Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 681 — "Montoya por favor!"
Ehhez illik stez mondása, mindenkit megbaszunk, a nőket, az oroszokat a törököket és a szerbeket 2szer is oda-vissza 😊

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 331 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hú banyek ezt, hogy hozták össze 😀 Ennél mondjuk a román ukrán szlovák trió lett volna izgibb (teoretikusan írtam) 😛
több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 29 065 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Orosz
Török
Szerb
Magyar

Erős túrák 😀
Kenny
Pont akartam írni. Vannak itt régről gyökerező sérelmek 😊
Meg kell baszni mindet, nyugodjon a néplélek.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 514 — Omar's Coming Yo!
Orosz
Török
Szerb
Magyar

Erős túrák 😀

több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 20 966
Ez igaz, de az igazán jó kapusok nagyátlagban azért előbb-utóbb jó csapatokhoz kerülnek. 😉
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 47 677 — Whoops, looks like something went wrong.
Folyamatosan Jól védeni egy kiesés ellen küzdő, vagy akár egy középcsapatban is, az nem feltétlen jelenti azt, hogy fog az menni egy nagy csapatban is, a válogatott pedig sokszor még ennél is jóval bonyolultabb.
ozibozi
Semmivel sem bonyolultabb, ha valaki eleg profi es mentalisan rendben van, illetve tudja is helyen kezelni a dolgokat.

több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 20 966
Folyamatosan Jól védeni egy kiesés ellen küzdő, vagy akár egy középcsapatban is, az nem feltétlen jelenti azt, hogy fog az menni egy nagy csapatban is, a válogatott pedig sokszor még ennél is jóval bonyolultabb.
több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 269 — Cowboys fan
Második gól tisztán Lovrené. Minden ilyen szitu előtt még a megyében is elmondom, hogy akkor a bal hátvéd mögé a baloldali KH, amögé a jobb oldali KH és így tovább biztosít. Hát itt Lovren úgy helyezkedett, mint egy tőgyarcú barom. Első gól érzésem szerint a könnyelmű Fabi és VVD, a meccsen meg jobb volt a Watford. Ilyen meccseken látszik mekkora teljesítmény is egy egész szezonon keresztül az ilyeneket elkerülni.

Fradi meccs meg... Élőben néztük, mert ajándék volt faternak, de bár ne lett volna, mert ez minden volt csak élvezetes nem. Olyan dolgokat láttam, hogy nem hittem el, hogy ez első osztály. Nem is mennék bele. Borzalmas.
kristóf17
két méterrel kellett volna van Dijk mögött állnia, hogy egyáltalán legyen esélye tisztázni, és ha nem sikerül, akkor meg azért van lecseszve, mert elkúrta a lesreállítást.
a magas védelmi vonalnak ez a hátránya, gyors csatárnál esélyt sem szabad adni az indításokra.
persze lehet Lovrent okolni mindenért is, de az a helyzet, hogy amit az oldalvonalnál leművelt az a pár ember, azért megye egyben leordítja az edző a hajadat.
slowmotion
Általában egyetértek veled, de most nem, mivel én a Lovren kedvelők sorába tartozom. Sokkal inkább, mint azt gondolná bárki, de akkor is hibázott. Ki kellett volna segítenie, mivel nem lassú gyerek, így ha ügyesen helyezkedik sima. Ezzel nem tolom rá a teljes felelősséget, mert amint mondod az oldalvonalas sztorit, az úgy is van, de nem is fogom védeni a hibáját, csak azért, mert sokan 100-ból 99-szer fröcsögnek róla együgyű emberek idiótaságokat. Viszont szerencsére nem ezen ment el.
kristóf17
de hát mennyit vert rá Sarr? két-három métert harminc méteren. azért mondom, hogy két méterrel kellett volna VVD mögött állnia, egyszerűen lassabb volt a támadónál, másképp nem ért volna oda időben.
több mint 6 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Második gól tisztán Lovrené. Minden ilyen szitu előtt még a megyében is elmondom, hogy akkor a bal hátvéd mögé a baloldali KH, amögé a jobb oldali KH és így tovább biztosít. Hát itt Lovren úgy helyezkedett, mint egy tőgyarcú barom. Első gól érzésem szerint a könnyelmű Fabi és VVD, a meccsen meg jobb volt a Watford. Ilyen meccseken látszik mekkora teljesítmény is egy egész szezonon keresztül az ilyeneket elkerülni.

