Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 305 — Je suis kobranadrág
Azt szerintem el kellene fogadni, hogy a magyar futball jelenlegi szintje a béka segge alatt van, s nem kellene felülni a média kavarásának.
tüsi91
Ezzel nem tudok egyet érteni. Tudjuk jól az ilyen kliséket, hogy a sportban nincs ha, de mégis. Gondoljunk bele csak ebbe a két ír meccsbe. Nincs pinyő és nincs ez a mai beszariság/badcharma/blabla, akkor ez + 5 pont, amivel simán 1. azaz ELSŐ helyen lennénk a csoportban... (nyilván ilyen esélyünk megint nem lesz 20 évig, hogy az első kalapból sorsolt ellenfél pont összeomlik egy sorozatra).

Nézd meg a többi csoportban milyen válogatottak hol vannak 1.-2.-3. helyenek, csak érték alapján(ami tökre nem releváns, de azért jobb mint a semmi):

Mo: 33m €
Izland: 39m €
Norvégia: 45m €
Albánia: 36m €
Izrael: 36m €

Szerkesztette: Hanni
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Sírni tudnék, annyira gyenge ez a csoport, de nekünk ez sem elég, véreset hugyozva, kibekkelve, sírva és még nem tudom hogy kell harcolunk a harmadik helyért...Azért ez picit tényleg szánalmas... A görögök szerintem tippmixelnek az elejétől a válság miatt, Románia kétszer találta el a kapunkat 180 perc alatt, az ÉÍ-eknek meg adakoztunk 4 pontot...
Hullagyenge..
több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 14 854 — a new hope (again)
Várhidi elemzése: Storck a fasz mert a 19 éves nagy ádám volt a gólnál a hibás őt meg storck hívta meg. Gyakorlatilag mit képzel, hogy gyerekeket rak be egy ilyen meccsre. Na véletlenül sem király a fő fasz aki a maga 40 évével meg 100 váligatottságával a tuti helyett fogni próbálja a lövést ami oda pattan róla az egyetlen helyre amit az ifuben tanítanak, higy tilos...
Áhhbh bognár gy. ehhez képest felüdölés volt amoda át...
közben ölik egymást puhlal h szarok a görögök. Kabaré 😀😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
KoporShow Kansas City Chiefs Auburn Tigers 1 189 — Forum Reader
Az mért nem reális, hogy a derék finnek az izgalmas meccsek meghálálásaként ütik a románokat és az íreket, és szépen kéz a kézben megyünk tovább a Nokiásokkal? :- )
flzoli
Matematikailag ez lehetséges?
Kampman
Nos nem :- ), szegény finnek most is megszívnák a végén

1. Észak-Írország 8 5 2 1 12–6 +6 17
2. Románia 8 4 4 – 7–1 +6 16
3. MAGYARORSZÁG 8 3 4 1 6–4 +2 13
4. Finnország 8 3 1 4 7–8 –1 10
5. Feröer 8 2 – 6 5–12 –7 6
6. Görögország 8 – 3 5 2–8 –6 3
flzoli
Egymás elleni eredmény dönt ha finnek nyernek kettőt és a Románok buknak kettőt akkor ugyanannyi pontjuk lenne, de ennek az esélye annyi mint nekünk az EB győzelemre

"Nem kell hogy valódi legyen...Elég ha annak tűnik"

PC still means Personal Computer for me!

A rat born in stable is not a horse.

,, Nem az internet tetté beteggé az embereket, az internet csak rávilágított, mennyi beteg ember van. "
több mint 9 éve
Toca Minnesota Vikings 19 369 — Vikings fan
Egyébként értem én, hogy mindenki felvan kúródva és rohadt amatőr módon szoptuk be megint.
Viszont nekem tetszett a meccs végre volt fantázia a játékban. Védelem stabil volt. Támadásban volt pár lehetőségünk.
Tudom mindenki tikitaka meg király támadó focit akar, de ez a válogatott erre nem képes.
Toca
de ezt mégis ki a faszom mondta?

3 értelmes passzt várna el az ember, erre sem képesek
van egy stabilnak mondott védekezés? kik ellen? csoport utolsó görögök(akiket mindenki megver, csak mi nem)? románok? észak-írek? ide jönne egy német-francia-spanyol csapat kapnánk simán egy 4-5-t és hajunkra kenhetnénk a "stabil" védekezést

vegyük már észre hogy ez a GYP csoport és még ebben is vért kell hugyoznunk, hogy egyáltalán matematikai esélyeink legyen a 2. helyre...
ZERO_L
Igen és ? Senki nem mondta, hogy itt VB-t EB-t nyerünk a következő években, vagy hogy ha kijutunk meglepő lenne ha nem zsírutolsók lennénk.
Meglepődsz, de azok ellen kell védekezni aki jön szembe. A magyar foci perpill ennyit tud, hogy rakkolva X-el egy Észak-Ír vagy Román csapattal.
Az Észak-Ír csapat sem tud sokkal többet, lehet jönni, hogy jobb a fizikumuk, meg, hogy jobb ligában játszanak, de most ők is elfogytak a 60.percben, ahogy mi szoktunk. Annyi a különbség, hogy mi nem tudjuk kihasználni, mintahogy ők mondjuk ellenünk kihasználták a bakikat.
De ha összeveted az 1 évvel ezelőtti válogatottat vagy a 2 évvel ezelőttit én látom a fejlődést. Nem tudom ez meddig tart lehet semeddig és ennyit tudunk, de akkor legalább lássam azt, hogy a maxot kihozzák magukból és ma ezt láttam, hogy küzdenek.

