Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Millner a legnagyobb.
több mint 6 éve
Az Arsenal - Pool összevetés hülyeség volt sokak szerint, mert más kor másabb a játék blabla... De ez a nagyon színvonalas régi csapat VS mostani csapat tényleg sokkal jobb... RemekHa valami nem érdekel tedd azt mint amit én amikor magyar klubfootballról van itt beszélgetés.
FLZOLI
Görgess feljebb!

Liverpool Fc
több mint 6 éve
aki lát egy hullócsillagot, annak szólok hogy téves, csak Gigi lába állt bolygó körüli pályára 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Az Arsenal - Pool összevetés hülyeség volt sokak szerint, mert más kor másabb a játék blabla... De ez a nagyon színvonalas régi csapat VS mostani csapat tényleg sokkal jobb... Remek"név" alapján beszélünk meg hogy akkoriban jobbak voltak-e vagy sem
FLZOLI
ez olyan mintha arról beszélnénk hogy a Zidane féle BL győztes Real keret esetében abban voltak-e nagyobb nevek amiben játszott vagy amiben edzett
az is érdekes kérdés lenne
több mint 6 éve
Mindkettőt imádom de szerintem a csúcsán lévő Hyppia jobb volt mint a csúcsán lévő Agger. Lehet az is mondatja ezt velem, hogy a dán nem tudom 365 napon keresztül volt-e kétszer legalább egészséges. De az a klubbhűség amit ő mutatott külföldiként példaértékű volt. Mai napig kedvenc mindkettő! 😊2001ben a Henchoz-Hyppia-Carra
alatriste
középen Didi-Stevie meg az öreg Gary
csatársor meg Heskey-Fowler-Owen
az se volt egy rossz csapat
több mint 6 éve
Az Arsenal - Pool összevetés hülyeség volt sokak szerint, mert más kor másabb a játék blabla... De ez a nagyon színvonalas régi csapat VS mostani csapat tényleg sokkal jobb... Remek
több mint 6 éve
Ne kostolgass, mert radkuldom Ibrat. 😀Bla-bla-bla. Szerencseje a Poolnak es Kloppnak, hogy mi most paraves pihenesre vonultunk es nem alazzuk meg magunkat holmi BL-ekkel, amugy Ibra es a Milan megbaszna mindenkit. A noket ketszer is.a nagymamát is?
Stez
Negritis
több mint 6 éve
Óriási ez a Digi.Fotball Managerben
Felirat:
Zombori Zalán
A Montpellier volt játékosa
Keresem a Google-ba, de semmi infó erről... 😀
LoveSobri
több mint 6 éve
Mindkettőt imádom de szerintem a csúcsán lévő Hyppia jobb volt mint a csúcsán lévő Agger. Lehet az is mondatja ezt velem, hogy a dán nem tudom 365 napon keresztül volt-e kétszer legalább egészséges. De az a klubbhűség amit ő mutatott külföldiként példaértékű volt. Mai napig kedvenc mindkettő! 😊Agger > Hyppia imo és ő beférne VVD mellé simán 😀A hátsó 5 játékost nézve sztem max Gomez helyére férhet be a finn vagy Carra kinek melyik de a másik 4 a mostani keretből jönne.középpálya jobb volt és sztem Agger+Hypia/Carra sem volt rosszabb mint most VvD+Gomez/Matip/LovrenA világ 4 legértékesebb védőjéből 3 játszik itt.Benitez-nél éreztem utoljára ekkora erőt a Pool-ban, bár akkor “nagyobb” nevek játszottak ott (nem lekicsinyítve a mostani neveket), de most Klopp-nak hála ugyanazt érezni.milyen nagyobb nevek? 😀
LoveSobri
Baros, Kewell, Finnan, Traoré vagy Smicer?
mert hogy ők voltak ott Isztambulban
de a 2007es keret is vicc a mostanihoz
Negritis
A legjobb kapus jelenleg.
A támadótriót nem tudom melyik csapat nem cserélné le a sajátjára jelenleg (City(?), München(?))
De ja, a régebbi sokkal jobb volt! 😀
alatriste
viszont bármennyire is szerettem Riise-t széleken jobb ez a csapat sokkal
és akkor ott van a támadósor ahik Kuyt nem férne be most és bár Torres igen, ő önmagában kevés
de nyilván egy Gerrard-Xabi középpálya ülne
Negritis
Előre meg ha bevesszük Torrest akkor szvsz unfair hátulra Hyppia-t hisz amikor a spany jött Sami már azért túl volt a zenitjén.
Előre a mostaniból 2 játékos mindenképp illene aztán hogy kinek melyik kettő szintén egyéni de tényleg max a Kölyök férne be.
A kp-ja persze a Gerrard - Xabi duó az ver kb minden mást de 3. nak szintén a mostaniból raknék be embert.
Akkor pedig:
Allison, AA, VVD, Robertson, Henderson, Mané, Firmino (7)
Hyppia, Gerrrad, Xabi, Torres (4)
Ez a mostani csapat, keret jobb mint amit szerintem bármikor is láttam és nem is feltétlen csak az eredmények miatt. Persze, az, hogy pl Robertson egy ilyen összevetésben lenyomhataj Riise-t az Klopp érdeme. 😊
alatriste
mondjuk nem irigyelném a támadókat ha velük kéne kezdeni vmit 😀
Negritis

