Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
nemtom, örülnék-e a Liverpoolnak.ne is mond, mikor a debrecen ellen jöttek nem tudtam menni
magyar csapat ellen nem szívesen szorítanék, a másik oldalról viszont nem biztos, hogy szívesen szalasztanám el az alkalmat, hogy élőben lássam őket, viszont a jelen helyzetben a meccsre járást nem látom opciónak.
slowmotion
nem szivesen hagynám most ki
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Nem lehetnek akkora szarháziak az MLSZ-ben sem, hogy előbb utóbb ne tiltsák be a meccsre járást.de ott nem terjed!
FLZOLI
több mint 5 éve
Nem lehetnek akkora szarháziak az MLSZ-ben sem, hogy előbb utóbb ne tiltsák be a meccsre járást.
több mint 5 éve
nemtom, örülnék-e a Liverpoolnak.magyar csapat ellen nem szívesen szorítanék, a másik oldalról viszont nem biztos, hogy szívesen szalasztanám el az alkalmat, hogy élőben lássam őket, viszont a jelen helyzetben a meccsre járást nem látom opciónak.
több mint 5 éve
Bold:Liverpool
Atletico
Olympiakos
FTC
több mint 5 éve
na, nyomok egy bold predictiont a csoportra:A verzió:
1.kalap Zenit Szentpétervár
2.kalap Chelsea
3.kalap Inter
4.kalap Ferencváros
B verzió:
1.kalap Sevilla
2.kalap Manchester United
3.kalap RB Leipzig
4.kalap Ferencváros
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
ezért kell kézből kirúgni a labdát, ha előtted van az ellenfélHoly shit what pic.twitter.com/co62mMQA14
— Stu Motown #BlackLivesMatter (@cjzero) October 1, 2020
Karius, te vagy az? 90.percben ilyennel kikapni hazai pályán...😀
Borbinho
több mint 5 éve
Holy shit what pic.twitter.com/co62mMQA14
— Stu Motown #BlackLivesMatter (@cjzero) October 1, 2020
Karius, te vagy az? 90.percben ilyennel kikapni hazai pályán...😀
— Out Of Context Football (@nocontextfooty) September 30, 2020
😀 ez még tavalyi, csóri kapust ki is állították utána (gólt szerzett az ellenfél, már a kapuból kifelé jött a laszti)
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
444.hu/2020/09/30/szijjarto-akkorat-parolazott-dzsudzsakkal-hogy-az-feler-egy-bejelentkezessel-a-miniszterelnoki-posztrakinézem hogy Rossi már kapott is
😀 😀 😀 😀
Vrij6
több mint 5 éve
a Kasler féle a magyarok az űrből jöttek marahasagokra...van egy elmélet ami szerint az élet úgy indult a földön hogy egy meteoron "érkezett" (az egysejtűnél primitívebb létformáról beszélünk rns-dns)
FLZOLI
szóval lényegében a magyarok is az űrből jöttek 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Magyarán csak azért kell életképtelen dolgokat támogatni mert az jó... Oké, ennyi erővel mehet 100 milliárd a lapos föld hívők egyetemére meg a Kasler féle a magyarok az űrből jöttek marahasagokra...Állami pénz nélkül nincs ma magyar futball, maximum amatőr. Döntse el mindenki maga hogy jó-e ez a szerepvállalás vagy sem, de azzal nehéz lenne vitatkozni hogy kb semmilyen klubfutball nem lenne ma Mo-n ha nem áramlik közpénz az "ágazatba".