NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Erre lehet építeni Belfastban is, ott is a döntetlenből kell kiindulni, persze figyelni kell az albán és a norvég meccs eredményét, mert velük harcolunk a legjobb harmadik helyért. Ha rosszul alakulnak ott a dolgok, akkor a végén már többet kell kockáztatni.
gabokocka
az albánokét (ha nem bénázzák el, be is húzhatják könnyen) mindenképp, de a másik ellenfél a legjobb harmadikért biztosan nem norvégia lesz, inkább a svéd-orosz páros valamelyike, azt kell remélnünk, hogy az osztrákok ne kapjanak ki svédektől, és akkor az oroszok úgyis előznek, így ott nem lesz gond, mert 13 pontjuk lenne a végére, nekünk még északír vereséggel is 14.
albánok viszont ha verik az örményeket (nem nagy kunszt azért), már meg is van a 14 pontjuk, és akkor még ott a szerb meccs, ami a mostani formájukban szintén nem lehetetlen kihívás... még ha a portugáloktól ki is kapnak, azért kéne szorítanunk, hogy több pontot szerezzünk az északírek ellen, mint albánia majd a szerbek ellen.
több mint 9 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Senki nem képzeli magát különleges alakulatnak, csak valahogy az a tapasztalat, hogy ahol gond van, ott a legtöbb esetben ezekből a körökből kikerülő figurák szoktak megjelenni. Legyen szó szeretett kisebbségünk áldásos tevékenységéről valamely faluban például. Én készséggel elhiszem neked, hogy az igazán komoly figurák le sem szarnak egy meccset, csak ők valahogy soha nincsenek ott abban a faluban sem, sem máshol.
Dub
OFF:
| És mégis miféle tapasztalat mutatja ezt, mert valahogy nincs tele a média, a kisebbségünk ultrák által való megregulázásáról szóló hírekkel.. (Márpedig ha valami főcímen jelenne meg, akkor az ez).
Azt meg nem sorolom az ilyesfajta problémamegoldás körébe, hogy szervezett és bejelentett demonstráción (esetleg politikai beszédeket hallgatva) a "megregulázandó" csoporttól rendőrsorfallal és kordonnal elválasztva vonulgatnak fel és alá egy faluban.
A másik, hogy teljesen más a nem kevés szabállyal kordában tartott és korlátozott rendőrség ellen balhézni, ahol a balhézóknak azért vannak jogaik, mint egy utcai harc, ahol az "ellenséget" nem kötik szabályok és ahol az "elit alakulatnak" nincsenek jogaik és ahol akár meg is ölhetik őket. Más bátorság kell a kettőhöz.
|

Szerkesztette: Tony
több mint 9 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
MMMS! Ezt most komolyan gondolod amit itt leírtál?
gordon
melyik reszet ? 😀
persze h igy, mi ertelme lenne mast leirnom ?

Szerkesztette: MMMS

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 540 — JAFL Tampa GM
MMMS! Ezt most komolyan gondolod amit itt leírtál?
több mint 9 éve
Nyilván tisztába vagyok vele, hogy a szemét média, meg a tetü politika miatt van ez így, csak kurvára idegesít.
Senki nem képzeli magát különleges alakulatnak, csak valahogy az a tapasztalat, hogy ahol gond van, ott a legtöbb esetben ezekből a körökből kikerülő figurák szoktak megjelenni. Legyen szó szeretett kisebbségünk áldásos tevékenységéről valamely faluban például.
Én készséggel elhiszem neked, hogy az igazán komoly figurák le sem szarnak egy meccset, csak ők valahogy soha nincsenek ott abban a faluban sem, sem máshol.
Dub
miert idegesit ?
hat ezaz. ennek a rakat haszontalan bohocnak ez az eletvitele/gondolkodasmodja. h ok kergetnek bele egy csapatot a gyozelembe (aminek meg ha igy is lenne, tarsadalmi hasznossaga 0), h ok tesznek rendet, ha kell, h ok rendes dolgozo allampolgarok, hagyjuk mar ezt az elbaszott rizsat. te is tudod, meg en is, h a javareszuk egy elbaszott vadbarom, akik se adot nem fizetnek, se mas hasznukat nem latja senki. utalok ilyen miatt itelkezni, de nekem eleg furcsa nezopont az, h vki arra kolti az idejet/penzet, h fekete magyarorszag poloban fenyegetoen uljon a gruppenban 40 meterre egy rakat romantol, ugy h kozben a tengernyi zsaru miatt tulajdonkeppen csak nagyjabol latja az "ellenseget". tehat sokmindent felre lehet magyarazni, meg kilehet szinezni, de a hosies ellenallast nem futballszurkoloktol fogod latni te sem, meg en sem, ha valoban tre van, hanem olyan emberektol, akiket egyreszt azert nem latsz, mert egyenlore (en is ugy gondolom, h csak ido kerdese) megteheti, h a sajat dolgaval foglalkozzon es ne az utcan jarorozzon. mint a szomszed 2 kislany 3x eves apukaja, mint a sajat faterod, a 19 eves full parasztgyerek satobbi. a tru gangstak meg abban a helyzetben is csak a lovet fogjak hajtani es vastagon leszarjak a tarsadalom problemait. ezert nem latsz ilyen formakat. penzt keresnek, nem bohockodnak.
(mondjuk van meg egy reteg, az elkeseredett os-hoolok, ejszakai emberek, a 40+os korosztaly akik nem hajtanak semmifele penzt, csak szimplan nem kozoskodnek ezekkel az altalad emlegetett macskajancsikkal. nyilvan a macskak az en pofamat vigan bevernek, de ismerve a nagybatyam ismeroseit, bennuk mar annyira nem vagyok biztos 😀)

