NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 14 854 — a new hope (again)
Sebők Vili!

Éppen ezaz ozi, ez a következmények nélküli ország és amíg vikiék vannak az is marad. Az, hogy csányi vagy vmeik másik csókos ül a székben tökm1. Sajnos. Nem az a lényeg ki mennyire ért hozzá, mit és hogyan akar tenni, hanem, hogy ki mekkora haver és hányan élnek nagyon jól meg belőle...

Amúgy bognár gyuri egészen félelmetes, hogy már megint itt szakért a képernyőn...valamit nagyon tud ez az ember képtelen vagyok feldolgozni, hogy vajon mit...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 305 — Je suis kobranadrág
"ne várjunk EZEKTŐL spanyol futballt..."
Ez aztán szakértői nyilatkozat. Faszparaszt.
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 023 — The Mathematician
a szakma krémjét élmény hallgatni ahogy elemez
ki a 3. srác a 2 "zseni" mellett?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
YoungZeeZee 8 555
nst.reblog.hu/szep-remenyektol-a-bunbakig-a-roman-valogatott-lejtmenete

Erdekes iras...kicsit magyaros.
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 17 142
...ha jobban belegondolunk, akkor a magyar focival közép, és főleg hosszú távon a lehető legrosszabb dolog ami megtörténhet az az, ha véletlenül a szerencsés körülmények összejátszása miatt csapat nélkül, de kijut valahogy. Hosszú évekre konzerválni fogja ezt az irányt ami láthatóan sehová nem vezet. (és picit most hagyjuk a mekkora lökést adhat stb lózungokat, és a kötelező szurkolói optimizmust) szvsz
ozibozi
Ez hülyeség már bocs. Amíg vikiék vannak a főnöki székben ugyanúgy a tejnek álcázott hígfosban fog úszkálni a magyar futball, csak ha kijutnánk legalább örömködhetnénk egy kicsit és lenne három meccs amin annyira izgulhatunk mint a 86 után születettek még soha. A jövőre való tekuntettel nem oszt, nem szoroz, hogy kijutunk vagy sem. Max annyit, hogy eladunk 3-4 20 éves kölköt külföldre ami válogatott szintet lrgalább a mostani színvonalat konzerválná.
peach
pont azért oszt vagy szoroz, mert amíg vikiék vannak hatalmon lenne lehetőség elindulni előre,pénz paripa fegyver mert ha most bemérgesedik a törpe, sanszos hogy egy teljes szakmai váltást eszközöl, ha pedig a csányi féle sikercsapat +berczi sándorok maradnak a következő 10 akárhány évre, az nem jelent semmi jót közép és hosszú távon csak a folyamatos lecsúszást. Nem vitatom az örömködést, biztos én is azt tenném, sőt ha tovább jutnánk..én csak ezt gondoltam tovább.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 025 — Omar's Coming Yo!
Kalmár kezd,34 percet játszott a bundás2-ben,ez alapján igen kiváncsi vagyok a kezdő maradék részére 😀
Kenny
 pbs.twimg.com/media/COUToC-UkAAeBms.png
baggio
1-2

több mint 9 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 422 — no es importante
Kalmár kezd,34 percet játszott a bundás2-ben,ez alapján igen kiváncsi vagyok a kezdő maradék részére 😀
Kenny

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Tejesember 256
Csak engem zavar kurvára, hogy egyáltalán nem érezni a válogatott esetében, hogy szeretnénk megszerezni az első 2 helyet?
Borbinho
Nem csak téged zavar. Én is azt vettem már észre a görögöktől fogva, hogy pusztán a 3. helyre pályáznak a fiúk. Oké, megértem, hogy ne álmodjunk nagyokat, de ettől azért jobban megerőltethetnék magukat.
több mint 9 éve
ott a nem balhézni érkezők is igencsak szorult helyzetben voltak és kezdték dobálni a rendőröket.
Bazzani
Érdekes.
Hanni
Szegények, hát nem érted? Meg kellett dobálni a rendőröket. 😕
Amadeus91
Te mit csináltál volna amikor folyamatosan préselnek a falhoz? Jajj rendes rendőrbácsi ne csinálja már ugyan.
Remélem csak játszod a hülyét.
Bazzani
Alapból nem megyek olyan helyre, ahol a falhoz préselnek. Valamièrt a Szabó Ervinben még nem löktek közénk könnygázt és nem préseltek minket a falhoz.
Többit már Józsi leírta.
Amadeus91
Tehát nem nagyon vagy kompetens szurkolói témában,vagy azért a Szabó Ervin válogatott meccseit látogatod?
Kenny
Nem, te könyvtár témában nem vagy kompetens. Meg is látszik rajtad.
Amadeus91
nice comeback!

