NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 698
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Megjegyzem megint volt egy sérülés csere, ami miatt egy normális cserével kevesebbünk volt.ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
És az dühít, hogy ezek az észak-írek bűűűngyengék!!!!
több mint 9 éve
Kampman
28 313
Nem csak az 1-2 helyet buktuk a csoportban hanem valószínű, hogy a legjobb 3. helyet is. W-vel 2 pont előnyünk lenne a többi 3. előtt. Ha már szar legalább duplán az. Itt ment el nekünk az EBNem baj, legalább a mi generációnknak is lesz egy "emlékezetes" pótselejtezője.
KoporShow
több mint 9 éve
YoungZeeZee
8 555
Nem feltetlenul akartunk bekkelni..igy alakult.Jottek mint a guzu.Nagyobb baj h Gabi fogni akarta es nem utni...Nekem tetszett a felforgatott keret/uj jatekosok.
Ez van!
Vegre azt kene eszrevenni h erre van csak keret.Nem vagyunk jok nemzetkozi szinten.
több mint 9 éve
ez a döntetlen vereséggel ér felaz a szitu, hogy vártam, hogy Karma, a kegyetlen istennő mikor áll bosszút röhögve, és tessék.Miért, elkerültük a vereséget, nem? :p
emberelőnyben, vezetésnél bekkelni, de úgy, hogy mindenki bikázta kifelé a labdát... igen, azt kell mondanom, hogy megérdemeltük.
csak azt reméltem, hogy Karma még az odavágóra is emlékszik, amikor a lófaszból csináltak három pontot az észak-írek.
remélem, Storck azért hátbaveregeti magát - és azt is remélem, Dárdai inkább középpályást hozott volna be Némó helyére.
mi, tehenész szurkolók már megtanultuk, hogy aki nem a győzelemre játszik, hanem a vereség elkerülésére, az rajtaveszt. na most már mindenki tudja.
slowmotion
Jakehomer
több mint 9 éve
Kampman
28 313
De akkora kibaszott vicc ez az egész, hogy én mióta élek bazmeg nem láttam még olyat, hogy egy ilyen szitu nekünk jöjjön ki jól. Miért mindig mi szopjuk be ezt? 😡Hány éves vagy? Ez azért nem volt olyan régen.
Az meg pláne rohadt idegesítő, ha nincs a piros nyerünk, mert akkor sima 2-3 perc hosszabbítás.
Hanni
www.youtube.com/watch?v=UZTuQpX3o-w
több mint 9 éve
Nem csak az 1-2 helyet buktuk a csoportban hanem valószínű, hogy a legjobb 3. helyet is. W-vel 2 pont előnyünk lenne a többi 3. előtt. Ha már szar legalább duplán az. Itt ment el nekünk az EB
Szerkesztette: KoporShow
több mint 9 éve
De akkora kibaszott vicc ez az egész, hogy én mióta élek bazmeg nem láttam még olyat, hogy egy ilyen szitu nekünk jöjjön ki jól. Miért mindig mi szopjuk be ezt? 😡A finnek elleni csodánál még nem éltél? : D
Hanni
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
mondjuk így a finneknek még van értelme küzdeni Romániában... 😊
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 9 éve
az a szitu, hogy vártam, hogy Karma, a kegyetlen istennő mikor áll bosszút röhögve, és tessék.Miért, elkerültük a vereséget, nem? :p
emberelőnyben, vezetésnél bekkelni, de úgy, hogy mindenki bikázta kifelé a labdát... igen, azt kell mondanom, hogy megérdemeltük.
csak azt reméltem, hogy Karma még az odavágóra is emlékszik, amikor a lófaszból csináltak három pontot az észak-írek.
remélem, Storck azért hátbaveregeti magát - és azt is remélem, Dárdai inkább középpályást hozott volna be Némó helyére.
mi, tehenész szurkolók már megtanultuk, hogy aki nem a győzelemre játszik, hanem a vereség elkerülésére, az rajtaveszt. na most már mindenki tudja.
slowmotion
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Nezzuk a masik oldalarol a dolgot.Kapott egy balfasz golt a csapat 15 perccel a vege elott, elkezdtek kuzdeni, 10 enberrel is, es kiharcoltak az egyenlitest. Grat annak a csapatnak, amelyiknek megerdemli majd az EB-re kijutast.
A masik csapatra nem akarok semmit mondani, mert nem lenne se szep, se konstruktiv...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Leandro csak szerintem volt szar?
több mint 9 éve
Dzsuzsákot jobb oldalon játszatni edzői hiba... Kivonta magát a játékból..Feljéne fogni, hogy nk9 is ott játszik az usaban és kb nico mellett a legjobb formában van. Am dzsudzsi védekezésben kurva hasznos volt
gordon
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Dzsuzsákot jobb oldalon játszatni edzői hiba... Kivonta magát a játékból..
több mint 9 éve
az a szitu, hogy vártam, hogy Karma, a kegyetlen istennő mikor áll bosszút röhögve, és tessék.emberelőnyben, vezetésnél bekkelni, de úgy, hogy mindenki bikázta kifelé a labdát... igen, azt kell mondanom, hogy megérdemeltük.
több mint 9 éve
Megint csak az időt húztuk! Könyörgöm nem csak azzal lehet időt húzni, hogy Király 5 percig végzi a kirugást és fetrengünk egy órát, hanem azzal is ha támadunk!Az emberelőnyünk után nem is támadtunk!
Gundi meg egy értelmi fogyatékos. 5 percig látszott, hogy azt magyarázza Cakir, hogy 2 szabálytalanság 2 sárga, ez a hülye meg nem értette meg!
Amúgy ezzel azt hiszem vége, ha nyerünk az északíreket lenyomtuk volna a padlóra, simán bejöhettünk volna a 2. helyre.
Jah Fiola bedobásait gyötrelem volt nézni! Valamint a sok hülye idióta felesleges sárga!
több mint 9 éve
JéBé
7 035
most kell ezt a magyar futballnak nevezett valamit elásni jó mélyre és sóval behinteni a helyét..."Taps"
ezzel a mai meccsel feltettük az i-re a pontot, semmit nem érdemel ez a válogatott, nehogy EB-re való "nyaralást"
ZERO_L
több mint 9 éve
most kell ezt a magyar futballnak nevezett valamit elásni jó mélyre és sóval behinteni a helyét... ezzel a mai meccsel feltettük az i-re a pontot, semmit nem érdemel ez a válogatott, nehogy EB-re való "nyaralást"
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Küzdelem? Azt a birkózó vb-n. Itt focizni kellett vna...előnyben vazz, hosszabbításban! Vicc!
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 9 éve
gera bazdmeg vukmirt tudod szopatni oda-vissza, de szögletnél luxus kimozogni az emberrel
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
De akkora kibaszott vicc ez az egész, hogy én mióta élek bazmeg nem láttam még olyat, hogy egy ilyen szitu nekünk jöjjön ki jól. Miért mindig mi szopjuk be ezt? 😡Az meg pláne rohadt idegesítő, ha nincs a piros nyerünk, mert akkor sima 2-3 perc hosszabbítás.
több mint 9 éve
Benyomtak de folyamat csak basztuk előre a labdákat, úgy hogy a legutolsó ir 10 méterre volt a félpályától a mi térfelünkön. Egy kis higgadtság meg ész kellett volna. Az egyéni hiba meg pont a legrosszabbtól jött...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
0-0 a román-görög vége
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Mi mindíg csak közel vagyunk hozzá!van azért, hogy távol!
zemanla
több mint 9 éve
Mi mindíg csak közel vagyunk hozzá!
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