Szerkesztette: Toca
több mint 9 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 106 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Az mért nem reális, hogy a derék finnek az izgalmas meccsek meghálálásaként ütik a románokat és az íreket, és szépen kéz a kézben megyünk tovább a Nokiásokkal? :- )
flzoli
Kampman
Nos nem :- ), szegény finnek most is megszívnák a végén

1. Észak-Írország 8 5 2 1 12–6 +6 17
2. Románia 8 4 4 – 7–1 +6 16
3. MAGYARORSZÁG 8 3 4 1 6–4 +2 13
4. Finnország 8 3 1 4 7–8 –1 10
5. Feröer 8 2 – 6 5–12 –7 6
6. Görögország 8 – 3 5 2–8 –6 3

több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 630 — Cowboys fan
Nem feltetlenul akartunk bekkelni..igy alakult.Jottek mint a guzu.Nagyobb baj h Gabi fogni akarta es nem utni...
Nekem tetszett a felforgatott keret/uj jatekosok.
Ez van!
Vegre azt kene eszrevenni h erre van csak keret.Nem vagyunk jok nemzetkozi szinten.
ZoliMP
figyi, ez az észak-ír csapat semmivel sem több. ja de, van szívük a játékhoz.
slowmotion
Nem tudom milyen meccset néztél? Az akarat megvolt nálunk is.
gordon
az akarat meg, persze. de el nem tudom képzelni, hogy embermínuszban bárkit is beszorítsunk a 150. helytől felfele, ha kell az eredmény.
több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 313
flzoli
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots 4 547 — situational football
Egyébként értem én, hogy mindenki felvan kúródva és rohadt amatőr módon szoptuk be megint.
Viszont nekem tetszett a meccs végre volt fantázia a játékban. Védelem stabil volt. Támadásban volt pár lehetőségünk.
Tudom mindenki tikitaka meg király támadó focit akar, de ez a válogatott erre nem képes.
Toca
de ezt mégis ki a faszom mondta?

3 értelmes passzt várna el az ember, erre sem képesek
van egy stabilnak mondott védekezés? kik ellen? csoport utolsó görögök(akiket mindenki megver, csak mi nem)? románok? észak-írek? ide jönne egy német-francia-spanyol csapat kapnánk simán egy 4-5-t és hajunkra kenhetnénk a "stabil" védekezést

vegyük már észre hogy ez a GYP csoport és még ebben is vért kell hugyoznunk, hogy egyáltalán matematikai esélyeink legyen a 2. helyre...

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Bödét megkéne nézni a válogatottba, mert Szalairól durván elpattog minden labda.Toca
Bödéről is, csak ő egy pöttyen jobban játékban van
slowmotion
hagyjuk már Bödét..viccnek is rossz
petey
de játékban van. és ha egyszer a kapanyél is el tud sülni, akkor Bödéről is bepattanhat valami.
több mint 9 éve
Bödét megkéne nézni a válogatottba, mert Szalairól durván elpattog minden labda.Toca
slowmotion
petey
Mindig az a legnagyobb király aki éppen kimarad.

több mint 9 éve

több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 313
Nem csak az 1-2 helyet buktuk a csoportban hanem valószínű, hogy a legjobb 3. helyet is. W-vel 2 pont előnyünk lenne a többi 3. előtt. Ha már szar legalább duplán az. Itt ment el nekünk az EB
KoporShow
Nem baj, legalább a mi generációnknak is lesz egy "emlékezetes" pótselejtezője.
Kampman
Nem biztos az lehetünk még 4. is.
Akkor nem csalódsz a magyar fociban ha a legrosszabat várod tőlük. Minden más kimenetel igazi upset 😊
KoporShow
A máltai vereség óta nem várok tőlük semmit. Igazából a meccseiket se lenne szabad néznem, de ez ilyen mazochizmus 😀
több mint 9 éve
slowmotion
petey
Mért Szalai nem?
több mint 9 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 868 — Csodabogár
slowmotion

több mint 9 éve
És milyen érdekes, ahogy volt egy jól mozgó agilis ember (Némó) aki képes volt visszamozogni a támadó harmadban, és lám egyből feljavult a támadójáték....
De nem, jó az nekünk, ha egy magas bent verekszik amíg Dzsudzsi a rég elkopott tudásával polírozza a szélen a labdát.