több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 14 854 — a new hope (again)
...ha jobban belegondolunk, akkor a magyar focival közép, és főleg hosszú távon a lehető legrosszabb dolog ami megtörténhet az az, ha véletlenül a szerencsés körülmények összejátszása miatt csapat nélkül, de kijut valahogy. Hosszú évekre konzerválni fogja ezt az irányt ami láthatóan sehová nem vezet. (és picit most hagyjuk a mekkora lökést adhat stb lózungokat, és a kötelező szurkolói optimizmust) szvsz
ozibozi
Ez hülyeség már bocs. Amíg vikiék vannak a főnöki székben ugyanúgy a tejnek álcázott hígfosban fog úszkálni a magyar futball, csak ha kijutnánk legalább örömködhetnénk egy kicsit és lenne három meccs amin annyira izgulhatunk mint a 86 után születettek még soha. A jövőre való tekuntettel nem oszt, nem szoroz, hogy kijutunk vagy sem. Max annyit, hogy eladunk 3-4 20 éves kölköt külföldre ami válogatott szintet lrgalább a mostani színvonalat konzerválná.

Szerkesztette: peach

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 422 — no es importante
ozibozi
What?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 3 365
jelenleg:

Törökország 12 pont 8 meccs (11-9) -6 pont a Kazahok ellen = 6 pont
Izrael 13 pont 8 meccs (14-9) -6 pont Andorra elleni = 5 pont
Ukrajna 15 pont 7 meccs (12-3) -3 pont tuti de lehet -6 lesz =12 pont
Írország 12 pont 7 meccs (16-5) -6 pont Gibraltár ellen = 6 pont
F nagy valószínűség szerint kilőve, szinte mind a 3 csoport3. esélyes játszik még az utolsóval legyen 6-7 pont
Oroszország 11 pont 7 meccs (10-4) -1 pont Moldova ellen de még játszanak velük = 10 pont
Horvátország 15 pont 8 meccs (16-5) -3 pont Málta ellen = 12 pont
Albánia 11 pont 5 meccs (7-2) - bár egy ellenféllel kevesebb

Josszi
szívesen 😀
JC6
Bocsi az erdem a tied az editalas elbenazasa az enyem volt 😉

The Amazing Racoon
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 17 142
több mint 9 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
...
gabtsi
Erre ha lehetne nem egy like-ot nyomnék. Tökéletesen egyetértek.

A média megint feltúrbózta a hangulatot, megint elhitette a néppel, hogy igen most. Rengeteg elégedetlen embert kell olvasni pont ezért. A románok elleni meccs pont úgy alakult, ahogy alakult volna Dárdaival is, éppúgy ahogy pl a görög 0-0 is lezajlott. Én őszintén megmondom felállva tapsolok a legutóbbi 5 meccsen mutatott védekezésért. Ez természetesen a támadójátékunk rovására megy, de valóban, ha nem kapsz gólt már nem kapsz ki. S egy gólt még mindig könnyebb találni, mint pl 3-at. Ma is hasonló meccs lesz.
több mint 9 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 897
 444.hu/2015/09/07/letoltendo-bortonbuntetest-kaptak-az-ultrak-a-penteki-balhe-miatt/