Szerkesztette: MMMS

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 9 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
tevedes. azok a figurak, akik akar vassal, akar barmi massal frankon kimennenek igazsagot osztani azok boseges javaresze nem magyarorszag poloban bohockodik a yardoktol 10 meterre es plane le sem fosnak egy szaros focimeccset. most komolyan miert kell ugy tenni, mintha ezek a figurak csak azert, mert parszor megjartak romaniat meg egyeb turakat, mar kapasbol dredd biro es kulonleges kulonitmenye lennenek ?
tenyleg komolyan huledezel h ezekkel miert igy foglalkozik a yard, amazokkal meg miert ugy ?
tomegmanipulacio, politikai erdekek. ilyen kurva egyszeru, ketlem h most szartam vna ki magambol a spanyolviaszt.
en habar kisse elborult vilaglatasunak gondoltalak, de nem idiotanak. azert azt nem neztem vna ki, h ien naivitassal ennyi hulyeseget feltetelezz.
MMMS
Nyilván tisztába vagyok vele, hogy a szemét média, meg a tetü politika miatt van ez így, csak kurvára idegesít. Senki nem képzeli magát különleges alakulatnak, csak valahogy az a tapasztalat, hogy ahol gond van, ott a legtöbb esetben ezekből a körökből kikerülő figurák szoktak megjelenni. Legyen szó szeretett kisebbségünk áldásos tevékenységéről valamely faluban például. Én készséggel elhiszem neked, hogy az igazán komoly figurák le sem szarnak egy meccset, csak ők valahogy soha nincsenek ott abban a faluban sem, sem máshol.
több mint 9 éve
Nézd úgy, hogyha esetleg a muszlim bevándorlók elkezdenek komolyabban lázadozni, esetleg a franciaországihoz hasonló jelenetek kezdenének itt is lejátszódni, és netán a rendőrség se állna a helyzet magaslatán (amire volt már példa), akkor jó eséllyel ez a részeges csürhe fog először fellépni ellenük (ami nekik nem lesz túl jó). De ez a téma ebben a topicban valóban eléggé off-kategória.
Dub
tevedes. azok a figurak, akik akar vassal, akar barmi massal frankon kimennenek igazsagot osztani azok boseges javaresze nem magyarorszag poloban bohockodik a yardoktol 10 meterre es plane le sem fosnak egy szaros focimeccset. most komolyan miert kell ugy tenni, mintha ezek a figurak csak azert, mert parszor megjartak romaniat meg egyeb turakat, mar kapasbol dredd biro es kulonleges kulonitmenye lennenek ?
tenyleg komolyan huledezel h ezekkel miert igy foglalkozik a yard, amazokkal meg miert ugy ?
tomegmanipulacio, politikai erdekek. ilyen kurva egyszeru, ketlem h most szartam vna ki magambol a spanyolviaszt.
en habar kisse elborult vilaglatasunak gondoltalak, de nem idiotanak. azert azt nem neztem vna ki, h ien naivitassal ennyi hulyeseget feltetelezz.

