsGlobálisan mondom, hogy nem találja a helyét.mondjuk itt egyedül volt, míg Niko nem csoszogott fel addig ez volt a legtöbbBazmeg Petyákkurva nagy fék ez a gyerek, valami megreccsenhetett nála amikor eligazolt.
Gergőbácsi
Kenny
petey
Kenny
petey
Kampman
petey
De azért nem az kategória volt, mintha Lipcsei ment volna el Újpestre.
több mint 5 éve
Meanwhile Daniel Maldini a Milan kezdőcentere ma este.2045-ben emlékezni fogunk erre a napra
empty taxi
több mint 5 éve
Piolit igazolják az eredményei a COVID-hullám óta, szal ha ő így látja jónak... 😊Meanwhile Daniel Maldini a Milan kezdőcentere ma este.Colombo azért engem jobban megnyugtna...
empty taxi
nagir

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
És jó is hallani"enyhén" túltolja a királyi tv, néha a riportert se érteni rendesen, mintha 70ezer Vidi drukker üvöltene. Vicces.Ez a rigmus bejátszás, vagy kimentek fehérváriak a stadionhoz?bejátszás imho, mert néha belehallatszik sípszó is 😀
Gergőbácsi
petey
Bálesz
Szerkesztette: Gergőbácsi
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
pedig valami isteni rangra volt emelve, aki megbocsáthatatlan bűnt követett el és akit lehet most fikázni a zöldeknek 😊Nagyon jó, de nem nélkülözhetetlen játékosnak tűnt már akkor is.aham, bár ki tudja lehet ez lett volna nálatok is, who knowsGlobálisan mondom, hogy nem találja a helyét.mondjuk itt egyedül volt, míg Niko nem csoszogott fel addig ez volt a legtöbbBazmeg Petyákkurva nagy fék ez a gyerek, valami megreccsenhetett nála amikor eligazolt.
Gergőbácsi
Kenny
petey
Kenny
petey
Kampman
több mint 5 éve
Meanwhile Daniel Maldini a Milan kezdőcentere ma este.Colombo azért engem jobban megnyugtna...
empty taxi
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Meanwhile Daniel Maldini a Milan kezdőcentere ma este.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...