Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Azt szerintem el kellene fogadni, hogy a magyar futball jelenlegi szintje a béka segge alatt van, s nem kellene felülni a média kavarásának.Ezzel nem tudok egyet érteni. Tudjuk jól az ilyen kliséket, hogy a sportban nincs ha, de mégis. Gondoljunk bele csak ebbe a két ír meccsbe. Nincs pinyő és nincs ez a mai beszariság/badcharma/blabla, akkor ez + 5 pont, amivel simán 1. azaz ELSŐ helyen lennénk a csoportban... (nyilván ilyen esélyünk megint nem lesz 20 évig, hogy az első kalapból sorsolt ellenfél pont összeomlik egy sorozatra).
tüsi91
Nézd meg a többi csoportban milyen válogatottak hol vannak 1.-2.-3. helyenek, csak érték alapján(ami tökre nem releváns, de azért jobb mint a semmi):
Mo: 33m €
Izland: 39m €
Norvégia: 45m €
Albánia: 36m €
Izrael: 36m €
Szerkesztette: Hanni
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Sírni tudnék, annyira gyenge ez a csoport, de nekünk ez sem elég, véreset hugyozva, kibekkelve, sírva és még nem tudom hogy kell harcolunk a harmadik helyért...Azért ez picit tényleg szánalmas... A görögök szerintem tippmixelnek az elejétől a válság miatt, Románia kétszer találta el a kapunkat 180 perc alatt, az ÉÍ-eknek meg adakoztunk 4 pontot...Hullagyenge..
több mint 9 éve
Várhidi elemzése: Storck a fasz mert a 19 éves nagy ádám volt a gólnál a hibás őt meg storck hívta meg. Gyakorlatilag mit képzel, hogy gyerekeket rak be egy ilyen meccsre. Na véletlenül sem király a fő fasz aki a maga 40 évével meg 100 váligatottságával a tuti helyett fogni próbálja a lövést ami oda pattan róla az egyetlen helyre amit az ifuben tanítanak, higy tilos...Áhhbh bognár gy. ehhez képest felüdölés volt amoda át...
közben ölik egymást puhlal h szarok a görögök. Kabaré 😀😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Egymás elleni eredmény dönt ha finnek nyernek kettőt és a Románok buknak kettőt akkor ugyanannyi pontjuk lenne, de ennek az esélye annyi mint nekünk az EB győzelemreNos nem :- ), szegény finnek most is megszívnák a végénAz mért nem reális, hogy a derék finnek az izgalmas meccsek meghálálásaként ütik a románokat és az íreket, és szépen kéz a kézben megyünk tovább a Nokiásokkal? :- )Matematikailag ez lehetséges?
flzoli
Kampman
1. Észak-Írország 8 5 2 1 12–6 +6 17
2. Románia 8 4 4 – 7–1 +6 16
3. MAGYARORSZÁG 8 3 4 1 6–4 +2 13
4. Finnország 8 3 1 4 7–8 –1 10
5. Feröer 8 2 – 6 5–12 –7 6
6. Görögország 8 – 3 5 2–8 –6 3
flzoli
több mint 9 éve
Igen és ? Senki nem mondta, hogy itt VB-t EB-t nyerünk a következő években, vagy hogy ha kijutunk meglepő lenne ha nem zsírutolsók lennénk.Egyébként értem én, hogy mindenki felvan kúródva és rohadt amatőr módon szoptuk be megint.de ezt mégis ki a faszom mondta?
Viszont nekem tetszett a meccs végre volt fantázia a játékban. Védelem stabil volt. Támadásban volt pár lehetőségünk.
Tudom mindenki tikitaka meg király támadó focit akar, de ez a válogatott erre nem képes.
