Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Sima továbbjutás.Nekem is a Lazio volt a fétisem pont emiatt. 😕
Kijevet oda-vissza, Juve, Barca itthon X, kint L.
Végre jön két rendes csapat, Messi, Ronaldo.
Utána újra 4 fős csoportok, vagy melyik csoportgyőztessel játszik a Fradi? Vagy azt is sorsolják?
Én a Laziot akartam, zseniális lett volna Budapesten, nézők előtt tétmeccsen az "Avanti ragazzi di buda". :/
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Kene jegyet szerezni, hogy elad hasam 4x-es áron. 😀XD XD
Toca
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
és még nézők is lesznek.Remélem átviszik a Puskásba.
NEWS: Following the successful pilot match that was held at the #SuperCup in Budapest on 24 September, UEFA will allow the partial return of spectators for UEFA matches where local laws permit, starting from next week’s national team games.
— UEFA (@UEFA) October 1, 2020
Full story: 👇
deyell
több mint 5 éve
és még nézők is lesznek.NEWS: Following the successful pilot match that was held at the #SuperCup in Budapest on 24 September, UEFA will allow the partial return of spectators for UEFA matches where local laws permit, starting from next week’s national team games.
— UEFA (@UEFA) October 1, 2020
Full story: 👇
built for this shit
több mint 5 éve
Lehet még igazolni játékost, aki játszhat a BL-ben?Nekunk mar nem, masoknak okt 5ig.
Vagy már nem?
Sobri Jóska
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
egyébként ezt a Dinamo Kijevet meg lehet verni. a Sahtar keményebb lett volna.legyen így, de elöl brutál erős a dinamo (verbic, supryaga, tsygankov)
deyell
és a gentet verbic és cigánykov nélkül ütötték ki
több mint 5 éve
Lehet még igazolni játékost, aki játszhat a BL-ben?Vagy már nem?
több mint 5 éve
A CSOPORTKÖR SORSOLÁSAA-csoport: Bayern München, Atlético Madrid, Salzburg, Lokomotiv Moszkva
B-csoport: Real Madrid, Sahtar Doneck, Internazionale, Borussia Mönchengladbach
C-csoport: Porto, Manchester City, Olympiakosz, Olympique Marseille
D-csoport: Liverpool, Ajax, Atalanta, Midtjylland
E-csoport: Sevilla, Chelsea, FK Krasznodar, Rennes
F-csoport: Zenit, Borussia Dortmund, Lazio, FC Bruges
G-csoport: Juventus, Barcelona, Dinamo Kijev, FERENCVÁROS
H-csoport: PSG, Manchester United, RB Leipzig, Istanbul Basaksehir
több mint 5 éve
egyébként ezt a Dinamo Kijevet meg lehet verni. a Sahtar keményebb lett volna.
built for this shit
több mint 5 éve
Nah jó. 😊Na kezdjük...legyen egy JuventusHmm, kívánok ide vagy 3 szexi csajt, úgy látszik ma bejöhet 😀
Chargers LT
Chargers LT

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 511
Szinten igy gondolom.es ha hibas akkor mivan?ertette mindenki.behivjak lewandowskit interjúra aki beszélni se tud angolulSzerintem meg kifejezetten jol beszelt. Gondolom (legalabb) 3.nyelv amin beszel, orulnek ha a fiaink tudnanak igy nyilatkozni (neha meg magyarul se megy)
Adirotor
Borbinho
A budasok angolul is nyilatkoznak meccsek utan.
több mint 5 éve
Ideje volt, végre azonos szinten lévő csapatok jönnek.Sima továbbjutás.Akartam szólni, hogy most jöttek a normális csapatok.
Utána újra 4 fős csoportok, vagy melyik csoportgyőztessel játszik a Fradi? Vagy azt is sorsolják?
Én a Laziot akartam, zseniális lett volna Budapesten, nézők előtt tétmeccsen az "Avanti ragazzi di buda". :/
Sobri Jóska
Kenny
Végülis Európa 16 legjobb focija a mienk válogatott szinten, erre még rájönnek az idegenlégiósok...
És ha nem lenne ez a faszom covid, akkor ez egy generációnak lenne meghatározó sportélmény.
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 511
Offolta a puskas.technikai okokra hivatkozva😂Ha engedi az UEFA mondjuk a harmadházat, emberölés lesz azért a 6-7ezer jegyért. Biztos olcsó lesz.Puskás nem játszik?
csipkelli
NB2
több mint 5 éve
Te az eredménykövetőkben is tudod, mi kell az embernek 😀 😉 😀Na kezdjük...legyen egy JuventusHmm, kívánok ide vagy 3 szexi csajt, úgy látszik ma bejöhet 😀
Chargers LT
Chargers LT
Kampman
több mint 5 éve
Sima továbbjutás.Akartam szólni, hogy most jöttek a normális csapatok.
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Nagy harc lesz 2. helyért! | a Fradi mögött |
több mint 5 éve
Sima továbbjutás.Kijevet oda-vissza, Juve, Barca itthon X, kint L.
több mint 5 éve
Na kezdjük...legyen egy JuventusHmm, kívánok ide vagy 3 szexi csajt, úgy látszik ma bejöhet 😀
Chargers LT
Chargers LT
több mint 5 éve
behivjak lewandowskit interjúra aki beszélni se tud angolulSzerintem meg kifejezetten jol beszelt. Gondolom (legalabb) 3.nyelv amin beszel, orulnek ha a fiaink tudnanak igy nyilatkozni (neha meg magyarul se megy)
Adirotor
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Puskas visszamondta, nem akarjak megrendezniHa engedi az UEFA mondjuk a harmadházat, emberölés lesz azért a 6-7ezer jegyért. Biztos olcsó lesz.Puskás nem játszik?
csipkelli
NB2
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
csipkelli
4 010
Nem, cserélik a gyepet, 1 hónap off, és ugyanott kell letolni a 3 meccset.Ha engedi az UEFA mondjuk a harmadházat, emberölés lesz azért a 6-7ezer jegyért. Biztos olcsó lesz.Puskás nem játszik?
csipkelli
NB2
több mint 5 éve
Na kezdjük...legyen egy JuventusHmm, kívánok ide vagy 3 szexi csajt, úgy látszik ma bejöhet 😀
Chargers LT
több mint 5 éve
Kibaszott COVID.Ha nincs akkor azért a Fradi sincs itt nagy valószinűséggel, lássuk be
Kenny
BEARS BABY!
Sir Alex immortal