Majd mindjárt meg lesz itt magyarázva az ultra fanok által, hogy miért volt ez rossz döntés.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 495 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Van egyátalán még esélyünk kijutni az Eb-re? Annyi mindent összehallottam már, hogy nem is tudom lassan hogy mivan.
Coolearie
ha komoly a kérdés:
akkor van, jelenleg 3. helyen vagyunk, és ez szinte tuti, hogy meg is lesz. A csoportok első 2 helyezettje + a legjobb csoportharmadik automatikusan kijut, a többi csoportharmadik pedig egymással pótselejtezőzik. Szóval igen, van esélyünk kijutni az EB-re, a pótselejtezős hely (szinte) tuti

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 023 — The Mathematician
van, a pótselejtezőre jó esélyünk van az egyenes ágra nem annyira

amúgy SANYIt a kezdőbe 😀 németeket is hogy elverte anno egyedül 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
Van egyátalán még esélyünk kijutni az Eb-re? Annyi mindent összehallottam már, hogy nem is tudom lassan hogy mivan.
több mint 9 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 495 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Mondjuk ami még felb*sz az az, hogy Szalainak kurvára nincs cseréje. Van két gyors, fürge csatárunk, Némó és Nikolics, akik remek formában vannak. Meg van a lóbaszó Szalai, aki 3 éve a nevéből él. Az logikus, hogy 1 nagy 1 pici csatár (lásd Cityben Aguerö-Dzeko elég jó volt)...de könyörgöm lehet akár mekkora fos a Szalai, akkor is a másik 2t fogják cserélgetni. Ha már "beálló" kell előre, akkor miért nem kapott Böde Dani meghívót? Nem vagyok se fradis se Böde párti, sőt szerintem egy nagyon botos csatár, de akkor is gólérzékeny (itthon legalábbis)...És hajt, küzd, ráadásul full őszinte, szerethető. Inkább lenne 11 ilyen "botos" de hajtani akaró és tudó játékosunk, mint egy Szalaink...(akit nagyon sokáig tiszteltem azért a bizonyos nyilatkozatáért, de eléggé segget csinált a szájából...)...Esküszöm hamarabb tapsolnám meg a srácokat ha (pl Bödével) vért izzadva egy küzdős meccsen kikapnánk akár itthon a románoktól, mint hogy megdicsérjem őket a biztos 1 pontért...

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
jelenleg:

Törökország 12 pont 8 meccs (11-9) -6 pont a Kazahok ellen = 6 pont
Izrael 13 pont 8 meccs (14-9) -6 pont Andorra elleni = 5 pont
Ukrajna 15 pont 7 meccs (12-3) -3 pont tuti de lehet -6 lesz =12 pont
Írország 12 pont 7 meccs (16-5) -6 pont Gibraltár ellen = 6 pont
F nagy valószínűség szerint kilőve, szinte mind a 3 csoport3. esélyes játszik még az utolsóval legyen 6-7 pont
Oroszország 11 pont 7 meccs (10-4) -1 pont Moldova ellen de még játszanak velük = 10 pont
Horvátország 15 pont 8 meccs (16-5) -3 pont Málta ellen = 12 pont
Albánia 11 pont 5 meccs (7-2) - bár egy ellenféllel kevesebb

Josszi
szívesen 😀
több mint 9 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 897
ott a nem balhézni érkezők is igencsak szorult helyzetben voltak és kezdték dobálni a rendőröket.
Bazzani
Érdekes.
Hanni
Amadeus91
Te mit csináltál volna amikor folyamatosan préselnek a falhoz? Jajj rendes rendőrbácsi ne csinálja már ugyan.
Bazzani
Alapból nem megyek olyan helyre, ahol a falhoz préselnek. Valamièrt a Szabó Ervinben még nem löktek közénk könnygázt és nem préseltek minket a falhoz.
Többit már Józsi leírta.
Amadeus91
Tehát nem nagyon vagy kompetens szurkolói témában,vagy azért a Szabó Ervin válogatott meccseit látogatod?
Kenny
Nem, te könyvtár témában nem vagy kompetens. Meg is látszik rajtad.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
azt kell látni, hogy ennél több nem igen fér ki.