Én még egy dolgot hozzátennék: amikor a politika megjelent a hazai fociban és eldöntötte, hogy kinek milyen szerepet szán, akkor megölte a sport, a versenysemlegesség lényegét.Pedig nem annyira bonyolult. Azt írod, hogy elsődlegesen a Fradi azon érdekét tartod a szemed előtt, hogy minél eredményesebben szerepeljenek, akkor is, ha a ria-riázás csak a szokásos szlogenetek és a csapatból bőven lesz olyan, aki nem érti, hogy mit ordibál a nézőtér, így ha ukrán edző meg afrikai népek rohangásznak a pályán és ezt eredményesen teszik az többet ér, mintha néhány igazi ősmagyar tenné ezt, kevésbé eredményesen. Az esetedben pedig az állampolgárság és a klub származási országa megegyezik. Viszont bőven van olyan ember, akinél ugyanezek a szempontok csak X állampolgárként szurkol Y származási ország csapatának. Viszont ugyanaz a motivációja, hogy a 'sajátjai' eredményesen dolgozzanak akkor is, ha olyan csapattal kerülnek szembe aki megegyezik neki, mint szurkoló állampolgárságával, viszont ennyiben ki is merül a kötődése hozzájuk. Így pl egy Real-Fradi meccsen természetes, hogy a Realnak szurkolnék, mivel teszem ezt 21 éve, a Fradi meg annyit jelent, hogy néha elautózok a népligeti stadion előtt, ezen kívül semmi jelentősége számomra létüknek.Nem értem a kérdést.Akkor már csak azt vezesd le, hogy ha lényegtelen, hogy hány magyar meg a kaukázusi rasszhoz tartozó van egy csapatban akkor miért elítélendő, ha 2 klubcsapat ( X és Y nemzetiségű) párharcában a szurkoló (aki pl X nemzetiségű, de Y-nak szurkol ha az a kedvenc csapata)? Akkor mi az összefüggés, ha tényszerűen eredményorientált versenyben a lényeg nem a ria-ria-hungáriázás tartalmi volta, hanem az, hogy aki játszik az eredményt hozzon, ukrán edzővel meg akár 11 random nemzetiségűvel.Így van, nem azt mondon hogy követelik a full magyar csapatot csak páran ezt is hozzáteszik. Egyébként én is leszarom hogy hány magyar van a csapatban, az játsszon aki a legjobb, ha pont magyar annál jobb.Szerintem Kubatovék is teljesen tisztánan vannak azzal hogy a magyarok, de főleg a fradisták is inkább magyarokat szeretnének a pályan látni és a háttérben tesznek is azért hogy ez megvalósulhasson a jövőben.Szerintem ez így nem igaz.
davemayer
A szurkolók győzelmeket szeretnének látni.
Tök mindegy kifélék-mifélék a játékosok.
Pl. amikor megjelentek a feketék az NB1-ben a Fradi tábor szarráhuhogta őket. Aztán lett a Fradinak is feketéje, megcsihadtak, mostanra meg van amikor szinte a fél csapat néger, és már le se szarják.
Lehet, hogy ezen a fórumon az az attitűd, hogy jó lenne ugyanez a siker magyarokkal, de akiket én ismerek fradiszurkolók, bérletesek, azok semmivel se örülnének jobban, ha Dzsuzsák, Német Krisztián vagy Radó lenne a siker letéteményese, nekik teljesen jó így is.
Nyilván Simon Tibit, Kellert, Telek Mancit, Lisztest, Lipcseit, Zavát meg Dzurják Csöpit mindenki felidézi, de az egy másik világ volt az egész világfutballban, sokkal kevesebb légióssal. És akkor is volt Kuntics, Kopunovics meg Fatusi Babatunde.
Sobri Jóska
davemayer
VanillaSky
Ha azt kérdezed hogy miért baj az ha magyarként magyar klubcsapat ellen szurkolsz arra inkább nem is válaszolok.
A Ferencváros egy magyar klubcsapat, csak külföldi játszik benne akkor is magyar klubként van besorolva.
davemayer
VanillaSky
Én leszarom az állami pénzből mesterségesen felpumpált Fradit és Vidit, leszarom azt az nb1-et, amiben politikusok csapatai versenyeznek egymással klubcsapatok helyett, amikor nekünk Nyíregyházán csak a nyomort osztották, miközben a falusi Kisvárdát tömik pénzzel, mert az Seszták csapata. De pl Kecskeméten pár éve felépítettek tehetséggel és magántökével egy csapatot, amit a rendszer kiírtott, mert kellett másnak a hely.
