NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 24 910 — nabege2@yahoo.com
Megjegyzem megint volt egy sérülés csere, ami miatt egy normális cserével kevesebbünk volt.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
És az dühít, hogy ezek az észak-írek bűűűngyengék!!!!
több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 313
Nem csak az 1-2 helyet buktuk a csoportban hanem valószínű, hogy a legjobb 3. helyet is. W-vel 2 pont előnyünk lenne a többi 3. előtt. Ha már szar legalább duplán az. Itt ment el nekünk az EB
KoporShow
Nem baj, legalább a mi generációnknak is lesz egy "emlékezetes" pótselejtezője.
több mint 9 éve
YoungZeeZee 8 555
Nem feltetlenul akartunk bekkelni..igy alakult.Jottek mint a guzu.Nagyobb baj h Gabi fogni akarta es nem utni...
Nekem tetszett a felforgatott keret/uj jatekosok.
Ez van!
Vegre azt kene eszrevenni h erre van csak keret.Nem vagyunk jok nemzetkozi szinten.
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 630 — Cowboys fan
az a szitu, hogy vártam, hogy Karma, a kegyetlen istennő mikor áll bosszút röhögve, és tessék.
emberelőnyben, vezetésnél bekkelni, de úgy, hogy mindenki bikázta kifelé a labdát... igen, azt kell mondanom, hogy megérdemeltük.

csak azt reméltem, hogy Karma még az odavágóra is emlékszik, amikor a lófaszból csináltak három pontot az észak-írek.

remélem, Storck azért hátbaveregeti magát - és azt is remélem, Dárdai inkább középpályást hozott volna be Némó helyére.

mi, tehenész szurkolók már megtanultuk, hogy aki nem a győzelemre játszik, hanem a vereség elkerülésére, az rajtaveszt. na most már mindenki tudja.
slowmotion
Miért, elkerültük a vereséget, nem? :p
Jakehomer
ez a döntetlen vereséggel ér fel
több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 313
De akkora kibaszott vicc ez az egész, hogy én mióta élek bazmeg nem láttam még olyat, hogy egy ilyen szitu nekünk jöjjön ki jól. Miért mindig mi szopjuk be ezt? 😡

Az meg pláne rohadt idegesítő, ha nincs a piros nyerünk, mert akkor sima 2-3 perc hosszabbítás.
Hanni
Hány éves vagy? Ez azért nem volt olyan régen.
 www.youtube.com/watch?v=UZTuQpX3o-w
több mint 9 éve
KoporShow Kansas City Chiefs Auburn Tigers 1 189 — Forum Reader
Nem csak az 1-2 helyet buktuk a csoportban hanem valószínű, hogy a legjobb 3. helyet is. W-vel 2 pont előnyünk lenne a többi 3. előtt. Ha már szar legalább duplán az. Itt ment el nekünk az EB

Szerkesztette: KoporShow

"Nem kell hogy valódi legyen...Elég ha annak tűnik"

PC still means Personal Computer for me!

A rat born in stable is not a horse.

,, Nem az internet tetté beteggé az embereket, az internet csak rávilágított, mennyi beteg ember van. "
több mint 9 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 749 — Panthers fan
De akkora kibaszott vicc ez az egész, hogy én mióta élek bazmeg nem láttam még olyat, hogy egy ilyen szitu nekünk jöjjön ki jól. Miért mindig mi szopjuk be ezt? 😡
Hanni
A finnek elleni csodánál még nem éltél? : D

Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 048 — Believelander
mondjuk így a finneknek még van értelme küzdeni Romániában... 😊

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 9 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 749 — Panthers fan
az a szitu, hogy vártam, hogy Karma, a kegyetlen istennő mikor áll bosszút röhögve, és tessék.
emberelőnyben, vezetésnél bekkelni, de úgy, hogy mindenki bikázta kifelé a labdát... igen, azt kell mondanom, hogy megérdemeltük.

csak azt reméltem, hogy Karma még az odavágóra is emlékszik, amikor a lófaszból csináltak három pontot az észak-írek.

remélem, Storck azért hátbaveregeti magát - és azt is remélem, Dárdai inkább középpályást hozott volna be Némó helyére.

mi, tehenész szurkolók már megtanultuk, hogy aki nem a győzelemre játszik, hanem a vereség elkerülésére, az rajtaveszt. na most már mindenki tudja.
slowmotion
Miért, elkerültük a vereséget, nem? :p

Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 365 — No 1 Zhang Yufei fan
Nezzuk a masik oldalarol a dolgot.