Fradi meccs meg... Élőben néztük, mert ajándék volt faternak, de bár ne lett volna, mert ez minden volt csak élvezetes nem. Olyan dolgokat láttam, hogy nem hittem el, hogy ez első osztály. Nem is mennék bele. Borzalmas.
kristóf17
két méterrel kellett volna van Dijk mögött állnia, hogy egyáltalán legyen esélye tisztázni, és ha nem sikerül, akkor meg azért van lecseszve, mert elkúrta a lesreállítást.
a magas védelmi vonalnak ez a hátránya, gyors csatárnál esélyt sem szabad adni az indításokra.
persze lehet Lovrent okolni mindenért is, de az a helyzet, hogy amit az oldalvonalnál leművelt az a pár ember, azért megye egyben leordítja az edző a hajadat.
slowmotion
Általában egyetértek veled, de most nem, mivel én a Lovren kedvelők sorába tartozom. Sokkal inkább, mint azt gondolná bárki, de akkor is hibázott. Ki kellett volna segítenie, mivel nem lassú gyerek, így ha ügyesen helyezkedik sima. Ezzel nem tolom rá a teljes felelősséget, mert amint mondod az oldalvonalas sztorit, az úgy is van, de nem is fogom védeni a hibáját, csak azért, mert sokan 100-ból 99-szer fröcsögnek róla együgyű emberek idiótaságokat. Viszont szerencsére nem ezen ment el.
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 150 — #NoStress
2022-ben a Puskásban lesz az Európa Liga döntő!
nagir
Egy török és egy orosz csapat között.
De a választások után.
Na most már van tétje a 22-es választásnak Orbán számára is.

több mint 6 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 490 — Bla, bla, bla
2022-ben a Puskásban lesz az Európa Liga döntő!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 509
ter Stegen mekkorát védett 😮
remélem ő lesz a kezdő az EB-n
Heisman Trophy
Aztán kapott két gólt a rövidre miközben Neuer elég jó formában van csak divat lett őt szidni.
csebi
ebből mondjuk az első talán megbocsátható. jól reagálta le a labda eredeti útvonalát, csak Piké szerencsétlenül ért bele.
slowmotion
A masodiknal se volt szerencseje.pont ugy pattant meg h a keze alatt ment el.ugyebar a realos mikozben csuszott rugott egy verholyagot...
Nalam is ter stegen lenne a kezdo.
ZoliMP
az első gólnál a beadás teljesen reális lehetőség volt, sőt be is akarta adni a csávó, arra szerintem jól mozdult TS, csak a flippert már nem tudta lereagálni.
a második gólnál jött ugyan a hullám, de a szöszi csókának erről fogalma sem volt, ott nagyon a rövidet kellett volna fogni, de felkínálta neki a kapus, az szerintem inkább kapushiba, mint nem.
slowmotion
Igen, a masodiknal en is rakerdeztem volna nala, hogy megis mi volt, de nagyobb szazalekban volt szerencseje ott a realnak, mint hogy a kapus hibazott.
Az elso golrol meg abszolut nem tehetett.
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 28 177 — nabege2@yahoo.com
 foci.444.hu/2020/03/02/miert-gyulolik-a-nemet-szurkolok-az-ellenfeluknel-is-jobban-dietmar-hoppot
Vrij6
 www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/mecenas-hoffenheimben-a-hopp-sztori-es-ami-mogotte-van-2750685
több mint 6 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 080 — Слава Україні! Героям слава!
 foci.444.hu/2020/03/02/miert-gyulolik-a-nemet-szurkolok-az-ellenfeluknel-is-jobban-dietmar-hoppot

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
Heisman Trophy
Aztán kapott két gólt a rövidre miközben Neuer elég jó formában van csak divat lett őt szidni.
csebi
ebből mondjuk az első talán megbocsátható. jól reagálta le a labda eredeti útvonalát, csak Piké szerencsétlenül ért bele.
slowmotion
A masodiknal se volt szerencseje.pont ugy pattant meg h a keze alatt ment el.ugyebar a realos mikozben csuszott rugott egy verholyagot...
ZoliMP
az első gólnál a beadás teljesen reális lehetőség volt, sőt be is akarta adni a csávó, arra szerintem jól mozdult TS, csak a flippert már nem tudta lereagálni.
a második gólnál jött ugyan a hullám, de a szöszi csókának erről fogalma sem volt, ott nagyon a rövidet kellett volna fogni, de felkínálta neki a kapus, az szerintem inkább kapushiba, mint nem.
slowmotion
Ne vicceljünk már, ter Stegen idén God módban nyomja, ő tartja még életben ezt a katalán egyletet.
Kb nincs is jelenleg olyan kapus, akit helyette racionális érvek mentén kellene választani egy csapatba. (Jó talán Oblak, de ő meg úgyse játszik az EB-n)
FLZOLI
itt nem a god mode-ról volt szó, hanem hogy melyik gól volt az övé
több mint 6 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Kepa szerintem nincs top10ben sem a ligaban...
Stez
az a baj edzőként és kapusként se...:/