több mint 9 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Egy ilyen felfokozott meccsen, az ismert körülmények mellett, én nem tudom elítélni azokat sem, akiknél elszakadt a cérna és eldobtak 1-2 követ, üveget, petárdát a rendőrök felé.
Dub
Te tényleg nagyon hülye vagy.
Schleck
Őszintén szólva abszolút nem érdekel a véleményed, de ha legközelebb arra járok, megígérem szólok, és odajöhetsz személyesen közölni.
Dub
De aranyos 😊

több mint 9 éve
Egy ilyen felfokozott meccsen, az ismert körülmények mellett, én nem tudom elítélni azokat sem, akiknél elszakadt a cérna és eldobtak 1-2 követ, üveget, petárdát a rendőrök felé.
Dub
Schleck
Őszintén szólva abszolút nem érdekel a véleményed, de ha legközelebb arra járok, megígérem szólok, és odajöhetsz személyesen közölni.
több mint 9 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Dub

több mint 9 éve
Nem akarok belemenni meddő vitába...de ha keletinél a migránsok üvegekkel, kövekkel, meg mindenféle szarral hajigálnák a rendőröket ott is ez lenne a válasz...a népligetben lévő társaság egy része nem szurkoló, hanem csürhe....akik erősre isszák magukat és csuklyával a fejükön csordában azt hiszik nekik mindent lehet és legyőzhetetlenek...pedig nem...
Keano
Üveggel, kővel talán még valóban nem, de cipővel, műanyag-palackkal már igen. Lökdösődni, arcba mászva követelőzni szintén. Most ne mond, hogy ha ugyanezt te, én vagy Gipsz Jakab előadja, akkor ugyanez lenne a rendőri reakció, hogy semmi következmény, kérlelés, tárgyalgatás.
Nézd úgy, hogyha esetleg a muszlim bevándorlók elkezdenek komolyabban lázadozni, esetleg a franciaországihoz hasonló jelenetek kezdenének itt is lejátszódni, és netán a rendőrség se állna a helyzet magaslatán (amire volt már példa), akkor jó eséllyel ez a részeges csürhe fog először fellépni ellenük (ami nekik nem lesz túl jó). De ez a téma ebben a topicban valóban eléggé off-kategória.
szerk.: Egyébként, aki úgy megy oda, hogy a balhéra, verekedésre készül, azok pont, hogy nem igazán szoktak előtte italozni, hogy "képbe legyenek".

Szerkesztette: Dub
több mint 9 éve
fizoli: Miért nem jöttél oda személyesen patkányozni, meg elmebetegezni, biztos akadt volna jelentkező, aki szívesen meghallgatja a problémáidat.
Dub
Hiába fordítod úgy át a dolgot, hogy én csak egy kanapéról ugató szurkoló vagyok, és ezért jóval kevesebbet is érek mint egy torkaszakadtából üvöltő ultra. Ti általánosíthattok állandóan, de ez visszafele már nem működik. Hát hogyne....

Ha ott voltatok 5000-en, és a jó részeket normális, mi a francért nem tudtátok megakadályozni azt a pár száz hülyét, akik tényleg csak balhézni akartak? Nem, inkább jönnek sorra az ilyen videók és cikkek, ahol vérengző vadállatoknak vannak beállítva a rendőrök, gondosan elhallgatva a terhelő részeket...
flzoli
Ha elolvasod az idézett hozzászólásom első felét is, akkor ott leírtam, hogy a fő problémám nem a rendőri fellépés, hanem a kettős mérce. Magyarokra nem ugyanolyan rendőri fellépés vonatkozik mint a bevándorlókra. A legelső fellépésük egyébként szerintem totál indokolatlan volt, utánna már 100% volt hogy ez lesz belőle. Nap mint nap látni a hírekbe, hogy a lázongó bevándorlókkal is úgy bánnak mint a hímes tojással, egy meccsen meg egyből könnygáz és oszlatás, úgy hogy először nem tudom milyen indok volt rá, mert elég közel voltam, de akkor még nem dobálta senki a rendőröket. Egy ilyen felfokozott meccsen, az ismert körülmények mellett, én nem tudom elítélni azokat sem, akiknél elszakadt a cérna és eldobtak 1-2 követ, üveget, petárdát a rendőrök felé.
több mint 9 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 058 — Falcons Fan
 hunmob.com/gyerekeket-es-noket-is-tamadtak-a-magyar-rendorok/