több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 24 912 — nabege2@yahoo.com
Csoporton belül mi számít? Egymás elleni? Mert ha igen, akkor a görögök ellen azért kell nyerni, hogy ne ők legyenek az utolsó előttiek. Jó persze ahhoz az kell, hogy verjük a bálnavadászokat😊
De vazze ha nyerünk még 2. is lehettünk volna. GRRRRRRRRRRRRRRR!
több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 540 — JAFL Tampa GM
Nem feltetlenul akartunk bekkelni..igy alakult.Jottek mint a guzu.Nagyobb baj h Gabi fogni akarta es nem utni...
Ez van!
Vegre azt kene eszrevenni h erre van csak keret.Nem vagyunk jok nemzetkozi szinten.
ZoliMP
slowmotion
Nem tudom milyen meccset néztél? Az akarat megvolt nálunk is.
több mint 9 éve
több mint 9 éve
KoporShow Kansas City Chiefs Auburn Tigers 1 189 — Forum Reader
Nem csak az 1-2 helyet buktuk a csoportban hanem valószínű, hogy a legjobb 3. helyet is. W-vel 2 pont előnyünk lenne a többi 3. előtt. Ha már szar legalább duplán az. Itt ment el nekünk az EB
KoporShow
Nem baj, legalább a mi generációnknak is lesz egy "emlékezetes" pótselejtezője.
Kampman
Nem biztos az lehetünk még 4. is.
Akkor nem csalódsz a magyar fociban ha a legrosszabat várod tőlük. Minden más kimenetel igazi upset 😊

"Nem kell hogy valódi legyen...Elég ha annak tűnik"

PC still means Personal Computer for me!

A rat born in stable is not a horse.

,, Nem az internet tetté beteggé az embereket, az internet csak rávilágított, mennyi beteg ember van. "
több mint 9 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Azt szerintem el kellene fogadni, hogy a magyar futball jelenlegi szintje a béka segge alatt van, s nem kellene felülni a média kavarásának. Aki többet vár teljesítménybe az árulja el, hogy ő szerinte Magyarország mennyi nemzetközi szinten elfogadható játékossal rendelkezik, mennyi olyan játékosa van, aki nemzetközi szinten képes játékot szervezni, kicselezni az emberét, vállalkozni, váratlant húzni. S a legfontosabb, hogy nemzetközi szinten gondolkodni és cselekedni.

Szerintem is elment a hajó továbbjutás szempontjából.
több mint 9 éve
Egyszerűen nincs annyi kreatív játékosunk. Egyet lehet játszani és ezt Dárdai meglátta, fix D, rakkolni és ha valaki villan tudunk nyerni.

Storck viszont nálam ezzel a két meccsel bebizonyította, hogy totál nem érti a dolgokat. Vancák behozatala értelmetlen. Védelem fix volt, középen viszont könnyedén jöttek át.
Az meg hogy Kalmár bundesliga 2-esként veri a mellét de annyi esze nincs, hogy kivigye a szöglethez emberelőnyben a 90+ percben nem lehet mit mondani.
Bödét megkéne nézni a válogatottba, mert Szalairól durván elpattog minden labda.
Némó viszont zseniális volt, Nagy nekem nagy meglepetés szintén jól játszott.

Egyébként én kurvára nem voltam bizakodó a román meccs után és gyanúsan pótselejtező lesz ebből, de egy ilyen játékkal perpill a Török / Horvát / Orosz trión kívül lehet esélyünk ebből lehet 1 Norvég lesz, meg 1 aki 1.ként kijut.
Innentől meg kell verni Feröert és felkészülni, hogy pótselejtező lesz, fejben, védelem stabilizálásában, a rosszul játszók helyére valaki más beépítésében.
Volt két lehetőségünk, elbasztuk lesz még egy hátha a karma visszaköszön és ha hajtunk összejön.
több mint 9 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 201
Remekül játszott a csapat a második félidőben, végre focit láthattunk a magyar válogatottól, rég volt már ilyen. 😊 Sajnos a végén bekaptuk a gólt, amit az első félidő miatt meg is érdemelt az észak-ír csapat, mert ott tényleg csak nyomozták a labdát a magyar srácok, láttunk már sokszor olyat egyébként hogy egy csapat a végén egyenlít mikor már 10 emberrel támadnak nem értem mi ez a nagy felháborodás amúgy. Ja és, aki szerint a végén mindig balszerencsénk van az nézze már meg ezt a selejtező sorozatot. 😉

Mindenképp kiemelendő Fiola, Guzmics és Németh, akik nagyon jól játszottak az egész meccsen. Míg a másik oldalon Leandro és Szalai, előbbi helyére találni kell valakit utóbbit meg elfelejteni addig, amíg nem játszik. 😉
több mint 9 éve
Ez van!
ZoliMP
több mint 9 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 305 — Je suis kobranadrág
Igazatok van.

www.youtube.com/watch?v=ba_2cm_PdRo