NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 540 — JAFL Tampa GM
Nekem ami feltűnt, hogy az első és a második félidőben is volt 10-15 percünk amikor jobbak voltunk. Ez annak volt köszönhető, hogy tőzsér azokban a periódusokban volt jó. Evvan, nem volt klubja a nyáron. Szalai tényleg jó volt, 65 percig, utána szvsz. váltani kellett volba, sok lehetőség akadt el rajta. Továbbra is probléma, hogy dzsudzsi miatt sokan nem ott játszanak ahol a legjobbukat tudják nyújtani. Storckot sem hibáztatom, nem mert belenyúlni, bízott a csapatában meg lehet érteni. Guzmics kurva jó volt, kb 15 perc után tűnt fel, hogy ő nyomja juhász helyén...
peach
Olyan kapitány nem kell aki nem mer belenyúlni a meccsbe.
Hiányzik a csapatból egy irányítókp(árnyékék) aki az ellen térfelén felvállalja az 1/1et.
több mint 9 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 106 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Nekem ami feltűnt, hogy az első és a második félidőben is volt 10-15 percünk amikor jobbak voltunk. Ez annak volt köszönhető, hogy tőzsér azokban a periódusokban volt jó. Evvan, nem volt klubja a nyáron. Szalai tényleg jó volt, 65 percig, utána szvsz. váltani kellett volba, sok lehetőség akadt el rajta. Továbbra is probléma, hogy dzsudzsi miatt sokan nem ott játszanak ahol a legjobbukat tudják nyújtani. Storckot sem hibáztatom, nem mert belenyúlni, bízott a csapatában meg lehet érteni. Guzmics kurva jó volt, kb 15 perc után tűnt fel, hogy ő nyomja juhász helyén...
peach
Hm?
Mégis kire gondolsz? Egyedül a Stiber-Lovrencsics kettősre lehet rámondani, hogy elkavargatna ott is. Meg talán Németh, ha kihúzódik.

Azért az már mindenképp haladás, hogy nincsenek orbitális balfaszkodások a védelemben. Elek és Tőzsér is visszafele jól teszi a dolgát. Ami a nagyobb baj az az előre játék. Felrúgni az éppen elől lévőre vagy odaadni vagy leadni Dzsuzdsáknak, hogy elfusson és feldobja magát nem a legjobb taktika. Baromira üres a támadó harmad, és nagy a távolság a védők és a csatárok között. Nagyon kéne, hogy valakit felfedezzen és beépítsen oda a kapitány, mert a sérülésből lábadozó Lovrencsics sem váltja azért meg a világot majd.

több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 14 854 — a new hope (again)

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
 hunmob.com/gyerekeket-es-noket-is-tamadtak-a-magyar-rendorok/

Az igen, ezek az elmebetegek képesek kihozni magukat áldozatnak....

több mint 9 éve
Olvasom, hogy gyenge ez a román válogatott és verni kellett volna... A románok legalább passzoltak hármat, négyet a mi térfelünkön, próbálta támadást építeni, mi meg rugdostuk amerre álltunk. Ezek az ívelések meg... Az utóbbi 20 évben az összes válogatott nem ívelt ennyit, mint mi...
JC6
Jó ez a román csapat, 1pontért jöttek annyit adtak ki magukból amennyit kellett.
Megszállták a középpályát, kihozni nem tudtuk a labdát és inkább elíveltük mint, hogy elveszítsük. Mondjuk azt nem értem, hogy miért mindig üres területre. 😀
7pontot veszítettünk eddig hazai pályán.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Olvasom, hogy gyenge ez a román válogatott és verni kellett volna... A románok legalább passzoltak hármat, négyet a mi térfelünkön, próbálta támadást építeni, mi meg rugdostuk amerre álltunk. Ezek az ívelések meg... Az utóbbi 20 évben az összes válogatott nem ívelt ennyit, mint mi...
több mint 9 éve
Stork bammeg.. Stieber súlytalan volt, Szalay elfáradt...látszik, hogy nincsenek játékban...Szalay egy-két ígéretes kontrát megakasztott a pontatlan passzaival. Miért nem lehetet behozni a 60.ban Lovrencsicset? A fáradt védők ellen 20percre jó lett volna Böde is a végén..Belfastban nehezebb lesz..
több mint 9 éve
Nem gondolhatja senki komolyan, hogy egy Hajnallal vagy Bödével teljesen más lett volna a meccs képe....
Az alibi király Hajnallal, megáll az ész...