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Fú de ócska ez a Real keret, de a Barca még nagyobb gödörben van. No Messi no Party.

Carvajalt meg kell kovessem, profi második félidőt hozott. Valverde meg ultra nagy király
FLZOLI
Igen, Carvajal sokat javul a City meccshez képest. Mondjuk a Barca játéktudásban jelenleg nincs a City szintjén.
De ennyit számít ha Kroos kezd, iszonyat nagy intelligenciája van ehhez a sporthoz. De kell is mondjuk ha a kőbuta Vinicius a pályán, csórikámnak egy jó döntése sem volt, ami bejött is kb. csak véletlen volt. De szerencsére amiben rossz az tanulható.

Szerintem is jó volt ter stegen, de nem látom mi indokolná Neuer lecserélését, ha nem hibázik.
eaglesmcnabb
Neuer havonta legalabb egyet potyazik az idenyben. Raadasul kepteleneszokni rola, hogy ne vedekezo kozeppalyast jatsszon, cselezget es bohockodik. Ha nem lenne a szovetseg kiskedvence azert, mert bayernes, realisan mar egy eve Ter Stegennek kellene vedenie a valogatottban. Neuert a neve tartja a kezdoben es a klubja.

Az egesz ott lett elbaszva amugy, hogy Hoeness elkezdett cirkuszolni, hogy nem fogja elengedni a jatekosait a valogatottba, ha szorakoznak veluk es padoznak, foleg Neuer, mert megis mit kepzelnek, hogy nem kezdetik. Szarhazi huzas volt nagyon.
Stez
Lehet, de ennyi erővel De Geát is ki lehetne rakni a spanyoloktól, mert rá is igaz a potyás leírásod.
Mondjuk világversenyen még nem láttam hogy a németek buktak volna akár csak egy meccset is Neuer miatt. Szóval ha én lennék a németek edzője én se cserélném le a jól bevált emberemet, akit ráadásul bírok is.
Azért ilyen esetben szerintem igenis játszik a szimpátia, ha nincs nagy különbség a 2 játékos között főleg egy nemzeti csapatnál. ÉS jelen esetben nincs klassziskülönbség.

Ne vicceljünk már, ter Stegen idén God módban nyomja, ő tartja még életben ezt a katalán egyletet.
Kb nincs is jelenleg olyan kapus, akit helyette racionális érvek mentén kellene választani egy csapatba. (Jó talán Oblak, de ő meg úgyse játszik az EB-n)
FLZOLI
Mondjuk szerintem pont ez a meccs volt az hogyha a szezon elején (általam is) szénné oltott courtois véd náluk, nálunk meg ter stegen akkor simán kikapunk.
Oblakban egyetértünk szerintem is a legjobb kapus jelenleg, de ter stegennél tudok fejből 2 jobb brazil kapust, egy costa ricait, és most már a belga is jobb szerintem.
eaglesmcnabb
Ki is tennem De Geat, mar semmi sem indokolja, hogy kezdo legyen. Kiraly volt, de ket eve megtort valami benne, es nem egy rossz szezonnal fordul ra az Ebre nyaron, hanem ket kifejezetten rossz utan. Az mar sok, es tul nagy luxus. Mint ahogy a soanyoloknak ment is el meccsuk rajta. A nemetek kaptak nem egy golt Neuerrol, es amugy az sem igaz, amit mondasz, mert a vb-n nem kicsit volt benne a kiesesben o is.

Amugy ha jo kapus kell, a PL-be nezelodj, baromi jo kapusok akadnak ilyen kozepcsapatokban. Henderson, Pope, Ramsdale. Kepa szerintem nincs top10ben sem a ligaban...

több mint 6 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 681 — "Montoya por favor!"
Ha a spanyol keretet nezzuk : de Gea, Kepa Coach és Pau Lopez.
Az idei szezonban a legjobb kapus egyértelműen Aitor (bár Róma meccseit nem nézem) de valogatott közelébe se került.

