Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
lehetne rosszabb, játszhatnának olasz csapat ellen is 😛Amit ez a faszszopó Getafe bemutat, az tökéletesen leírja, miért hányadék a latin focivártam volna a meccs végéig és beírtam volna slow-nak, hogy a jövő heti madridi időhúzáshoz felvezetés egy kisebb madridi csapat időhúzása 😊 okádék cigánykodást tolnak😊
Wyatt
NB2
Szerkesztette: slowmotion
több mint 6 éve
Benfica is beárazva.
több mint 6 éve
Amit ez a faszszopó Getafe bemutat, az tökéletesen leírja, miért hányadék a latin focivártam volna a meccs végéig és beírtam volna slow-nak, hogy a jövő heti madridi időhúzáshoz felvezetés egy kisebb madridi csapat időhúzása 😊 okádék cigánykodást tolnak😊
Wyatt
több mint 6 éve
Amit ez a faszszopó Getafe bemutat, az tökéletesen leírja, miért hányadék a latin foci

több mint 6 éve
Enyhén vicces volt, hogy a Digi csúsztatva adja az Inter-Ludogorecet a Sporting meccs hosszabbítása miatt. Azért ilyenre figyelhetne az UEFA... Igaz kb mostanra már semmi értelme, mint ahogy a sporttv-nek sem sikerült jó meccset választani, ellenben a többi 6 pályán nagy izgalmak vannak. HOPPP közben Ajax gól!
több mint 6 éve
Ez a csicska Sporting meg kiesik a hazai 3-1 után... persze, lassan minden épkézláb játékosukat eladják
több mint 6 éve
mekkora védés a MU-Brugge meccsen 😊
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=Q1Y-OZGTtTEMég nem szokott el a megye 3-tól, azt hiszi nyomhatja a bakert a kispadon 😀
több mint 6 éve
index.hu/sport/alapvonal/2020/02/27/bayern_munchen_kurt_landauer_tortenelem_zsido/
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
lássuk meg, a visszavágót is kontrollálja-e. ez a meccs kb a tavalyi BL-döntő volt, "A" csapat talál egy faszmák gólt a gelelején, onnan a védekezésre figyel, "B" csapat meg nem akar sokgólos gödörbe zuhanni. csak itt nem az utolsó 20+5 percet lehet ész nélkül végigtámadnia "B" csapatnak, mert már nincs más lehetősége, hanem az utolsó 90+5-öt.Micsoda frusztráció dolgozik benned... 😊nem én hangoztattam hogy a real játékosok mennyivel jobbak mint a huszadrangú robertsonok meg arnoldok akik max everton szintűekNe viccelj már ez a Real mindig is CR miatt járt a világ előtt . Persze vannak top5-ös játékosai de gyakorlatilag aki előre szervez már lassú , Ramos mindig is túlértékelt volt. Benzema csatornák súlytalan, előkészíteni meg már nem tud kinek.pedig nagy része ugyanaz mint ami elvileg überepic volt a világ előtt kilóméterekkelNem követem a spanyol focit de elnézve ezt a real keretet Zidane alá lett téve kb egy világválogatott. Ezzel így botladozni a bajnokságban....Világi hitvány ez a keret, azt hittem csak ironizalsz...
gordon
FLZOLI
nyilván most már kutyaütők akik soha nem érettek semmihez
Negritis
Onnan tudod, hogy egy csapat felett eljárt az idő ha a City kiveri a Blből 😀
Toca
Negritis
Az Atleti idén még a Real-Barca duónál is gyengébb mégis elég szépen kontrollálta az elviekben csodatévő Pool elleni párharcot az első meccsen. Hiszed vagy sem, attól még hogy van néhány játékos aki jobb mint a liverpooli még jelentheti azt, hogy máshol meg a vörösök jobbak...
FLZOLI
azért a Barca 4-0 nem az a mindennapos eredmény, és főleg az ATMA ellen, akiknek azért egy (három) fokkal komolyabb védelmük van, nem szabad 0-3-mal fordulni, de még talán 0-2-vel se tanácsos.
persze Henderson nem lesz, ez nem jó, de elejétől a végéig tartó rohanást várok, intenzívebbet, mint ami a Wandában volt, és ha azt kibírja az AM, akkor minden elismerésem az övék lesz (attól eltekintve, hogy utálom a stílusukat).