Toca
3 értelmes passzt várna el az ember, erre sem képesek
van egy stabilnak mondott védekezés? kik ellen? csoport utolsó görögök(akiket mindenki megver, csak mi nem)? románok? észak-írek? ide jönne egy német-francia-spanyol csapat kapnánk simán egy 4-5-t és hajunkra kenhetnénk a "stabil" védekezést
vegyük már észre hogy ez a GYP csoport és még ebben is vért kell hugyoznunk, hogy egyáltalán matematikai esélyeink legyen a 2. helyre...
ZERO_L
Meglepődsz, de azok ellen kell védekezni aki jön szembe. A magyar foci perpill ennyit tud, hogy rakkolva X-el egy Észak-Ír vagy Román csapattal.
Az Észak-Ír csapat sem tud sokkal többet, lehet jönni, hogy jobb a fizikumuk, meg, hogy jobb ligában játszanak, de most ők is elfogytak a 60.percben, ahogy mi szoktunk. Annyi a különbség, hogy mi nem tudjuk kihasználni, mintahogy ők mondjuk ellenünk kihasználták a bakikat.
De ha összeveted az 1 évvel ezelőtti válogatottat vagy a 2 évvel ezelőttit én látom a fejlődést. Nem tudom ez meddig tart lehet semeddig és ennyit tudunk, de akkor legalább lássam azt, hogy a maxot kihozzák magukból és ma ezt láttam, hogy küzdenek.
Szerkesztette: Toca
több mint 9 éve
Nos nem :- ), szegény finnek most is megszívnák a végénAz mért nem reális, hogy a derék finnek az izgalmas meccsek meghálálásaként ütik a románokat és az íreket, és szépen kéz a kézben megyünk tovább a Nokiásokkal? :- )Matematikailag ez lehetséges?
flzoli
Kampman
1. Észak-Írország 8 5 2 1 12–6 +6 17
2. Románia 8 4 4 – 7–1 +6 16
3. MAGYARORSZÁG 8 3 4 1 6–4 +2 13
4. Finnország 8 3 1 4 7–8 –1 10
5. Feröer 8 2 – 6 5–12 –7 6
6. Görögország 8 – 3 5 2–8 –6 3
több mint 9 éve
az akarat meg, persze. de el nem tudom képzelni, hogy embermínuszban bárkit is beszorítsunk a 150. helytől felfele, ha kell az eredmény.Nem tudom milyen meccset néztél? Az akarat megvolt nálunk is.Nem feltetlenul akartunk bekkelni..igy alakult.Jottek mint a guzu.Nagyobb baj h Gabi fogni akarta es nem utni...figyi, ez az észak-ír csapat semmivel sem több. ja de, van szívük a játékhoz.
Nekem tetszett a felforgatott keret/uj jatekosok.
Ez van!
Vegre azt kene eszrevenni h erre van csak keret.Nem vagyunk jok nemzetkozi szinten.
ZoliMP
slowmotion
gordon
több mint 9 éve
Kampman
28 313
Az mért nem reális, hogy a derék finnek az izgalmas meccsek meghálálásaként ütik a románokat és az íreket, és szépen kéz a kézben megyünk tovább a Nokiásokkal? :- )Matematikailag ez lehetséges?
flzoli
több mint 9 éve
Egyébként értem én, hogy mindenki felvan kúródva és rohadt amatőr módon szoptuk be megint.de ezt mégis ki a faszom mondta?
Viszont nekem tetszett a meccs végre volt fantázia a játékban. Védelem stabil volt. Támadásban volt pár lehetőségünk.
Tudom mindenki tikitaka meg király támadó focit akar, de ez a válogatott erre nem képes.
Toca
3 értelmes passzt várna el az ember, erre sem képesek
van egy stabilnak mondott védekezés? kik ellen? csoport utolsó görögök(akiket mindenki megver, csak mi nem)? románok? észak-írek? ide jönne egy német-francia-spanyol csapat kapnánk simán egy 4-5-t és hajunkra kenhetnénk a "stabil" védekezést
vegyük már észre hogy ez a GYP csoport és még ebben is vért kell hugyoznunk, hogy egyáltalán matematikai esélyeink legyen a 2. helyre...
