Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Valahol vicces, hogy egy drogfüggő dagi törpe ekkora király tudott lenni egy alapvetően fizikális sportágban. Nyílván tolták belé rendesen az orvosok amit értek, hogy valahogy játékképes állapotba hozzák, de nagy spílernek kellett lenni hozzá, hogy ezt a "fizikai" és mentális hátrányt kompenzálja. Jóval többet élt mint a valós kora. Embernek jószívű volt, focistának király, példaképnek.... pocsék.
több mint 5 éve
Az első meccsen 2-t is lőtt, a második nem kis potya:www.youtube.com/watch?v=5z4pkiRHlIc
www.youtube.com/watch?v=fEaKV7M5Pwk
több mint 5 éve
index.hu/sport/2020/11/28/marakodnak_maradona_30_milliardos_oroksegen/
Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
az igen. legalább a libások nem voltak beszarva, még így tarcsisan sem.Azért a 2. Gol elég szép volt.Ez az MTK védelem csak összehozott egy ajándék gólt TokmacnakNem hiszem el ezt a mákfaktort ami a fradinál van mindig
csebi
petey
Varga Rolirol csak sütött a motiváció ...
csebi
szegény Roli 😕
több mint 5 éve
Azért a 2. Gol elég szép volt.Ez az MTK védelem csak összehozott egy ajándék gólt TokmacnakNem hiszem el ezt a mákfaktort ami a fradinál van mindig
csebi
petey
Varga Rolirol csak sütött a motiváció ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Blasz 3ba nem kapnak ilyen golt bazdmeg 😀vagy ha kapnak elküldik őket az anyjukba....nevetséges
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
Ez az MTK védelem csak összehozott egy ajándék gólt TokmacnakNem hiszem el ezt a mákfaktort ami a fradinál van mindig
csebi
több mint 5 éve
Blasz 3ba nem kapnak ilyen golt bazdmeg 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Ez az MTK védelem csak összehozott egy ajándék gólt Tokmacnak
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Sok a hiba.De legalább ez a bordós mez fasza.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 628
es a fiam megelhette. neki nem kellett 20-30 evet varnia 😀FEHÉROROSZORSZÁG: Vysshaya LigaOttvanbazdmeg. Szoligorszk!! !!!!! Ki mondta, hogy szar év? Pool, aztán Szoli. Gyönyörű!
végeredmény
"nemsemmi" utolsó forduló volt
www.eredmenyek.com/tabella/8QPfvzg1/b5uToSUc/#table/overall
ozibozi
kristóf17
neki eleg volt 7 honapot 😀
több mint 5 éve
A var-t a játék szabályaihoz igazították és nem magához a játékhoz. Láttál elég focimeccset, érted a különbséget. Avagy mondhatnám úgyis hogy a "bírónak nincs videó"-ját felcseréltük a "var nem mérlegel"-re.Alapvetően a var egy nagyszerű dolog, én mindenképp örülök neki, csak a játék nem alkalmazkodik hozzá és ez ilyen hülye szitukat szül.Nem lenne egyszerűbb a VAR-t igazítani a játékhoz?
davemayer
Mikey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Alapvetően a var egy nagyszerű dolog, én mindenképp örülök neki, csak a játék nem alkalmazkodik hozzá és ez ilyen hülye szitukat szül.Nem lenne egyszerűbb a VAR-t igazítani a játékhoz?
davemayer
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
FEHÉROROSZORSZÁG: Vysshaya LigaA ribik meg osztályozhatnak a kiesés ellen.
végeredmény
ozibozi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Alapvetően a var egy nagyszerű dolog, én mindenképp örülök neki, csak a játék nem alkalmazkodik hozzá és ez ilyen hülye szitukat szül.hosszútávón kialakul
davemayer
az nfl-ben és az nba-ben is a mai napig vannak gondok
raádásul az se segít h a fifa-uefa-külön szövetségek nem tudnak megegyezni egy azonos rendszerben
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Pontosan. Elpöcköli, és innentől kezdve amatőr hiba sajnos Andrew-é. (ez a twitter bejegyzés amúgy az egyik legrosszabb szög, szerencsére a VAR-nál jobbat mutattak.)Pont hogy eleri Welbeck, hisz alapbol fele pattant a laszti, ahogy beleert talppal meg tisztan visszafele megy (a videon jobbrol balra fele pattan a labda, az erintes utan pedig jobbra tart).Welbeck nem éri el a labdát, csak kinyújtja a lábát amibe a lendítő Robertson belerúg.Mané lese tiszta, amúgy elvettek egy gólt és adtak talpalás helyett egy 11-est az ellenfélnek.Dehogy volt talpalás. Sajnos teljesen jó ítéletek voltak.
Köszi VAR, megint bizonyítottad, hogy kell egy jó dolgot rosszul használni.
alatriste
kristóf17
twitter.com/i/status/1332692944684535809
alatriste
Sztem picit felelotlen volt a vedotol h amerre allt arra akarta kibikazni (meg ha legtobbszor az is a jo megoldas, most egy minimalisan elkesett), lattunk mar hasonlot amikor a vedo a pattano labdat ki akarja vagni, a tamado meg beugrik ele es elsodorja a labdat, a vedo nyilvan nem tudja mar megallitani a rugomozdulatot.