Amúgy én csak annyit mondtam hogy szeretném ter Stegent a kapuba látni szubjektíven. Nem mondtam hogy Neuer rosszabb lenne esetleg, de szerintem TS jobb. A németeknél viszont annyi kapus van hogy Dunát lehetne rekeszteni velük.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 121 — je suis poloska
Fú de ócska ez a Real keret, de a Barca még nagyobb gödörben van. No Messi no Party.

Carvajalt meg kell kovessem, profi második félidőt hozott. Valverde meg ultra nagy király
FLZOLI
Igen, Carvajal sokat javul a City meccshez képest. Mondjuk a Barca játéktudásban jelenleg nincs a City szintjén.
De ennyit számít ha Kroos kezd, iszonyat nagy intelligenciája van ehhez a sporthoz. De kell is mondjuk ha a kőbuta Vinicius a pályán, csórikámnak egy jó döntése sem volt, ami bejött is kb. csak véletlen volt. De szerencsére amiben rossz az tanulható.

Szerintem is jó volt ter stegen, de nem látom mi indokolná Neuer lecserélését, ha nem hibázik.
eaglesmcnabb
Neuer havonta legalabb egyet potyazik az idenyben. Raadasul kepteleneszokni rola, hogy ne vedekezo kozeppalyast jatsszon, cselezget es bohockodik. Ha nem lenne a szovetseg kiskedvence azert, mert bayernes, realisan mar egy eve Ter Stegennek kellene vedenie a valogatottban. Neuert a neve tartja a kezdoben es a klubja.

Az egesz ott lett elbaszva amugy, hogy Hoeness elkezdett cirkuszolni, hogy nem fogja elengedni a jatekosait a valogatottba, ha szorakoznak veluk es padoznak, foleg Neuer, mert megis mit kepzelnek, hogy nem kezdetik. Szarhazi huzas volt nagyon.
Stez
Lehet, de ennyi erővel De Geát is ki lehetne rakni a spanyoloktól, mert rá is igaz a potyás leírásod.
Mondjuk világversenyen még nem láttam hogy a németek buktak volna akár csak egy meccset is Neuer miatt. Szóval ha én lennék a németek edzője én se cserélném le a jól bevált emberemet, akit ráadásul bírok is.
Azért ilyen esetben szerintem igenis játszik a szimpátia, ha nincs nagy különbség a 2 játékos között főleg egy nemzeti csapatnál. ÉS jelen esetben nincs klassziskülönbség.

FLZOLI
Mondjuk szerintem pont ez a meccs volt az hogyha a szezon elején (általam is) szénné oltott courtois véd náluk, nálunk meg ter stegen akkor simán kikapunk.
Oblakban egyetértünk szerintem is a legjobb kapus jelenleg, de ter stegennél tudok fejből 2 jobb brazil kapust, egy costa ricait, és most már a belga is jobb szerintem.

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 670 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Heisman Trophy
csebi
slowmotion
ZoliMP
slowmotion

több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 707 — Lucas Scott
Heisman Trophy
csebi
slowmotion
ZoliMP
slowmotion
Első gol igen nem az övé bravúr kategória, második viszont egyértelműen igen. csak ugye TSsel mostanában mki megengedő Neuerrel szemben meg elkepesztoen kritikus pedig sztem nem lehet kérdés h melyikük a jobb még idén a valogatottban.
Stez várom a havi potyakat (főleg h januárban tétmeccsen gólt sem kapott...) Elég sok bm meccset látok de leszámítva a Paderborn ellenit nem nagyon jut eszembe potya, bravúr viszont annál több,
ja és persze a szövetség valamint Low nagy kedvence a BM... Ezért fordulhat elő hogy állandóan sérült és komoly csapat ellen nem sokat mutató Reus az de pl a bomba formában levő Müller nem, itt is érvényesül ez?

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve

FLZOLI

eaglesmcnabb

több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 670 — farkas.l.zoltan@gmail.com

FLZOLI

eaglesmcnabb
Vicces volt ahogy kroos mutogatott a golpassznál hogy fuss már te nyomi Vini 😊

több mint 6 éve
Heisman Trophy
csebi
slowmotion
ZoliMP
több mint 6 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 121 — je suis poloska

FLZOLI

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!