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
de játékban van. és ha egyszer a kapanyél is el tud sülni, akkor Bödéről is bepattanhat valami.hagyjuk már Bödét..viccnek is rosszBödét megkéne nézni a válogatottba, mert Szalairól durván elpattog minden labda.TocaBödéről is, csak ő egy pöttyen jobban játékban van
slowmotion
petey
több mint 9 éve
Mindig az a legnagyobb király aki éppen kimarad.hagyjuk már Bödét..viccnek is rosszBödét megkéne nézni a válogatottba, mert Szalairól durván elpattog minden labda.TocaBödéről is, csak ő egy pöttyen jobban játékban van
slowmotion
petey
több mint 9 éve
Az mért nem reális, hogy a derék finnek az izgalmas meccsek meghálálásaként ütik a románokat és az íreket, és szépen kéz a kézben megyünk tovább a Nokiásokkal? :- )
több mint 9 éve
Kampman
28 313
A máltai vereség óta nem várok tőlük semmit. Igazából a meccseiket se lenne szabad néznem, de ez ilyen mazochizmus 😀Nem biztos az lehetünk még 4. is.Nem csak az 1-2 helyet buktuk a csoportban hanem valószínű, hogy a legjobb 3. helyet is. W-vel 2 pont előnyünk lenne a többi 3. előtt. Ha már szar legalább duplán az. Itt ment el nekünk az EBNem baj, legalább a mi generációnknak is lesz egy "emlékezetes" pótselejtezője.
KoporShow
Kampman
Akkor nem csalódsz a magyar fociban ha a legrosszabat várod tőlük. Minden más kimenetel igazi upset 😊
KoporShow
több mint 9 éve
Mért Szalai nem?hagyjuk már Bödét..viccnek is rosszBödét megkéne nézni a válogatottba, mert Szalairól durván elpattog minden labda.TocaBödéről is, csak ő egy pöttyen jobban játékban van
slowmotion
petey
több mint 9 éve
hagyjuk már Bödét..viccnek is rosszBödét megkéne nézni a válogatottba, mert Szalairól durván elpattog minden labda.TocaBödéről is, csak ő egy pöttyen jobban játékban van
slowmotion
több mint 9 éve
És milyen érdekes, ahogy volt egy jól mozgó agilis ember (Némó) aki képes volt visszamozogni a támadó harmadban, és lám egyből feljavult a támadójáték.... De nem, jó az nekünk, ha egy magas bent verekszik amíg Dzsudzsi a rég elkopott tudásával polírozza a szélen a labdát.
több mint 9 éve
Csoporton belül mi számít? Egymás elleni? Mert ha igen, akkor a görögök ellen azért kell nyerni, hogy ne ők legyenek az utolsó előttiek. Jó persze ahhoz az kell, hogy verjük a bálnavadászokat😊De vazze ha nyerünk még 2. is lehettünk volna. GRRRRRRRRRRRRRRR!
több mint 9 éve
Nem tudom milyen meccset néztél? Az akarat megvolt nálunk is.Nem feltetlenul akartunk bekkelni..igy alakult.Jottek mint a guzu.Nagyobb baj h Gabi fogni akarta es nem utni...figyi, ez az észak-ír csapat semmivel sem több. ja de, van szívük a játékhoz.
Ez van!
Vegre azt kene eszrevenni h erre van csak keret.Nem vagyunk jok nemzetkozi szinten.
ZoliMP
slowmotion
több mint 9 éve
Bödét megkéne nézni a válogatottba, mert Szalairól durván elpattog minden labda.TocaBödéről is, csak ő egy pöttyen jobban játékban van
több mint 9 éve
Nem biztos az lehetünk még 4. is.Nem csak az 1-2 helyet buktuk a csoportban hanem valószínű, hogy a legjobb 3. helyet is. W-vel 2 pont előnyünk lenne a többi 3. előtt. Ha már szar legalább duplán az. Itt ment el nekünk az EBNem baj, legalább a mi generációnknak is lesz egy "emlékezetes" pótselejtezője.
