Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Alonso megúszott egy pirosat vagy mégsem
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Ma jól játszott, csakigy a továbbiakban is.aztán mégis megnyeri a meccset a BayernnekGólt egyenes kiesés rendszerben nem lőtt már több mint 650 perce és az is Fener ellen volt egy 5-0 meccsen. Igenis ez sztem annak számít, már többször is hiányoltam tőle a BL tavaszi szakában a gólokat jó játékokat.Közben Gnabry duplaz. Lewa nagyszerű gólpasszokat adott.ahhoz képest, hogy le van fagyva...
csebi
slowmotion
csebi
slowmotion
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
hát 2 hét múlva ezt a 2 meccset nem igazán lesz értelme nézni, kb el is dőltek...
több mint 6 éve
aztán mégis megnyeri a meccset a BayernnekGólt egyenes kiesés rendszerben nem lőtt már több mint 650 perce és az is Fener ellen volt egy 5-0 meccsen. Igenis ez sztem annak számít, már többször is hiányoltam tőle a BL tavaszi szakában a gólokat jó játékokat.Közben Gnabry duplaz. Lewa nagyszerű gólpasszokat adott.ahhoz képest, hogy le van fagyva...
csebi
slowmotion
csebi
több mint 6 éve
Coman leserult a futásban ...
több mint 6 éve
Gólt egyenes kiesés rendszerben nem lőtt már több mint 650 perce és az is Fener ellen volt egy 5-0 meccsen. Igenis ez sztem annak számít, már többször is hiányoltam tőle a BL tavaszi szakában a gólokat jó játékokat.Közben Gnabry duplaz. Lewa nagyszerű gólpasszokat adott.ahhoz képest, hogy le van fagyva...
csebi
slowmotion
több mint 6 éve
Közben Gnabry duplaz. Lewa nagyszerű gólpasszokat adott.ahhoz képest, hogy le van fagyva...
csebi
több mint 6 éve
Azert Lampardtol az, hogy a vedo Jamest feltolta RW-nek kis tulzassal, egeszen elmebeteg elkepzeles volt. Es kozben Willian meg ott van a padon a posztra.
több mint 6 éve
Közben Gnabry duplaz. Lewa nagyszerű gólpasszokat adott.
több mint 6 éve
Busquets még mindig a pályánFullba nyomta a Casemirot.
Negritis
több mint 6 éve
Busquets még mindig a pályán
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Müller is kapufát fejel ...
több mint 6 éve
Bayernhez streamet leccibfst.to/play/soccer-14
Vrij6
több mint 6 éve
Bayernhez streamet lecci
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
és vezet a napoli!!!!
több mint 6 éve
Élnek rokonaim Firenzében, ők kurvára be vannak szarva...vegyenek pelenkát
Uppsz, megint csúnyán beszéltem 😔
peach
több mint 6 éve
Lewa kihagyta első zicceret a kieséses rendszerben. Komolyan nem értem h ilyenkor miért fagy le?
több mint 6 éve
Élnek rokonaim Firenzében, ők kurvára be vannak szarva...Uppsz, megint csúnyán beszéltem 😔
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Csodálom, hogy a Napoli Barca lemondása nem merült fel. Még akkor is ha délebbre van.A délolaszok kemények, ők szarnak bele.
dande
több mint 6 éve
Majd akkor eltussolják szépen még több pénzzel, mint ahogyan próbálták ezzel a kibaszott járvánnyal is 😀Igen, epp ezert is jobban rabaszol, ha valaki elkapja a virust, teged meg beperelnek. Marpedig nem latom, hogy miert lenne kisebb az esely egy ilyen meccsen, mint egy olasz bajnokin. Ugyanugy tizezrek erkeznek.Csodálom, hogy a Napoli Barca lemondása nem merült fel. Még akkor is ha délebbre van.azért a BL-ben kicsit több pénz van, mint az olasz bajnokságban.
dande
Kenny
Stez
több mint 6 éve
Csodálom, hogy a Napoli Barca lemondása nem merült fel. Még akkor is ha délebbre van.Lefertőtlenitik a stadiont mint a Vidi azt zárt kapuk mögött lehet játszani
dande
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Igen, epp ezert is jobban rabaszol, ha valaki elkapja a virust, teged meg beperelnek. Marpedig nem latom, hogy miert lenne kisebb az esely egy ilyen meccsen, mint egy olasz bajnokin. Ugyanugy tizezrek erkeznek.Csodálom, hogy a Napoli Barca lemondása nem merült fel. Még akkor is ha délebbre van.azért a BL-ben kicsit több pénz van, mint az olasz bajnokságban.
dande
Kenny
több mint 6 éve
Csak nekem fura h Willian nem kezdő?
több mint 6 éve
Csodálom, hogy a Napoli Barca lemondása nem merült fel. Még akkor is ha délebbre van.azért a BL-ben kicsit több pénz van, mint az olasz bajnokságban.
dande
több mint 6 éve
Csodálom, hogy a Napoli Barca lemondása nem merült fel. Még akkor is ha délebbre van.