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=xftC3wvtbc8azigen 😀 (94.percben, továbbjutást érő gólt fejelte a kapus)
twitter.com/JustFootball/status/1232987663663292417
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
A Juve lefocizza a franciákat, les gólt lőnek, majdnem tizit kapnak, de persze kikapnak majd bakker.Wait, wait, wait... a Juve lefocizta a Lyon-t? Ha hármat kapott volna az olasz banda csak az első félidőben, egy szavuk nem lehetne. Les gól, amit a Lyon rúgott? Majdnem tizi pedig csak egy visszanézett szitu volt semmi több.
Na majd Torinóban....
Chargers LT
Még jó, hogy jön a hétvégén az Inter elleni meccs, majd a Lyon elleni visszavágó és remélem h ezek után már nem az a bagós köcsög ül a padon.
több mint 6 éve
Micsoda frusztráció dolgozik benned... 😊nem én hangoztattam hogy a real játékosok mennyivel jobbak mint a huszadrangú robertsonok meg arnoldok akik max everton szintűekNe viccelj már ez a Real mindig is CR miatt járt a világ előtt . Persze vannak top5-ös játékosai de gyakorlatilag aki előre szervez már lassú , Ramos mindig is túlértékelt volt. Benzema csatornák súlytalan, előkészíteni meg már nem tud kinek.pedig nagy része ugyanaz mint ami elvileg überepic volt a világ előtt kilóméterekkelNem követem a spanyol focit de elnézve ezt a real keretet Zidane alá lett téve kb egy világválogatott. Ezzel így botladozni a bajnokságban....Világi hitvány ez a keret, azt hittem csak ironizalsz...
gordon
FLZOLI
Negritis
Toca
Negritis
Az Atleti idén még a Real-Barca duónál is gyengébb mégis elég szépen kontrollálta az elviekben csodatévő Pool elleni párharcot az első meccsen. Hiszed vagy sem, attól még hogy van néhány játékos aki jobb mint a liverpooli még jelentheti azt, hogy máshol meg a vörösök jobbak...
több mint 6 éve
Tudom, de nem hinném hogy ha nagyon akarnák ne lehetne valahogy visszahívni, na mindegy. Remélem nyáron visszahívják azért Carvajal helyére.Nem hivhattak vissza mert 2 éves kolcsonszerzodest kötöttekEhhez képest egy Hakimi játszik Dortmundban akit nem hívnak vissza, nem is értem...Ot perc alatt elmegy a tovabbjutas, mert zidane keptelen meccselni.Carvajal nem lassú hanem egyszerűen egy csendes fekély,aki láthatatlanul cseszi el a tamadojatekot a vilagtalan lábakkal és a szánalmas vedekezessel
Amit felidoben leirtam minden bejott, modric es carvajal olyan lassu hogy a meccsunkbe kerult
eaglesmcnabb
FLZOLI
kapitnono
FLZOLI

több mint 6 éve
Nem hivhattak vissza mert 2 éves kolcsonszerzodest kötöttekEhhez képest egy Hakimi játszik Dortmundban akit nem hívnak vissza, nem is értem...Ot perc alatt elmegy a tovabbjutas, mert zidane keptelen meccselni.Carvajal nem lassú hanem egyszerűen egy csendes fekély,aki láthatatlanul cseszi el a tamadojatekot a vilagtalan lábakkal és a szánalmas vedekezessel
Amit felidoben leirtam minden bejott, modric es carvajal olyan lassu hogy a meccsunkbe kerult
eaglesmcnabb
FLZOLI
kapitnono
több mint 6 éve
Ehhez képest egy Hakimi játszik Dortmundban akit nem hívnak vissza, nem is értem...Ot perc alatt elmegy a tovabbjutas, mert zidane keptelen meccselni.Carvajal nem lassú hanem egyszerűen egy csendes fekély,aki láthatatlanul cseszi el a tamadojatekot a vilagtalan lábakkal és a szánalmas vedekezessel
eaglesmcnabb
FLZOLI

több mint 6 éve
Kb mint a Barca. Ha Messi nem lesz velük is ugyanez fog történni, lehet megy majd a passzolgatás de gólt senki nem fog lőni, pont mint most a realban.Ne viccelj már ez a Real mindig is CR miatt járt a világ előtt . Persze vannak top5-ös játékosai de gyakorlatilag aki előre szervez már lassú , Ramos mindig is túlértékelt volt. Benzema csatornák súlytalan, előkészíteni meg már nem tud kinek.pedig nagy része ugyanaz mint ami elvileg überepic volt a világ előtt kilóméterekkelNem követem a spanyol focit de elnézve ezt a real keretet Zidane alá lett téve kb egy világválogatott. Ezzel így botladozni a bajnokságban....Világi hitvány ez a keret, azt hittem csak ironizalsz...
