Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Thibinek sokat köszönhetnek egyelőre....de nem vagyunk sokkal jobbak mi sem
több mint 6 éve
jó dolog ez a var, ja nem.jól van, a harmadik gólt már nem vették el az AZ-tól
AZ játékost a védő meglöki előre, hogy a kezére pattan a labda, támadás végén gól. bíró megnézi, de nem AZ-szabad jön, hanem Ajax.
eszméletlenül tolják a nagycsapatokat ott is.
slowmotion
több mint 6 éve
jó dolog ez a var, ja nem.AZ játékost a védő meglöki előre, hogy a kezére pattan a labda, támadás végén gól. bíró megnézi, de nem AZ-szabad jön, hanem Ajax.
eszméletlenül tolják a nagycsapatokat ott is.
több mint 6 éve
Az remek taktika:Benzema kimozog, és a világtalan Carvajal és Marcelo ivelget Isco fejére...
több mint 6 éve
el classico stream vki?
több mint 6 éve
Jó van na lebuktam 😛 egyébként nem írtam, hogy vereség vagy győzelem 😀Ezt az ocska Jinxt is csak Barca drukker tolhatná.Na El Classico night!Tartok tőle, hogy sima lesz a Madridnak 😕 😊
Egyelőre nem vagyok túl magabiztos, sőt. De azért hala Madrid!😀
roberto23
dande
Azért eleg necces a szitu a Realnal ilyenkor ritkán nyer a csapat.
Toca
Szerkesztette: dande2
több mint 6 éve
Ezt az ocska Jinxt is csak Barca drukker tolhatná.Na El Classico night!Tartok tőle, hogy sima lesz a Madridnak 😕 😊
roberto23
dande
Azért eleg necces a szitu a Realnal ilyenkor ritkán nyer a csapat.
több mint 6 éve
Hát egyelőre én ettől nem tartok 😀Na El Classico night!Tartok tőle, hogy sima lesz a Madridnak 😕 😊
roberto23
dande
De meglátjuk. Mindjárt jön végre. 😀
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 6 éve
valóban Henderson nagyon nagy szezont fut, akár válogatott szinten is simán elviheti a posztot Pickford elől. Pedig az idei évre talán a legjobb védelmet kapta maga elé a post Fergie érában és ehhez képest bakiparádézik. Solskjaer bevállalós volt eddig takarítás ügyileg, lehet hamarosan kapus poszton is érik a váltás 1-2 éven belül.Az elmúlt 2-3 évben már nyoma sincs az extráknak.De Gea bameg 😆😆😆idén amennyit összepotyázik......kellenének a pontok nagyon pedig 😕
Stez
manuszka86
Dean Henderson pazar szezont fut, az NFL-ben ilyenkor hoznak döntést, hogy megtartsák a veteránt vagy lépjen elő a fiatal. A Unitednak is lassan döntenie kell majd.
tüsi91
több mint 6 éve
Na El Classico night!Tartok tőle, hogy sima lesz a Madridnak 😕 😊
roberto23
több mint 6 éve
először még mentek discordra 😀Hello, valaki tudna írni egy-két stream oldal linket, ahol gurulós focit lehet nézni? Régen néztem már meccset online, és amelyeket ismertem, azokat már lelőtték, és most esti Real-Barcát megnézném, de nincs linkem. Előre is köszi.Footybite lett a soccerstreames Reddit utóda, itt többnyire van mindig működő stream.
Guggenheim
MarioAna
csak túl sok ember volt és nem fértek el a szerveren
valamint a túl sok ember túl sok olyat kommentelt amit a moderátorok nem bírtak ami meg problémákat okozott
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Na El Classico night!Egyelőre nem vagyok túl magabiztos, sőt. De azért hala Madrid!😀
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 6 éve
Az elmúlt 2-3 évben már nyoma sincs az extráknak.De Gea bameg 😆😆😆idén amennyit összepotyázik......kellenének a pontok nagyon pedig 😕
Stez
manuszka86
Dean Henderson pazar szezont fut, az NFL-ben ilyenkor hoznak döntést, hogy megtartsák a veteránt vagy lépjen elő a fiatal. A Unitednak is lassan döntenie kell majd.
több mint 6 éve
Lecce 2-7 Atalanta 😀Legalább a karanténokba volt mit nézniük
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Te JC, hogy volt ez a Budafok nem akar feljutni dolog? 😆minél több pontot szereznek a véghajráig, annál nagyobb lesz az odds ellenük.
10 emberrel is simán verték a Csabát.
warr_b
MTK erről napokig tudna mesélni.
több mint 6 éve
Te JC, hogy volt ez a Budafok nem akar feljutni dolog? 😆 10 emberrel is simán verték a Csabát.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
Hello, valaki tudna írni egy-két stream oldal linket, ahol gurulós focit lehet nézni? Régen néztem már meccset online, és amelyeket ismertem, azokat már lelőtték, és most esti Real-Barcát megnézném, de nincs linkem. Előre is köszi.footybite.com/football/
Guggenheim
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Guggenheim
38
Hello, valaki tudna írni egy-két stream oldal linket, ahol gurulós focit lehet nézni? Régen néztem már meccset online, és amelyeket ismertem, azokat már lelőtték, és most esti Real-Barcát megnézném, de nincs linkem. Előre is köszi.
több mint 6 éve
De Gea bameg 😆😆😆idén amennyit összepotyázik......kellenének a pontok nagyon pedig 😕
Stez
több mint 6 éve
Milyen 11est fújtak be VAR-ral a sevilla meccsen... nagy gondok lesznek ha minden ilyet befújnakNem láttam, de annyi értelme van a var-nak, mint a pass interference-eket visszanézetni.
davemayer