szóval Urbán Flóri is agitálhat a románok/storck ellen, hogy bezzeg a magyar edzők, meg nyerni kell, de semmilyen realitása nincs sajnos. a szerencsét leszámítva persze, ami lehet nekünk is, és volt is.

ami sanszunk az, hogy stabilan védekezünk, és próbálunk támadni amennyire lehet, és ha szerencsénk van találunk egy gólt. ennek a legfőbb oka, hogy se középpályánk, se középpályásunk, se csatárunk nincs. úgy értem olyan, aki meg tudja tartani a labdát, le tud 1az1-ben venni valakit a pályáról gyorsan gondolkodni, és kevés helyzetből rúgni egy gólt. egy sem.

addig marad az, hogy vannak nagydarab védőink hátul, akinek kb annyi utasítást tudsz adni, hogy ha hozzád kerül a laszti, akkor ne finomkodjál, mert baj lesz belőle, amerre állsz arra rúgjál bele egy hatalmasat.

el kell felejteni végre, hogy mi vagyunk európa brazilja, meg majd mi faszra húzunk mindenkit, mert ennek semmilyen realitása nincs. hajthatunk küzdhetünk, és akkor egy ilyen rendszerben, ahol a 3. is továbbjuthat, lehet esély. de ennél gyengébb csoportba nem igen fogunk már kerülni, és itt is sikerült 8 meccsen 5 gólt rúgni, amivel a 12 pont óriási bravúr (mást ne mondjak Feröer is 5 gólos, csak amíg mi hármat kaptunk, ők 11-et).

tegyük össze a kezünket, hogy van még miért izgulni, dőljünk hátra és próbáljuk élvezni ami még hátravan. ha feröert verjük itthon, akkor tuti megvan a 3. hely, ma játszhatunk bátran pont ezért, így bízom benne, hogy valamivel látványosabb lesz a játékunk, de ez továbbra sem realitás. erről beszélt Dárdai is folyamatosan, csak amíg neki van hitele, addig Storck csak egy német - nem magyar, aki kineveztette magát kapitánynak, és nem akar velünk hiú ábrándokat kergetni mint sok elődje tette.

ha a realitás talaján tudunk maradni, és kicsit felette teljesíteni, akkor az már előrelépés. és reméljük, hogy egyszer valaha a híres magyar edzők is ki tudnak nevelni egy generációban 3-4 épkézláb játékost. akkor majd lehet miről beszélni.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 9 éve
Csak engem zavar kurvára, hogy egyáltalán nem érezni a válogatott esetében, hogy szeretnénk megszerezni az első 2 helyet? Arra ne apelláljunk már, hogy pont mi leszünk a legjobb 3. helyezett. Kb albánokat (meg max még Izraelt) tudnánk csak kiejteni pótselejtezőn...Nagyon úgy tűnik (nekem), hogy elérjük a 3. helyet, és akkor mondhatjuk, hogy baszki ez azért már valami, mert pótselejtező. Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen...Csak nagyon simán ki fogunk zúzni ha kapunk pl egy Törökországot.
A Pinyő féle észak-ír itthoni zakóból ha csak egy X lett volna, már sokkal jobban állnánk. Engem mégis legjobban a görögök ellen itthon elbukott 2 pont zavar...Ott se éreztem (a két kihagyott kva nagy "helyzet" ellenére), hogy meghalnának a srácok a győzelemért...ne kapjunk ki, és kész. Ez szép és jó, de nem elég. könyörgöm a görögök kikaptak 4/4x Athénban, ráadásul gólt se lőttek...Oda-vissza kikaptak Feröertől...
Lehet majd beszélni az előrelépésről, meg pótselejtezőről, de azon kívül, hogy stabilabbak lettünk, nem sok minden változott (ugyan úgy reménytelenül messze vagyunk a nyugattól, de még a környező országoktól is, pl horvát-szlovén-szlovák-román)...

több mint 9 éve
Bazzani
Érdekes.
Hanni
Amadeus91
Bazzani
Többit már Józsi leírta.
Amadeus91