Szóval nekem ez a Fradi siker semmit sem jelent. Sőt, csak még jobban undorodom, mert a híres Ferencvárosból, az átkos ellencsapatából pártcsapat lett, pár ember pedig meggyőzi magát, hogy ez így van jól.
De tudom, orbánutálósorosistamigráns vagyok, meg nem magyar...
Szokol
Vagy ez vagy az amatőr státusz szvsz.
davemayer
Simán lenne itthon is profi foci, maximum a sok szarhazi kevesebbet fölözne le róla. Bazz mintha állami feladat lenne ide pumpalni a pénzt
több mint 5 éve
444.hu/2020/09/30/szijjarto-akkorat-parolazott-dzsudzsakkal-hogy-az-feler-egy-bejelentkezessel-a-miniszterelnoki-posztra😀 😀 😀 😀
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Állami pénz nélkül nincs ma magyar futball, maximum amatőr. Döntse el mindenki maga hogy jó-e ez a szerepvállalás vagy sem, de azzal nehéz lenne vitatkozni hogy kb semmilyen klubfutball nem lenne ma Mo-n ha nem áramlik közpénz az "ágazatba".Én még egy dolgot hozzátennék: amikor a politika megjelent a hazai fociban és eldöntötte, hogy kinek milyen szerepet szán, akkor megölte a sport, a versenysemlegesség lényegét.Pedig nem annyira bonyolult. Azt írod, hogy elsődlegesen a Fradi azon érdekét tartod a szemed előtt, hogy minél eredményesebben szerepeljenek, akkor is, ha a ria-riázás csak a szokásos szlogenetek és a csapatból bőven lesz olyan, aki nem érti, hogy mit ordibál a nézőtér, így ha ukrán edző meg afrikai népek rohangásznak a pályán és ezt eredményesen teszik az többet ér, mintha néhány igazi ősmagyar tenné ezt, kevésbé eredményesen. Az esetedben pedig az állampolgárság és a klub származási országa megegyezik. Viszont bőven van olyan ember, akinél ugyanezek a szempontok csak X állampolgárként szurkol Y származási ország csapatának. Viszont ugyanaz a motivációja, hogy a 'sajátjai' eredményesen dolgozzanak akkor is, ha olyan csapattal kerülnek szembe aki megegyezik neki, mint szurkoló állampolgárságával, viszont ennyiben ki is merül a kötődése hozzájuk. Így pl egy Real-Fradi meccsen természetes, hogy a Realnak szurkolnék, mivel teszem ezt 21 éve, a Fradi meg annyit jelent, hogy néha elautózok a népligeti stadion előtt, ezen kívül semmi jelentősége számomra létüknek.Nem értem a kérdést.Akkor már csak azt vezesd le, hogy ha lényegtelen, hogy hány magyar meg a kaukázusi rasszhoz tartozó van egy csapatban akkor miért elítélendő, ha 2 klubcsapat ( X és Y nemzetiségű) párharcában a szurkoló (aki pl X nemzetiségű, de Y-nak szurkol ha az a kedvenc csapata)? Akkor mi az összefüggés, ha tényszerűen eredményorientált versenyben a lényeg nem a ria-ria-hungáriázás tartalmi volta, hanem az, hogy aki játszik az eredményt hozzon, ukrán edzővel meg akár 11 random nemzetiségűvel.Így van, nem azt mondon hogy követelik a full magyar csapatot csak páran ezt is hozzáteszik. Egyébként én is leszarom hogy hány magyar van a csapatban, az játsszon aki a legjobb, ha pont magyar annál jobb.Szerintem Kubatovék is teljesen tisztánan vannak azzal hogy a magyarok, de főleg a fradisták is inkább magyarokat szeretnének a pályan látni és a háttérben tesznek is azért hogy ez megvalósulhasson a jövőben.Szerintem ez így nem igaz.
davemayer
Pl. amikor megjelentek a feketék az NB1-ben a Fradi tábor szarráhuhogta őket. Aztán lett a Fradinak is feketéje, megcsihadtak, mostanra meg van amikor szinte a fél csapat néger, és már le se szarják.