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Óriási ez a Digi.Felirat:
Zombori Zalán
A Montpellier volt játékosa
Keresem a Google-ba, de semmi infó erről... 😀
több mint 6 éve
Bla-bla-bla. Szerencseje a Poolnak es Kloppnak, hogy mi most paraves pihenesre vonultunk es nem alazzuk meg magunkat holmi BL-ekkel, amugy Ibra es a Milan megbaszna mindenkit. A noket ketszer is.a nagymamát is?
Stez
több mint 6 éve
Agger > Hyppia imo és ő beférne VVD mellé simán 😀A hátsó 5 játékost nézve sztem max Gomez helyére férhet be a finn vagy Carra kinek melyik de a másik 4 a mostani keretből jönne.középpálya jobb volt és sztem Agger+Hypia/Carra sem volt rosszabb mint most VvD+Gomez/Matip/LovrenA világ 4 legértékesebb védőjéből 3 játszik itt.Benitez-nél éreztem utoljára ekkora erőt a Pool-ban, bár akkor “nagyobb” nevek játszottak ott (nem lekicsinyítve a mostani neveket), de most Klopp-nak hála ugyanazt érezni.milyen nagyobb nevek? 😀
LoveSobri
Negritis
A támadótriót nem tudom melyik csapat nem cserélné le a sajátjára jelenleg (City(?), München(?))
alatriste
és akkor ott van a támadósor ahik Kuyt nem férne be most és bár Torres igen, ő önmagában kevés
Negritis
Előre meg ha bevesszük Torrest akkor szvsz unfair hátulra Hyppia-t hisz amikor a spany jött Sami már azért túl volt a zenitjén.
Előre a mostaniból 2 játékos mindenképp illene aztán hogy kinek melyik kettő szintén egyéni de tényleg max a Kölyök férne be.
A kp-ja persze a Gerrard - Xabi duó az ver kb minden mást de 3. nak szintén a mostaniból raknék be embert.
Akkor pedig:
Ez a mostani csapat, keret jobb mint amit szerintem bármikor is láttam és nem is feltétlen csak az eredmények miatt. Persze, az, hogy pl Robertson egy ilyen összevetésben lenyomhataj Riise-t az Klopp érdeme. 😊
alatriste
mondjuk nem irigyelném a támadókat ha velük kéne kezdeni vmit 😀
több mint 6 éve
Bla-bla-bla. Szerencseje a Poolnak es Kloppnak, hogy mi most paraves pihenesre vonultunk es nem alazzuk meg magunkat holmi BL-ekkel, amugy Ibra es a Milan megbaszna mindenkit. A noket ketszer is.A hátsó 5 játékost nézve sztem max Gomez helyére férhet be a finn vagy Carra kinek melyik de a másik 4 a mostani keretből jönne.középpálya jobb volt és sztem Agger+Hypia/Carra sem volt rosszabb mint most VvD+Gomez/Matip/LovrenA világ 4 legértékesebb védőjéből 3 játszik itt.Benitez-nél éreztem utoljára ekkora erőt a Pool-ban, bár akkor “nagyobb” nevek játszottak ott (nem lekicsinyítve a mostani neveket), de most Klopp-nak hála ugyanazt érezni.milyen nagyobb nevek? 😀
LoveSobri
Negritis
alatriste
Negritis
Akkor pedig:
alatriste
több mint 6 éve
A hátsó 5 játékost nézve sztem max Gomez helyére férhet be a finn vagy Carra kinek melyik de a másik 4 a mostani keretből jönne.középpálya jobb volt és sztem Agger+Hypia/Carra sem volt rosszabb mint most VvD+Gomez/Matip/LovrenA világ 4 legértékesebb védőjéből 3 játszik itt.Benitez-nél éreztem utoljára ekkora erőt a Pool-ban, bár akkor “nagyobb” nevek játszottak ott (nem lekicsinyítve a mostani neveket), de most Klopp-nak hála ugyanazt érezni.milyen nagyobb nevek? 😀
LoveSobri
Negritis
alatriste
Negritis
Akkor pedig:

Liverpool Fc
több mint 6 éve
középpálya jobb volt és sztem Agger+Hypia/Carra sem volt rosszabb mint most VvD+Gomez/Matip/LovrenA világ 4 legértékesebb védőjéből 3 játszik itt.Benitez-nél éreztem utoljára ekkora erőt a Pool-ban, bár akkor “nagyobb” nevek játszottak ott (nem lekicsinyítve a mostani neveket), de most Klopp-nak hála ugyanazt érezni.milyen nagyobb nevek? 😀
LoveSobri
Negritis
alatriste
több mint 6 éve
A világ 4 legértékesebb védőjéből 3 játszik itt.Benitez-nél éreztem utoljára ekkora erőt a Pool-ban, bár akkor “nagyobb” nevek játszottak ott (nem lekicsinyítve a mostani neveket), de most Klopp-nak hála ugyanazt érezni.milyen nagyobb nevek? 😀
LoveSobri
Negritis

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Benitez-nél éreztem utoljára ekkora erőt a Pool-ban, bár akkor “nagyobb” nevek játszottak ott (nem lekicsinyítve a mostani neveket), de most Klopp-nak hála ugyanazt érezni.milyen nagyobb nevek? 😀
LoveSobri
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 6 éve
Virgil-től ez milyen passz volt?!lapos, közepesen hosszú, jobblábas
Negritis
több mint 6 éve
Benitez-nél éreztem utoljára ekkora erőt a Pool-ban, bár akkor “nagyobb” nevek játszottak ott (nem lekicsinyítve a mostani neveket), de most Klopp-nak hála ugyanazt érezni.
több mint 6 éve
Virgil-től ez milyen passz volt?!
több mint 6 éve
szar passz Manétól, gyengének tűnő lövés Salah-tólerre gól, wtf 😀
előtte mondjuk vicces h fabinho alá befexenek majd átlözik rajta és semmi
több mint 6 éve
Nincs kézfogás meccs előtt. Meccs közben vajon hozzáérhetnek az ellenfélhez?!A dolog lényege nem a játékosok közötti egészségmegóvás, hanem a figyelemfelkeltés a dologra. Szvsz ezzel semmi gond nincs.
Mikey
Közben ismét nekünk kedvez a VAR! Ja nem... Ezt hogy lehett elnézni élőben ÉS videón is?

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Szóval ilyen egy szabályos lökés, értem. Még szerencse hogy tolják a Liverpoolt a VAR-ral.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
footybite-n nem látok új linketlive.soccerstreams.net/event/liverpool-afc-bournemouth-live-stream/189916
itt lehet keresni