Az igen, ezek az elmebetegek képesek kihozni magukat áldozatnak....
flzoli
Respect a zsaruknak, látszott, hogy nem akarnak balhét.
Komolyan nem értem azokat a szülőket akik a 6-7éves gyerekeiket kivitték a planetáriumhoz.
gordon
Lehet, hogy nem kellett volna már meccs előtt totál ok nélkül beleoszlatni a tömegbe. Mit vártak mi lesz utána, babazsúr? Egyébként engemszemély szerint nem a rendőrség fellépése az ami idegesít. Fejetlen balfaszok voltak persze, mint általában. Számítottam rá, hogy ez lesz, nem kellemes a könnygáz, de ki lehet szerintem bírni (jutott belőle rendesen). Egész jól tartotta magát a tömeg, sok fiatal volt köztük, ami a jövőre nézve még bíztató lehet, ha 2006-hoz hasonló eseményekre kerülne a jövőben sor. Amit vérlázítónak gondolok, hogy ugyanez a rendőri fellépés miért nem megy a lázadozó bevándorló söpredék ellen? Ott sosincs könnygáz, se oszlatás. Azokra nem vonatkoznak a magyar törvények? Vicc.
A meccs (amennyit láttam belőle) szar volt, de legalább nem kaptunk ki. A benti közönségnek is jár a pacsi, igen dícséretesen kifütyülték az oláh himnuszt és a magyar is jól szólt. Nem kell ezekkel az úriembert játszani, azt kapták csak vissza, amit mi is megkaptunk odakinnt.
A mondandód második felével egyet értek, gyereket én se vinnék ki ilyen eseményre, mint ahogy mondjuk a barátnőmnek se engedném meg, hogy ilyen eseményekre velem tartson. Egyszerűen ez most nem az a kávéház.

fizoli: Miért nem jöttél oda személyesen patkányozni, meg elmebetegezni, biztos akadt volna jelentkező, aki szívesen meghallgatja a problémáidat.
Dub
Nem akarok belemenni meddő vitába...de ha keletinél a migránsok üvegekkel, kövekkel, meg mindenféle szarral hajigálnák a rendőröket ott is ez lenne a válasz...a népligetben lévő társaság egy része nem szurkoló, hanem csürhe....akik erősre isszák magukat és csuklyával a fejükön csordában azt hiszik nekik mindent lehet és legyőzhetetlenek...pedig nem...

több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 24 910 — nabege2@yahoo.com
A 2015–2016-os idényben....
Coolearie
Ez mehetne a vicc topikba kb😊)))
több mint 9 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 106 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Dub
Hiába fordítod úgy át a dolgot, hogy én csak egy kanapéról ugató szurkoló vagyok, és ezért jóval kevesebbet is érek mint egy torkaszakadtából üvöltő ultra. Ti általánosíthattok állandóan, de ez visszafele már nem működik. Hát hogyne....

Ha ott voltatok 5000-en, és a jó részeket normális, mi a francért nem tudtátok megakadályozni azt a pár száz hülyét, akik tényleg csak balhézni akartak? Nem, inkább jönnek sorra az ilyen videók és cikkek, ahol vérengző vadállatoknak vannak beállítva a rendőrök, gondosan elhallgatva a terhelő részeket...

több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
A 2015–2016-os idényben a játékvezetők a sárga és a piros lapok mellett zöld színű kártyát is felmutathatnak a labdarúgóknak az olasz másodosztályú mérkőzéseken (Serie B).

A tervek szerint a bírók a sportszerű megnyilvánulásokért zöld színű lapokat mutathatnak fel a játékosoknak a meccsek közben, s elképzelhető, hogy később a szurkolókra és a kispadon helyet foglalókra is kiterjesztik a kezdeményezést. Azt egyelőre nem tudni, hogy az élvonalban (Serie A) is bevezetik-e a módszert.
„Úgy véljük, a futballnak pozitív üzenetet kell közvetítenie. Sajnos a sportágban gyakran előfordulnak olyan botrányos esetek, amelyek miatt elfordulnak a szurkolók” – idézi a BBC a Serie B egyik szóvivőjét.
Andrea Abodi, a Serie B elnöke szerint a zöld lap jelképes lesz, s akkor jár, ha valaki példamutatóan cselekszik.