KoporShow
Kampman
Akkor nem csalódsz a magyar fociban ha a legrosszabat várod tőlük. Minden más kimenetel igazi upset 😊
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Azt szerintem el kellene fogadni, hogy a magyar futball jelenlegi szintje a béka segge alatt van, s nem kellene felülni a média kavarásának. Aki többet vár teljesítménybe az árulja el, hogy ő szerinte Magyarország mennyi nemzetközi szinten elfogadható játékossal rendelkezik, mennyi olyan játékosa van, aki nemzetközi szinten képes játékot szervezni, kicselezni az emberét, vállalkozni, váratlant húzni. S a legfontosabb, hogy nemzetközi szinten gondolkodni és cselekedni.Szerintem is elment a hajó továbbjutás szempontjából.
több mint 9 éve
Egyébként értem én, hogy mindenki felvan kúródva és rohadt amatőr módon szoptuk be megint.Viszont nekem tetszett a meccs végre volt fantázia a játékban. Védelem stabil volt. Támadásban volt pár lehetőségünk.
Egyszerűen nincs annyi kreatív játékosunk. Egyet lehet játszani és ezt Dárdai meglátta, fix D, rakkolni és ha valaki villan tudunk nyerni.
Storck viszont nálam ezzel a két meccsel bebizonyította, hogy totál nem érti a dolgokat. Vancák behozatala értelmetlen. Védelem fix volt, középen viszont könnyedén jöttek át.
Az meg hogy Kalmár bundesliga 2-esként veri a mellét de annyi esze nincs, hogy kivigye a szöglethez emberelőnyben a 90+ percben nem lehet mit mondani.
Bödét megkéne nézni a válogatottba, mert Szalairól durván elpattog minden labda.
Némó viszont zseniális volt, Nagy nekem nagy meglepetés szintén jól játszott.
Egyébként én kurvára nem voltam bizakodó a román meccs után és gyanúsan pótselejtező lesz ebből, de egy ilyen játékkal perpill a Török / Horvát / Orosz trión kívül lehet esélyünk ebből lehet 1 Norvég lesz, meg 1 aki 1.ként kijut.
Innentől meg kell verni Feröert és felkészülni, hogy pótselejtező lesz, fejben, védelem stabilizálásában, a rosszul játszók helyére valaki más beépítésében.
Volt két lehetőségünk, elbasztuk lesz még egy hátha a karma visszaköszön és ha hajtunk összejön.
több mint 9 éve
Jughead
5 201
Remekül játszott a csapat a második félidőben, végre focit láthattunk a magyar válogatottól, rég volt már ilyen. 😊 Sajnos a végén bekaptuk a gólt, amit az első félidő miatt meg is érdemelt az észak-ír csapat, mert ott tényleg csak nyomozták a labdát a magyar srácok, láttunk már sokszor olyat egyébként hogy egy csapat a végén egyenlít mikor már 10 emberrel támadnak nem értem mi ez a nagy felháborodás amúgy. Ja és, aki szerint a végén mindig balszerencsénk van az nézze már meg ezt a selejtező sorozatot. 😉Mindenképp kiemelendő Fiola, Guzmics és Németh, akik nagyon jól játszottak az egész meccsen. Míg a másik oldalon Leandro és Szalai, előbbi helyére találni kell valakit utóbbit meg elfelejteni addig, amíg nem játszik. 😉
több mint 9 éve
Nem feltetlenul akartunk bekkelni..igy alakult.Jottek mint a guzu.Nagyobb baj h Gabi fogni akarta es nem utni...figyi, ez az észak-ír csapat semmivel sem több. ja de, van szívük a játékhoz.
Ez van!
ZoliMP