Lehet, hogy ezen a fórumon az az attitűd, hogy jó lenne ugyanez a siker magyarokkal, de akiket én ismerek fradiszurkolók, bérletesek, azok semmivel se örülnének jobban, ha Dzsuzsák, Német Krisztián vagy Radó lenne a siker letéteményese, nekik teljesen jó így is.
Nyilván Simon Tibit, Kellert, Telek Mancit, Lisztest, Lipcseit, Zavát meg Dzurják Csöpit mindenki felidézi, de az egy másik világ volt az egész világfutballban, sokkal kevesebb légióssal. És akkor is volt Kuntics, Kopunovics meg Fatusi Babatunde.
Sobri Jóska
davemayer
VanillaSky
Ha azt kérdezed hogy miért baj az ha magyarként magyar klubcsapat ellen szurkolsz arra inkább nem is válaszolok.
A Ferencváros egy magyar klubcsapat, csak külföldi játszik benne akkor is magyar klubként van besorolva.
davemayer
VanillaSky
Én leszarom az állami pénzből mesterségesen felpumpált Fradit és Vidit, leszarom azt az nb1-et, amiben politikusok csapatai versenyeznek egymással klubcsapatok helyett, amikor nekünk Nyíregyházán csak a nyomort osztották, miközben a falusi Kisvárdát tömik pénzzel, mert az Seszták csapata. De pl Kecskeméten pár éve felépítettek tehetséggel és magántökével egy csapatot, amit a rendszer kiírtott, mert kellett másnak a hely.
Szóval nekem ez a Fradi siker semmit sem jelent. Sőt, csak még jobban undorodom, mert a híres Ferencvárosból, az átkos ellencsapatából pártcsapat lett, pár ember pedig meggyőzi magát, hogy ez így van jól.
Szokol
Vagy ez vagy az amatőr státusz szvsz.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Hehh, a Mutyiland meghúzta a végét...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
bukott is a tippem, gondoltam rakok egy 2-2-t és utána büntetőkkel nyer a Bayern 😕bayern - dortmund 2-2 ,sehol senki?már 3-2
ZoliMP
Kimmich mi gólt lőtt 😊
NB2
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
ilyet gólt még nem láttambayern - dortmund 2-2 ,sehol senki?már 3-2
ZoliMP
Kimmich mi gólt lőtt 😊
NB2
több mint 5 éve
bayern - dortmund 2-2 ,sehol senki?már 3-2
ZoliMP
Kimmich mi gólt lőtt 😊
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 511
bayern - dortmund 2-2 ,sehol senki?
több mint 5 éve
Pedig nem annyira bonyolult. Azt írod, hogy elsődlegesen a Fradi azon érdekét tartod a szemed előtt, hogy minél eredményesebben szerepeljenek, akkor is, ha a ria-riázás csak a szokásos szlogenetek és a csapatból bőven lesz olyan, aki nem érti, hogy mit ordibál a nézőtér, így ha ukrán edző meg afrikai népek rohangásznak a pályán és ezt eredményesen teszik az többet ér, mintha néhány igazi ősmagyar tenné ezt, kevésbé eredményesen. Az esetedben pedig az állampolgárság és a klub származási országa megegyezik. Viszont bőven van olyan ember, akinél ugyanezek a szempontok csak X állampolgárként szurkol Y származási ország csapatának. Viszont ugyanaz a motivációja, hogy a 'sajátjai' eredményesen dolgozzanak akkor is, ha olyan csapattal kerülnek szembe aki megegyezik neki, mint szurkoló állampolgárságával, viszont ennyiben ki is merül a kötődése hozzájuk. Így pl egy Real-Fradi meccsen természetes, hogy a Realnak szurkolnék, mivel teszem ezt 21 éve, a Fradi meg annyit jelent, hogy néha elautózok a népligeti stadion előtt, ezen kívül semmi jelentősége számomra létüknek.Végülis csak azt vezetted le jó hosszan, hogy egy magyar is lehet magyartalan.
