Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 643 — Csodabogár
Remélem Kovács Zoli még sokáig marad a posztján 😀
ha kell beleadok a fizetésébe.
Kenny
Márton miatt ?
gordon
Márton egy jó edző, de a Fehérvárnál kb lehetetlen, hogy működjön a dolog.
Kovács Zoli csak szimplán egy bohóc, és nem hiszem el, hogy nem veszik észre, hogy fingja nincs a dolgokról.
Kenny
Én azt hittem, hogy őt is lecserélik egyúttal sallóira
r.baggio
Sallói sem nagy spíler GM fronton

több mint 5 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Kenny
Márton miatt ?
gordon
Kovács Zoli csak szimplán egy bohóc, és nem hiszem el, hogy nem veszik észre, hogy fingja nincs a dolgokról.
Kenny
Én azt hittem, hogy őt is lecserélik egyúttal sallóira

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 617 — Omar's Coming Yo!
Kenny
Márton miatt ?
gordon

több mint 5 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Kenny
Márton miatt ?
több mint 5 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Nemrég jöttem vissza faluról, eszembe jutott, csak úgy.
Kerthelyiséges kocsma, bágyadt sörözgetés a nyári melegben, a téma a helyi focicsapat szar szereplése a megye akárhányban:
"A múltkor is mi vót... Félidőben még vezettünk 3-0-ra, oszt' a végén kikaptunk 4-1-re!"
Nem urbanlegend. Saját fülemmel hallottam.
nagylaza
Falun VHSrol megy a VAR, tovabb tartott.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 617 — Omar's Coming Yo!

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 330 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Kerthelyiséges kocsma, bágyadt sörözgetés a nyári melegben, a téma a helyi focicsapat szar szereplése a megye akárhányban:
"A múltkor is mi vót... Félidőben még vezettünk 3-0-ra, oszt' a végén kikaptunk 4-1-re!"
nagylaza
A példa arra, hogy falun minden megtörténhet. 😂
Mikey
Biztos addig verték a meccs után a bírót, amíg visszavont 2 gólt. Vagy csak sok volt a fröccs. Esetleg gyenge volt az illető matekból.
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 566
nagylaza
A példa arra, hogy falun minden megtörténhet. 😂

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 632 — beers & Packers
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 834 — "Montoya por favor!"
Kellett ez a W nagyon, Come On You Gunners. Ezutáni meccsek : Leicester és a Spurs, ha a Spurst verjük azzal már boldog leszek.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 123
@petey, magyar edzővel folytatjátok?
r.baggio
nem tudom, nagy a csend....
petey
HF-vel (is) tárgyaltok 😀
Kokóval nagy haverok...
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Azért ez a Pogba-Fernandes-Martial-Rashford-Greenwood támadósor a Unitednál a jövőre nézve elég jónak tűnik.
tüsi91
Már ha Pogba marad, mert nagyon kell ő ebbe a sorba. A portugál gyerek nagy húzás volt, de egyedül kevés.

több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 823 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
A Vityebszk má megin csak ikszelt, grrrr

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Azért ez a Pogba-Fernandes-Martial-Rashford-Greenwood támadósor a Unitednál a jövőre nézve elég jónak tűnik.
tüsi91
Én nem is hoznék előre senkit, Sancho csak elveszi a helyet Greenwoodtól, inkább nézzük meg mire képes úgy ha állandó játéklehetőséget kap. Kell Maguire mellé egy kiemelkedően jó középhátvéd és akkor kijelenthető hogy megint van egy normálisabb kezdő 11 a MUnál - igy 6-7 év után...

Ami az egyetlen bajom hogy McTominay így nem fér be, de tuti rotálni is kell majd szépen ezt a középpályát úgyhogy várhatóan eleget fog játszani hogy tovább fejlődjön.
davemayer
Kell még egy kreatív játékos a támadóharmadba, nekem Grealish a vágyálmom ilyen szempontból.
több mint 5 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 643 — Csodabogár
@petey, magyar edzővel folytatjátok?
r.baggio
nem tudom, nagy a csend....

több mint 5 éve
manuszka86 New England Patriots 2 612 — Patriots fan
tüsi91
Én nem is hoznék előre senkit, Sancho csak elveszi a helyet Greenwoodtól, inkább nézzük meg mire képes úgy ha állandó játéklehetőséget kap. Kell Maguire mellé egy kiemelkedően jó középhátvéd és akkor kijelenthető hogy megint van egy normálisabb kezdő 11 a MUnál - igy 6-7 év után...
davemayer
Greenwoodnak nagyon szurkolok, végre egy akadémiáról érkező srác (Fergie fiókák óta), aki nagyon úgy tűnik hogy a felnőttek között is képes lehet klasszissá válni 😊
neki nagyon jól jött ez a szünet, látszik azért hogy pár kg izom felkúszott rá,én hoznám Sanchot, mert Greenwood szerintem inkább egy igazi vérbeli kilences, mint szélső. (igaz kevesebbet tudna játszani ebben az esetben)

több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Tajti Matyesz -> ZTE

Siralmas.
#JC6
15 év múlva Vincze Ottó helyén ülhet a beszélgetős műsorokban és bennfentesként nyilatkozhat a Barcelona viselt dolgairól. Az is lesz odaírva a neve alá, hogy a "Barcelona volt játékosa".
Kampman
"Egyutt edzett az x szeres aranylabdas Lionel Messivel"

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
davemayer Chicago Bears 15 547 — "Grammar maci"
tüsi91

Ami az egyetlen bajom hogy McTominay így nem fér be, de tuti rotálni is kell majd szépen ezt a középpályát úgyhogy várhatóan eleget fog játszani hogy tovább fejlődjön.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 823 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Bundás3-ból feljutott a Würzburg és a Braunschweig, osztályoz az Ingolstadt.
Kiesett viszont a Chemnitz, Münster, Grossaspach, meg tök utolsóként a Jena...
warr_b
és hát ugye feljutott volna a Bayern fakó, ha feljuthatott volna
slowmotion
Így van, simán elsők lettek.

több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 620 — Cowboys fan
warr_b
és hát ugye feljutott volna a Bayern fakó, ha feljuthatott volna
több mint 5 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 121
Tajti Matyesz -> ZTE

Siralmas.
#JC6
15 év múlva Vincze Ottó helyén ülhet a beszélgetős műsorokban és bennfentesként nyilatkozhat a Barcelona viselt dolgairól. Az is lesz odaírva a neve alá, hogy a "Barcelona volt játékosa".

Szerkesztette: Kampman

több mint 5 éve

több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 620 — Cowboys fan
Na, már azt hittem, hogy a hülye hispán miatt nem jön a félidei hendis szelvényem
több mint 5 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 123
Tajti Matyesz -> ZTE

Siralmas.
#JC6
Újabb fiatalt hoztunk haza dolgozni, nagyszerű siker!
Mikey
Csak felepiti magat ujra .
ZoliMP
2.0
😀