több mint 9 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Palinál se volt szép játék,de nem volt kidolgozott helyzetünk egy olyan meccsen ahol nyerni kellett volna,mindegy végülis.
Kenny
Dárdaival épp ilyen meccs lett volna. Vele sem volt kidolgozott helyzetünk a román, finn hazai és görög meccsen. De tán Feröer ellen sem. Kimehetnénk egy Egervári szerű "taktikával". Jobb meccseket játszanánk, amiben lehet benne lenne egy 2-2, netán egy győzelem, de inkább benne lenne egy 0-3.

Kíváncsiságból összeírtam az észak-írek játékosait a tegnapi meccs alapján:
Kezdő:
GK: Michael McGowern, klub: Hamilton (SCO), idén 6 meccs - 540 min
JV: Conor McLaughlin, klub: Fleetwood (ENG 3.), 5 - 450
KH: Johnny Evans, klub: WBA (ENG), 0
KH: Gareth McAuley, klub: WBA, 4 - 390
BV: Chris Baird, klub: Derby (ENG 2.), 6 - 540
VKP: Olivier Norwood, klub: Reading (ENG 2.), 7 - 657
KP: Chris Brunt, klub: WBA, 4 - 282
KP: Steven Davis, klub: Southampton (ENG), 7 - 531
JSZ: Jamie Ward, klub: Nottingham (ENG 2.), 4 - 273
BSZ: Stuart Dallas, klub: Leeds (ENG 2.), 6 - 490
CS: Kyle Lafferty, klub: Norwich (ENG), 0

Cserék:
KH: Craig Cathcart, klub: Watford (ENG), 4 - 360
VKP: Corry Evans, klub: Blackburn (ENG 2.), 3 - 146

Pad:
GK: Trevor Carson, klub: Hartlepool (ENG 3.), 0
GK: Maik Taylor (kapusedző)
KH: Paddy McNair, klub: ManUtd (ENG), 0
KH: Aaron Hughes, klub: Melbourne City (AUS), 0
BV: Shane Ferguson, klub: Millwall (ENG 3.), 4 - 269
KP: Paddy McCourt, klub: Luton (ENG 4.), 4 - 254
JSZ: Niall McGinn, klub: Aberdeen (SCO), 11 - 890
CS: Will Grigg, klub: Wigan (ENG 3.), 6 - 524
CS: Josh Magennis, klub: Kilmarnock (SCO), 6 - 413
CS: Caolan Lavery, klub: Sheffield Wednesday (ENG 2.), 2 - 113

Szóval azért ott sincsenek nagy spílerek. Van 3-4 stabilan játszó PL játékos, többen a másodosztályban. (Nincs kétségem 1-1 meccsen vélhetően a magyar NB1 krémje jobb, mint az angol 2. eleje, de ha ezt kihúzom arra a 46 meccses bajnokságra... hááát). S ez a Kyle Lafferty elég gólérzékeny a válogatottban. Brusztolós csapat, régi angol vonalat képviselik, pontrúgásokban jók, játékban sztem nem tudnak többet, mint mi. Viszont ők vannak kényelmes pozícióban. Nekünk nyerni kell.

Jah igen. Fiola előtt le a kalappal. Előre fele sokat nem tud hozzátenni, de a védőmunkáját becsülettel megoldotta. Végén még találunk egy használható jobb bekket.