Mivann??
több mint 9 éve

flzoli
Komolyan nem értem azokat a szülőket akik a 6-7éves gyerekeiket kivitték a planetáriumhoz.
gordon
Lehet, hogy nem kellett volna már meccs előtt totál ok nélkül beleoszlatni a tömegbe. Mit vártak mi lesz utána, babazsúr? Egyébként engemszemély szerint nem a rendőrség fellépése az ami idegesít. Fejetlen balfaszok voltak persze, mint általában. Számítottam rá, hogy ez lesz, nem kellemes a könnygáz, de ki lehet szerintem bírni (jutott belőle rendesen). Egész jól tartotta magát a tömeg, sok fiatal volt köztük, ami a jövőre nézve még bíztató lehet, ha 2006-hoz hasonló eseményekre kerülne a jövőben sor. Amit vérlázítónak gondolok, hogy ugyanez a rendőri fellépés miért nem megy a lázadozó bevándorló söpredék ellen? Ott sosincs könnygáz, se oszlatás. Azokra nem vonatkoznak a magyar törvények? Vicc.
A meccs (amennyit láttam belőle) szar volt, de legalább nem kaptunk ki. A benti közönségnek is jár a pacsi, igen dícséretesen kifütyülték az oláh himnuszt és a magyar is jól szólt. Nem kell ezekkel az úriembert játszani, azt kapták csak vissza, amit mi is megkaptunk odakinnt.
A mondandód második felével egyet értek, gyereket én se vinnék ki ilyen eseményre, mint ahogy mondjuk a barátnőmnek se engedném meg, hogy ilyen eseményekre velem tartson. Egyszerűen ez most nem az a kávéház.

Szerkesztette: Dub
több mint 9 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 058 — Falcons Fan
parádésan megvágott video...hányadék....a népligetben lévő társaság fele állítom a meccsből nem is látott semmit csak a balhé érdekelte...a szünetben az Elnök u - Könyves K. krt.-n történteket valahogy nem nagyon mutogatják sehol...

több mint 9 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 106 — farkas.l.zoltan@gmail.com
 www.youtube.com/watch?v=7EWRYLyrCmo
6,50től érdemes figyelmesen nézni.
Kenny
És mit kellene látni?
gordon
Hogy a békésen ünneplő, éneklő, ugráló tömegeket, hogy támadják meg orvul a káromkodó és kiabáló rendőrök.
Lánykérés mellé rakni egyből a balhét.... Az ilyen undorítóan manipulált vágástól felfordul a gyomrom.

több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 24 910 — nabege2@yahoo.com
Kenny
És mit kellene látni?
gordon
Hát talán azt, hogy akiket ott megcsapdostak a rendőrök nem igazán tűntek agresszív tömegnek.
több mint 9 éve
Kenny
És mit kellene látni?
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 025 — Omar's Coming Yo!

több mint 9 éve
YoungZeeZee 8 555
VPN1 Click+Mindig TV kombo mukodik androidon.
(sorry ha unalmas)
Amugy badarsag azt gondolni h szettepjuk az aktualis ellenfelet.
Inkabb legyen meg a stabilitas hatul aztan a tobbi csak beerik egyszer.Alapok nelkul semmi nincsen.Az elmult 1evben legalabb lett egy jol felepitett sorunk.
A technikai kepzettseg hianya latszik nagyon meg a tulizgulas.Par szituban ugy nyomtak fel a labdat mintha 10mp lett volna hatra.Sokszor lehett volna mas kozelebbi egyszerubb megoldast talalni.Uff
több mint 9 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Storck jól alakította Dárdait, nem lehetett észrevenni a változást. A különbség az eddigi meccseinkhez képest, hogy most nem akadt be egy pontrúgás vagy egy az utáni lövés, nemhiába egyszer elfogy a szerencse.
Pozitív csalódás Guzmics, talán egyszer balfaszkodott, amikor annyira várta a kapust, hogy Királynak testtel kellett "szerelnie". Másik pozitívum a védekezés és a srácok hozzáállása.
Amitől agybajt kaptam az Stieber és a 80. perctől kezdve Király. Előbbinek volt egyáltalán valami hasznos megmozdulása a meccsen, beadás, lövés, bármi? Utóbbi meg túl komolyan vette a 0-0-ás végeredményre való törekvést, mert a 80. perctől kezdve csak az időt húzta.
Összességében hoztuk amit tudtunk és a Dárdai stílust, semmi extrát (de sajnos már ez is előrelépésnek tekinthető), ennél többet max akkor lehetne tenni, ha a fiúkat meg lehetne tanítani egy hét alatt focizni.
több mint 9 éve

flzoli