Borbinho
Illetve ha nem érné el, szerinted ekkora luftot rúgott volna Robi? Dehogy. 😊 Soft penalty, ahogy Danny mondta, és a legszerencsétlenebb szituk egyike, de ami jár, az jár. Jobban zavar, hogy Milner is off valószínűleg huzival.
több mint 5 éve
The New Zealand rugby team paid respect to Diego Maradona before their match with the Argentina national team 🙏
— Bleacher Report (@BleacherReport) November 28, 2020
(via @skysportnzpic.twitter.com/4vch7QRPwd

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Ez a baj ezzel a sportággal hogy mindenki mérlegeli a szabálytalanságot. Minden poolos tegye a szivére a kezét: ha ez mezőnyben történik és a bíró lefújja senki sem szólna egy szót sem. Csak hát ott az a fránya " ez 11est ér-e" című történet, aminek én is részese vagyok amúgy mert amikor először láttam ugyanez jutott eszembe. Én alapból azt gondolom hogy ideje lenne megreformálni az egész sportágat, mert a 11esek döntően befolyásolják a végeredményt (sztem kabaré ahogy pl játékosok a 16oson belül beállnak blokkolni egy lövést, hogy már szinte a tökük mögé próbálják rejteni a karjukat...).Welbeck nem éri el a labdát, csak kinyújtja a lábát amibe a lendítő Robertson belerúg.Mané lese tiszta, amúgy elvettek egy gólt és adtak talpalás helyett egy 11-est az ellenfélnek.Dehogy volt talpalás. Sajnos teljesen jó ítéletek voltak.
alatriste
kristóf17
alatriste
Jó ötlet lehetne pl ha bizonyos kisebb (egzaktul meghatározva h mi is az) szabálytalanságokért ugyanúgy büntetőrúgást lehetne elvégezni, de messzebbről, pl 20 méterről. Onnan sorfal nélkül még mindig "egyszerű" belőni de azért több esélyt adna a kapusnak, ezáltal súlyozva a büntetést az eredeti szabálytalanságért. Hasonló lenne ez a futsalban a hatrébbról elvegzett büntetőkhöz amit bizonyos szabálytalaság szám utan ítélnek meg. Továbbá én bevezetnék újabb büntetőlapot is, amivel súlyozni lehetne a szabálytalanságokat is (van amikor a sarga lap kurvára nem befolyásolja abban a jatekost hogy elkovesse-e azt, fontosabb a jatek megakasztasa pl) illetve a 10 perces kiállítást is.
Alapvetően a var egy nagyszerű dolog, én mindenképp örülök neki, csak a játék nem alkalmazkodik hozzá és ez ilyen hülye szitukat szül.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=3WRxyv5XeXQPont hogy eleri Welbeck, hisz alapbol fele pattant a laszti, ahogy beleert talppal meg tisztan visszafele megy (a videon jobbrol balra fele pattan a labda, az erintes utan pedig jobbra tart).Welbeck nem éri el a labdát, csak kinyújtja a lábát amibe a lendítő Robertson belerúg.Mané lese tiszta, amúgy elvettek egy gólt és adtak talpalás helyett egy 11-est az ellenfélnek.Dehogy volt talpalás. Sajnos teljesen jó ítéletek voltak.
alatriste
kristóf17
alatriste
Sztem picit felelotlen volt a vedotol h amerre allt arra akarta kibikazni (meg ha legtobbszor az is a jo megoldas, most egy minimalisan elkesett), lattunk mar hasonlot amikor a vedo a pattano labdat ki akarja vagni, a tamado meg beugrik ele es elsodorja a labdat, a vedo nyilvan nem tudja mar megallitani a rugomozdulatot.
Borbinho
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Pont hogy eleri Welbeck, hisz alapbol fele pattant a laszti, ahogy beleert talppal meg tisztan visszafele megy (a videon jobbrol balra fele pattan a labda, az erintes utan pedig jobbra tart).Welbeck nem éri el a labdát, csak kinyújtja a lábát amibe a lendítő Robertson belerúg.Mané lese tiszta, amúgy elvettek egy gólt és adtak talpalás helyett egy 11-est az ellenfélnek.Dehogy volt talpalás. Sajnos teljesen jó ítéletek voltak.
alatriste
kristóf17
alatriste
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 628
FEHÉROROSZORSZÁG: Vysshaya LigaPar kommenttel ezelott beirtam milyen meccs vot a szatyore..de itt mindenki vmi szar liverpoollal foglalkozik 😂😀😉
végeredmény
ozibozi
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 5 éve
Welbeck nem éri el a labdát, csak kinyújtja a lábát amibe a lendítő Robertson belerúg.Mané lese tiszta, amúgy elvettek egy gólt és adtak talpalás helyett egy 11-est az ellenfélnek.Dehogy volt talpalás. Sajnos teljesen jó ítéletek voltak.
alatriste
kristóf17

Liverpool Fc
több mint 5 éve
mi is befutottunk a brazilokkal a kupaindulást érő bronzra 😊
több mint 5 éve
Mikor nevezik már ezt a sportot penaltyballra.
több mint 5 éve
FEHÉROROSZORSZÁG: Vysshaya LigaOttvanbazdmeg. Szoligorszk!! !!!!! Ki mondta, hogy szar év? Pool, aztán Szoli. Gyönyörű!
végeredmény
ozibozi