Szerkesztette: tüsi91
több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 474 — Keep pounding
Azt sikerült megőrizni, amit Dárdai felépített, stabil védekezés, harcosság, egy-két ellenakció és pontrúgás.
Sztem ez pozitívum, én ebbe sem bíztam.

Erre lehet építeni Belfastban is, ott is a döntetlenből kell kiindulni, persze figyelni kell az albán és a norvég meccs eredményét, mert velük harcolunk a legjobb harmadik helyért. Ha rosszul alakulnak ott a dolgok, akkor a végén már többet kell kockáztatni.

Amúgy lehet ekézni Szalait, de sztem a legjobbunk volt előrefele, harcolt, ütött-vágott, minden csínybe belement, a labdakihozatalokban és a pontrúgások kiharcolásában is hasznos volt. És igen, kakaskodott szinte minden esetben, de ez egy ilyen meccs volt, nem a jófiúkra volt szükség. A három csatár közül, messze ő játszott a legjobban, Németh és Nikolics súlytalan volt hozzá képest.

Nekem tetszett a felfokozott hangulat a játékosok részéről, átjött, hogy minden áron győzni akarnak, egy ilyen meccsen így kell játszani. Hogy nem sikerült nyerni? Ez egy ilyen sport, két csapat játszik, és sajnos a másik oldalon is mindent megtettek a sikerért. Ebből lett ez az unalmas, de igen harcos döntetlen.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 025 — Omar's Coming Yo!
Szerintem egy Böde kurvára akkor is befért volna ide. no mindegy.
Gergőbácsi
Fradistaként mondom hogy Böde k_rva gyenge nemzetközi szinten,láttuk mit csinált a bosnyákok ellen.
Annak mondjuk kifejezetten örülök,hogy az mlsz-nek nem sikerült áttolnia azt a kampányát hogy ne fütyüljék ki a bent lévők a román himnuszt.Ligetben is jó volt a hangulat.
Palinál se volt szép játék,de nem volt kidolgozott helyzetünk egy olyan meccsen ahol nyerni kellett volna,mindegy végülis.

több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 643 — Axel Foley
Egy dolgot akartunk, legyen meg a null-null. Ha sikerül valami plusz az jó, ha nem az sem baj.
Rosszabb eredményt vártam, nem vagyok elégedetlen.

több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 666 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hát ez..... lehet én vártam túl sokat. Azért támadásban illett volna sokkal többet, Mondanám azt, hogy nincs középpályánk, de azért van egy Zsuzsi vagy egy Tőzsér akiknek illett volna jobban segíteni az elöl lévőket.

Reméljük az Észak-Írek ellen nem lesz nagy bukó... (te jó ég ilyet leírni...azért ez mindent elmond az állapotokról.)
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Nekem egy valami tűnt fel, ami korábban nem volt jellemző a csapatra: nagyon sok a duma. A bíróval, a partjelzővel, az ellenféllel. Sok a kakaskodás, rugdosódás, alattomosság. Bár lehet a hangulat rájuk is átragadt a nézőtérről. Sokan ugye románt öltek volna, habzó szájjal...
Az ellenfél himnuszának kifütyülését pedig az egyik legnagyobb tahóságnak tartom. Volt olyan, aki fel sem állt... Lehet, hogy fordítva is ez volt, nem emlékszem, de azért mi legyünk már kulturáltabbak, hiszen valamilyen szinten ez egy alapvető dolog a nagy világban. Meccs után is mit csináltak? Semmi keresnivalójuk a stadionban...
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 023 — The Mathematician
Hajnal b+, jóhogy nem Koman