gordon
FLZOLI
Negritis
Toca

több mint 6 éve
Na ez jo kérdés, szerintem osszeszedett valamit, mert egesz szezonban kezdett kb. csak most nem. Meg is latszott a hianya. Foleg ilyenkor, amikor egesz palyan letamadnak hianyzott egy olyan ember, aki nem szorja el a labdakat.Kroos miért nem kezdő akkor?Casemiro, Kroos, Varane szerintem még mindig top3 a posztján. Amúgy hülyeséget beszélsz, mert egy CR-el minimum jobb csapat volt, Modric, Ramos pedig fiatalabb és gyorsabbpedig nagy része ugyanaz mint ami elvileg überepic volt a világ előtt kilóméterekkelNem követem a spanyol focit de elnézve ezt a real keretet Zidane alá lett téve kb egy világválogatott. Ezzel így botladozni a bajnokságban....Világi hitvány ez a keret, azt hittem csak ironizalsz...
gordon
FLZOLI
Negritis
FLZOLI
csebi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
nem én hangoztattam hogy a real játékosok mennyivel jobbak mint a huszadrangú robertsonok meg arnoldok akik max everton szintűekNe viccelj már ez a Real mindig is CR miatt járt a világ előtt . Persze vannak top5-ös játékosai de gyakorlatilag aki előre szervez már lassú , Ramos mindig is túlértékelt volt. Benzema csatornák súlytalan, előkészíteni meg már nem tud kinek.pedig nagy része ugyanaz mint ami elvileg überepic volt a világ előtt kilóméterekkelNem követem a spanyol focit de elnézve ezt a real keretet Zidane alá lett téve kb egy világválogatott. Ezzel így botladozni a bajnokságban....Világi hitvány ez a keret, azt hittem csak ironizalsz...
gordon
FLZOLI
Negritis
Toca
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Kroos miért nem kezdő akkor?Casemiro, Kroos, Varane szerintem még mindig top3 a posztján. Amúgy hülyeséget beszélsz, mert egy CR-el minimum jobb csapat volt, Modric, Ramos pedig fiatalabb és gyorsabbpedig nagy része ugyanaz mint ami elvileg überepic volt a világ előtt kilóméterekkelNem követem a spanyol focit de elnézve ezt a real keretet Zidane alá lett téve kb egy világválogatott. Ezzel így botladozni a bajnokságban....Világi hitvány ez a keret, azt hittem csak ironizalsz...
gordon
FLZOLI
Negritis
FLZOLI
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Ne viccelj már ez a Real mindig is CR miatt járt a világ előtt . Persze vannak top5-ös játékosai de gyakorlatilag aki előre szervez már lassú , Ramos mindig is túlértékelt volt. Benzema csatornák súlytalan, előkészíteni meg már nem tud kinek.pedig nagy része ugyanaz mint ami elvileg überepic volt a világ előtt kilóméterekkelNem követem a spanyol focit de elnézve ezt a real keretet Zidane alá lett téve kb egy világválogatott. Ezzel így botladozni a bajnokságban....Világi hitvány ez a keret, azt hittem csak ironizalsz...
gordon
FLZOLI
Negritis
több mint 6 éve
Azert vissza lehetett volna fujni az egyenlito golt.lokes nem volt de lehet "csak" eltartotta magatol Ramost.Azért ez nem a Rangers meg az SPL
ZoliMP
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 509
Azert vissza lehetett volna fujni az egyenlito golt.lokes nem volt de lehet "csak" eltartotta magatol Ramost.
több mint 6 éve
azért van abban valami ironikus, amikor Ramost állíttatják ki egy ordas nagy vetődéssel
több mint 6 éve
Amikor minden idôk egyik leggyengébb margitja pár hét múlva tovább jut a kecskebaszók ellen, az tényleg gáz lesz.... bocsánatot kérek a kecskebaszóktól, mert véletlenül le niggáztam őket...