VanillaSky
Ez így van, nyilvánvaló, soha nem vitatta senki.
Van antiszemita zsidó, cigánygyűlölő roma, meg oroszpárti ukrán. Nagy az isten állatkertje.
Én leszarom az állami pénzből mesterségesen felpumpált Fradit és Vidit, leszarom azt az nb1-et...Én is leszarom, sőt, az egész gurulósfocit is. A kajak-kenut pláne, a kézilabdát dettó.
Szokol
De csak jó érzés, amikor egy magyar csapat nyer akár gurulósban, akár kézilabdában, akár klubcsapat vagy válogatott, vagy ha egy kajakos szerez aranyat. Nem?
több mint 5 éve
Én a Paksos eset óta vagyok úgy, hogy nem tudok szurkolni a Fradinak. Nyilván előtte se voltak a kedvenceim mondjuk.hát baszki, nem gondoltam volna, valamikor is likeolni fogom egy Fradit kritizáló hozzászólásodat. Eljött ez a nap is 😀
Utalom az olyan csapatokat ( embereket is) akik ha nekik kell valami elvárják hogy úgy , de amikor nekik kéne hasonlót tenni akkor jönnek az ocskábbnál ocskabb kifogások.
Az meg, hogy ezután Kutyatov és Orosz Palcsó munkája is legitimálódik az másik szív fájdalmam, mondjuk ezzel Fradi szurkolok közül is sok egyetért.
Toca
De ettől függetlenül, én félre tudom tenni a klubszimpátiát ilyen szitukban, és holnap szurkolni fogok a Fehérvárnak, mert mégis Magyar csapatról beszélünk.
Szerkesztette: Kenny
több mint 5 éve
Én a Paksos eset óta vagyok úgy, hogy nem tudok szurkolni a Fradinak. Nyilván előtte se voltak a kedvenceim mondjuk.Utalom az olyan csapatokat ( embereket is) akik ha nekik kell valami elvárják hogy úgy , de amikor nekik kéne hasonlót tenni akkor jönnek az ocskábbnál ocskabb kifogások.
Az meg, hogy ezután Kutyatov és Orosz Palcsó munkája is legitimálódik az másik szív fájdalmam, mondjuk ezzel Fradi szurkolok közül is sok egyetért.
több mint 5 éve
Én még egy dolgot hozzátennék: amikor a politika megjelent a hazai fociban és eldöntötte, hogy kinek milyen szerepet szán, akkor megölte a sport, a versenysemlegesség lényegét.Pedig nem annyira bonyolult. Azt írod, hogy elsődlegesen a Fradi azon érdekét tartod a szemed előtt, hogy minél eredményesebben szerepeljenek, akkor is, ha a ria-riázás csak a szokásos szlogenetek és a csapatból bőven lesz olyan, aki nem érti, hogy mit ordibál a nézőtér, így ha ukrán edző meg afrikai népek rohangásznak a pályán és ezt eredményesen teszik az többet ér, mintha néhány igazi ősmagyar tenné ezt, kevésbé eredményesen. Az esetedben pedig az állampolgárság és a klub származási országa megegyezik. Viszont bőven van olyan ember, akinél ugyanezek a szempontok csak X állampolgárként szurkol Y származási ország csapatának. Viszont ugyanaz a motivációja, hogy a 'sajátjai' eredményesen dolgozzanak akkor is, ha olyan csapattal kerülnek szembe aki megegyezik neki, mint szurkoló állampolgárságával, viszont ennyiben ki is merül a kötődése hozzájuk. Így pl egy Real-Fradi meccsen természetes, hogy a Realnak szurkolnék, mivel teszem ezt 21 éve, a Fradi meg annyit jelent, hogy néha elautózok a népligeti stadion előtt, ezen kívül semmi jelentősége számomra létüknek.Nem értem a kérdést.Akkor már csak azt vezesd le, hogy ha lényegtelen, hogy hány magyar meg a kaukázusi rasszhoz tartozó van egy csapatban akkor miért elítélendő, ha 2 klubcsapat ( X és Y nemzetiségű) párharcában a szurkoló (aki pl X nemzetiségű, de Y-nak szurkol ha az a kedvenc csapata)? Akkor mi az összefüggés, ha tényszerűen eredményorientált versenyben a lényeg nem a ria-ria-hungáriázás tartalmi volta, hanem az, hogy aki játszik az eredményt hozzon, ukrán edzővel meg akár 11 random nemzetiségűvel.Így van, nem azt mondon hogy követelik a full magyar csapatot csak páran ezt is hozzáteszik. Egyébként én is leszarom hogy hány magyar van a csapatban, az játsszon aki a legjobb, ha pont magyar annál jobb.Szerintem Kubatovék is teljesen tisztánan vannak azzal hogy a magyarok, de főleg a fradisták is inkább magyarokat szeretnének a pályan látni és a háttérben tesznek is azért hogy ez megvalósulhasson a jövőben.Szerintem ez így nem igaz.
