NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 692
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
"ne várjunk EZEKTŐL spanyol futballt..."Mire vagyunk nagyképűek? 7 meccsen az 5 gòlunkra? :p
Ez aztán szakértői nyilatkozat. Faszparaszt.
Hanni
"Ezeknél" van 7 premierleague jàtékos. Nàlunk meg a cserekapus egymaga.
Egy àtlag mb1es ikon màr a championship szerződésajànlatnàl is felsírna örőmében.
több mint 9 éve
Oké, hogy les miatt mindegy, de ezt így eltökölni akkor is gáz volt
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Az elején ezt jobban éreztem rajtuk. Most annyira nem. Veszélyesebbek, de olyan konkrét nagy kapura lövésük nem sok volt. Mezőnyben nyomnak, ahogy az várható volt. Persze elég nagy kérdés, hogy hátrányból tudnánk-e váltani...Jól van, az érződik rajtuk, hogy nagyon akarnak, és emiatt kicsit görcsölnek.Lehet, hogy görcsölnek, de eléggé uralják a meccset, nem vagyok róla meggyőződve, hogy ezt így ki tudjuk húzni
Vrijbloed
Jakehomer
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Ezek az észak-ír fiúk egy sebesség fokozattal gyorsabban játszák ezt a játékot. + még fellocsolt pályán ez duplán előny. Nem kell csodálkozni.
több mint 9 éve
Bobák Robinak vigyáznia kell, nehogy jöjjön még egy sárga
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 9 éve
Jól van, az érződik rajtuk, hogy nagyon akarnak, és emiatt kicsit görcsölnek.Lehet, hogy görcsölnek, de eléggé uralják a meccset, nem vagyok róla meggyőződve, hogy ezt így ki tudjuk húzni
Vrijbloed
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Bejött a nyerő emberünk, csak szólok..Na, mesélj.
peach
több mint 9 éve
Nem nezek hazai focit, jo a srac?
több mint 9 éve
Bejött a nyerő emberünk, csak szólok..
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
ez felesleges volt, már szinte kint volt a laszti...
több mint 9 éve
Kretén guzmics, megérte törleszteni (Y)
több mint 9 éve
Jól van, az érződik rajtuk, hogy nagyon akarnak, és emiatt kicsit görcsölnek.
több mint 9 éve
Az a baj ha meg tunkoljuk is oket a szabadokkal, elobbutobb baj lesz.
több mint 9 éve
YoungZeeZee
8 555
vicc h nem lehet magyarul nezni kulfoldrol.igaz csak android cuccom van most keznek.tablet-photon browser-beepitett flash lejatszoja van-sportstream.tv
több mint 9 éve
Csak nyugodtan, egyszerűen ricsi! Hol van crazy....?!
több mint 9 éve
Guzmó, Guzmó, nyugi.
több mint 9 éve
Nincs valakinek értelmes streamje? A mediaklikk összefosta magát.http:// gofirstrow . eu / watch/368627/1/watch-northern-ireland-vs-hungary.html
Toca
szóköz nélkül
több mint 9 éve
Nincs valakinek értelmes streamje? A mediaklikk összefosta magát.tevemost.info/m4-sport-hd-internetes-kozvetites-elo/
Toca
több mint 9 éve
Most nem vagyok optimusz...zacsko lesz. ;😕
több mint 9 éve
Nincs valakinek értelmes streamje? A mediaklikk összefosta magát.
több mint 9 éve
a szakma krémjét élmény hallgatni ahogy elemezezért "hiányzott" a soccer 😀
ki a 3. srác a 2 "zseni" mellett?
Negritis
több mint 9 éve
alig várom hogy mikor mondják el a pinyő féle majd elfáradnak taktikát a studióban
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Én nem sok jót érzek a mai meccsel kapcsolatban...De kívánom, hogy nagyot tévedjek. Valahogy egyszerűen nem érzem, hogy itt mi ma bravúrt elérve elhozzuk a 3 pontot.
több mint 9 éve
Kalmár kezd,34 percet játszott a bundás2-ben,ez alapján igen kiváncsi vagyok a kezdő maradék részére 😀Gera lassú, de talán valahogy játékban tudja hozni a terepakadályt.
Kenny
annak örülök, hogy Stieber kikerült, ez az észak-ír csapat leginkább PL-Championship tengely, némi skót képzéssel, úgy rúgják föl/nyomják el, hogy csak úgy nyekken