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Toca Minnesota Vikings 19 368 — Vikings fan
Gergőbácsi
az a baj, hogy láttuk mikor Böde játszott a válogatottban
úgy nyomták el, mint a csikket
ami itthon elég, az a külföldi védők ellen édes-kevés
NB2
Lehet befert volna, lehet tobbet csinal mint a fent levok. De perpill nincs aki iranyitson ha nincs Gera.
Ha mar Fradista hianyzott akkor inkabb Hajnal aki iranyithatta volna a valogatottat.
Storck Dardai utan egy biztos X-re ment a jatek egyik elemeben se kockaztatott. Ez nem feltetlen hiba viszont innentol minden pont kell es ha az eszakvirek ellen nem nyerunk nem fogunk kijutni.
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 24 910 — nabege2@yahoo.com
Gergőbácsi
az a baj, hogy láttuk mikor Böde játszott a válogatottban
úgy nyomták el, mint a csikket
ami itthon elég, az a külföldi védők ellen édes-kevés
több mint 9 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 029 — Packers Suicide Squad

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 313
Tétmeccsen kb. 500 perce nem kaptunk gólt. Persze az ellenfelek se világverők, de azért ez nem semmi.
több mint 9 éve
Közben a patkányok szépen szemléltetik, mért fordul fel a gyomra az embernek, amikor a meghurcolásról, adatlopásról, zsarolásról, vénaszkennerről nyavajognak.

több mint 9 éve
Hát a csapat jelenleg ennyit tud, nem nagyon volt benne a meccsben a győzelem.
Elek mellé nagyon kellett volna Gera, mert Tőzsér már sokadjára súlytalan. Védekezésben nem a legjobb, de cserébe a támadásokat se segíti az urban legend kategóriájú kulcspasszaival....
Leandro szánalmas volt, jó lenne helyette egy Fiolát találni valahol.

több mint 9 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 025 — !SuPeR6BoWL!
Szinkrontolmács best of a végén, ki látta, hallotta?
Csak nem Kondás Elemér volt az?
Öööööööööö....eeeeööö.....öööööö

M4 xD
JC6
Felejthetetlen volt. 😀
Egyébként azt nem értem, hogy egy némettel miért nem lehet németül beszélni? Nem olyan nehéz németül tudó embert találni.
| Szerintem az unió is a szinkrontolmácsok miatt ennyire működőképtelen, mert senki nem érti, hogy mit beszél a másik. |
James007
Kézjelekkkel lehet többre mentek volna mint a Bűnvadászokban Terence Hill és Bud spencer 😀

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 703 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
jah és köszönöm Juhásznak, hogy nem bírt értelmesen gondolkodni és sikeresen megakadályozott egy Tőzsér-Lovre cserét!
NB2
igen Lovrencsicset én is vártam...
Szalai meg.. hát amennyire szimpatikus játékos volt anno, most fetrengések, és szakadatlan pofázások jellemzik. Sajnálom. Nagyon érett már a csere a végére.

több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 023 — The Mathematician
origo:

Ebből szinte biztosan komoly büntetés lesz

Megy a lelátón a "szarromániázás" meg a "Lesz még Erdély Magyarországé". Ismerve az UEFA szigorát ilyen kérdésekben, csak abban bízhatunk, hogy nem az egész stadiont, csak mondjuk egy szektort zárat be a szövetség.

NOOORMÁLIS???? Azért ennél jóval többért sem kapnak máshol semmit! Persze ha megint lesznek hazaáruló jóakarók!
NB2
mind2 csapat elég keményen vizsgálat alatt áll

az nem merült fel hogy esetleg van olyan teszem azt belga aki megtanult magyarul?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 854
Szinkrontolmács best of a végén, ki látta, hallotta?
Csak nem Kondás Elemér volt az?
Öööööööööö....eeeeööö.....öööööö

M4 xD
JC6
Felejthetetlen volt. 😀
Egyébként azt nem értem, hogy egy némettel miért nem lehet németül beszélni? Nem olyan nehéz németül tudó embert találni.
| Szerintem az unió is a szinkrontolmácsok miatt ennyire működőképtelen, mert senki nem érti, hogy mit beszél a másik. |