davemayer
Sobri Jóska
davemayer
VanillaSky
davemayer
VanillaSky
több mint 5 éve
Mindenki annak szurkol akinek szeretne, sot, a kedvenc csapat legnagyobb rivalisa(i)nak veresegeert is lehet orulni 😀 (bar nyilvan csak akkor igazi ha haver orra ala lehet dorgolni, remelhetoleg egymas ellenin).En a Puskast leszamitva minden magyar csapatnak szurkoltam eddig, es az egyik legjobb elmenyem volt, Kispest szurkolokent, amikor Brusszelben a szaloniki-i szarmazasu munkatarsammal neztuk a Vidi-PAOKot 😀 (ahol ugye oda-vissza nyert a Vidi).
Azzal h a Fradi/Vidiben nem a magyarok huzoemberek, mar elfogadtam, latszik h nalunk is azert Botka meg Gazdag akik ugy tunnek h megutik a nemzetkozi szintet, akiket kineveltunk. A tobbiek kozt is van tobb jo potencialu, de egy se ferne be a top2 csapatba. Ha ez kell az europai porondhoz, akk ez kell.
Remelhetoleg lesz par magyar aki azert befer majd a jovoben is (Bolla pl a Vidiben), a valogatott miatt.
több mint 5 éve
Gratulálok, jó szurkolást.Pedig nem annyira bonyolult. Azt írod, hogy elsődlegesen a Fradi azon érdekét tartod a szemed előtt, hogy minél eredményesebben szerepeljenek, akkor is, ha a ria-riázás csak a szokásos szlogenetek és a csapatból bőven lesz olyan, aki nem érti, hogy mit ordibál a nézőtér, így ha ukrán edző meg afrikai népek rohangásznak a pályán és ezt eredményesen teszik az többet ér, mintha néhány igazi ősmagyar tenné ezt, kevésbé eredményesen. Az esetedben pedig az állampolgárság és a klub származási országa megegyezik. Viszont bőven van olyan ember, akinél ugyanezek a szempontok csak X állampolgárként szurkol Y származási ország csapatának. Viszont ugyanaz a motivációja, hogy a 'sajátjai' eredményesen dolgozzanak akkor is, ha olyan csapattal kerülnek szembe aki megegyezik neki, mint szurkoló állampolgárságával, viszont ennyiben ki is merül a kötődése hozzájuk. Így pl egy Real-Fradi meccsen természetes, hogy a Realnak szurkolnék, mivel teszem ezt 21 éve, a Fradi meg annyit jelent, hogy néha elautózok a népligeti stadion előtt, ezen kívül semmi jelentősége számomra létüknek.Nem értem a kérdést.Akkor már csak azt vezesd le, hogy ha lényegtelen, hogy hány magyar meg a kaukázusi rasszhoz tartozó van egy csapatban akkor miért elítélendő, ha 2 klubcsapat ( X és Y nemzetiségű) párharcában a szurkoló (aki pl X nemzetiségű, de Y-nak szurkol ha az a kedvenc csapata)? Akkor mi az összefüggés, ha tényszerűen eredményorientált versenyben a lényeg nem a ria-ria-hungáriázás tartalmi volta, hanem az, hogy aki játszik az eredményt hozzon, ukrán edzővel meg akár 11 random nemzetiségűvel.Így van, nem azt mondon hogy követelik a full magyar csapatot csak páran ezt is hozzáteszik. Egyébként én is leszarom hogy hány magyar van a csapatban, az játsszon aki a legjobb, ha pont magyar annál jobb.Szerintem Kubatovék is teljesen tisztánan vannak azzal hogy a magyarok, de főleg a fradisták is inkább magyarokat szeretnének a pályan látni és a háttérben tesznek is azért hogy ez megvalósulhasson a jövőben.Szerintem ez így nem igaz.