Kapott egy balfasz golt a csapat 15 perccel a vege elott, elkezdtek kuzdeni, 10 enberrel is, es kiharcoltak az egyenlitest. Grat annak a csapatnak, amelyiknek megerdemli majd az EB-re kijutast.

A masik csapatra nem akarok semmit mondani, mert nem lenne se szep, se konstruktiv...

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
Leandro csak szerintem volt szar?
több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 14 854 — a new hope (again)
Dzsuzsákot jobb oldalon játszatni edzői hiba... Kivonta magát a játékból..
gordon
Feljéne fogni, hogy nk9 is ott játszik az usaban és kb nico mellett a legjobb formában van. Am dzsudzsi védekezésben kurva hasznos volt

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 540 — JAFL Tampa GM
Dzsuzsákot jobb oldalon játszatni edzői hiba... Kivonta magát a játékból..
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 630 — Cowboys fan

több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 24 910 — nabege2@yahoo.com
Megint csak az időt húztuk! Könyörgöm nem csak azzal lehet időt húzni, hogy Király 5 percig végzi a kirugást és fetrengünk egy órát, hanem azzal is ha támadunk!
Az emberelőnyünk után nem is támadtunk!
Gundi meg egy értelmi fogyatékos. 5 percig látszott, hogy azt magyarázza Cakir, hogy 2 szabálytalanság 2 sárga, ez a hülye meg nem értette meg!

Amúgy ezzel azt hiszem vége, ha nyerünk az északíreket lenyomtuk volna a padlóra, simán bejöhettünk volna a 2. helyre.

Jah Fiola bedobásait gyötrelem volt nézni! Valamint a sok hülye idióta felesleges sárga!
több mint 9 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
most kell ezt a magyar futballnak nevezett valamit elásni jó mélyre és sóval behinteni a helyét...

ezzel a mai meccsel feltettük az i-re a pontot, semmit nem érdemel ez a válogatott, nehogy EB-re való "nyaralást"
ZERO_L
"Taps"
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots 4 547 — situational football
most kell ezt a magyar futballnak nevezett valamit elásni jó mélyre és sóval behinteni a helyét...

ezzel a mai meccsel feltettük az i-re a pontot, semmit nem érdemel ez a válogatott, nehogy EB-re való "nyaralást"

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 371 — Do Your Job
Küzdelem? Azt a birkózó vb-n. Itt focizni kellett vna...előnyben vazz, hosszabbításban! Vicc!

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 9 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 497 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
gera bazdmeg vukmirt tudod szopatni oda-vissza, de szögletnél luxus kimozogni az emberrel

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 305 — Je suis kobranadrág

Az meg pláne rohadt idegesítő, ha nincs a piros nyerünk, mert akkor sima 2-3 perc hosszabbítás.
több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 14 854 — a new hope (again)
Benyomtak de folyamat csak basztuk előre a labdákat, úgy hogy a legutolsó ir 10 méterre volt a félpályától a mi térfelünkön. Egy kis higgadtság meg ész kellett volna. Az egyéni hiba meg pont a legrosszabbtól jött...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 427 — no es importante
0-0 a román-görög vége

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Mi mindíg csak közel vagyunk hozzá!
zemanla
van azért, hogy távol!

több mint 9 éve
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 3 365
Kar a vegeert... 😕 kuzdelembol jeles

The Amazing Racoon
több mint 9 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 371 — Do Your Job
Mi mindíg csak közel vagyunk hozzá!

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