davemayer
Sobri Jóska
davemayer
VanillaSky
davemayer
VanillaSky
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
VanillaSky
1 639
Pedig nem annyira bonyolult. Azt írod, hogy elsődlegesen a Fradi azon érdekét tartod a szemed előtt, hogy minél eredményesebben szerepeljenek, akkor is, ha a ria-riázás csak a szokásos szlogenetek és a csapatból bőven lesz olyan, aki nem érti, hogy mit ordibál a nézőtér, így ha ukrán edző meg afrikai népek rohangásznak a pályán és ezt eredményesen teszik az többet ér, mintha néhány igazi ősmagyar tenné ezt, kevésbé eredményesen. Az esetedben pedig az állampolgárság és a klub származási országa megegyezik. Viszont bőven van olyan ember, akinél ugyanezek a szempontok csak X állampolgárként szurkol Y származási ország csapatának. Viszont ugyanaz a motivációja, hogy a 'sajátjai' eredményesen dolgozzanak akkor is, ha olyan csapattal kerülnek szembe aki megegyezik neki, mint szurkoló állampolgárságával, viszont ennyiben ki is merül a kötődése hozzájuk. Így pl egy Real-Fradi meccsen természetes, hogy a Realnak szurkolnék, mivel teszem ezt 21 éve, a Fradi meg annyit jelent, hogy néha elautózok a népligeti stadion előtt, ezen kívül semmi jelentősége számomra létüknek.Nem értem a kérdést.Akkor már csak azt vezesd le, hogy ha lényegtelen, hogy hány magyar meg a kaukázusi rasszhoz tartozó van egy csapatban akkor miért elítélendő, ha 2 klubcsapat ( X és Y nemzetiségű) párharcában a szurkoló (aki pl X nemzetiségű, de Y-nak szurkol ha az a kedvenc csapata)? Akkor mi az összefüggés, ha tényszerűen eredményorientált versenyben a lényeg nem a ria-ria-hungáriázás tartalmi volta, hanem az, hogy aki játszik az eredményt hozzon, ukrán edzővel meg akár 11 random nemzetiségűvel.Így van, nem azt mondon hogy követelik a full magyar csapatot csak páran ezt is hozzáteszik. Egyébként én is leszarom hogy hány magyar van a csapatban, az játsszon aki a legjobb, ha pont magyar annál jobb.Szerintem Kubatovék is teljesen tisztánan vannak azzal hogy a magyarok, de főleg a fradisták is inkább magyarokat szeretnének a pályan látni és a háttérben tesznek is azért hogy ez megvalósulhasson a jövőben.Szerintem ez így nem igaz.
davemayer
Sobri Jóska
davemayer
VanillaSky
davemayer
"Száz ismétlés, heti három éjszaka, négy éven keresztül gondolta Bernard Marx, a hipnopédiaspecialista. Hatvankétezer-négyszáz ismétlés, és az állítás igazsággá válik. Idióták!"